wicked games
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Ki van itt?
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (34 fő) Szomb. Okt. 29, 2016 6:34 pm-kor volt itt.
Latest topics
» Fabletown
by Vendég Hétf. Május 01, 2017 1:31 pm

» Marvel-Universe Frpg
by Vendég Szomb. Ápr. 15, 2017 12:16 pm

» Superhero Academy
by Alice Murray Pént. Ápr. 14, 2017 10:46 am

» Partner kereső
by Ashleigh Murray Csüt. Ápr. 13, 2017 8:52 pm

» Avatar foglaló
by Ashleigh Murray Csüt. Ápr. 13, 2017 4:43 pm

» Ashleigh Murray
by Heather Keeser Csüt. Ápr. 13, 2017 3:40 pm

» Asgard
by Vendég Hétf. Ápr. 03, 2017 11:12 am

» Nightmares frpg
by Vendég Hétf. Márc. 27, 2017 6:18 pm

» Liam Sawyer
by Liam Sawyer Vas. Márc. 26, 2017 6:46 pm

» Mavis Riona Hazeldine
by Mavis R. Hazeldine Pént. Márc. 24, 2017 8:09 pm

» Connor;
by Shaw Fairley Pént. Márc. 24, 2017 7:10 pm

» Mrs. Wilder
by Mason Wilder Pént. Márc. 24, 2017 6:59 pm

» Mason.
by Jewel Marano Pént. Márc. 24, 2017 6:44 pm

» Szexi tanárbácsi
by Heather Keeser Pént. Márc. 24, 2017 11:50 am

» Tristan Thorne
by Tristan Thorne Kedd Márc. 21, 2017 8:52 pm

© Credit
Szeretnénk megköszönni mindenkinek a szorgos és kemény munkáját az oldal átalakításával. Dzsininek a csodás diziért, Saya-nak pedig a fenomenális fejlécért. A képek a Google keresőjében mind megtalálhatóak. A leírások, és újítások Jewel és Emmet szellemi tulajdona. Amiben még előfordulhat Dwight ötletei is, melyeket tovább vitt a saját oldalára; Ancients' Haven-re.

Share|Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

it's my own design

avatar
God
⌲ Foglalkozás :
▲ Burn your kingdom down
⌲ Tartózkodási hely :
▲ New York
⌲ Humor :
▲ Sarcasm. Because beating the shit out of people is illegal.Tárgy: S. R. Volkova Szomb. Okt. 29, 2016 4:30 pm

Snezana Raina Volkova
You can't play God without being acquainted with the Devil.

Eris
Kortalan (~35)
Gods
A káosz koronázatlan királynője.
Lana Parrilla
Nincs állandó játékszerem
Heteroszexuális

What I create is C H A O S.

1922. Chicago;

- Engem küldött, maga helyett – közlöm a tényt, blazírt képpel, amikor a férjemnek titulált maffiózóról kérdezősködnek az üzletfelek. Mindenki féltett ettől a házasságtól, de én végig tudtam, hogy mit csinálok. Tökéletesen tudatában voltam annak, hogy ez a férfi egy veszélyes vadállat. Az a fajta, amelyik bárkivel, bármit megtehet, már csak azért is, mert számos hű kutya liheg a nyomában, másfelől pedig a zsebében pénz van – rengeteg. A hozzá hasonló férfiak teszik tönkre a nőket, akik utánuk egy másik férfi karjaiba menekülnek, és lehet, hogy még egy következőébe is. Mert az ilyen férfiak sosem az utolsó állomások a boldog házasélethez vezető úton.
Az anyám nem erre nevelt, kifejezetten nem ezt a sorsot szánta nekem. Rövid haj, nem, hogy bokát-, de térdet villantó ruhák, vérvörös rúzs. Mindennek ellenére – vagy éppen ezért -, kérem, bízzon bennem. Tényleg végig tudtam, hogy mit csinálok.
Szelíd erőszakkal csavartam a férfit – és, mivel már nem először említem meg, nevezzük nevén -, Frederico di Lacquer-Sforzát az ujjam köré. Elvégre, mégis anyám vére csörgedezik az ereimben, nem igaz? És az anyám kivételes tehetséggel rendelkezik ahhoz, hogy könnyedén irányítsa és befolyásolja az embereket. Nagy erénye, a szépsége mellett, az a csodálatosan kifürkészhetetlen, ragyogó elméje. Néha legszívesebben felnyitnám a koponyáját, és megnézném, hogy mi jár abban a lenyűgöző agyában. Igazság szerint, mérget merek venni rá, hogy ő szívesebben látott volna királynőként, vagy legalábbis, valamiféle nemes asszonyként. Akkor került homokszem a gépezetbe, amikor én úgy döntöttem, hogy voltaképpen uralkodni unalmas.
Igen. Voltam királynő, voltam királyok szeretője, buktattam meg hatalmas vezéreket, és államférfiakat, taszítottam le ilyen-olyan trónusokról halandó családokat. Tehát, tulajdonképpen Nüxnek egy rohadt szava sem lehetne. De valahogy soha nem leltem örömömet abban – legalábbis hosszútávon nem -, hogy tétlenül üldögéljek egy magányos piedesztálon, amikor a világon még annyi minden vár rám, hogy romba döntsem.
Nem szeretnék egyebet, csak az egész világot, melyet a fejetlenség, a ragyogó pánik, az éltető félelem, a bódító katasztrófa, a katartikus káosz tart működésben. Nem hiszem, hogy túl sokat kérnék.
- Van egy ajánlatom az önök számára, Uraim – felelem a kérdő tekintetekre, melyek rám szegeződnek, immár egy hosszú, nehéz, szépen megmunkált tölgyfaasztal főjén. Pont ott ülök, ahol Fred szokott. Lábam mellett egy gepárd foglal helyet; még Párizsban tettem szert rá, amott nagy divat a nagymacska, állítólag roppantul könnyen szelídíthető faj, és kifejezetten elegáns viselet egy estélyi ruha-, valamint egy szikrázó, gyémánt nyakék mellett. Meg amúgy is.
- És pedig? – teszi fel a kérdést egy sebhelyes arcú férfi, az asztalon fekvő revolverét piszkálva. Gyanítom, azzal szeretne főbe lőni majd, ha eljön annak az ideje. De nem fog.
- És pedig az, hogy önök, egytől egyig fogják magukat, és aláírnak egy szerződést, melyben elfogadják Mr. di Lacquer-Sforzát vezetőjüknek, vagy főnöküknek, ahogy tetszikés a válasz? Hallatlan! Bábeli zűrzavarrá minősült anyázás, szajházás, kurvázás, istenkáromlás, ennek, meg annak a fasza.
Türelmes mosolyra rándul vérvörösre festett ajkam szeglete, miközben rám nem jellemző gyengédséggel simítom végig a karcsú, pettyes nagymacska gömbölyű fejét.
Pontosan ilyen reakcióra számítottam. Nem győzöm hangsúlyozni, hogy tudom, hogy mit csinálok. Remélem, most már hisz nekem, amennyiben mégsem, hát... csak figyeljen!
Az óra monoton kattogása tölti be a koponyámat, és többé nem számít senki és semmi.
Tik-tak, tik-tak, tik-tak.
Egy óra múlva minden, amit felépítettetek, az enyém lesz.
Tik-tak, tik-tak.
Egy szívdobbanásnyi pillanatra, mintha megállna az idő a clubban. Nagy levegőt veszek, és testem ónix füstté csavarodik. Az óra kattogása megszűnik létezni, lévén ebben a pillanatban az idő nem létezik. Az idő jégbe fagyott, míg az undorító férgek fülébe sziszegve elsuttogom szavaimat.
Meglop.
Átver.
A feleségeddel kefél.
Ő ölte meg a fivéredet.
Meglop.
Hazudik.
Csal.
Nem bízhatsz benne.
Tik-tak.
- Fontolják meg – dorombolom -, de persze, előtte jó volna, ha törlesztené az adósságait, Mr. O’Connell – villantom brandy színű íriszeimet a férfire.
- Miféle tartozásokról beszél? – kérdezi, tettetett ostobaságot mímelve.
- Oh, hát azokról, amelyekkel Mr. Orowitznak tartozik – a férfi pedig vérszemet kap, lévén elültettem a fülében a bogarat.
Aztán folytatjuk az őszinteség óráját.
Én pedig hátradőlök, és premier plánból, élveteg, bestiális vigyorra húzva ajkaimat, hagyom, hogy szétszaggassák egymást.

És, hogy mi a legszebb az egészben? Groteszk módon vicces a tény, miszerint a fejesek, vagy nagykutyák nélkül maradt, maffia családok nem a férjemet szolgálják ki, hiszen Frederico di Lacquer-Sforza halott. És én öltem meg, annak érdekében, hogy a Chicagói maffia csak és kizárólag az én kezemben legyen, az én hatáskörömbe tartozzon azok minden tagja, a kezem alá dolgozzanak, egytől-egyig, hogy az egyedüli birtokosuknak mondhassam magamat, hogy én legyek e földi alvilág teljhatalmú úrnője, az alfa nőstény.
Fred temetésén, amikor már csak ő – illetve földi maradványai – és én vagyunk, édes kettesben, mint régen, először egy marék földet dobok a sírgödörbe, majd, rózsa-, vagy más, szentimentális baromság helyett, egy almát ejtek a verembe, melybe három betű vésetett – IOU.

Meglehet, hogy ezúttal is túlságosan messzire gurítottam el azt a bizonyos, lélekmérgező, beképzelt önhittséget keltő almát.
Hopsz.

Hannibal || 20 || 3-4 év || nincs


A hozzászólást Snezana R. Volkova összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Jan. 14, 2017 4:48 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Vendég
it's my own design


VendégTárgy: Re: S. R. Volkova Vas. Okt. 30, 2016 3:34 pm

Elfogadva!
do not enter this game if you're under 18

Erisz, te aztán tudsz hízelegni, és igen, királynőnek jobban mutatnál, de megelégszem azzal is, ha a maffiát kényszeríted térdre. A nagymacska imádatod meg tőlem örökölted, bár jobban szeretem a sötétebb színű nagymacskákat. Imádtam a te lapod is. ;)
Vissza az elejére Go down

S. R. Volkova

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Wicked World :: Character creation :: Elfogadott karakterek :: God-