HomeHome    CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Be careful making wishes in the dark
● We will be history and you will remember us for centuries ●
Belépés
Chicagoba!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multikapcsoló
új arcokkal...

Szavak
tôled, tôlem.
Nem a neved számít,
csak az, hogy itt vagy...
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (34 fő) Szomb. Okt. 29, 2016 6:34 pm-kor volt itt.
Válaszd meg a nézôpontodat,
és megváltozik a valóság.
Sajátunk
írta: Admin
Kedd Jan. 01, 2019 11:37 am

*****
írta: Admin
Szomb. Nov. 10, 2018 5:25 pm

Fabletown
írta: Vendég
Hétf. Május 01, 2017 1:31 pm

Marvel-Universe Frpg
írta: Vendég
Szomb. Ápr. 15, 2017 12:16 pm

Superhero Academy
írta: Alice Murray
Pént. Ápr. 14, 2017 10:46 am

Partner kereső
írta: Ashleigh Murray
Csüt. Ápr. 13, 2017 8:52 pm

Avatar foglaló
írta: Ashleigh Murray
Csüt. Ápr. 13, 2017 4:43 pm

Ashleigh Murray
írta: Heather Keeser
Csüt. Ápr. 13, 2017 3:40 pm

Asgard
írta: Vendég
Hétf. Ápr. 03, 2017 11:12 am

Nightmares frpg
írta: Vendég
Hétf. Márc. 27, 2017 6:18 pm

Liam Sawyer
írta: Liam Sawyer
Vas. Márc. 26, 2017 6:46 pm

Mavis Riona Hazeldine
írta: Mavis R. Hazeldine
Pént. Márc. 24, 2017 8:09 pm

Connor;
írta: Shaw Fairley
Pént. Márc. 24, 2017 7:10 pm

Mrs. Wilder
írta: Mason Wilder
Pént. Márc. 24, 2017 6:59 pm

Mason.
írta: Jewel Marano
Pént. Márc. 24, 2017 6:44 pm


Share | 
 

 S. R. Volkova

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: S. R. Volkova   Szomb. Okt. 29, 2016 4:30 pm
Snezana Raina Volkova
You can't play God without being acquainted with the Devil.

Eris
Kortalan (~35)
Gods
A káosz koronázatlan királynője.
Lana Parrilla
Nincs állandó játékszerem
Heteroszexuális

What I create is C H A O S.

1922. Chicago;

- Engem küldött, maga helyett – közlöm a tényt, blazírt képpel, amikor a férjemnek titulált maffiózóról kérdezősködnek az üzletfelek. Mindenki féltett ettől a házasságtól, de én végig tudtam, hogy mit csinálok. Tökéletesen tudatában voltam annak, hogy ez a férfi egy veszélyes vadállat. Az a fajta, amelyik bárkivel, bármit megtehet, már csak azért is, mert számos hű kutya liheg a nyomában, másfelől pedig a zsebében pénz van – rengeteg. A hozzá hasonló férfiak teszik tönkre a nőket, akik utánuk egy másik férfi karjaiba menekülnek, és lehet, hogy még egy következőébe is. Mert az ilyen férfiak sosem az utolsó állomások a boldog házasélethez vezető úton.
Az anyám nem erre nevelt, kifejezetten nem ezt a sorsot szánta nekem. Rövid haj, nem, hogy bokát-, de térdet villantó ruhák, vérvörös rúzs. Mindennek ellenére – vagy éppen ezért -, kérem, bízzon bennem. Tényleg végig tudtam, hogy mit csinálok.
Szelíd erőszakkal csavartam a férfit – és, mivel már nem először említem meg, nevezzük nevén -, Frederico di Lacquer-Sforzát az ujjam köré. Elvégre, mégis anyám vére csörgedezik az ereimben, nem igaz? És az anyám kivételes tehetséggel rendelkezik ahhoz, hogy könnyedén irányítsa és befolyásolja az embereket. Nagy erénye, a szépsége mellett, az a csodálatosan kifürkészhetetlen, ragyogó elméje. Néha legszívesebben felnyitnám a koponyáját, és megnézném, hogy mi jár abban a lenyűgöző agyában. Igazság szerint, mérget merek venni rá, hogy ő szívesebben látott volna királynőként, vagy legalábbis, valamiféle nemes asszonyként. Akkor került homokszem a gépezetbe, amikor én úgy döntöttem, hogy voltaképpen uralkodni unalmas.
Igen. Voltam királynő, voltam királyok szeretője, buktattam meg hatalmas vezéreket, és államférfiakat, taszítottam le ilyen-olyan trónusokról halandó családokat. Tehát, tulajdonképpen Nüxnek egy rohadt szava sem lehetne. De valahogy soha nem leltem örömömet abban – legalábbis hosszútávon nem -, hogy tétlenül üldögéljek egy magányos piedesztálon, amikor a világon még annyi minden vár rám, hogy romba döntsem.
Nem szeretnék egyebet, csak az egész világot, melyet a fejetlenség, a ragyogó pánik, az éltető félelem, a bódító katasztrófa, a katartikus káosz tart működésben. Nem hiszem, hogy túl sokat kérnék.
- Van egy ajánlatom az önök számára, Uraim – felelem a kérdő tekintetekre, melyek rám szegeződnek, immár egy hosszú, nehéz, szépen megmunkált tölgyfaasztal főjén. Pont ott ülök, ahol Fred szokott. Lábam mellett egy gepárd foglal helyet; még Párizsban tettem szert rá, amott nagy divat a nagymacska, állítólag roppantul könnyen szelídíthető faj, és kifejezetten elegáns viselet egy estélyi ruha-, valamint egy szikrázó, gyémánt nyakék mellett. Meg amúgy is.
- És pedig? – teszi fel a kérdést egy sebhelyes arcú férfi, az asztalon fekvő revolverét piszkálva. Gyanítom, azzal szeretne főbe lőni majd, ha eljön annak az ideje. De nem fog.
- És pedig az, hogy önök, egytől egyig fogják magukat, és aláírnak egy szerződést, melyben elfogadják Mr. di Lacquer-Sforzát vezetőjüknek, vagy főnöküknek, ahogy tetszikés a válasz? Hallatlan! Bábeli zűrzavarrá minősült anyázás, szajházás, kurvázás, istenkáromlás, ennek, meg annak a fasza.
Türelmes mosolyra rándul vérvörösre festett ajkam szeglete, miközben rám nem jellemző gyengédséggel simítom végig a karcsú, pettyes nagymacska gömbölyű fejét.
Pontosan ilyen reakcióra számítottam. Nem győzöm hangsúlyozni, hogy tudom, hogy mit csinálok. Remélem, most már hisz nekem, amennyiben mégsem, hát... csak figyeljen!
Az óra monoton kattogása tölti be a koponyámat, és többé nem számít senki és semmi.
Tik-tak, tik-tak, tik-tak.
Egy óra múlva minden, amit felépítettetek, az enyém lesz.
Tik-tak, tik-tak.
Egy szívdobbanásnyi pillanatra, mintha megállna az idő a clubban. Nagy levegőt veszek, és testem ónix füstté csavarodik. Az óra kattogása megszűnik létezni, lévén ebben a pillanatban az idő nem létezik. Az idő jégbe fagyott, míg az undorító férgek fülébe sziszegve elsuttogom szavaimat.
Meglop.
Átver.
A feleségeddel kefél.
Ő ölte meg a fivéredet.
Meglop.
Hazudik.
Csal.
Nem bízhatsz benne.
Tik-tak.
- Fontolják meg – dorombolom -, de persze, előtte jó volna, ha törlesztené az adósságait, Mr. O’Connell – villantom brandy színű íriszeimet a férfire.
- Miféle tartozásokról beszél? – kérdezi, tettetett ostobaságot mímelve.
- Oh, hát azokról, amelyekkel Mr. Orowitznak tartozik – a férfi pedig vérszemet kap, lévén elültettem a fülében a bogarat.
Aztán folytatjuk az őszinteség óráját.
Én pedig hátradőlök, és premier plánból, élveteg, bestiális vigyorra húzva ajkaimat, hagyom, hogy szétszaggassák egymást.

És, hogy mi a legszebb az egészben? Groteszk módon vicces a tény, miszerint a fejesek, vagy nagykutyák nélkül maradt, maffia családok nem a férjemet szolgálják ki, hiszen Frederico di Lacquer-Sforza halott. És én öltem meg, annak érdekében, hogy a Chicagói maffia csak és kizárólag az én kezemben legyen, az én hatáskörömbe tartozzon azok minden tagja, a kezem alá dolgozzanak, egytől-egyig, hogy az egyedüli birtokosuknak mondhassam magamat, hogy én legyek e földi alvilág teljhatalmú úrnője, az alfa nőstény.
Fred temetésén, amikor már csak ő – illetve földi maradványai – és én vagyunk, édes kettesben, mint régen, először egy marék földet dobok a sírgödörbe, majd, rózsa-, vagy más, szentimentális baromság helyett, egy almát ejtek a verembe, melybe három betű vésetett – IOU.

Meglehet, hogy ezúttal is túlságosan messzire gurítottam el azt a bizonyos, lélekmérgező, beképzelt önhittséget keltő almát.
Hopsz.

Hannibal || 20 || 3-4 év || nincs
God

avatar
Mesterségem címere :
▲ Burn your kingdom down
⌲ Tartózkodási hely :
▲ New York
⌲ Humor :
▲ Sarcasm. Because beating the shit out of people is illegal.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: S. R. Volkova   Vas. Okt. 30, 2016 3:34 pm
Elfogadva!
do not enter this game if you're under 18

Erisz, te aztán tudsz hízelegni, és igen, királynőnek jobban mutatnál, de megelégszem azzal is, ha a maffiát kényszeríted térdre. A nagymacska imádatod meg tőlem örökölted, bár jobban szeretem a sötétebb színű nagymacskákat. Imádtam a te lapod is. ;)
Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down
 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Wicked World :: Character creation :: Elfogadott karakterek :: God-
^
ˇ