HomeHome    CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Be careful making wishes in the dark
● We will be history and you will remember us for centuries ●
Belépés
Chicagoba!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multikapcsoló
új arcokkal...

Szavak
tôled, tôlem.
Nem a neved számít,
csak az, hogy itt vagy...
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (34 fő) Szomb. Okt. 29, 2016 6:34 pm-kor volt itt.
Válaszd meg a nézôpontodat,
és megváltozik a valóság.
*****
írta: Admin
Szomb. Nov. 10, 2018 5:25 pm

Fabletown
írta: Vendég
Hétf. Május 01, 2017 1:31 pm

Marvel-Universe Frpg
írta: Vendég
Szomb. Ápr. 15, 2017 12:16 pm

Superhero Academy
írta: Alice Murray
Pént. Ápr. 14, 2017 10:46 am

Partner kereső
írta: Ashleigh Murray
Csüt. Ápr. 13, 2017 8:52 pm

Avatar foglaló
írta: Ashleigh Murray
Csüt. Ápr. 13, 2017 4:43 pm

Ashleigh Murray
írta: Heather Keeser
Csüt. Ápr. 13, 2017 3:40 pm

Asgard
írta: Vendég
Hétf. Ápr. 03, 2017 11:12 am

Nightmares frpg
írta: Vendég
Hétf. Márc. 27, 2017 6:18 pm

Liam Sawyer
írta: Liam Sawyer
Vas. Márc. 26, 2017 6:46 pm

Mavis Riona Hazeldine
írta: Mavis R. Hazeldine
Pént. Márc. 24, 2017 8:09 pm

Connor;
írta: Shaw Fairley
Pént. Márc. 24, 2017 7:10 pm

Mrs. Wilder
írta: Mason Wilder
Pént. Márc. 24, 2017 6:59 pm

Mason.
írta: Jewel Marano
Pént. Márc. 24, 2017 6:44 pm

Szexi tanárbácsi
írta: Heather Keeser
Pént. Márc. 24, 2017 11:50 am


Share | 
 

 Ashleigh Murray

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Ashleigh Murray   Szer. Ápr. 12, 2017 9:45 pm

 
Ashleigh Murray


 
18 ▬ Camila Mendes ▬ emberke ▬ családi állapotom nincsen ▬


 
You and I and  Személyiség
 nobody else


 
Minden szépség mögött ott van a sötétség. Lehet az csak egy apró árny, ami sötétíti az összképet, nem rontja el, csak olyan sejtelmes ragyogást nyújt, amit nem fejthetsz meg azonnal. Egy árny ül az én arcomon, és lelkemen is, amit senki soha nem érthet meg, egy olyan árny, ami az idők kezdete óta ott csücsül, és nem fog elmenni. Már próbáltam kilakoltatni, de a tetvese csak nem megy sehova, tegyek bármit. És ez engem zavarna? Nem. Szeretem azt a misztikus árnyat, ami engem körülölel, hogy nem ismerhetnek meg azonnal, az emberek, csak ha túl sok időt töltenek velem. Jelenleg csak egy olyan ember van, aki igazán ismer, ez pedig nem más, mint a legjobb barátnőm. Ő tudja rólam, hogy eszes vagyok, és ravasz, ha hazudni kell, olyan könnyedén jönnek belőlem a szavak, mintha csak a csapot nyitnák meg. Nem nehéz, ezt elhiheti nekem bárki is, vagy lehet most is hazudok? Testbeszédem nem szokott leleplezni, ahogy a szemeim ragyogása sem, megtévesztő egy jelenség vagyok, sötét hajammal, és törékenynek tűnő alkatommal, de a látszat sose tévesszen meg, egy csábos mosoly, egy kis érintkezés, és már mindenki a lábaim előtt hever. Talán kihasználok dolgokat, talán nem, de egy biztos, ha valakit szeretek, azért az életemet is képes lennék feláldozni, de nehéz ilyen embert találni.
 
Feeling feelings Történet
 I never felt

 
Morajlik a tömeg, ahogy az emberek a tánctéren elvesznek, és szinte egy emberként mozdulnak. A zene hangos, a gyomromban is érzem a basszust, de ez nem gátol abban, hogy én velük mozogjak, mintha a részese lennék valaminek, aminek felemelő hatása van. Sosem esett nehezemre az a fajta tánc, ahol nem csak én vagyok, vagy egy másik fő, a tömeggel nincs gond, hiszen itt nem az a lényeg, hogy egy emberhez simuljunk oda, hanem, hogy egységesen mozduljunk, mint egy horda, vagy halraj.
Mégis kiválok a tömegből, ahogy valaki megragadja a csípőmet, és elhúz egészen más irányba. Egy olyan részre húz, ahol csak ő és én vagyunk, mozgásunk így változik, csípőm az övéhez dörgölöm, mintha imitálnék egy más mozgás módot, amire vágyom, pedig arról szó sincs. Kalandozó kezei elindulnak felfelé, viszont mielőtt az áhított részre kerülhetne, én fordulok egy száznyolcvan fokosat, hogy szembe kerülhessek vele. Már mindjárt más fele kalandozik keze, pontosabban a fenekem felé, és arra markolva mutatja a tempót, amit ő elképzelt nekünk. Nem ellenkezem, csak kezeimet emelem meg, hogy mellkasán simíthassak végig, tekintetét nem eresztem, ahogy teste minden kis pontját bejárom, de amint hajolna közelebb, hogy ajkaimra tapadhasson, el is húzódok.
- Ki kell szaladnom a mosdóba, felfrissíteni magam. Megvársz itt, Csődöröm? - vonom fel a szemöldökeimet kuncogva, és pont azt a választ kapom, amire vártam, hogy siessek, én pedig már el is szaladok, a mosdó irányába, igen, csakhogy az utolsó pillanatban hátralesek, hogy figyel, vagy sem, de nem, el van foglalva valami szőke luvnyával, aki épp a szájába dugja a nyelvét. Nekem pont ez kellett, egy vigyorral váltok irányt, és indulok kifelé a klubból, ki az éjszakába, hogy a hűvös szellő borzolja hajamat. Mély lélegzeteket veszek, csak ezután kapom le a magassarkúkat a lábamról, hogy mezitláb induljak neki az éjszakának, ami leple alatt intézem hazafelé az utamat. Nem félek, hogy valaki az életemre törne, vagy megakarna erőszakolni, mivel nem hétköznapi dolgokat teszek, így kitanultam, hogyan is védhetném meg magamat.
Halkan dudorászom, és énekelgetek egész úton, messze lakunk, de nem túl messze, hogy ilyenkor hazamehessek, de saját környéken sosem teszem, amit, még a végén elkapna valamelyik, amelyik felismer, és kérdőre von, hogy ennyire össze kellett szednem magam, és lelépnem a tárcájával. Oh, tényleg nem is tudom mennyi lehetett nála, így előkapom a rejtett zsebből a ruhámon, hogy megnézzem mi és hogyan van benne. Talán egy hétre elegendő pénz, a bankók alapján, viszont a többit már el is dobom. Nincs szükségem a nevére, az irataira, se a bankkártyáira, a készpénz ilyen téren lenyomozhatatlan, a kártya viszont igen, én pedig nem akarok bajt hozni a fejünkre.
- Megjötteeeeeeeem! - kisbálom el magam, ahogy belépek a lakásba, és ledobom a cipőmet, majd a hálójába veszem az irányt, és lazán levágódom az ágyéra, pont mellé. - Nézd, mit hoztam! - mutatom neki a pénzt, ha már rám figyel, elég lesz egy hétre ebben biztos vagyok, többet is hozhattam volna, vagyis, hozhattunk volna, de ma egyedül mentem. Néha megesik, hogy együtt megyünk, máskor meg teljesen külön, de legalább nem keltünk akkora feltűnést, hiszen két szépség együtt, nagyobb fogás, mint egy.
 
User kora 20, Tapasztalat jó pár év keresett vagy saját keresett


 Š Halloween de Never Utopia

 
Human

avatar
Mesterségem címere :
tolvaj
⌲ Tartózkodási hely :
heather mellett
⌲ Humor :
nem akarod tudni

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Ashleigh Murray   Csüt. Ápr. 13, 2017 3:40 pm

Elfogadva!


Gratulálunk!


Kedves Asghleigh, nagy öröm a számomra, hogy megérkeztél! csillogószemek Még több örömöt szolgál, hogy ennyire ügyesen vetted az akadályokat és szint úgy alakítottad meg a karaktert, ahogy én azt megálmodtam! nagymosoly Nem szeretnélek tovább fenn tartani, szóval nem áradozom, arról, hogy mennyire szépen írtál. cuki vagyok Foglalj avit és irány a játéktér. :O Szeretess beléd engem is izgatott

Human

avatar
Kor :
19
Mesterségem címere :
✒ student
⌲ Tartózkodási hely :
✒ nyc
⌲ Humor :
✒ sweet

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Wicked World :: Character creation :: Elfogadott karakterek :: Human-
^
ˇ