HomeHome    CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Be careful making wishes in the dark
● We will be history and you will remember us for centuries ●
Belépés
Chicagoba!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multikapcsoló
új arcokkal...

Szavak
tôled, tôlem.
Nem a neved számít,
csak az, hogy itt vagy...
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (34 fő) Szomb. Okt. 29, 2016 6:34 pm-kor volt itt.
Válaszd meg a nézôpontodat,
és megváltozik a valóság.
*****
írta: Admin
Szomb. Nov. 10, 2018 5:25 pm

Fabletown
írta: Vendég
Hétf. Május 01, 2017 1:31 pm

Marvel-Universe Frpg
írta: Vendég
Szomb. Ápr. 15, 2017 12:16 pm

Superhero Academy
írta: Alice Murray
Pént. Ápr. 14, 2017 10:46 am

Partner kereső
írta: Ashleigh Murray
Csüt. Ápr. 13, 2017 8:52 pm

Avatar foglaló
írta: Ashleigh Murray
Csüt. Ápr. 13, 2017 4:43 pm

Ashleigh Murray
írta: Heather Keeser
Csüt. Ápr. 13, 2017 3:40 pm

Asgard
írta: Vendég
Hétf. Ápr. 03, 2017 11:12 am

Nightmares frpg
írta: Vendég
Hétf. Márc. 27, 2017 6:18 pm

Liam Sawyer
írta: Liam Sawyer
Vas. Márc. 26, 2017 6:46 pm

Mavis Riona Hazeldine
írta: Mavis R. Hazeldine
Pént. Márc. 24, 2017 8:09 pm

Connor;
írta: Shaw Fairley
Pént. Márc. 24, 2017 7:10 pm

Mrs. Wilder
írta: Mason Wilder
Pént. Márc. 24, 2017 6:59 pm

Mason.
írta: Jewel Marano
Pént. Márc. 24, 2017 6:44 pm

Szexi tanárbácsi
írta: Heather Keeser
Pént. Márc. 24, 2017 11:50 am


Share | 
 

 Mason.

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Mason.   Pént. Márc. 24, 2017 9:50 am

 
Mason Wilder


 
32 ▬ Ryan Cooper▬ Félisten ▬ házas ▬


 
Pici idézet eleje  Személyiség
 folytatása!


 
Árész elcseszett fiaként szerintem nem meglepő, amit most fogsz olvasni!
Egyedi jegyek:Az egész személyiségem egyedi. A testem nagy része ki van gyúrva.
Szeretem: Enni, minden féle ételt megeszek, szóval a hasamat nagyon szeretem. Mondjuk, a felségemet is illene ide sorolni, na, fogjuk rá. A munkámat. A testvéremet. Szörfözés és minden vízi sportok. tetoválások.
Utálom: Értetlen munkatársak, a lemerülő akkumulátor, ami mindig megkeseríti az életemet. Az állandóan kifogyó tollak. A szomszédom. Az új festményt, amit a feleségem vett és a nappali közepén díszeleg. Egy harminchárom éves férfinak, milyen lehet a személyisége? Olyan, amit nehezen viselnek el körülötte lévő emberek. Elég nehéz eset vagyok, makacs és kelletlenül undok. Nem utolsó sorban rohadtul szarkasztikus. Mindennel és mindenkivel. Ha valami nem úgy történik, ahogy én szeretném, a végsőkig elmegyek. Mert úgy érzem, hogy nekem ez kell. Persze Liza a feleségem és a húgom nem épp így gondolják. De míg a Húgom véleményére nagyon is adok, addig a feleségemére kevésbé. Mit érdekel egy olyan nőnek a véleménye, aki nem tudja, mennyi stresszel jár a munkám. Míg ő csak beül a sportautóba és elfurikázik az ügy felével az eladandóvá vált házhoz, és rá sózza. Én azért emberekkel dolgozom, embereken dolgozom! Nem ugyanaz. Persze, míg ő szarrá hajtja a kisautóját, én beülök a haverokkal egy kocsmába és jól érzem magam. Az máslapra tartozik, hogy van mikor másnap inkább a pokolba mennék, mint sem dolgozni. De ez az élet rendje.
A munkámban nem ismerek lehetetlen, nekem az, az első. Tekintve, hogy a feleségem nem tudja megadni azt, amire vágyok, így nincs is más.
Külsőleg nézek ki, egy huligánnak, mint egy orvosnak, sportos, vékony külsőnek köszönhetően úgy festek, mint egy rossz drogos, főleg a rossz napokon, mikor melegítőbe és kinyújt, pulcsiban flangálok. De ez van, sosem adtam úgy a külsőre, hogy most azonnal úgy fessek, mint aki most lépett le a címlapokról. Szeretek néha kicsit lazábban öltözködni, nem mindig a fess öltönyök és csillogó nyakkendők világában élni. Rikítóan kék szemekkel rendelkezem, talán ez is azok a, hogy olyan hamar találtam meg Lizat, hogy feleségül vettem. De minek?
 
idézet eleje Történet
 folytatása.

 
- Negatív. – állt meg előttem az a nő, aki egykoron álmaim asszonya volt. Mindenférfit legyőzve álltam ki, minden apró próbát, hogy megkaparintsam. Azok a kétségbe esett szemek! Nem tudtam mit felelni. Féléve, féléve minden hónapban izgatottan jön velem szembe, hogy terhes. Végre. Minden hónapban szomorú arccal jön ki a fürdőből, hogy nem. Még sem. Rossz megérzés volt. Teljesen bebeszéli magának, de attól nem fog megfoganni a gyerekünk.
Az egész téma már nem is tudom, hogyan jött fel, de azt tudom, hogy nagyon akarom, hogy legyen egy. Nem csak azért, mert anyámat megtudnám nyugtatni, hanem mert lenne valaki akihez haza jönnék. Nem csak úgy, hogy haza megyek, itt van az a nő, akit egykoron annyira imádtam. Hanem, mert várna egy csöppség. Engem az sem érdekelne, hogy fiú vagy lány. Csak az, hogy az enyém.
Nem mozdultam előle. Láttam, hogy a félelem végig szalad a szemén. Gonosz mosolyra húzódtak ajkaim. Ahogy az is izmaim ráfeszültek az ajtóra.
- Megmondtam, megmondtam, hogy menjünk el kivizsgáltatni magunkat. De te, te nem. Még a kedvem is elveszed, hogy rád nézzek, úgy, hogy most megdugjalak. – vágom a fejéhez. Megértem, hogy nehéz lenne neki hallani, hogy meddő, vagy nekem hallani, hogy nem vagyok termékeny. De istenre esküszöm, legalább tudnánk, de így. Így csak azt érzem, hogy direkt engem akar idegesíteni. Olyan közel vagyok ahhoz, hogy valamit a földhöz vágják, hogy inkább eltolom magam az ajtótól.
- Most hova mész? – kérdezi kétségbe esve. Én pedig még arra sem vagyok hajlandó, hogy végig hallgassam, éppen milyenkifogással akarja megmagyarázni, hogy miért nem esett teherbe. Hogy miért nem akar ebben a hónapban elmenni az orvoshoz, hogy miért kellene többször szexelni. Nem. Én nem akarok. Belefáradtam. Vagy csak a munka miatti stressz miatt érzem most így. De egy biztos. Most kell a friss levegő.
Ahogy végig szaladok a lakáson, hogy elő vegyem a kocsim kulcsait és a telefonomat, szinte automatikusan kerülöm ki, hogy érezze most már meguntam, hogy hallgassam őt.
Az ajtóban még pötyögtem egy sms-t Alice-nek, hogy félóra múlva ott leszek. Amint kiléptem a lakásunk ajtaján, minden féle érzelem végig szaladt rajtam. Talán nem kellene ennyire türelmetlennek lennem. Hogy én is akadályozom a sok negatívitással. De nem akarom, hogy én legyek az oka. Nem. Ez annyira bántaná az egómat, hogy nem akarok még gondolni se rá.
Mikor a kocsihoz érek, oldalra nézve látom, hogy megint valami karcolás van a feleségem verdáján. Még vezetni se tud, lehet jobb is, hogy nincs gyerekünk. Még kinyírná. Várjunk, nem is tudja kinyírni, mert nem tud teherbe esni. Már épp nyitottam volna ki az ajtót, mikor megjött az üzenet, miként, örömmel vár. Az egyetlen olyan nő, akihez úgy megyek, tudom, hogy rossz. De még is évezem, ahogy hozzám simul, ahogy még van benne játékosság.
Teljesen más, mint Elizabeth. Talán ezért is nem foglalkozom vele, hogy mennyivel fiatalabb nálam. Pedig kellene, hogy érdeklejen. Ő az egyik tanítványom lesz, ha úgy dönt ő is a Fül-Orr gégészetet választja. Én pedig mindig hozzá menekülök, mikor kiborít a feleségem és John éppen nem ér rá.
Amikor beszállok, a kocsiba a derekamban ismét furcsa fájdalom hasít végig. Pár napja furcsán rosszul érzem magam, mintha valami nem lenne rendben, azon kívül, hogy az életem egy katasztrófa. És tudom is mi a baj, a vesém. Még pedig örökletes vesebetegségem van. Talán ezért akarom ennyire a gyereket, hogy ne ezen kattogjak. Talán a nagy haveromnak is el kellene mondanom, ha már Nefrológus. De talán félek. Ezért lettem még jobban elviselhetetlenebb. Kitudja?! Még az s lehet, hogy pár antibiotikum és minden rendben. Nem kell ide semmi, ahhoz, hogy ellássam magam. Még is csak orvos vagyok. És rohadtul makacs. Majd kezelem én magam. Meg a kis minta diákot.
 
User kora ide, Tapasztalat ide keresett vagy saját ide


 Š Halloween de Never Utopia

 

avatar
Kor :
33
Mesterségem címere :
Sebész
⌲ Tartózkodási hely :
Mindenhol
⌲ Humor :
Pszichotikus

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Mason.   Pént. Márc. 24, 2017 6:44 pm

Elfogadva!


ez kérdés egyáltalán?!


Ismételten egy újabb cuki pofit fogadhatok el, micsoda öröm ez nekem...  Szemöldök húzogatós
Na de; szeressük Árészt, szeressük a kölykeit is, főleg ha ilyen pöpec et-vel jelennek meg a gonosz admin néni előtt. Surprised De azt hiszem, ez nem meglepő, hiszen tudod, hogy imádom, ahogyan írsz, így akkor most nem is nyáladzanék a munkáidra, inkább csak utadra engedlek, hogy foglald el a játékteret és hirdess. Hirdesd meg a drága asszonykádat, hadd lám, milyen aranyosak vagytok együtt.  csillogószemek  

God

avatar
Mesterségem címere :
✕ Designer, Boss of Marano Company
⌲ Tartózkodási hely :
✕ Lovely NYC
⌲ Humor :
✕ *Boom, boom, boom*

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Wicked World :: Character creation :: Elfogadott karakterek :: Demigod-
^
ˇ