wicked games
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (34 fő) Szomb. Okt. 29, 2016 6:34 pm-kor volt itt.
Latest topics
» Fabletown
by Vendég Hétf. Május 01, 2017 1:31 pm

» Marvel-Universe Frpg
by Vendég Szomb. Ápr. 15, 2017 12:16 pm

» Superhero Academy
by Alice Murray Pént. Ápr. 14, 2017 10:46 am

» Partner kereső
by Ashleigh Murray Csüt. Ápr. 13, 2017 8:52 pm

» Avatar foglaló
by Ashleigh Murray Csüt. Ápr. 13, 2017 4:43 pm

» Ashleigh Murray
by Heather Keeser Csüt. Ápr. 13, 2017 3:40 pm

» Asgard
by Vendég Hétf. Ápr. 03, 2017 11:12 am

» Nightmares frpg
by Vendég Hétf. Márc. 27, 2017 6:18 pm

» Liam Sawyer
by Liam Sawyer Vas. Márc. 26, 2017 6:46 pm

» Mavis Riona Hazeldine
by Mavis R. Hazeldine Pént. Márc. 24, 2017 8:09 pm

» Connor;
by Shaw Fairley Pént. Márc. 24, 2017 7:10 pm

» Mrs. Wilder
by Mason Wilder Pént. Márc. 24, 2017 6:59 pm

» Mason.
by Jewel Marano Pént. Márc. 24, 2017 6:44 pm

» Szexi tanárbácsi
by Heather Keeser Pént. Márc. 24, 2017 11:50 am

» Tristan Thorne
by Tristan Thorne Kedd Márc. 21, 2017 8:52 pm

© Credit
Szeretnénk megköszönni mindenkinek a szorgos és kemény munkáját az oldal átalakításával. Dzsininek a csodás diziért, Saya-nak pedig a fenomenális fejlécért. A képek a Google keresőjében mind megtalálhatóak. A leírások, és újítások Jewel és Emmet szellemi tulajdona. Amiben még előfordulhat Dwight ötletei is, melyeket tovább vitt a saját oldalára; Ancients' Haven-re.

Share|Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

it's my own design

avatar
Barbar Pixie
⌲ Foglalkozás :
✕ Killer? Maybe.
⌲ Tartózkodási hely :
✕ New York/My Land
⌲ Humor :
✕ What?Tárgy: Salome McNamara Vas. Márc. 19, 2017 6:56 pm


 
Salome McNamara


 
Kor ▬ Katheryn Winnick ▬ Tündér ▬ Egyedülálló


 
You can beat me. Hit me, but... Személyiség
 ...you can't kill me. Because I'm the Iron Queen.


 
Pontosan milyen is lehet az, aki egy Nyártündér asszony és a Barbárok Vezérének lányaként látta meg a napvilágot? Furcsa. Veszedelmes. Egy igazi korcs. Olyan személy, akiben keveredik a két alfaj minden veszedelmes képessége és tulajdonsága, mind személyiségben, mind pedig kinézetben. Külsejét tekintve Salome nem egy tipikus lágy szépség, mint amilyen a Nyáriak többsége; rá sokkal inkább a kemény és zord jelző illik. Arcvonásai élesek és figyelemfelkeltőek, ahogy varázslatosan kék szemei is, melyeket apjától örökölt. Egyáltalán nem lehetne taszítónak nevezni, sem arra következtetni, hogy bármi köze is lenne a tündérek elkorcsosult, kannibál alfajához - abban az esetben, ha tettei nem ezt bizonyítanák. Mert kétségtelen, Salome sokkal több tulajdonságban hasonlít az apjára, mintsem az anyjára. Vad, törtető és megfékezhetetlen, mint egy tökéletes harcos - nem hiába, hiszen erre nevelték, mióta csak az apja elszakította az őt dédelgető nő karjai közül. Megvannak a maga szabályai, és talán joggal lehetne igazi barbárnak nevezni, ha lenne gusztusa folytatni azt az általa undorítónak titulált kannibál életmódot, amit a barbár horda olyannyira rá szeretett volna tukmálni. Mindennek ellenére, tökéletes és megkérdőjelezhetetlen királynője azon kis csoportnak, akik elkülönültek a barbárok hordájától, s külön kis kolóniát alkottak. Hatalma pedig nem csak ezen tulajdonságai miatt megdönthetetlen; különleges képességei sem hagynak kétséget afelől, hogy vele szembeszállni egyenlő a halálos ítélettel. Habár a kimagasló mágikus képességet nem örökölte felmenőitől, elképesztő fizikai erővel bír - pontosan, mint a nemesebb, s uralkodó tündérek -, emellett képes állati alakot is ölteni.  
 
Oka van annak, hogy...Történet
 ... a királynő a legerősebb bábú a sakktáblán.

 
Ide pedig érkezik maga a történet, amit Minimum 400 szóban kérünk, gejtsd ki bátran, hogy megismerjük és éles képet kapjunk a karakteredről! Ide pedig érkezik maga a történet, amit Minimum 400 szóban kérünk, gejtsd ki bátran, hogy megismerjük és éles képet kapjunk a karakteredről! Ide pedig érkezik maga a történet, amit Minimum 400 szóban kérünk, gejtsd ki bátran, hogy megismerjük és éles képet kapjunk a karakteredről! Ide pedig érkezik maga a történet, amit Minimum 400 szóban kérünk, gejtsd ki bátran, hogy megismerjük és éles képet kapjunk a karakteredről!Ide pedig érkezik maga a történet, amit Minimum 400 szóban kérünk, gejtsd ki bátran, hogy megismerjük és éles képet kapjunk a karakteredről!Ide pedig érkezik maga a történet, amit Minimum 400 szóban kérünk, gejtsd ki bátran, hogy megismerjük és éles képet kapjunk a karakteredről!Ide pedig érkezik maga a történet, amit Minimum 400 szóban kérünk, gejtsd ki bátran, hogy megismerjük és éles képet kapjunk a karakteredről!Ide pedig érkezik maga a történet, amit Minimum 400 szóban kérünk, gejtsd ki bátran, hogy megismerjük és éles képet kapjunk a karakteredről!Ide pedig érkezik maga a történet, amit Minimum 400 szóban kérünk, gejtsd ki bátran, hogy megismerjük és éles képet kapjunk a karakteredről!Ide pedig érkezik maga a történet, amit Minimum 400 szóban kérünk, gejtsd ki bátran, hogy megismerjük és éles képet kapjunk a karakteredről!Ide pedig érkezik maga a történet, amit Minimum 400 szóban kérünk, gejtsd ki bátran, hogy megismerjük és éles képet kapjunk a karakteredről!
 
User kora 18, Tapasztalat 5 év + keresett vagy saját Saját


 Š Halloween de Never Utopia

 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Salome McNamara

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Wicked World :: Character creation :: Félkész karakterek-