wicked games
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (34 fő) Szomb. Okt. 29, 2016 6:34 pm-kor volt itt.
Latest topics
» Fabletown
by Vendég Hétf. Május 01, 2017 1:31 pm

» Marvel-Universe Frpg
by Vendég Szomb. Ápr. 15, 2017 12:16 pm

» Superhero Academy
by Alice Murray Pént. Ápr. 14, 2017 10:46 am

» Partner kereső
by Ashleigh Murray Csüt. Ápr. 13, 2017 8:52 pm

» Avatar foglaló
by Ashleigh Murray Csüt. Ápr. 13, 2017 4:43 pm

» Ashleigh Murray
by Heather Keeser Csüt. Ápr. 13, 2017 3:40 pm

» Asgard
by Vendég Hétf. Ápr. 03, 2017 11:12 am

» Nightmares frpg
by Vendég Hétf. Márc. 27, 2017 6:18 pm

» Liam Sawyer
by Liam Sawyer Vas. Márc. 26, 2017 6:46 pm

» Mavis Riona Hazeldine
by Mavis R. Hazeldine Pént. Márc. 24, 2017 8:09 pm

» Connor;
by Shaw Fairley Pént. Márc. 24, 2017 7:10 pm

» Mrs. Wilder
by Mason Wilder Pént. Márc. 24, 2017 6:59 pm

» Mason.
by Jewel Marano Pént. Márc. 24, 2017 6:44 pm

» Szexi tanárbácsi
by Heather Keeser Pént. Márc. 24, 2017 11:50 am

» Tristan Thorne
by Tristan Thorne Kedd Márc. 21, 2017 8:52 pm

© Credit
Szeretnénk megköszönni mindenkinek a szorgos és kemény munkáját az oldal átalakításával. Dzsininek a csodás diziért, Saya-nak pedig a fenomenális fejlécért. A képek a Google keresőjében mind megtalálhatóak. A leírások, és újítások Jewel és Emmet szellemi tulajdona. Amiben még előfordulhat Dwight ötletei is, melyeket tovább vitt a saját oldalára; Ancients' Haven-re.

Share|Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

it's my own design

avatar
GodTárgy: Aiolosz Szer. Márc. 01, 2017 12:25 am

Jace Roussos
Kimondott szavaid széttörtek, ezer betűvé hulltak szét,
A levegőbe nyúlva kaptam utánuk, de szétfújta mindet a szél.

Aiolosz
Időtlen
God
A szelek ura vagyok. A fagyos északi, a kellemes déli, a haragos nyugati és a pajkos keleti szelek ura. Hatalmamban áll bármilyen szelet az irányításom alá vonni, ha kell elzárni, szabadjára engedni, vágtázni a kék égi mezőkön. Vagy épp egy barlangban tartani, ahogy arra az emberiség emlékszik eposzaikban, mondáikban. A szél szárnyán könnyedén szállok én magam is, mozdítok el bármit, ha kell egy intésemre pusztító erejű vihart tudok kelteni. Vihart, szélvihart. Hol áldanak a hajósok, hol a vesztemet akarják.
Sam Claflin
Facér
Heteroszexuális
Nyitott, kissé elhivalkodott, de barátságos és szörnyen játékos voltam világ életemben az emberekkel. Lám, még maga Homérosz is megemlíti kegyességemet eposzában, amikor Odüsszeuszt vetette a tenger a szigetemre. Jótékony voltam, jó szeleket adtam neki, szelídeket. A tomboló szeleket pedig egy zsákba zártam el, hogy hőn szeretett hazája felé vihesse az útja. Másodjára már nem voltam ilyen bőkezű. Másodjára már senkivel sem vagyok bőkezű, az emberek az idők kezdete óta csak kihasználták az isteneket. Az áldozataik mind-mind hamisak voltak, a hitem pedig megingott bennük. A hitem, amely olykor a tengert háborgatta, akár egész seregek vesztét okozta. Volt idő, amikor dühömet nem hiába félték, amikor a hamis áldozataikkal csak még jobban szították a tüzet bennem.
Bizalmatlan vagyok mind a mai napig, noha ezt remekül titkolom. Nyílt személyiség vagyok, aki éli világát, akinek a családja szent, akinek az emberek csak bábok, akiket a maga kedvére mozgathat.
A szelek ura vagyok, noha szomorúsággal tölt el, hogy nem lehetek igazán önmagam. Az elmúlt évszázadokban személyiségek mögé bújtam, vártam, hátha majd egy szép nap ismét olyan lesz az élet, mint a világ kezdetén. De az istenek többsége eltűnt, beolvadt, némelyikükről fogalmam sincs, hová lett. Részt vettem háborúban, a nagy égi felfedezések kibontakoztatásában. Én súgtam sok helyütt, miképp növesszenek a gyarló emberek szárnyakat, én adtam lehetőséget nekik, hogy az égben maradhassanak, szárnyaljanak akár a madár, tapasztalják meg mindazt, ami számomra oly' nagyon kedves. Titkokat súgtam, melyeket aljas módon kihasználva előnyükre fordítottak. Szabad lelkemnek fájt, amikor megannyi vérszomjas gép áztatta véresre az égboltot. Amikor megannyi telhetetlen ember egyre csak többet akart. Túl jutni rajtam, túl ebből a világból, távol az otthonaiktól. Most már nem teszek semmit értük, most már a háttérben húzódok meg. Én magam is ember volnék, vagy gyakorlom ezt az álcát. Amely minden nap a tükörbe nézve emberként ébred fel, noha tudom, hogy a bőröm alatt több van. Érzem, hogy ezzel önkényesen láncolom meg magam, én, a szabadság, a szelek, az egek ura. De nincs mit tenni. A világ istenei nem kiáltják még, elég volt. Addig pedig én sem fogok lépni. Jace Roussos vagyok, nem feledve gyökereimet, a családom gyökerét végletekig ragaszkodok görögségemhez. Hisz a bölcsőm, szülőföldem ott van. Ott, ahol most nem tisztelnek, nem becsülnek, senki nem hoz áldozatot a tiszteletünkre, nem emelnek szobrokat, tán azt sem tudják, ki vagyok. Csak olvassák sok helyütt a régi fennkölt eposzokat. Én magam is egy vagyok, egy emlékkép, egy dicső kultúra feledésbe merülő személyisége. Tán annyira nem vagyok ismert, mint a titánok, vagy mint mindannyiunk teremtője, aki az Olümposz trónján kap méltó helyet. De nem panaszkodom. Aranyifjú voltam mindig is, aranyifjúként élem ma is az életemet. A határaimat feszegetem, szárnyalok titkon, amikor szabad lehetek, mint a madár. Fenn a hegyekben, ahol senki nem jár, fenn az égen, ahol senki nem lát. Határom a horizont, meg  ahogy én akarom.

Aero || 20+ || 10 év|| nincs
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

it's my own design

avatar
Human
⌲ Kor :
19
⌲ Foglalkozás :
✒ student
⌲ Tartózkodási hely :
✒ nyc
⌲ Humor :
✒ sweetTárgy: Re: Aiolosz Szer. Márc. 01, 2017 11:54 am

Elfogadva!
Gratulálunk!

Kedves Jace! csillogószemek Örömömre szolgál, hogy elfogadhatlak Hiszen nem elég, hogy ilyen csodás pofival léptél színre, de még az írásod is lázba hoz. Remek szófordulatok és gyönyörűen megválogatott szavak! cuki vagyok Nem is kell elmondanom, hogy mennyire élveztem azt a csodát, amit elénk tártál. cunci De persze azt sem felejtjük el, hogy mennyire jól hoztad a szelek istenét, hiszen minden, amit leírtál pontosan jellemzi az istenséget! Én csak annyit mondok, hogy láttam már megtettél minden lépést, szóval irány a játéktér és ideje kibújni a bőrödből és csapj egy jó kis szélvihart New York városába!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Aiolosz

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Wicked World :: Character creation :: Elfogadott karakterek :: God-