HomeHome    CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Be careful making wishes in the dark
● We will be history and you will remember us for centuries ●
Belépés
Chicagoba!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multikapcsoló
új arcokkal...

Szavak
tôled, tôlem.
Nem a neved számít,
csak az, hogy itt vagy...
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (34 fő) Szomb. Okt. 29, 2016 6:34 pm-kor volt itt.
Válaszd meg a nézôpontodat,
és megváltozik a valóság.
*****
írta: Admin
Szomb. Nov. 10, 2018 5:25 pm

Fabletown
írta: Vendég
Hétf. Május 01, 2017 1:31 pm

Marvel-Universe Frpg
írta: Vendég
Szomb. Ápr. 15, 2017 12:16 pm

Superhero Academy
írta: Alice Murray
Pént. Ápr. 14, 2017 10:46 am

Partner kereső
írta: Ashleigh Murray
Csüt. Ápr. 13, 2017 8:52 pm

Avatar foglaló
írta: Ashleigh Murray
Csüt. Ápr. 13, 2017 4:43 pm

Ashleigh Murray
írta: Heather Keeser
Csüt. Ápr. 13, 2017 3:40 pm

Asgard
írta: Vendég
Hétf. Ápr. 03, 2017 11:12 am

Nightmares frpg
írta: Vendég
Hétf. Márc. 27, 2017 6:18 pm

Liam Sawyer
írta: Liam Sawyer
Vas. Márc. 26, 2017 6:46 pm

Mavis Riona Hazeldine
írta: Mavis R. Hazeldine
Pént. Márc. 24, 2017 8:09 pm

Connor;
írta: Shaw Fairley
Pént. Márc. 24, 2017 7:10 pm

Mrs. Wilder
írta: Mason Wilder
Pént. Márc. 24, 2017 6:59 pm

Mason.
írta: Jewel Marano
Pént. Márc. 24, 2017 6:44 pm

Szexi tanárbácsi
írta: Heather Keeser
Pént. Márc. 24, 2017 11:50 am


Share | 
 

 Tristan Thorne

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Tristan Thorne   Hétf. Feb. 27, 2017 6:48 pm
Tristan Thorne
Áldozat nélkül nincs gyilkosság. Ha az nincs, akkor gyilkosról sem lehet szó. Furcsa cukorból készültek a törvények. Csak a bűnözők nem ragadnak bele. /Vavyan Fable/

Tris, Tristan
34
Vadász

Szikár testalkat, kidolgozott izomzat. Huszonhárom módon tudok ölni. Szerintem nem akarsz az áldozatom lenni, mégis, ami igazán különlegesség tesz, az a rejtett képességem. A családfámat még nem sikerült felkutatnom, de ha elszabadul a pokol, ha kiürítem az elmémet, akkor elérem a lelkem legmélyebb zugát, a teljes sötétséget. Onnan táplálkozom, és szabadjára engedem a pokol tüzét. Felégetek bármit, és bárkit, aki az utamba kerül.
Ryan Gosling
Nappal alszom, éjjel dugok
Heteroszexuális

- Tristan, állj le… - már számtalan alkalommal hallottam ezt a kérlelést, és minduntalan figyelmen kívül is hagytam. Nekem ne mondja meg senki, hogy miképpen dolgozzak. A feladataimat ellátom, a hibarátám a zérót tapossa. A feletteseim is nagyon jól tudják, hogy nem hátrálok meg, és a leszámolást úgy végzem el, ahogyan az nekem tetszik.
- Most már elég lesz Tristan, mert a jelentésben… - villámló tekintettel pillantok fel a társamra. Darius-szal már hat éve alkotunk egy csapatot, és a legtöbb nehézfiút nekünk kellett elkapni. A múltjáról nem sokat tudok, de a Liga mellé helyezett ki, és azóta szinte elválaszthatatlanok vagyunk. Megtanulta már kezelni a stílusomat, nem szól bele az ügyeimbe, de tudja, hogy kényes határon billegek. A múlt hónapban két fegyelmit kaptam, mert nem szállítottam le a testet tanulmányozásra. Nem hiszem, hogy sok látnivaló akad egy démon széttrancsírozott tetemén, de nem én döntök, hanem az okosok odafent. Fél térdre ereszkedve tapogatom ki a vonagló nimfa állkapcsának az egyik végét. A szemei feketén izzanak fel, eléggé ronda tud lenni, ha kihozzák a sodrából.
- Szépségem elég lesz a jóból… - villantom rá az egyik könyörtelen mosolyomat, és könnyedén töröm ketté a csontot. Addig tartom így, a szemkontaktust megszakítás nélkül űzve, amíg a hátsó fogait porrá nem őrlőm.
- Ti…mint a hegyek, az erdők, a vizek védőszentjei. A természet bomlásai vagytok a nyamvadt isteneitekkel együtt. Mit hisztek, őszintén? – hajolok közelebb hozzá, de csak az utolsó hörgőrohamok törnek ki ajkai rejtekéből.
- Nem hallom, mit szerettél volna mondani? – fordítom oda a jobbomat, és ekkor valami sziszegés féle üti meg a fülemet.
- Dögölj meg, a pokolba jutsz… - nem hagyom, hogy végigmondja, mert könnyedén rántom magam alá, és egy szempillantás alatt vágom le a két szárnyát, aztán egyenesen a mellkasa bal feléhez irányítva az ezüsttőrt, simán döfök át a bordák között, hogy eltaláljam a szívét.
- Add át az üdvözletemet…már bérelt helyem van odalent. – forgatom meg benne száznyolcvan fokban, és elégedetten nézem végig, ahogyan megrázkódik a teste, és kileheli a lelkét szegény pára. A vér csak minimálisan szennyezi be a kezemet, már kifejlesztettem a legjobb módszert erre. Némán emelkedem fel, és bújtatom az erszényem tokjába a megörökölt szúrófegyvert.
- Mégis mit írjak erre, mit mondjak odabent? – sóhajt fel lemondóan a barátom, és egy konzerváló zacskót előkapva kezd neki az előkészületeknek, de mielőtt odaérhetne, a mellkasához nyomom a tenyeremet, és megállásra késztetem.
- Ez ma nem kerül be a Liga területére. – jegyzem meg ellenkezést nem tűrve, és megvárom, hogy vegye a lapot.
- Tristan nem szabad, tudod jól… - megpróbál lebeszélni, de már túl késő. Az összes ezt érdemelné, én nem tennék kivételt. A nimfa holtteste felé fordítom a törzsemet, kirázok mindent, hogy üres legyen az elmém. Csak én, és a sötétség. A külvilág elmosódik, és hirtelen lángra kap. Transzba esek, és másodpercek alatt égetem porrá. Nem tart sokáig, már nem az első eset, hogy ehhez folyamodok. Miután végeztem, előveszem a fekete bőrkesztyűmet, a napszemüvegemet, és feltolom az orrom hegyére.
- Így már nem kell jelentést írnod, és nem kell megköszönnöd. – lapogatom meg a hátát, és elindulok a fekete Ford Raptorunk felé. A mai nap is sikeresen zárul, és csak annyit kell mondanunk, hogy nem találtuk meg az áldozatot. Járulékos veszteségek mindig kellenek.

A vezetőség előtt


- Mr. Thorne ismételten holttest nélkül? Nem leszünk így jóban. Hamar el fogja veszíteni az engedélyét, és akkor repül innen is. – rágózás közben teszem az egyik lábamat a másikra, és unottan pillantok fel az egyik mentoromra.
- Ezt már nem először hallom. Tudják, hogy én vagyok a legjobb. Nem hibázok, Darius is életben van. Ennél többet mit akarhatnának még.. – nyögöm ki, de ekkor egy mappa kerül elém a nagy semmiből. Kíváncsiság éled bennem, és az egyik vezetőm felé is bök, hogy nyugodtan nyissam ki.
- Ez mi? – lapozok bele az első oldalba, és egy új ügyfél aktája bontakozik ki előttem.
- Calliope? Egy múzsa? – szalad fel az egyik szemöldököm, és majdnem nevetve dobom vissza.
- Őt kell megölnöm? Még egy nimfa is nagyobb kihívás.. – veregetem meg a vállamat, de ekkor olyasmi hangzik el, ami rohadtul lerohasztja a bárgyú vigyort az arcomról.
- Nem megölnie kell, hanem megvédenie. Calliope nekünk dolgozik. – ez így hirtelen túl sok infó, ezért az asztalra csapom a paksamétát, és kissé szúrósan nézek fel a két idősebb vadászra.
- Egy természetfeletti picsát védjek meg? Hamarabb mártózom meg sósavban, minthogy összekerüljek vele.. – teszem keresztbe a karomat, megerősítve az ellenállásomat.
- Ez nem kérés Mr. Thorne, hanem parancs. A hölgy nem a múzsák hétköznapi példánya, hanem a Múzsa, nagybetűvel. Az első, és a vezető. Meg kell értenie, hogy felbecsülhetetlen forrás. Az árnyéka lesz…ha kell, akkor be is költözik hozzá. A természetfeletti világ részesei nem jöhetnek rá, hogy köze van hozzánk, mert akkor a terv nem fog működni, világos? – ez a sok halandzsa mára sok lesz már. Felállok, és visszatolom a mappát eléjük.
- Nem vállalom, és pont. – húzom ki magam, és éppen hátat fordítanék a két jómadárnak, de valami fura hangzik el.
- Tudjuk a titkát Tristan. Ha nem akarja, hogy a napvilágra kerüljön, akkor elvállalja. Nem szívesen perelnénk be…tudja ezzel a múlttal… - megmerevedek, az izmaim nem engedelmeskednek.
- Nem… - csapok rá az asztalra, és felvillan a szemem.
- De, el fogja vállalni. Itt a címe is. Holnap kezd. – nem értem, hogy mik a mozgatórúgók, mi megy a háttérben, de elborul az agyam, és nem bírom kontrollálni magamat. Felgyullad a sarokban álló pálma.
- Basszák meg. – a hónom alá gyűröm a papírhalmazt, és dúvad módjára hagyom el az irodát…

Mis Anonim || +20 || Akad már || Delilah Matthews
Human

avatar
Kor :
36
⌲ Tartózkodási hely :
NYC
⌲ Humor :
deadly

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Tristan Thorne   Hétf. Feb. 27, 2017 8:56 pm
Elfogadva!
Hát persze, hogy elfogadva! :O

Remélem nem haragszol meg, hogy én csapok le rád - mint természetfeletti lény Razz -, de ha már így elememben vagyok, nem várakoztatlak meg téged sem.
Őszintén szólva, ódákat tudnék zengeni a lapodról úgy összességében. Először is; nagyon jól írsz. Másodszor; tökéletesen választottál pofit, ezt még nekem is el kell ismernem, aki amúgy annyira nem rajong a művész úrért. Harmadszor; a családi állapotod nem kicsit mosolyogtatott meg, ahogy már magán a személyiségén is megeresztettem egy aprócska vigyort. Le sem tagadhatnám, hogy imádom a hasonló kaliberű emberkéket, és ehhez még hozzájárult a képessége is... Azt hiszem, néhány felemmel nem igazán futnék össze veled az utcán, még a végén én is úgy járnék, mint szegény nimfa. nagymosoly  Nem is koptatom tovább a billentyűzetem, gondolom te is inkább játszani szeretnél, szóval utadra engedlek. Védd meg a Múzsát és szórakozz jól. Razz
Specific

avatar
Mesterségem címere :
✕ Leader of Sphinxs || Singer
⌲ Tartózkodási hely :
✕ Everywhere and nowhere
⌲ Humor :
✕ Ha. Haha. Hahaha.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Wicked World :: Character creation :: Elfogadott karakterek :: Human-
^
ˇ