wicked games
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (34 fő) Szomb. Okt. 29, 2016 6:34 pm-kor volt itt.
Latest topics
» Fabletown
by Vendég Hétf. Május 01, 2017 1:31 pm

» Marvel-Universe Frpg
by Vendég Szomb. Ápr. 15, 2017 12:16 pm

» Superhero Academy
by Alice Murray Pént. Ápr. 14, 2017 10:46 am

» Partner kereső
by Ashleigh Murray Csüt. Ápr. 13, 2017 8:52 pm

» Avatar foglaló
by Ashleigh Murray Csüt. Ápr. 13, 2017 4:43 pm

» Ashleigh Murray
by Heather Keeser Csüt. Ápr. 13, 2017 3:40 pm

» Asgard
by Vendég Hétf. Ápr. 03, 2017 11:12 am

» Nightmares frpg
by Vendég Hétf. Márc. 27, 2017 6:18 pm

» Liam Sawyer
by Liam Sawyer Vas. Márc. 26, 2017 6:46 pm

» Mavis Riona Hazeldine
by Mavis R. Hazeldine Pént. Márc. 24, 2017 8:09 pm

» Connor;
by Shaw Fairley Pént. Márc. 24, 2017 7:10 pm

» Mrs. Wilder
by Mason Wilder Pént. Márc. 24, 2017 6:59 pm

» Mason.
by Jewel Marano Pént. Márc. 24, 2017 6:44 pm

» Szexi tanárbácsi
by Heather Keeser Pént. Márc. 24, 2017 11:50 am

» Tristan Thorne
by Tristan Thorne Kedd Márc. 21, 2017 8:52 pm

© Credit
Szeretnénk megköszönni mindenkinek a szorgos és kemény munkáját az oldal átalakításával. Dzsininek a csodás diziért, Saya-nak pedig a fenomenális fejlécért. A képek a Google keresőjében mind megtalálhatóak. A leírások, és újítások Jewel és Emmet szellemi tulajdona. Amiben még előfordulhat Dwight ötletei is, melyeket tovább vitt a saját oldalára; Ancients' Haven-re.

Share|Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

it's my own design

avatar
Demigod
⌲ Kor :
31Tárgy: Jason Hammond Csüt. Feb. 23, 2017 12:39 am

Jason + Hammond
"I'm an Aquarius, I enjoy sunsets, long walks on the beach and frisky women."

Szépfiú
30
Félisten
Aphrodité fiaként természetesen vonzó kinézettel áldotta meg az ég, hordozza anyjának megnyerő vonásait. Kifejezetten kölyökképűnek tűnik, mégis van egyfajta kisugárzása aminek a nők egyszerűen nem bírnak ellenállni. Emiatt az átlagnál jóval könnyebben győz meg másokat vagy csábít el, mondjuk úgy rendelkezik egyfajta megnyerő modorral ami miatt a karizmájával tud másokra hatni, amennyiben verbális interakcióról van szó. Ám ez a szerelemistennő többi gyermekéről is elmondható általánosságban, nem ez az egyedi képessége.

Jason rendelkezik egy fegyverpárral, melyektől sosem válik meg. A gyöngyház berakásos markolatú M1911 félautomata Colt pár egyik felére egy nagy A betű (Anteros), míg a másikra egy nagy E betű (Eros) került gravírozott, míves iniciálé formájában, utalva a fegyverek képességeire és elnevezésére. Ugyanis az egyik fegyverből kilőtt golyó szerelmet gyújtott abban a személyben, akit meglőttek vele és az első ellenkező neműbe halálosan beleszeretett akit megpillantott. Míg a másikból kilőtt golyó a legolthatatlanabb szerelmet is kioltotta, gyűlöletté változtatva azt. Természetesen ez azt is jelenti, hogy a fegyver csak akkor működik ilyen formájában, ha Jason és/vagy ikertestvére Kieren lő vele. Ő is csak azért képes erre, mert ikrek. Más halandó vagy istenség kezében egyszerű, mezei lőfegyverként funkcionál mintha semmiféle egyedi képességgel nem bírna.
(FONTOS! Mivel jelenleg Jason átmenetileg amnéziában szenved, így képtelen használni ezen isteni képességét. Míg nem találkozik isteni szülőjével vagy nem nyeri vissza emlékeit, szimpla fegyverként funkcionál nála is Eros és Anteros!)
Jensen Ackles
Womanizer
1000% hetero

Kedves naplóm!

Nem is tudom, hogy hol kezdjem.
A mai napon újra vele álmodtam.
Ennek semmi értelme.
Láttam a szöke haját, a kék szemeit, az alakjának sziluettjét; de a lány arcát megint csak nem tudtam kivenni.
Igazán nem értem, hogy miért ragaszkodik a pszichológus ahhoz, hogy minden áldott nap leírjam mit álmodtam vagy hogy mire emlékszem. Amnéziás vagyok az ég szerelmére, hogyan emlékezzem hát?!

Órák óta bámulom az előttem heverő papírt és a rá vetett (helyenként áthúzgált) sorokat. Nem értem az orvosomat, minek erőlteti?! ~Ennek semmi értelme.~ Már lassan egy hónapja, hogy valaki hívta a 911-gyet, mert eszméletlenül talált rám a tenger partján. A kórházban tértem magamhoz, ismeretlen emberek vettek körbe és egyből faggatni kezdtek; azonban én egyik kérdésükre se tudtam mit felelni. Nem emlékeztem semmire sem. Nem tudtam mi a nevem, ki vagyok és mit kerestem a vízparton iratok nélkül, két igencsak míves egyedi gyártású félautomatával a hónom alatt. Ahogy szaporodtak a kérdések, úgy nőtt bennem az aggodalom is.  ~Miért nem emlékszem semmire?~ Az orvosok szerint alaposan beverhettem a fejemet és örülhetek, amiért még a kihűlés előtt rám találtak és nem hagytak magamra, hanem értesítették a mentőket. Részleges amnézia mondják, idővel minden vissza fog jönni. Nos, én nem vagyok ilyen derűlátó a helyzetet illetően.

Végül a zsebemben talált, elmosódott névjegy útmutatását követve New Yorkba jöttem, gyógyulást és emlékeket keresve. Azonban nem találtam mást, csak idegeneket. Kiderült, hogy hiába kutatnak utánam nem szerepelek egyetlen rendőrségi nyilvántartásban sem. Mondjuk az jó hír, hogy nincs priuszom és nem vagyok büntetett előéletű egyén, de kivételesen mit nem adtam volna ha egy parkolási bírság lett volna a nevemre a rendszerben. Könnyebb lenne elindulni valami mentén. Csakhogy úgy nézett ki, mintha sosem léteztem volna. Mintha soha semmilyen nyilvántartásban nem szerepeltem volna, ami már önmagában fura. Lehet, hogy elfelejtettem ki vagyok ám mégis, jó néhány dologgal tisztában voltam miként is működik. Ezzel a furcsa kettősséggel kell napjaimat énem és újra megtalálnom a helyemet a hangyabolyként zizegő városban. Az emberek rohannak, ki-ki megy a maga dolgára és ha megállsz némán figyelni őket, megannyi archetípust vélhetsz felfedezni. És egyik sem törődik igazán veled... mert nincs rá ideje.

Bár iratok nem voltak nálam, csak a fegyverek... mégis később ezek vezettek valami használható nyomra. A rendőrségen nyomozásba kezdtek és kiderítették, hogy egy egyedi gyártású M1911-es félautomata Colt párról van szó, aminek engedélyét egy Jason Hammond nevű férfi nevére jegyeztek be. Egy postafiók volt megadva levelezési címként így időbe telt, mire kiderítették a lakcímét a fickónak. Kissé félve mentem megadott címre, nem tudtam mi vár ott rám majd. Azonban meglepő módon egy családi házakkal tűzdelt, kertvárosi részre tévedtem. Nem ezt vártam volna, hogy egy nagycsaládos környék fog fogadni. Inkább egy városi apartmant tudtam volna egy egyedülálló férfinek elképzelni, afféle legénylakást valahol New York belvárosában. Kulcsom nem lévén csöngettem, de vagy nem akart ajtót nyitni a tulaj vagy nem volt otthon. Körbejártam a házat miközben igyekeztem az ablakokon át bekémlelni. Végül a hátsó ajtónál sikerült bejutnom az épületbe. Lehet, hogy túl sok klisés filmet néztek vagy tényleg ennyire mindenki a cserép alá rejti a lakása pótkulcsát. Minden esetre sikerült a legkisebb feltűnés nélkül simán a lakásba jutottam... a konyhába, hogy pontosabb legyek.

A házba érkezve nem volt ismerős se a berendezés, se az elrendezés; mégis valahogy ösztönösen tudtam merre haladjak és menjek a helyiségek felfedezésekor. Furcsa déjà vu kezdett úrrá lenni rajtam mintha én már jártam volna itt, holott pontosan tudom hogy most járok itt életemben először legalábbis az amnéziám óta. A gyomromban lévő, lassan kialakuló gombóc nőttön nőtt és a víz akkor kezdett leverni, amikor megpillantottam egy nem is olyan régi ám fekete-fehér fényképet. Önmagamat láttam viszont rajta egy csinos vörösesbarna hajú lány társaságában, ráadásul duplán. Meg kellett dörzsöljem a szememet, hogy nem káprázat amit látok. ~Lenne egy testvérem? Egy ikrem?~ Ha valaki nem szórakozik velem és nem photoshoppolták meg a képet amit épp a kezemben tartok, akkor nem csak hogy van családom hanem egyenesen van valahol a világban egy olyan családtagom aki kiköpött én legalábbis kinézetre. Úgy éreztem, hogy ha most nem keresek záros határidőn belül valami ülőalkalmatosságot; akkor a földön fogok kikötni, mert a lábaim is beleroggyantak a felfedezésem súlya alatt. ~Te jó ég, jöhet még ennél sokkolóbb hír?~ (681)


Rainbowgirl || 29 || 9 év || I'm alone
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

it's my own design

avatar
Human
⌲ Kor :
19
⌲ Foglalkozás :
✒ student
⌲ Tartózkodási hely :
✒ nyc
⌲ Humor :
✒ sweetTárgy: Re: Jason Hammond Szer. Márc. 01, 2017 11:59 am

Elfogadva!
Gratulálunk!

Kedves Jason! Ne haragudj, hogy eddig tartott, hogy elfogadjunk, de bevallom én azt vártam, hogy elfogadjon akivel lebeszélted! Surprised Ne, de se baj, most már itt vagyok és el kell mondani, hogy lenyűgöző írásod van,és a szófordulatok is szépek. cuki vagyok Mint Aphrodité fia, biztosan, hogy lesznek galibák az életedben. Surprised De ne szegje kedved semmi. csillogószemek Nem is tartalak fel tovább! cuki vagyok Foglalózz és irány a játéktér. nagymosoly
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Jason Hammond

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Wicked World :: Character creation :: Elfogadott karakterek :: Demigod-