wicked games
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Ki van itt?
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (34 fő) Szomb. Okt. 29, 2016 6:34 pm-kor volt itt.
Latest topics
» Fabletown
by Vendég Hétf. Május 01, 2017 1:31 pm

» Marvel-Universe Frpg
by Vendég Szomb. Ápr. 15, 2017 12:16 pm

» Superhero Academy
by Alice Murray Pént. Ápr. 14, 2017 10:46 am

» Partner kereső
by Ashleigh Murray Csüt. Ápr. 13, 2017 8:52 pm

» Avatar foglaló
by Ashleigh Murray Csüt. Ápr. 13, 2017 4:43 pm

» Ashleigh Murray
by Heather Keeser Csüt. Ápr. 13, 2017 3:40 pm

» Asgard
by Vendég Hétf. Ápr. 03, 2017 11:12 am

» Nightmares frpg
by Vendég Hétf. Márc. 27, 2017 6:18 pm

» Liam Sawyer
by Liam Sawyer Vas. Márc. 26, 2017 6:46 pm

» Mavis Riona Hazeldine
by Mavis R. Hazeldine Pént. Márc. 24, 2017 8:09 pm

» Connor;
by Shaw Fairley Pént. Márc. 24, 2017 7:10 pm

» Mrs. Wilder
by Mason Wilder Pént. Márc. 24, 2017 6:59 pm

» Mason.
by Jewel Marano Pént. Márc. 24, 2017 6:44 pm

» Szexi tanárbácsi
by Heather Keeser Pént. Márc. 24, 2017 11:50 am

» Tristan Thorne
by Tristan Thorne Kedd Márc. 21, 2017 8:52 pm

© Credit
Szeretnénk megköszönni mindenkinek a szorgos és kemény munkáját az oldal átalakításával. Dzsininek a csodás diziért, Saya-nak pedig a fenomenális fejlécért. A képek a Google keresőjében mind megtalálhatóak. A leírások, és újítások Jewel és Emmet szellemi tulajdona. Amiben még előfordulhat Dwight ötletei is, melyeket tovább vitt a saját oldalára; Ancients' Haven-re.

Share|Pearl Clarke BlakeElőző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Vendég
it's my own design


VendégTárgy: Pearl Clarke Blake Kedd Feb. 21, 2017 11:12 am

Pearl Clarke Blake
ide valami idézet, vagy valami olyasmi

Shadya
Kortalan
legendás lények
Szfinxként, Nahab egyik jobb keze volt. Remek vadász volt annak idején is, ha valaki a markába került, azt nem engedte el... az esetek többségében meghalt az illető. Nagyon komolyan vette  a feladatát, felelősségteljes, sokkal inkább, mint Nahab. Élvezi a vadászatot, azt ahogy a prédáját kergeti, sokkal inkább tetszik neki a hajsza, mint maga a győzelem, ami elmaradhatatlan végül. Törékeny alkata ellenére szfinxként nagyos erős, ez az egyik fegyvere amit képes használni.  
Cailin Russo
Szingli?
hetero
Össze vont szemöldökkel bámulom az aktát, mi magam előtt hever, már legalább négy órája görnyedek fölötte, de még egy lépéssel sem jutottam előrébb, mint három napja. El akarom kapni ezt a gyilkost. El is fogom, hiszen ő nem több, csak halandó. Nem lesz más belőle mint hamu… én magam fogok erről gondoskodni, de ahhoz el kell kapnom. Szükségem van rá, a támogatására, a pillantására… az érintésére, a szenvedélyére. Évek óta, hosszú és fájdalmas évek óta nem láttam Nahab-ot. Azóta, mióta száműzött, azóta mióta kihordtam szerelmünk gyümölcsét. Amiről ő természetesen mit sem tud. Nem is tudom mennyire tetszene neki, ha megtudná. De hát döntenem kellett gyorsan. És Nahab nem egy apa figura, ami azt illeti, ő az a férfi akire egy nő nem alapozhat ilyet. Először én sem akartam ezt a gyereket, de tudtam, hogy csak ez az egy valami maradt meg belőle, a férfiból akit imádtam évszázadok előtt és akit imádok a mai napig. Akiért képes lennék harcolni, akiért képes lennék meghalni. Beteges? Főleg a mai világban, ezek a fogalmak ennek az új világnak ismeretlennek. Vagyis ők nem úgy gondolják, ahogyan kellene. Ezek nem csupán valami lányregény csöpögős bevezető sorai, ahol csak a naiv fiatal kislányokat akarják megfogni valamivel. Nem, ez sokkal több annál, minden éjszaka eszembe jut, hogyan vadásztunk együtt azokra a bolond halandókra akik azt hitték valamelyik fáraónak feltörhetik a sírját, kirabolhatják, hogy a fekete piacon eladják őket. Cöhh. Valóban bolondok voltak, hiszen mindegyik széttépve, apró darabokra cincálva lelték meg a halálukat és mindegyik szenvedett, az utolsó leheletükig, a halál csupán megváltás volt tőlünk. Egy kegy amit bár nem érdemeltek meg a gazfickók… de megkapták.
Hiányzott az, hogy utána egymáséi lettünk, hogy mennyire élveztem minden pillanatot vele, hogy tudja hogyan érjen hozzám, hogy minden lélegzetvételemmel őt akarjam, amíg élek nem találok hozzá hasonlót. Ami azt illeti… nem is kerestem, nem is gondoltam rá, eszembe sem jutott dolog, ő volt az egyetlen férfi az életemben és az is marad, ami azt jelenti, hogy míg meg nem halok… ha valaki lesz olyan szerencsés és sikerül megölnie, őt fogom szeretni, tisztelni, imádni a halálos ágyamig….
Gondolatmenetemből az ajtó nyikorgása ébreszt fel. A társam sajnálkozó pillantást vet rám, ahogyan Marie lányom szó szerint berobog az irodámba, nem is engedve, hogy ezt megakadályozzák. Olyan makacs, mint az apja….
-Nincs semmi baj,- szólalok meg ahogy felállok az asztaltól, és miután a férfi becsukja maga után az ajtót, mosolygok csak Marie-re.
-Történt valami kislányom…. izgatott vagy.- felpattan az asztalra, arca sugárzik a boldogságtól, alig bír magával, az évszázadok alatt rengetegszer próbáltam olyan életvitelt biztosítani neki, hogy boldog lehessen, és úgy látszik sikerül. De nem hiszem, hogy annyira nekem lenne ehhez a sugárzó archoz közöm, ez nem olyan, inkább hasonlít egy olyan boldog kifejezéshez amikor megtudtam, hogy Nahab gyerekét hordom a szívem alatt. nem mindig tudok türelmes lenni, és miután ez a pár nap igazán stresszesen telt, nem tudom hogyan vegyem rá az amúgy egyetlen kedvenc gyermekemet, hogy bökje ki boldogsága okát. Imád játszadozni, pont mint én. Ebben határozottan azt hiszem rám ütött, de most utálom ezt a tulajdonságot benne is, és…. magamban is.
-Szóóóóval, anya kapaszkodj, James megkérte a kezem…. férjhez megyek!- jelenti ki, majd időt sem hagyva nekem, egyszerűen csak a nyakamba ugrik, én pedig könnyekkel harcolva ölelem magamhoz. El sem hiszem, hogy az egyetlen csöppöm, aki már egyáltalán nem az, hogy évszázadokkal ezelőtt kinőtt a pelenkából, mégis annyira hihetetlen, hogy valóban férjhez fog menni.
-Gratulálok, Drágám, boldog vagyok, annyira örülök neki, este megünnepeljük,- nyomok egy puszit a homlokára. Bólogat, de mégis úgy érzem, hogy van valami amit mondani akar, de nem mer, vagy csak nem akar félve a reakciómtól?
-Anyu, figyelj… tudom, hogy nem sokat meséltél apáról, nem is ismerem… de szeretném, ha ő kísérne az oltárhoz, ez az ő kötelezettsége…- mondja nekem halkan. majdnem felnevetek a kötelezettség szón, azt hiszem a férfi ezt a szót valahogy nem ismeri, vagy csak nem tudja, hogy mit jelent.
-Megkeresem…- jelentem ki végül gyengéden, minden érzésemet félre fogom tenni, Marie kérése és vágya az első, ha kell a gyönyörű tincseinél fogva fogom ide rángatni, hogy öltönyben adhassa át a vőlegénynek a lányát a templomban. De először is tudomást kell szereznie arról, hogy egyáltalán van egy lánya aki az övé, remélem a hosszú évek alatt, mióta nem láttuk egymást némi felelősségteljes tulajdonságot sikerült elsajátítania magának…

x || x|| x || x
Vissza az elejére Go down

it's my own design

avatar
Specific
⌲ Foglalkozás :
✕ Leader of Sphinxs || Singer
⌲ Tartózkodási hely :
✕ Everywhere and nowhere
⌲ Humor :
✕ Ha. Haha. Hahaha.Tárgy: Re: Pearl Clarke Blake Hétf. Feb. 27, 2017 8:39 pm

Elfogadva!
Hát megérkeztél, szépségem! <3

Szerintem már tudod, hogy mennyire de nagyon vártalak téged - és azt kell mondjam, nem okoztál csalódást. Belevaló kis nőci lettél ezzel a munkával. nagymosoly Igazán hozzám illő. Már jól ismerem az írásaidat, és azt kell mondjam, hogy újfent nem lőttél mellé, és érdekes, egyben aranyos szösszenetet rittyentettél nekünk ide. A páros vadászatok, a vadulás... És a gyerek. :shock: Na sipirc foglalózni, te nőszemély, aztán keress meg - megsúgom; jól elbújtam -, és mesélj nekem szép kis mesét magadról és a közös csemeténkről. Meglátjuk, mit reagálok majd. nagymosoly <3

*Az aláért meg plusz pont. Aww. csillogószemek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Pearl Clarke Blake

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Wicked World :: Off topic :: Törölt karakterek-