HomeHome    CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Be careful making wishes in the dark
● We will be history and you will remember us for centuries ●
Belépés
Chicagoba!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multikapcsoló
új arcokkal...

Szavak
tôled, tôlem.
Nem a neved számít,
csak az, hogy itt vagy...
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (34 fő) Szomb. Okt. 29, 2016 6:34 pm-kor volt itt.
Válaszd meg a nézôpontodat,
és megváltozik a valóság.
*****
írta: Admin
Szomb. Nov. 10, 2018 5:25 pm

Fabletown
írta: Vendég
Hétf. Május 01, 2017 1:31 pm

Marvel-Universe Frpg
írta: Vendég
Szomb. Ápr. 15, 2017 12:16 pm

Superhero Academy
írta: Alice Murray
Pént. Ápr. 14, 2017 10:46 am

Partner kereső
írta: Ashleigh Murray
Csüt. Ápr. 13, 2017 8:52 pm

Avatar foglaló
írta: Ashleigh Murray
Csüt. Ápr. 13, 2017 4:43 pm

Ashleigh Murray
írta: Heather Keeser
Csüt. Ápr. 13, 2017 3:40 pm

Asgard
írta: Vendég
Hétf. Ápr. 03, 2017 11:12 am

Nightmares frpg
írta: Vendég
Hétf. Márc. 27, 2017 6:18 pm

Liam Sawyer
írta: Liam Sawyer
Vas. Márc. 26, 2017 6:46 pm

Mavis Riona Hazeldine
írta: Mavis R. Hazeldine
Pént. Márc. 24, 2017 8:09 pm

Connor;
írta: Shaw Fairley
Pént. Márc. 24, 2017 7:10 pm

Mrs. Wilder
írta: Mason Wilder
Pént. Márc. 24, 2017 6:59 pm

Mason.
írta: Jewel Marano
Pént. Márc. 24, 2017 6:44 pm

Szexi tanárbácsi
írta: Heather Keeser
Pént. Márc. 24, 2017 11:50 am


Share | 
 

 Pearl Clarke Blake

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Pearl Clarke Blake   Kedd Feb. 21, 2017 11:12 am
Pearl Clarke Blake
ide valami idézet, vagy valami olyasmi

Shadya
Kortalan
legendás lények
Szfinxként, Nahab egyik jobb keze volt. Remek vadász volt annak idején is, ha valaki a markába került, azt nem engedte el... az esetek többségében meghalt az illető. Nagyon komolyan vette  a feladatát, felelősségteljes, sokkal inkább, mint Nahab. Élvezi a vadászatot, azt ahogy a prédáját kergeti, sokkal inkább tetszik neki a hajsza, mint maga a győzelem, ami elmaradhatatlan végül. Törékeny alkata ellenére szfinxként nagyos erős, ez az egyik fegyvere amit képes használni.  
Cailin Russo
Szingli?
hetero
Össze vont szemöldökkel bámulom az aktát, mi magam előtt hever, már legalább négy órája görnyedek fölötte, de még egy lépéssel sem jutottam előrébb, mint három napja. El akarom kapni ezt a gyilkost. El is fogom, hiszen ő nem több, csak halandó. Nem lesz más belőle mint hamu… én magam fogok erről gondoskodni, de ahhoz el kell kapnom. Szükségem van rá, a támogatására, a pillantására… az érintésére, a szenvedélyére. Évek óta, hosszú és fájdalmas évek óta nem láttam Nahab-ot. Azóta, mióta száműzött, azóta mióta kihordtam szerelmünk gyümölcsét. Amiről ő természetesen mit sem tud. Nem is tudom mennyire tetszene neki, ha megtudná. De hát döntenem kellett gyorsan. És Nahab nem egy apa figura, ami azt illeti, ő az a férfi akire egy nő nem alapozhat ilyet. Először én sem akartam ezt a gyereket, de tudtam, hogy csak ez az egy valami maradt meg belőle, a férfiból akit imádtam évszázadok előtt és akit imádok a mai napig. Akiért képes lennék harcolni, akiért képes lennék meghalni. Beteges? Főleg a mai világban, ezek a fogalmak ennek az új világnak ismeretlennek. Vagyis ők nem úgy gondolják, ahogyan kellene. Ezek nem csupán valami lányregény csöpögős bevezető sorai, ahol csak a naiv fiatal kislányokat akarják megfogni valamivel. Nem, ez sokkal több annál, minden éjszaka eszembe jut, hogyan vadásztunk együtt azokra a bolond halandókra akik azt hitték valamelyik fáraónak feltörhetik a sírját, kirabolhatják, hogy a fekete piacon eladják őket. Cöhh. Valóban bolondok voltak, hiszen mindegyik széttépve, apró darabokra cincálva lelték meg a halálukat és mindegyik szenvedett, az utolsó leheletükig, a halál csupán megváltás volt tőlünk. Egy kegy amit bár nem érdemeltek meg a gazfickók… de megkapták.
Hiányzott az, hogy utána egymáséi lettünk, hogy mennyire élveztem minden pillanatot vele, hogy tudja hogyan érjen hozzám, hogy minden lélegzetvételemmel őt akarjam, amíg élek nem találok hozzá hasonlót. Ami azt illeti… nem is kerestem, nem is gondoltam rá, eszembe sem jutott dolog, ő volt az egyetlen férfi az életemben és az is marad, ami azt jelenti, hogy míg meg nem halok… ha valaki lesz olyan szerencsés és sikerül megölnie, őt fogom szeretni, tisztelni, imádni a halálos ágyamig….
Gondolatmenetemből az ajtó nyikorgása ébreszt fel. A társam sajnálkozó pillantást vet rám, ahogyan Marie lányom szó szerint berobog az irodámba, nem is engedve, hogy ezt megakadályozzák. Olyan makacs, mint az apja….
-Nincs semmi baj,- szólalok meg ahogy felállok az asztaltól, és miután a férfi becsukja maga után az ajtót, mosolygok csak Marie-re.
-Történt valami kislányom…. izgatott vagy.- felpattan az asztalra, arca sugárzik a boldogságtól, alig bír magával, az évszázadok alatt rengetegszer próbáltam olyan életvitelt biztosítani neki, hogy boldog lehessen, és úgy látszik sikerül. De nem hiszem, hogy annyira nekem lenne ehhez a sugárzó archoz közöm, ez nem olyan, inkább hasonlít egy olyan boldog kifejezéshez amikor megtudtam, hogy Nahab gyerekét hordom a szívem alatt. nem mindig tudok türelmes lenni, és miután ez a pár nap igazán stresszesen telt, nem tudom hogyan vegyem rá az amúgy egyetlen kedvenc gyermekemet, hogy bökje ki boldogsága okát. Imád játszadozni, pont mint én. Ebben határozottan azt hiszem rám ütött, de most utálom ezt a tulajdonságot benne is, és…. magamban is.
-Szóóóóval, anya kapaszkodj, James megkérte a kezem…. férjhez megyek!- jelenti ki, majd időt sem hagyva nekem, egyszerűen csak a nyakamba ugrik, én pedig könnyekkel harcolva ölelem magamhoz. El sem hiszem, hogy az egyetlen csöppöm, aki már egyáltalán nem az, hogy évszázadokkal ezelőtt kinőtt a pelenkából, mégis annyira hihetetlen, hogy valóban férjhez fog menni.
-Gratulálok, Drágám, boldog vagyok, annyira örülök neki, este megünnepeljük,- nyomok egy puszit a homlokára. Bólogat, de mégis úgy érzem, hogy van valami amit mondani akar, de nem mer, vagy csak nem akar félve a reakciómtól?
-Anyu, figyelj… tudom, hogy nem sokat meséltél apáról, nem is ismerem… de szeretném, ha ő kísérne az oltárhoz, ez az ő kötelezettsége…- mondja nekem halkan. majdnem felnevetek a kötelezettség szón, azt hiszem a férfi ezt a szót valahogy nem ismeri, vagy csak nem tudja, hogy mit jelent.
-Megkeresem…- jelentem ki végül gyengéden, minden érzésemet félre fogom tenni, Marie kérése és vágya az első, ha kell a gyönyörű tincseinél fogva fogom ide rángatni, hogy öltönyben adhassa át a vőlegénynek a lányát a templomban. De először is tudomást kell szereznie arról, hogy egyáltalán van egy lánya aki az övé, remélem a hosszú évek alatt, mióta nem láttuk egymást némi felelősségteljes tulajdonságot sikerült elsajátítania magának…

x || x|| x || x
Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Pearl Clarke Blake   Hétf. Feb. 27, 2017 8:39 pm
Elfogadva!
Hát megérkeztél, szépségem! <3

Szerintem már tudod, hogy mennyire de nagyon vártalak téged - és azt kell mondjam, nem okoztál csalódást. Belevaló kis nőci lettél ezzel a munkával. nagymosoly Igazán hozzám illő. Már jól ismerem az írásaidat, és azt kell mondjam, hogy újfent nem lőttél mellé, és érdekes, egyben aranyos szösszenetet rittyentettél nekünk ide. A páros vadászatok, a vadulás... És a gyerek. :shock: Na sipirc foglalózni, te nőszemély, aztán keress meg - megsúgom; jól elbújtam -, és mesélj nekem szép kis mesét magadról és a közös csemeténkről. Meglátjuk, mit reagálok majd. nagymosoly <3

*Az aláért meg plusz pont. Aww. csillogószemek
Specific

avatar
Mesterségem címere :
✕ Leader of Sphinxs || Singer
⌲ Tartózkodási hely :
✕ Everywhere and nowhere
⌲ Humor :
✕ Ha. Haha. Hahaha.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Wicked World :: Off topic :: Törölt karakterek-
^
ˇ