HomeHome    CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Be careful making wishes in the dark
● We will be history and you will remember us for centuries ●
Belépés
Chicagoba!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multikapcsoló
új arcokkal...

Szavak
tôled, tôlem.
Nem a neved számít,
csak az, hogy itt vagy...
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (34 fő) Szomb. Okt. 29, 2016 6:34 pm-kor volt itt.
Válaszd meg a nézôpontodat,
és megváltozik a valóság.
Sajátunk
írta: Admin
Kedd Jan. 01, 2019 11:37 am

*****
írta: Admin
Szomb. Nov. 10, 2018 5:25 pm

Fabletown
írta: Vendég
Hétf. Május 01, 2017 1:31 pm

Marvel-Universe Frpg
írta: Vendég
Szomb. Ápr. 15, 2017 12:16 pm

Superhero Academy
írta: Alice Murray
Pént. Ápr. 14, 2017 10:46 am

Partner kereső
írta: Ashleigh Murray
Csüt. Ápr. 13, 2017 8:52 pm

Avatar foglaló
írta: Ashleigh Murray
Csüt. Ápr. 13, 2017 4:43 pm

Ashleigh Murray
írta: Heather Keeser
Csüt. Ápr. 13, 2017 3:40 pm

Asgard
írta: Vendég
Hétf. Ápr. 03, 2017 11:12 am

Nightmares frpg
írta: Vendég
Hétf. Márc. 27, 2017 6:18 pm

Liam Sawyer
írta: Liam Sawyer
Vas. Márc. 26, 2017 6:46 pm

Mavis Riona Hazeldine
írta: Mavis R. Hazeldine
Pént. Márc. 24, 2017 8:09 pm

Connor;
írta: Shaw Fairley
Pént. Márc. 24, 2017 7:10 pm

Mrs. Wilder
írta: Mason Wilder
Pént. Márc. 24, 2017 6:59 pm

Mason.
írta: Jewel Marano
Pént. Márc. 24, 2017 6:44 pm


Share | 
 

 Camilla Lefayete

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Camilla Lefayete   Vas. Feb. 19, 2017 11:00 pm

 
Düsznómia


 
Kortalan ▬ Charlotte Riley ▬ God ▬ Szingli ▬


 
Pici idézet eleje  Személyiség
 folytatása!


 

Erisz leánya, apja nem volt, a törvénysértés és a törvénytelenség istennője. Anyja, hogy viszályt szíthasson leánya képességeit is ügyesen kihasználta, aki ebben szívesen támogatta. Düsznomiának ellenfele is akadt, Eunomia, a törvényesség istennőjének személyében. Egyébként az Alvilág bejáratánál lakott számos testvérével együtt.
 
idézet eleje Történet
 folytatása.

 

- Olyan rossz vagy.. – mormogta a fülembe a férfi, miközben a sebességmutató egyre feljebb kúszott és elhagyta a 110-es számot. Imádtam, ahogy a férfiak ennyire manipulatívak. Elég egy csinos mosoly, egy rövidebb szoknya és bármit megtesznek. Megforgattam a szemeimet és elnevetve magam bámultam a város fényeit. Miért kellet nekem évekig ott lent élnem? Miért nem jöttem fel előbb? Nem tudom, pedig kényelmesebbek a ruhák, az időjárás is elfogadható. Annyival szebb maga a kilátás is. Már értem miért vágyott fel az én drága testvérem oly’ korán.
De még a pokol is beleremegett abba, hogy a talpam megérintette a világ talaját és kiléptem a sötétségből.
Kék fény töltötte be a kocsit és hangos sziréna követett minket és elkezdtem mutogatni merre menjünk. Bár tisztában vagyok vele, hogy rendszám alapján már tudják ki a sofőr, de most nincs kedvem belekeveredni. Megállítva kiszálltam a kocsiból és rákacsintva közöltem, hogy kitartás és szempillantás alatt eltűntem.
A fickót cserben hagyva róttam a várost, élveztem, hogy a tép belekap a hajamba, ahogy az arcomat simogatja. Felemelő érzés itt lenni.
Aztán jött egy nő, annyira látszott rajta, hogy a kirakatot bámulta, csak egy kis ösztönzés kellet neki. Annyira könnyű bűnbe csábítani őt.
- Lopd el! – súgtam a fülébe, mire jólesően megborzongott és kettőt lépve figyeltem, ahogy bemegy, és ügyes mozdulatokkal elemeli, szinte láthatatlanul süllyesztette a szatyrába. De nem volt okos, a kapzsiság és az adrenalinnak köszönhetően fent maradt a lopás gátló. Amint kilépet az ajtón, a vijjogás megsüketítve a közelben lévőket, és neki iramodott, utána pedig egy zsíros pacák. Kellemetlen. Jót szórakoztam, miközben alig pár órája voltam a szabad levegőn.
- Camille? – lépet oda hozzám egy fickó, sötét kapucni alatt semmi sem látszott, én aprót bólintottam, miközben egy gyönyörű arany láncot pillantottam meg. Ő pedig kérdés és további szavak koptatása helyett becsúsztatta a markomba a cetlit, majd, mint aki jól végezte dolgát elment. Én pedig továbbra is a láncot néztem, de úgy döntöttem lemondok róla, most fontosabb dolgom akadt.
Széthajtva a papírt a címre összpontosítottam. Az utca szélére állva leintettem egy taxit, és megadtam a pontos részleteket, majd útnak eredtün. Az eső halkan kopogott az üvegen én pedig a kocsiban hagytam a kabátomat, majd egy fekete felsőben és farmerban elindultam a bizonyos klubba.
Az ajtónál álló gorilla, épp a száját tátotta volna, mikor csak végig nézet rajtam és megvonva a vállát beengedett. Férfiak..
A klub sötét és füstös volt, a pulthoz lépve megkérdeztem, hogy hol találom az igazgatót, mire a fickó hátra bökött a fejével, én pedig elindultam.
Az ajtó tömör és masszív volt, de még így is hallottam a halk zihálást és félre nem érthető hangokat. Nem változol testvérem.
Széles, gúnyos mosollyal nyitottam ki az ajtót és már meg sem lep a meztelen nők látványa, de még a bátyámé sem.
- Zavarok? Ja, nem érdekel. – a lány sikkantva felpattant és a ruháit kapdosta a földről, én pedig kényeleme helyeztem magam velük szemben.
- Épp most lovasítják meg a pénzed, Pszeudosz. – a hajammal játszadozva néztem a lányt, aki két pillanat alatt eltűnt az ajtó mögött, kettesben hagyva a bátyámmal. Útközben már elejtettem pár embernek a könnyű pénz lehetőségét, így nem csodálkozom, ha lassan megjelennek fegyveresek, hogy kirabolják.
Az emléke már éppen megkopott volna, de bosszús arca és szikárnak nem nevezhető alakja belém éget. Mi ez az érzés? A lelkem bizsereg? Nekem van olyanom?
- Mi a baj? Talán meglepődtél? Ladislaus. – nevettem fel, majd a válaszát sem várva kisétáltam. Nem, még nem adom meg az örömöt neki. Játszani akarok, őrületbe kergetni. Pontosan ezért is váltam kámforrá a rengeteg ember között a klubban és kilépve a friss levegőre hagytam magára. Tönkre foglak tenni!
 
User kora ide, Tapasztalat ide keresett vagy saját ide


 Š Halloween de Never Utopia

 
God

avatar
Kor :
33
⌲ Tartózkodási hely :
NYC
⌲ Humor :
bitter

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Camilla Lefayete   Hétf. Feb. 20, 2017 4:26 pm
Elfogadva!
Végre megérkeztél, te anyaszomorító!  ♥️

Szerintem már te is nagyon jól tudod, hogy mennyire örülök azért, mert hoztad őt és mert itt vagy és végre ketten romba dönthetjük az egész világot, muhahah. csillogószemek
Komolyra fordítva a szót, tényleg boldog vagyok, már azt hittem, hogy a drága testvérhúgom/életem megkeserítője/szerelmem sosem talál ide, szóval adósod lettem. (Használd ki, egyszeri alkalom. Razz ) Az ET-be nem tudok belekötni; tökéletes helyen ragadtad meg a törvénytelenség istennőjét, láthattuk egy átlagos (?) napját és tanúi lehettünk annak, hogy a gonosz és idegesítő némber álca mögött azért mégiscsak megbizsergettem valamit... Szemöldök húzogatós Már csak annyit mondanék, hogy foglalózz (de ezt te is tudod), aztán siess a játéktérre és boldogíts engem; de tudd, hogy én is játszom olyan mocskosul, mint te. Nem fogom könnyen hagyni, hogy tönkre tegyél, cicabogaram. Razz
God

avatar
⌲ Tartózkodási hely :
✕ Itt, ott, amott
⌲ Humor :
✕ Mások szerint eléggé kiakasztó

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Wicked World :: Character creation :: Elfogadott karakterek :: God-
^
ˇ