HomeHome    CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Be careful making wishes in the dark
● We will be history and you will remember us for centuries ●
Belépés
Chicagoba!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multikapcsoló
új arcokkal...

Szavak
tôled, tôlem.
Nem a neved számít,
csak az, hogy itt vagy...
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (34 fő) Szomb. Okt. 29, 2016 6:34 pm-kor volt itt.
Válaszd meg a nézôpontodat,
és megváltozik a valóság.
Sajátunk
írta: Admin
Kedd Jan. 01, 2019 11:37 am

*****
írta: Admin
Szomb. Nov. 10, 2018 5:25 pm

Fabletown
írta: Vendég
Hétf. Május 01, 2017 1:31 pm

Marvel-Universe Frpg
írta: Vendég
Szomb. Ápr. 15, 2017 12:16 pm

Superhero Academy
írta: Alice Murray
Pént. Ápr. 14, 2017 10:46 am

Partner kereső
írta: Ashleigh Murray
Csüt. Ápr. 13, 2017 8:52 pm

Avatar foglaló
írta: Ashleigh Murray
Csüt. Ápr. 13, 2017 4:43 pm

Ashleigh Murray
írta: Heather Keeser
Csüt. Ápr. 13, 2017 3:40 pm

Asgard
írta: Vendég
Hétf. Ápr. 03, 2017 11:12 am

Nightmares frpg
írta: Vendég
Hétf. Márc. 27, 2017 6:18 pm

Liam Sawyer
írta: Liam Sawyer
Vas. Márc. 26, 2017 6:46 pm

Mavis Riona Hazeldine
írta: Mavis R. Hazeldine
Pént. Márc. 24, 2017 8:09 pm

Connor;
írta: Shaw Fairley
Pént. Márc. 24, 2017 7:10 pm

Mrs. Wilder
írta: Mason Wilder
Pént. Márc. 24, 2017 6:59 pm

Mason.
írta: Jewel Marano
Pént. Márc. 24, 2017 6:44 pm


Share | 
 

 Hunter Maddox

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Hunter Maddox   Vas. Feb. 19, 2017 7:35 pm

 
Hunter Maddox


 
Ageless ▬ Samuel Larsen ▬ Specific ▬ Sweet Single (?)


 
Pici idézet eleje  Személyiség
 folytatása!


 
Nahab (alias Misztikus Vipera - hivatalosan, a Tékozló fiú vagy a Lázadó; használd azt, amelyik jobban tetszik) egyike a Szphinxeknek, a piramisok híres őreinek. Hogy pontosabbak legyünk, igen hosszú ideig ezen teremtmények vezetője is volt, a legerősebb mind közül. Veszedelmes erejével és kimagasló vadászati (mármint emberek utáni vadászatra gondolok itt, amelynek a vége szinte minden esetben halál volt - a halandó részéről) képességeivel ki is érdemelte ezt a címet; köztiszteletnek örvendett mind a társai, mind pedig az egyiptomiak körében. És habár szöges ellentétben áll kicsapongó, bohém természetével, mestere a különböző kínzásoknak, átkoknak és mérgeknek, amiket előszeretettel alkalmaz, ha valaki úgy igazán felhúzza az agyát.
 
idézet eleje Történet
 folytatása.

 
Az apró, mocskos raktárszobában csak a törött ablaküvegen bevilágító, ezüstös színű holdfény volt az egyetlen fényforrás. Jótékony homálya nagylelkűen csak a legfontosabb dolgokat engedte láttatni; a penésztől és rothadástól ocsmány, ezzel együtt pedig undorítóan szagos, ide-oda dobált holmikat - melyeket a kanapén hortyogó férfi hagyott szerteszét trehány módon -, meghagyta a sötétség uralmának. A szobában, az egymás hegyén-hátán álló, hatalmas és kopott dobozok szinte teljesen megtöltötték a helyet, alig hagyva mozgásteret bárkinek is; azonban ezek többségében olyan drága, értékes kincsek voltak, melyek igazán megértek ennyi kellemetlenséget. Még Nahab számára is, aki lustán nyúlt el az egyik távolabb elhelyezkedő, nagyobb tároló eszközön, sötét szeme pedig szinte megcsillant a félhomályban. Ajkai között egy csokiszelet fityegett, amelyet nem is olyan régen szerzett be az egyik boltban, s amit szándékában állt lassan kiélvezni - hiszen ilyenekre nem gyakran volt alkalma. Egyik kezével fejét támasztva könyökölt a kopottas fafelületen, miközben másik markában egy eléggé piszkos, ám számára - s egyébként mindenki más számára is -, gyönyörű, színarany ékszeres doboz kapott helyet. A szemet gyönyörködtető, karcolt minták már megkoptak az évszázadok alatt, alig látszott már pár vonás a mesterek oly' gondosan elkészített munkájából, mely fénykorában még egy fenséges macskát ábrázolt - Kleopátra kedvencét. Hajdanán ez a kis tároló a legendás fáraónő gyönyörűbbnél gyönyörűbb ékszereit rejtette magában, amiket az asszony szinte nap, mint nap hordott. Mára viszont már nem maradt más belőle, mint egy történelmileg fontos emlék, rajta két, értékes, vörös rubinnal s pár minta foszlánnyal - s egy olyan tárgy, amelyért a régészek és a sírrablók szinte megőrültek.

Nahab tekintete a még mindig az igazat álmát alvó férfiról a kezében tartott dologra vándorolt. Jó pár évtizede már annak, hogy ez után kutatott; s nem csak a kötelességtudata miatt. Egyrészt felettébb feldühítette azt a barbárság, amellyel a sírt - miből ez is származott -, kirámolták, megszentségtelenítve az egykori, szentséges fáraók és feleségeik sírhelyeit. Akkor épp nem volt a környéken, s mikor visszatérve meglátta a rongálást, az öreg, de annál szebb szobrok letört részeit, és a mocskos nyomokat, amiket a halandók hagytak, nem törődve senkivel - sem emberrel, sem istennel -, eldurrant az agya. Másrészről viszont - és inkább ez volt a nyomósabb ok, amiért ez a halványan kreol bőrű férfi annyira meg akarta bosszulni az esetet -, nem hagyhatta annyiban, hogy Kleopátra nyughelyét bemocskolták és nem tartották tiszteletben. Nahabot mindig is gyengéd szálak fűzték a fáraónőhöz, ez köztudott volt. Ám nem romantikus értelemben, mint annyian hitték, igencsak tévesen. Az asszony olyan volt számára, mint egy példakép, egy személy, akire fel lehet nézni, és aki szinte vezeti az élet rögös, de annál helyesebb ösvényein; Kleopátra volt az, aki mindig is teljes tisztelettel adózott a szfinxek felé, kik birodalmát védték már időtlen idők óta, árgus szemekkel figyelve azokat, akik ártó szándékkal léptek Egyiptom földjére. Így hát ha arról volt szó, hogy megtalálja a sírrablókat, fáradhatatlan volt; és most, annyi év után végre sikerült ráakadni arra az undorító féregre, aki immár a szemei előtt volt, s lassú, de biztos úton volt afelé, hogy végleg itt hagyja ezt a világot. A társait már jó ideje elintézte: az egyik vízbe fulladt, míg a másik szívrohamot kapott, miközben épp az asszonykát dolgozta meg a hitvesi ágyukban. Azonban az ő haláluk még nem volt elég elégtétel a szfinx számára; ő a vezetőjüket akarta, így egy olyan méreggel ízesítette meg a férfi szegényes vacsoráját, mely lassan hat, viszont néhány nap múlva elviselhetetlen kínokat okoz az azt elszenvedő illetőnek. S ez még csak az első nap volt. Nahab szívesen kivárta volna az időt, hiszen felettébb ráért, dolga most ezen kívül nem akadt, s ha lett is volna, inkább itt marad és élvezi a műsort. Viszont tudta, hogy drágalátos bal keze, az a vadóc nőszemély tökéletesen tisztában van azzal, hogy bevégezte a feladatát - már csak a hármuk közt fennálló, különleges kapocsnak hála is. A lányka tétovázás nélkül rángatta volna haza, mert hiába volt hasonló vérmérsékletű, mint Nahab - valójában az ő kis társaságukat éppen ez kötötte össze, a bohém életmód és a vadság-, jobb szerette, ha fajtájuk vezetője a saját országának határain belül tartózkodik. Valószínűleg ez valami furcsa heppje volt, amelyet rajta kívül senki sem érthetett meg igazán.

- Tudom, hogy nem hallod... De azt ajánlom, élvezd ki az életed utolsó napjait, amíg megteheted. Egyél, igyál, mulass és szeretkezz, barátom. A másvilágon már ennyire sem lesz jó életed, azt elhiheted... - néma cuppanás, ahogy a csoki eltávolodott a telt ajkaktól, és a férfi szavai halkan hasítottak a szoba csendjébe, miközben egy lusta, elnyújtott nyögés kíséretében nyomta fel magát, majd megmozgatva elgémberedett tagjait egy elegáns és talán már túlzottan kecses mozdulattal pattant fel. Mindeközben persze precíz óvatossággal tartotta jobb kezében az értékes dobozkát; a világ minden kincséért sem okozott volna benne kárt. Ha meg is tette volna, egészen biztos, hogy a szeretett fáraónője iránti tiszteletből megkérte volna egyik társát, hogy büntesse meg, hiszen egy ilyen esetben vezekelni akart volna a vétségéért. Triójuk másik férfi tagja pedig ezer örömmel adta volna meg neki az általa várt szenvedést; nem mintha nem kedvelte s tisztelte volna Nahabot, erről nem volt szó. Egyszerűen, mivel ő volt a vezetőjük, ezzel együtt pedig a szfinxek közt a legerősebb, nem sokszor adódott alkalom, hogy egyáltalán meg lehetett volna gyepálni. A kreol bőrű ezekkel a gondolatokkal indult meg kifelé a mocskos kis szobából, ügyes macska módjára kerülve ki az útjába akadó akadályokat és szemétkupacokat. Mikor éppen a szánalmas halandó mellett sétált el, egy gúnyos mosoly költözött ajkaira, és az immáron ujjai között forgatott csokoládé szeletet egy kecses, de kissé talán durva mozdulattal nyomta be teljes hosszában a férfi szájába. A hortyogás azonnal abba maradt, helyette már csak a halk, de annál idegesítőbb, enyhe fuldokló hangokat lehetett hallani, ahogy a sírrabló próbál levegőhöz jutni álmában. Nahab felkacagott, most úgy igazán, arcáról pedig eltűnt az eddigi komor és rémisztő kinézet; olyan lett, mint az idő nagy részében. Magában pedig fogadott - mert hogy igencsak ostoba lett volna a többiekkel ezt tenni, mivel az ilyen játékokban nem volt annyira szerencsés -, hogy vajon a csokoládéba és a levegőhiányba döglik-e bele, vagy az ételébe csöpögtetett méregbe?

Alig bírta kivárni, hogy megtudja a végeredményt.
 
User kora 18, Tapasztalat 5 év + keresett vagy saját Saját


 [You must be registered and logged in to see this link.]

 
Specific

avatar
Mesterségem címere :
✕ Leader of Sphinxs || Singer
⌲ Tartózkodási hely :
✕ Everywhere and nowhere
⌲ Humor :
✕ Ha. Haha. Hahaha.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Hunter Maddox   Pént. Feb. 24, 2017 9:27 pm
Elfogadva!
Gratulálunk!

Kedves Hunter. Hát hogy a viharba ne fogadnálak el? :O Minden szavadat ittam és csak olvastam volna tovább is. :O Bár már olvastam a spoilereidet, most még is úgy olvastam, mintha nem tudnék semmit. cuki vagyok Nem okoztál csalódást, mert hihetetlen jól írsz csillogószemek és szerintem ezt már tudod Pancsi na, de tényleg tudod mi a dolgod, és azt is, hogy az asszony várni fog. Rontsd a levegőt New Yorkban. Vagy, komolyodj meg. Válassz ügyesen. Razz
God

avatar
Kor :
33
⌲ Tartózkodási hely :
NYC
⌲ Humor :
bitter

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Wicked World :: Character creation :: Elfogadott karakterek :: Specific-
^
ˇ