HomeHome    CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Be careful making wishes in the dark
● We will be history and you will remember us for centuries ●
Belépés
Chicagoba!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multikapcsoló
új arcokkal...

Szavak
tôled, tôlem.
Nem a neved számít,
csak az, hogy itt vagy...
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (34 fő) Szomb. Okt. 29, 2016 6:34 pm-kor volt itt.
Válaszd meg a nézôpontodat,
és megváltozik a valóság.
Sajátunk
írta: Admin
Kedd Jan. 01, 2019 11:37 am

*****
írta: Admin
Szomb. Nov. 10, 2018 5:25 pm

Fabletown
írta: Vendég
Hétf. Május 01, 2017 1:31 pm

Marvel-Universe Frpg
írta: Vendég
Szomb. Ápr. 15, 2017 12:16 pm

Superhero Academy
írta: Alice Murray
Pént. Ápr. 14, 2017 10:46 am

Partner kereső
írta: Ashleigh Murray
Csüt. Ápr. 13, 2017 8:52 pm

Avatar foglaló
írta: Ashleigh Murray
Csüt. Ápr. 13, 2017 4:43 pm

Ashleigh Murray
írta: Heather Keeser
Csüt. Ápr. 13, 2017 3:40 pm

Asgard
írta: Vendég
Hétf. Ápr. 03, 2017 11:12 am

Nightmares frpg
írta: Vendég
Hétf. Márc. 27, 2017 6:18 pm

Liam Sawyer
írta: Liam Sawyer
Vas. Márc. 26, 2017 6:46 pm

Mavis Riona Hazeldine
írta: Mavis R. Hazeldine
Pént. Márc. 24, 2017 8:09 pm

Connor;
írta: Shaw Fairley
Pént. Márc. 24, 2017 7:10 pm

Mrs. Wilder
írta: Mason Wilder
Pént. Márc. 24, 2017 6:59 pm

Mason.
írta: Jewel Marano
Pént. Márc. 24, 2017 6:44 pm


Share | 
 

 A N T I O P É

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: A N T I O P É   Pént. Feb. 17, 2017 9:00 pm
Vitanie Arleen Lapaglia
❝You know, my dear, once you let the darkness inside, it never comes out.❞

Antiopé
Kortalan
Amazon
Árész és Otréré elsőszülött lánya, akit csecsemőkorában 'megérintett' a sötétség, Erebosz keze által. Így az amazonok harcosképességei mellett olyan erő birtokában áll, amit sokan félnek és rettegnek. Mások pedig meghajlanak a hatalma előtt...
Ana Ularu
független
biszexuális
Mit gondolsz, van ennek a sötétségnek valami neve? Ennek a kegyetlenségnek. Ennek a gyűlöletnek. Hogyan talált meg minket? Ármánnyal lopta be magát az életünkbe, vagy egyszerűen csak mi kerestük fel és öleltük magunkhoz? Mi történt velünk, hogy úgy küldjük a gyermekünket a nagyvilágba, mint ahogy a fiatal férfiakat küldték a háborúba? Miközben a biztonságos visszatérésük után vágyódunk, pedig a lelkünk mélyén tudjuk, hogy a legtöbben már az út mentén el fognak bukni. Mikor vesztettük el így önmagunkat? Árnyékok által felemésztve, amiket egy az egyben elnyelt a sötétség. Szerinted van ennek a sötétségnek valami neve...? Mondd csak (...) a te neved az?
A N T I O P É
Szinte észre sem veszed, ahogy a bőröd alá férkőzik. Átjárja az idegsejtjeidet. A lényedig hatol. Egészen a csontjaidig rágja magát, akár egy hűsevő virág. Megmérgez, megront – lassan, illanva vájja bele karmait a szívedbe. Eredendő bűn ez, ami bemocskolja az ártatlanságot. És nem érdekli, hogy mi áll az útjában. Ez nem foglalkozik semmivel. Csak megy tovább. Erőszakkal. Elpusztít mindent, ami az útjába áll. Élve emészt fel, belülről, ha kell…

- Hiszel a sötétség erejében, kedvesem? – nyúlt felém koromfeketére színeződött ujjakkal, míg az acélos tekintete igéző fenevadként ejtette rabul a szívemet.
- Én… nem… Nem hiszek. – Az amazonok nem hisznek a mágia erejében. Árész lányai nem félnek a sötétségtől.
- Az nagy kár, pedig Ő hisz benned…!
Egyesek nem is tudják, hogy miféle alkut kötnek az ördöggel, amikor odadobják neki a lelküket. De amit még kevesebben tudnak, hogy egyesek lelkei nem alkuval lesznek eggyé az örök kárhozattal. Egyesek csak úgy születnek, hogy már körbeöleli őket egyfajta megmagyarázhatatlan sötét erő. Egy földöntúli entitás, amelynek a hatalma nagyobb mindennél, amit halandó és halhatatlan ép ésszel felfoghat.
- Valóban?
- Persze. Hát nem is érzed? Hogy már most ott munkál benned, a lényed mélyén? A sötétség egy vicces dolog. Alattomosan kúszik a bőröd alá… Ugye nem félsz tőle?
(…) a te neved az?

Elhallgatnak, ahogy nevetni kezdek. Élesen. Fájdalmasan. Körülöttem vér és húscafatok mindenütt. A trón, amelyen terpeszkedek – ugyanettől a karmazsinvörös árnyalattól csillog. Ízlelhető, vészjósló feszültség. És síri csend. Fülsértően gyötrelmes csend nehezedik a trónteremre, amint az őrület szikrája felizzik a szemeimben.
- Árulj el nekem valamit… – bestiális pillantással szegezem a tekintetemet a lábaim előtt fetrengő testre. –… megérte?
Unatkozom. Nem akartam királynő lenni. De a testvéremnek vesznie kellett, ezért hát királynő lettem. Kárhozatra ítéltem ezzel egyúttal magamat is. Magamat és az összes létező amazont e vidéken. El kell tűrniük azt, amit mindezidáig megvetettek. A sötétség erejét. A mágiám hatalmát. Nem használhattam, amíg nem én voltam a királynő. De azóta minden megváltozott…
- Idiótákkal vagyok körbevéve – sóhajtok fel, miközben unottan forgatom meg a szemeimet, majd egy könnyed mozdulattal előrelendítem a kezemet. A levegőben lebegő test pedig a lábaim előtt heverő test mellé zuhan. Csontok törnek. Szilánkosra zúzódnak a testrészek. Nem hat meg. Csak egy férfi. A másik pedig… egy áruló. – Szóval… megérte?
- Kérlek, te ezt nem értheted! – sírva ragadja meg a szoknyám alját, és törli bele a könnyeit. Hagyom neki. Hagyom neki, mert nagyon is értem. Látva a gyötrelmét… valahol mélyen… az én szurokfeketévé aszott, rothadó szívemben is csakugyan összetörik valami. Mert én is elkövettem ugyanazokat a hibákat, amelyeket ő elkövetett. Ez az amazon itt, előttem. Ez a kitagadott… ez a nevétől megfosztott nő, aki többé nem lehet egy közülünk. Mert szerelembe esett. Beleszeretett egy halandó férfibe. És a gyermek, akit a szíve alatt hord most egy szerelemgyerek, aki nem létszükségből fogant. Márpedig ez minálunk főbenjáró bűn, amit most, hogy királynő vagyok – idestova ki tudja mióta? –, nem hagyhatok figyelmen kívül. Pedig a lényem egy része futni akarja hagyni. Az a része, amelyik megjárta a poklok poklát. Az a része, amelyik ugyanígy elvesztette a szerelmét. És mást is… Elvesztett mindent!
Összeszorult szívvel, dühtől eltorzult arccal tépem ki a szoknyámat a kezei közül, majd felállok. Ezzel mintegy kikövetelve azt, hogy így ő maga is távolabb kússzon-másszon a földön előlem.
- Megszegted az egyetlen olyan törvényünket, amely egy időben született a fajtánkkal! Az amazonok egyetlen felülírhatatlan, megmásíthatatlan, kőbe vésett törvénye! Te is tudod, hogy mit érdemelsz…
- De könyörgöm, hiszen megígérted! – rikácsol továbbra is kitartóan. – Azt ígérted, hogyha elhozom eléd, akkor talán majd látsz esélyt arra, hogy belásd, másként is élhetünk… Szerelemben, mint az emberek… Hazudtál nekem!
Emlékképek tépnek a tudatomba. Tébolytól fröcsögő, kaotikus emlékek ezek. Káosz és gyötrelem elegye. Fájdalomtól lüktető massza… Egy nő szenvedése. Sikítás. Én sikítok. Születés. Egy csecsemő sírása. Árulás. Titkok. Hazugságok.
Hazugok. Mindenki hazug. És megöltem azt, akit szerettem… Az egyetlent, akire tényleg mindig számíthattam. Vagyis ezt hittem. Aztán elárult. És elvesztettem mindent. (…)
Átadom hát magamat ennek az érzésnek. Hagyom, hogy bekebelezzen. Hagyom, hogy maga alá temessen. A lételemem. Gyönyörű gonoszság. Nem fognak megtörni…!
Őrjöngve, dühtől pulzáló idegsejtekkel, szinte vicsorogva szakad ki belőlem a lelkem mélyén tomboló káosz.
- MINDENKI HAZUDIK!!!
Megremegnek az épület falai az üvöltésem nyers erejétől. És a mágiám… szinte magával ragadja a mennyezetet. Egy kevés törmelék a jelenlévők fejére zúdul. Az előttem térdepelő némber pedig még távolabb kúszik a padlón. Csakis biztonságos távolságból szólal meg újra. – Kérlek, Úrnőm! A Legirgalmasabb és Legzordabb Úrnő, ne kínozd őt tovább! – pillant félszegen a férfi élettelen, mégis görcsbe rándult teste felé. Az élettelen test, ami még olykor meg-megmoccan, ahogy a fájdalom gyötri. Kérésére válaszul ökölbe szorítom a kezemet, mire a test ismét megmozdul. A gerince ívbe feszül, a férfi szeme egy pillanatra kipattan, majd a fájdalomtól üvölteni kezd. Aztán abbahagyom. Gyönyörű gonoszság. Ez az, amiben igazán jó vagyok. A testvéreimnek igazuk volt. Mindvégig.
- Tudod, hogy mit jelent a nevem? Amit az előbb mondtál; irgalmas és zord. Ismered a történetét, ugye?
Megrázza a fejét. Gondoltam.
Gyalázatos mosollyal közelítem meg a párost egy életlen kard társaságában. Odadobom neki.
- Megengedem, hogy véget vess a szenvedésének. Saját kezűleg. – Lehajolok hozzá. Mozdulataimban nincsen semmi magasztos, előkelő, vagy amire azt mondhatná az ember, hogy ennek bizony uralkodói vér csörgedezik az ereiben. Sokkal inkább démoni, alantas mozdulatokkal közeledek felé. Mint valami elátkozott bestia a sötétség leple alatt, úgy settenkedek hozzá. –… Ez az irgalmas része. – Mindeközben pedig a mosolyom aberrált vigyorrá korcsosul a szám szegletében.
- De a gyermekemet azért megtarthatom, ugye?
- Hogyne – vágom rá egykedvűen, majd hanyag eleganciával felállok, és faképnél hagyom őt az elintéznivalójával. – Hacsak persze nem fiú lesz. Mert akkor ugyebár neki is halnia kell.
De nem kívánom neki azt a fájdalmat. Én tudom… Én tudom, hogy milyen az, amikor az ember lelkének leszakítják egy darabját. A legfontosabb darabját. Rossz emberek sok-sok évvel ezelőtt elvették tőlem a fiamat. Csak azért mert fiúnak született ebbe a hazugságokkal torzított világba. Az amazonok világába.


avatar
Mesterségem címere :
❖ mistress of merciful and stern & the fake queen of the amazons
⌲ Humor :
❖ avada kedavra

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: A N T I O P É   Vas. Feb. 26, 2017 1:56 pm
Elfogadva
Gratulálunk!

Kedves, drága Antiopé! Először is, üdvözöllek az oldalon. Jó látni, hogy csak gyűlnek és gyűlnek az amazonok, főleg ha ilyen érdekes karakterek, akiket néha-néha sötétség ölel körbe. cuki vagyok Másodszor, be kell vallanom, az írásod lenyűgözött. A történeted csak úgy olvastatta magát, és őszintén, örültem volna, ha tovább is van, hogy még jobban élvezhessem, de be kellett érnem ennyivel. nagymosoly Azt hiszem, mondhatnánk, hogy a várakozásaimat is felülmúltad, már ami a gonosz amazon királynőt illeti - többek közt azért is, mert a kegyetlensége mellé belecsempésztél egy kis érzékenységet is. (Oh, a kisbaba.) A PB választás is szuper, Ularu kisasszony könnyen beillik sötét szívű amazonnak, így azt hiszem, nincs más hátra, mint hogy utadra engedjelek és ne koptassam tovább a billentyűzetet. nagymosoly Foglalózz, aztán siess a játéktérre, és próbáld meg megakadályozni, hogy a testvéred visszaszerezze a trónt! cuki vagyok Nem is tudom, kinek szurkoljak...  
Specific

avatar
Mesterségem címere :
✕ Leader of Sphinxs || Singer
⌲ Tartózkodási hely :
✕ Everywhere and nowhere
⌲ Humor :
✕ Ha. Haha. Hahaha.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Wicked World :: Character creation :: Elfogadott karakterek :: Specific-
^
ˇ