wicked games
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Ki van itt?
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (34 fő) Szomb. Okt. 29, 2016 6:34 pm-kor volt itt.
Latest topics
» Fabletown
by Vendég Hétf. Május 01, 2017 1:31 pm

» Marvel-Universe Frpg
by Vendég Szomb. Ápr. 15, 2017 12:16 pm

» Superhero Academy
by Alice Murray Pént. Ápr. 14, 2017 10:46 am

» Partner kereső
by Ashleigh Murray Csüt. Ápr. 13, 2017 8:52 pm

» Avatar foglaló
by Ashleigh Murray Csüt. Ápr. 13, 2017 4:43 pm

» Ashleigh Murray
by Heather Keeser Csüt. Ápr. 13, 2017 3:40 pm

» Asgard
by Vendég Hétf. Ápr. 03, 2017 11:12 am

» Nightmares frpg
by Vendég Hétf. Márc. 27, 2017 6:18 pm

» Liam Sawyer
by Liam Sawyer Vas. Márc. 26, 2017 6:46 pm

» Mavis Riona Hazeldine
by Mavis R. Hazeldine Pént. Márc. 24, 2017 8:09 pm

» Connor;
by Shaw Fairley Pént. Márc. 24, 2017 7:10 pm

» Mrs. Wilder
by Mason Wilder Pént. Márc. 24, 2017 6:59 pm

» Mason.
by Jewel Marano Pént. Márc. 24, 2017 6:44 pm

» Szexi tanárbácsi
by Heather Keeser Pént. Márc. 24, 2017 11:50 am

» Tristan Thorne
by Tristan Thorne Kedd Márc. 21, 2017 8:52 pm

© Credit
Szeretnénk megköszönni mindenkinek a szorgos és kemény munkáját az oldal átalakításával. Dzsininek a csodás diziért, Saya-nak pedig a fenomenális fejlécért. A képek a Google keresőjében mind megtalálhatóak. A leírások, és újítások Jewel és Emmet szellemi tulajdona. Amiben még előfordulhat Dwight ötletei is, melyeket tovább vitt a saját oldalára; Ancients' Haven-re.

Share|Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Vendég
it's my own design


VendégTárgy: Briareósz Hétf. Feb. 13, 2017 4:12 pm

Dario Campbell
ide valami idézet, vagy valami olyasmi

Briareósz
Kortalan
Legendás lények
A küklopszoknál is rémisztőbben fest, fizikai ereje még az istenekkel is felveszi a versenyt. A mesében leírt Szörnyeteg csak gyenge fogalma annak ahogy ő kinéz ötven fejével és száz karjával. nem akarsz vele össze tűzésbe keveredni, ha feldühödik kő kövön nem marad.
Tyler Hoeclin
Nős
hetero
Próbálok mély levegőt venni, gyorsan, szaporán szívom le tüdőmbe a cigarettafüsttel ellátott helyiséget. Dylan annyira idióta, nem kértem mást, csak azt, hogy a kocsmámba ne engedjen be vadászokat vagy isteneket. Erre mit csinál az a balfék? mind a kettőt beengedi, látom rajta, ahogy íriszei kétszer akkorára nőnek, mint amilyenek kéne lenniük.
-Dario, haver, figyelj rám, átejtett, nem tudtam,- a hülye magyarázkodását az öklöm szakítja félbe, ahogy a pultra csapom. A márvány azonnal engedve mérhetetlen erőmnek, azonnal ketté reped.
Elhallgat, a kocsmában néma csönd támad, csak nyugtalan szuszogása jelzi a férfin, hogy attól tart bármelyik pillanatban kitépem a szívét bordái közül, hogy azzal etessem meg. És őszintén szólva kurva jól látja a helyzetet, mert megtehetném, és meg is fogom tenni, hacsak nem ajándékozz meg valami jó hírrel. Az jó lenne mindkettőnknek. Dylan a jobb kezem, a piszkos, illetve a legális dolgaimat is ő szokta intézni. Számára is baromi fontos, hiszen tovább élheti unalmas sivár kis életét, ergó jól járunk mindketten, és emellett pedig jól megfizetem, olyan jól, hogy nem lehet egy szava sem. Már csak az a kérdés, hogy képes-e el látni azt a feladatot, amiért fizetem, amiért elvárom, hogy hiba nélkül teljesítse számomra a rá bízott dolgokat. Nem sok mindenkiben bízok meg így… ennyire.
-Oké, egy, ismétlem egy esélyed van, hogy ne szakítsam ki a gerinced, illetve kössek a nyomorult nyakadra egy masnit belőle és azzal postázzalak el az anyádnak.- kapom el a nyakánál fogva és vágom a pultra. hallom ahogy gerince megroppan az erőtől, ahogy hozzá vágtam, még a márvány reccsenését is hallom kiváló füleimmel.
-A feleségem, Jewel Marano hol tartózkodik ebben a pillanatban?- sziszegem a képébe. Nos, ha továbbra is akarja élvezni azon dolgokat, amiket egy halandó oly nagyra tart, mint tüdő, levegő, gerinc… szív, akkor kiderített valamit a szőke törpéről, ha nem…. nos eme fontos szerveket el kell távolítanom törékeny testéből.
-New York! Itt van a városban,- abban a pillanatban ki menekül vaskos ujjaim szorításából ahogyan gyengülnek azok.- Takarodj!- sziszegem, ő pedig kapva kap az alkalmon, hogy eliramodjon. Oda sétálok a bárpult mögé, elő kotorva a legalsó polcról egy húsz éves whiskeyt. Már nem is tudom honnan, vagy kitől szerezhettem, de az utóbbi években ha valamit sikerül elérnem ezzel ünneplem meg. Egyedül. magányosan. Elő veszek egy kristálypoharat, félig töltőm az aranybarna színű folyadékból, nem vegyítem kólával, vagy esetleg jéggel, nem rontom el. A legközelebbi asztalra telepszem a pohárral, üveggel, acélbetétes bakancsom feldobom az asztal tetejére. Ledöntök magamba egy jókora kortyot, egy perc gondolkodás után elő kapom a pénztárcám. Kiveszek belőle egy gyűrött, kopott fényképet, nem mostani, legalább negyven éves lehet. A drága, pici feleségemről készült. Egy barom vagyok, azok után ahogy bánt, bánik velem, még mindig akarom, őt akarom, nem tudom kitörölni a szívemből. Igen nekem is van olyan! És minden dobannásával őt akarja. Pedig nem tart másnak ő sem, mint mások, mint ami vagyok. Egy szörnyszülött, kihez mindig undorodva ért, kiült az arcára, éreztem a zsigereimben. Mint nekem csakis azért lehet oly csodálatos és gyönyörű felesége, mert annak idején mikor azok az idióta istenek át akarták venni az irányítást Zeusz felett és őt letaszítani a trónjáról én voltam a fivéreimmel, kik megmentették őt a lázadástól. Akkor Poszeidon hálából nekem adta az egyik leányát, hát így kaptam meg a világ leggyönyörűbb és legkeserűbb teremtését. Próbáltam közeledni hozzá, hogy lássa a szörny amit lát csak látszat, hogy nem szabad csak a külsőségek alapján ítélni. De őszintén egy ilyen szépség, aki mindenkit megkaphat miért is foglalkozna olyanokkal, mint én? De elegem lett, a kicsapongó életéből. Jewelnek jobb lesz, ha eszébe jut, hogy ki a férje, az ura, a parancsolója, mert amint a markomban tartom ez fog történni. repülj csak madárka amíg megteheted, mert vagy magadtól, vagy kényszerítve de velem fogsz élni, a feleségem leszel, ahogyan azt illik. Lehúzom a maradék whiskeym, majd felkapom a bőrkabátom, hogy megkeresem azt a boltot amit állítólag üzemel.

viv || x || sok || x
Vissza az elejére Go down

it's my own design

avatar
God
⌲ Foglalkozás :
✕ Designer, Boss of Marano Company
⌲ Tartózkodási hely :
✕ Lovely NYC
⌲ Humor :
✕ *Boom, boom, boom*Tárgy: Re: Briareósz Hétf. Feb. 13, 2017 6:47 pm

Elfogadva!
hát hogy a francba ne fogadnálak el, szörnyikém?!

Nem, nem fogok sikítógörcsöt kapni, sem az avi miatt, sem azért, mert megérkeztél. Erős vagyok, kibírom. csillogószemek
De azért be kell vallanom, nagyon jól kihasználtad a karaktert, és jobban megalkottad, mint ahogyan én eltudtam képzelni. De komolyan, bakancsos is, rossz fiú is, aki mindennek ellenére (és emellé nézzük csak a viselkedésemet...) teljes szívéből szeret engem. csillogószemek Megdobogtattad a kicsi szívemet, és bevallom, egy ideje már nem viszolygok tőled annyira, mint régebben... De ezeket a szavaimat kérlek tekintsd úgy, mintha sosem mondtam volna ki őket, jó? Rolling Eyes Nem is rizsázok itt tovább, látom már foglalóztál is, szóval látogasd meg a titán testvéreidet és aztán kapj el engem - ha tudsz. Razz  Crazy love   
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Briareósz

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Wicked World :: Off topic :: Törölt karakterek-