HomeHome    CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Be careful making wishes in the dark
● We will be history and you will remember us for centuries ●
Belépés
Chicagoba!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multikapcsoló
új arcokkal...

Szavak
tôled, tôlem.
Nem a neved számít,
csak az, hogy itt vagy...
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (34 fő) Szomb. Okt. 29, 2016 6:34 pm-kor volt itt.
Válaszd meg a nézôpontodat,
és megváltozik a valóság.
*****
írta: Admin
Szomb. Nov. 10, 2018 5:25 pm

Fabletown
írta: Vendég
Hétf. Május 01, 2017 1:31 pm

Marvel-Universe Frpg
írta: Vendég
Szomb. Ápr. 15, 2017 12:16 pm

Superhero Academy
írta: Alice Murray
Pént. Ápr. 14, 2017 10:46 am

Partner kereső
írta: Ashleigh Murray
Csüt. Ápr. 13, 2017 8:52 pm

Avatar foglaló
írta: Ashleigh Murray
Csüt. Ápr. 13, 2017 4:43 pm

Ashleigh Murray
írta: Heather Keeser
Csüt. Ápr. 13, 2017 3:40 pm

Asgard
írta: Vendég
Hétf. Ápr. 03, 2017 11:12 am

Nightmares frpg
írta: Vendég
Hétf. Márc. 27, 2017 6:18 pm

Liam Sawyer
írta: Liam Sawyer
Vas. Márc. 26, 2017 6:46 pm

Mavis Riona Hazeldine
írta: Mavis R. Hazeldine
Pént. Márc. 24, 2017 8:09 pm

Connor;
írta: Shaw Fairley
Pént. Márc. 24, 2017 7:10 pm

Mrs. Wilder
írta: Mason Wilder
Pént. Márc. 24, 2017 6:59 pm

Mason.
írta: Jewel Marano
Pént. Márc. 24, 2017 6:44 pm

Szexi tanárbácsi
írta: Heather Keeser
Pént. Márc. 24, 2017 11:50 am


Share | 
 

 Devin J. Blackwood

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Devin J. Blackwood   Vas. Feb. 12, 2017 11:39 pm
Devin J. Blackwood
Now it's nothing but my way - my loneliness ain't killing me no more

Dev
24 év
Mortal
Isteni koktélokat keverek, egyetlen korty és eldobod az agyad. Tizennégy különböző hangszeren játszom, és az elmúlt korok dicső festői egymásba kapaszkodva zokognának a festményeim előtt, ha még élnének. Nem feltételnül csak azért, mert olyan jók (de persze olyan jók), hanem lehet, hogy némelyiknek csillám ment a szemébe - szakmai ártalom, a munkámmal jár, gyere el egyszer a galériámba, és a saját szemeddel láthatod. Állítólag az ágyban sem vagyok utolsó, de hogy bármilyen egyéb képességgel rendelkeznék, arról nincs tudomásom. Kérdezd meg az exeimet.
Harry Shum Jr
Bonyolult
Biszexuális
Történész professzorként apám állandóan a múltban élt. A családi nyaralások sosem hármasban teltek: míg más családok a tengernél üdültek vagy kempingezni mentek, mi évezredek óta aszalódó királyok sírkamráit tártuk fel. A hetedik születésnapomon egy fáraó bebalzsamozott múmiájával osztoztam. Ahogy egyre idősebb lettem, apám egyre szívesebben töltötte az idejét ismeretlen emberek csontjai mellett, amiket naphosszat söprögetett az ecsetjeivel más felnőtt férfiak és nők társaságában. Ők ezt régészetnek nevezték, én cikinek.
Íróként anyám állandóan egy másik világban élt. Amikor megunta azt, amelyen velünk osztozott, bezárkózott a szobájába és napokig elő sem dugta az orrát. A születésnapjaimra könyveket kaptam (már amikor nem feledkezett el róluk a határidők miatt), amik végül az ő polcain kötöttek ki. Esőerdőkbe és óriási vízesésekhez utazott, hogy aztán üldögéljen mellettük és jegyzeteket készítsen. Ő ezt művészetnek nevezte.
Halvány fogalma sincs a művészetekről.
Erről akkor bizonyosodtam meg, amikor legelőször ecsetet fogtam a kezembe (és nem azért, hogy évtizedekkel ezelőtt brutálisan meggyilkolt, majd eltemett kisfiúk koponyáját tisztogassam vele). Ilyen szülők mellett az ember megtanul a jelenben élni, megragadni és kiélvezni minden pillanatot. Idejekorán ez vált az egzisztenciámmá: megragadni és kiélvezni. A festészet pontosan erre szolgált, megörökíteni egyetlen pillanatot, feltölteni annyi emlékkel, benyomással és érzelemmel, hogy a végén már le akarjon robbanni a vászonról. Hogy amikor ránézek, újra és újra megragadhassam és kiélvezhessem a jelent, amely visszaköszön minden egyes alkotásomról.
- Megint azt csinálod.
A takaró alól kivillant meztelen háta, ahogy felém fordult. Még csak egy kósza oldalpillantásra sem méltattam. Egyáltalán nem vonzott a látvány most, hogy kínzó magányomat sikerült pár órára csillapítanom. Arra sem emlékeztem, hogy hívják, vagy hogy bemutatkoztunk-e egyáltalán egymásnak.
- Micsodát?
- Álldogálsz a festményed előtt, önelégülten vigyorogsz és piálsz.
Bár elég sokat ittunk a bárban, mégis úgy derengett, úrinőt szedtem fel; elbűvölt a bája, meg ahogyan ógörög eposzokból idézett, amiből józan ember egy árva kukkot nem értene. Ahhoz képest a modora most inkább hasonlított egy lázadó korszakát élő tinédzseréhez.
Ha jobban belegondolok, D betűvel kezdődött a neve.
- Édesem, ne sértsük meg Negroni grófot azzal, hogy "piának" tituláljuk azt a mámorító ízharmóniát, amit megteremtett. Egy csipet campari, egy csipet vermut, és a gin! - Féloldalas mosolyt villantottam rá az italom felett. - Különben sem azért fizettem, hogy okoskodj.
- Nem is fizettél.
Hoppá.
- Ne ragadjunk le a részleteknél. Akkor akár el is mehetsz.
A poharammal színpadiasan az ajtó felé intettem. Bizonyára képzelődtem, de egy pillanatra mintha aranyszínű ragyogás futott volna át a haragos, méregzöld szempáron, kamillaszín hajzuhatagán, meztelen, tejfehér bőrén. Talán csak a redőnyön át beszűrődő napfény űzte csalóka játékát.
Talán. Biztos.
Dasey? Da... De? Demi...
Míg összeszedte a ruháját, a koktélomat kortyolgatva tovább elemeztem a festményemet. Az ég színeit elrontottam, újra át kell mennem rajta egy árnyalattal sötétebb kékkel. Aztán meg kell erősítenem a kék derengést hollófekete haja körül. Nem, több fehér kell bele, különben egybeolvad a háttérrel.
- Deborah! Már emlékszem! - kiáltottam fel lelkesen, ahogy azonban hátat fordítottam a festménynek, az üres lakás látványa fogadott. Fel sem figyeltem az ajtó csapódására, amikor elment. Hanyagul megvontam a vállam, letettem a poharat a vászon mellé és kézbe fogtam az ecsetet. A kék és a zöld forró szeretőkként forrtak össze a festőpalettán, majd egyesültek az ég kékjén.
- D, mint Deborah. D, mint Damien, hát persze - szórakozottan festeni kezdtem. Jókedvű dúdolgatásom élettel töltötte meg a szoba csendjét, míg fürge ecsetvonásokkal a képen dolgoztam. Megszűnt a külvilág, eltompultak a kintről beszűrődő zajok, a különböző ingerek. Nem létezett más, csak én és a vászon, és a színek, melyek hűségesen kielégítették minden vágyamat.
A napkorong vérvörösbe váltva leszédült az égről, mire végeztem. Elégedett félmosollyal szemügyre vettem az elkészült művet: a tökéletesen kidolgozott, izmos felsőtestet, melyre hanyagul ráborult a hófehér, redőzött textília, jótékonyan elfedve mindent, melyet a mohó szem látni kívánt. A fénylő koronát a hollófekete fürtök körül, kifeszített íján megcsillant az aranysárga fény. Nem tulajdonítottam neki különösebb figyelmet, hiszen csak napfény.
Damien odalenne, ha látná, milyen ógörög adonisszá varázsoltam a vásznamon. Jót derülve saját pimaszságomon a konyha felé vettem az irányt, hogy újratöltsem kiürült poharamat, s közben fel sem tűnt, hogy New York felhőkarcolói felett dús kötegekben sorakoznak a borúszürke esőfelhők.
Aznap egyetlen percre sem sütött ki a Nap.

Blue || 23 || 10+ || 0-
Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Devin J. Blackwood   Szer. Feb. 15, 2017 11:24 am
Elfogadva!
Gratulálunk!

Kedves Devin! Hihetetlenül kedvelem a ti párosotokat, és az a csoda, amit elénk raktál nem lehet ne elfogadni. Egyszerűen csak olvastam és nem bírtam abba hagyni, annyira választékosan írtad le a történetedet, hogy időm sem volt felfogni a történéseket. Kíváncsian várom, hogy it fogtok Damiennel összedobni, de nem is tartalak fel továbbra. nagymosoly Kérlek foglald le az arcod és sipirc az Istenedhez. cuki vagyok 
Human

avatar
Kor :
19
Mesterségem címere :
✒ student
⌲ Tartózkodási hely :
✒ nyc
⌲ Humor :
✒ sweet

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Wicked World :: Off topic :: Törölt karakterek-
^
ˇ