HomeHome    CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Be careful making wishes in the dark
● We will be history and you will remember us for centuries ●
Belépés
Chicagoba!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multikapcsoló
új arcokkal...

Szavak
tôled, tôlem.
Nem a neved számít,
csak az, hogy itt vagy...
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (34 fő) Szomb. Okt. 29, 2016 6:34 pm-kor volt itt.
Válaszd meg a nézôpontodat,
és megváltozik a valóság.
Sajátunk
írta: Admin
Kedd Jan. 01, 2019 11:37 am

*****
írta: Admin
Szomb. Nov. 10, 2018 5:25 pm

Fabletown
írta: Vendég
Hétf. Május 01, 2017 1:31 pm

Marvel-Universe Frpg
írta: Vendég
Szomb. Ápr. 15, 2017 12:16 pm

Superhero Academy
írta: Alice Murray
Pént. Ápr. 14, 2017 10:46 am

Partner kereső
írta: Ashleigh Murray
Csüt. Ápr. 13, 2017 8:52 pm

Avatar foglaló
írta: Ashleigh Murray
Csüt. Ápr. 13, 2017 4:43 pm

Ashleigh Murray
írta: Heather Keeser
Csüt. Ápr. 13, 2017 3:40 pm

Asgard
írta: Vendég
Hétf. Ápr. 03, 2017 11:12 am

Nightmares frpg
írta: Vendég
Hétf. Márc. 27, 2017 6:18 pm

Liam Sawyer
írta: Liam Sawyer
Vas. Márc. 26, 2017 6:46 pm

Mavis Riona Hazeldine
írta: Mavis R. Hazeldine
Pént. Márc. 24, 2017 8:09 pm

Connor;
írta: Shaw Fairley
Pént. Márc. 24, 2017 7:10 pm

Mrs. Wilder
írta: Mason Wilder
Pént. Márc. 24, 2017 6:59 pm

Mason.
írta: Jewel Marano
Pént. Márc. 24, 2017 6:44 pm


Share | 
 

 Onyx Drivas

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Onyx Drivas   Szomb. Feb. 11, 2017 7:10 pm
Onyx Drivas
say my name when no one is around you

niké
nem illik
istennő
A győzelem istennője vagyok, így erőmet képezi, hogy minden helyzetből képes vagyok nyereségesen kijönni. Legyen az egy vita szóban, hevesen és vad szócsaták, minden éget a nyelvem, akár a tűz lángnyelvei, és elnémul a ellenfelem. Testi ütközetben is én vagyok a győztesfél, nem félek bepiszkolni a kezemet, szakítani a ruhámat, és az sem zavar, ha vér tapad a kezemhez, egészen addig, amíg nem tudom, hogy a győzelem a zsebemben van. Ha egy nagyobb csatát elvesztek, az fizikailag is fájdalmat tud okozni, nem azért mert megsérülök, egyszerűen a testem nem tudja felfogni a vereséget, és azt valami fizikailag észrevehető, vagy csak belülről mardosó fájdalommá alakítja. Nem kellemes érzés, ezért sem szokott érdekelni, kin, és milyen módon taposok át, amíg én nem érzek fájdalmat.
emeraude toubia
öh
pánszexuális
Mozdul a karja, szinte másodpercekkel azután, hogy lábát minden hiba nélkül odébb löktem, és kezének heves suhintását is kivédem azzal, hogy elhajolok, őt pedig a lendülete viszi tovább. Én ezt a pillanatot használom ki arra, hogy lábamat megemelve rúgjak lábához, pontosabban térdhajlatához. A hirtelen érkező hatástól összerogy a lába, és a korábbi elvétett ütésének induló lendület miatt el is terül a földön, én pedig vigyorogva sétálok el mellette, a diadal ízét már érzem a számban, de nem bízom el magam, az idők során megtanultam, hogy van pár aranyszabály, amit még nekem is jobb betartanom. Az első és legfontosabb, sose örüljünk előre, a medve bőrére inni, nem túl szerencsés, nem mellesleg elé rossz ómen is, hiszen még nem biztos, hogy vége van. A második, hogy sosem, de tényleg sohasem fordítunk hátat az ellenfelünknek, mert egyesek képesek szánalmas módon hátba támadni másokat, és akkor ágyő győzelem, és hatalom. Pontosan ezek szerint járok el, a szemem nem veszem le róla, csak a próbálkozását nézem, ahogy igyekszik felállni. Tenyereire támaszkodik, és erőtlenül akarja ellökni magát a padlótól, míg én elgondolkozom azon, hogy kirúgjam-e a kezét, ha eggyel megteszem, a másik nem tartja meg, de nem. Még várok, hogy mi les, meddig is bírja.
Nem sokáig, épphogy feltolná magát, egy béna fekvőtámaszba, amikor kicsúszik a keze maga alól, és pofával borul a földre, ahogy a mellkasát újra éri a nyomás, hallom, hogy minden levegő kiszalad a tüdejéből, és egy pillanatra mintha nem is venne új lélegzetet, ezért hajolok le, és karját megragadva fordítok a testhelyzetén. Nem erőltetem meg magam, pedig egy majdnem száz kilós izomagyról beszélünk, akit épp most győztem le, és talán csúnyán bántam el vele. Az orra eltört, látom, hogy ferdén áll az orrnyerge, a vér is lassacskán csörgedezik belőle, és egy ujja sem úgy áll, ahogy kellene, nem mellesleg a szeme alatt már most észrevehető egy kezdődő monokli. Csinos darab lesz az ott holnap. Valamit nyöszörög, és mutogat, de én nem mozdulok közelebb, amíg él, nem hajolok túl közel hozzá, hogy kihasználhassa, amit akar. - Most boldog vagy? Bebizonyítottad ezzel, hogy az arcod nem segít győzni, és csalással nem nyerhetsz, tudod, a bokszban nem használjuk a lábunkat - vigyorgok rá, bokszedző vagyok, ahogy ő is, csak nem hitte el, hogy egy nő lehet az. Ezért gondolta, hogy majd a lábával kicsit csal, mintha valami ketrecharcban lennénk, még a nyakam is hurokba fogta korábban, csak arra nem számított, hogy nem félek az eséstől, és dőlni fogok vele előre.
Valamit még nyöszörög maga előtt, de én már ki is lépek a ringből, szépen behajolva, hogy tökéletes rálátása legyen a hátamra, és a hátsómra, én vertem el, elég szépen, és büszke is vagyok magamra, dagad a mellem tőle. Kecses mozdulattal ugrok le, amikor is Zeuszt pillantom meg nem messze az egyik oszlopnál állva, én pedig szemeit megforgatva lépek oda hozzá.
- Mit akarsz? - nem szeretem a köntörfalazást, térjünk a lényegre azonnal, mondja el mit akar, és lépjen le, ha nem akarja, hogy Szeléné itt találja és kiverje a hisztit, hogy Ő márpedig felakarja ébreszteni a szerelmét. Jaj szegény lány, annyira vak, és naiv, hogy nem veszi észre, ez nem az a szerelem amire úgy igazán vágyhat, nem igaz, csak a szépség irányítja, a belső nem igazán.
- Elmondtad neki, hol, vagyok? - áh, szóval a saját seggét védi, ki gondolta volna, hogy csakis azért keres fel, hogy megtudja beköptem-e szegény lánynak, vagy sem.
- Nem, de van egy egyezségünk, ha nem én nyerek, el kell mondanom neki - és akkor bizony, én nem fogok neki hazudni, mert ha megegyezek valakivel, és nem én jövök ki a győztesen, a fejem megemelve meg kell adnom amiben megegyeztünk, csak utána eshetek össze, és veszthetem el önmagam.
- Akkor ajánlom, hogy győztesen gyere ki belőle - bök a mellkasom felé, aztán huss, eltűnik. Előnyös ez a dolog, semmit sem hagy maga után, amiről tudhatnák, hogy itt volt, így csak az én elképedt, dühtől izzó szemeim utalhatnak arra, hogy valami nem tetszik, de vissza is nyerem a mosolyt, és a fényt a szemeimbe, amint meglátom Szelénét, közeledni felém.
- Készen állsz, hogy elkezdjük az életed más irányba építeni? - mosolygok rá, azt hiszem részben Zeusz fenyegetése miatt csinálom ezt, részben azért, mert tudom milyen az üres szerelem, amiben ő van, az az, ezért is fogom felnyitni a szemét, hogy csak a testre nem alapozhatunk, akkor szinte minden nap szerelembe esik az ember a szebbnél szebb, és helyesebbnél helyesebb pasikba.

say baby i love you
Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Onyx Drivas   Szomb. Feb. 11, 2017 11:47 pm
Elfogadva!
do not enter this game if you're under 18

Ejjj-ejj. Zeusszal csak a gond van. Mondjuk nekem éppen hálásnak kéne lennem, hogy apámat feltámasztotta, és az istenek közé emelte, viszont pont nem érdekel. Néha hülyeséget csinál, amiket a halandók, és mi istenségek is megszívunk. Remélem azért tudsz valahogy segíteni a másik szépségnek, megérdemelnék a párjával, a boldogságot.
Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down
 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Wicked World :: Off topic :: Törölt karakterek-
^
ˇ