HomeHome    CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Be careful making wishes in the dark
● We will be history and you will remember us for centuries ●
Belépés
Chicagoba!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multikapcsoló
új arcokkal...

Szavak
tôled, tôlem.
Nem a neved számít,
csak az, hogy itt vagy...
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (34 fő) Szomb. Okt. 29, 2016 6:34 pm-kor volt itt.
Válaszd meg a nézôpontodat,
és megváltozik a valóság.
*****
írta: Admin
Szomb. Nov. 10, 2018 5:25 pm

Fabletown
írta: Vendég
Hétf. Május 01, 2017 1:31 pm

Marvel-Universe Frpg
írta: Vendég
Szomb. Ápr. 15, 2017 12:16 pm

Superhero Academy
írta: Alice Murray
Pént. Ápr. 14, 2017 10:46 am

Partner kereső
írta: Ashleigh Murray
Csüt. Ápr. 13, 2017 8:52 pm

Avatar foglaló
írta: Ashleigh Murray
Csüt. Ápr. 13, 2017 4:43 pm

Ashleigh Murray
írta: Heather Keeser
Csüt. Ápr. 13, 2017 3:40 pm

Asgard
írta: Vendég
Hétf. Ápr. 03, 2017 11:12 am

Nightmares frpg
írta: Vendég
Hétf. Márc. 27, 2017 6:18 pm

Liam Sawyer
írta: Liam Sawyer
Vas. Márc. 26, 2017 6:46 pm

Mavis Riona Hazeldine
írta: Mavis R. Hazeldine
Pént. Márc. 24, 2017 8:09 pm

Connor;
írta: Shaw Fairley
Pént. Márc. 24, 2017 7:10 pm

Mrs. Wilder
írta: Mason Wilder
Pént. Márc. 24, 2017 6:59 pm

Mason.
írta: Jewel Marano
Pént. Márc. 24, 2017 6:44 pm

Szexi tanárbácsi
írta: Heather Keeser
Pént. Márc. 24, 2017 11:50 am


Share | 
 

 goddess of the moon, selene

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: goddess of the moon, selene   Szomb. Feb. 11, 2017 6:53 pm
Nyke Skarlatos
the sun sees your body, the moon sees your soul

Szeléné
Kortalan
Istenek
Theia és Hüperión titánok lányaként születtem, mint az ősi Hold istenség megszemélyesítője, istennője. A sötét végtelenben egyetlen fényt jelképezem, magát a szépséget. Évszakom a tél, égtájam az észak, elemem pedig a víz. Regenerációm istenlétemből adódóan gyorsabb, és hatékonyabb, mint a halandók számára, akár halálos sebeket is képes vagyok túlélni, de nem mindent, véges ezeknek listája. Mindemellett gyorsabbnak és erősebbnek is mondhatom magam.
Kat McNamara
Bonyolult
Pánszexuális
Endümión örök álma megpecsételte saját életem. Elragadt szépsége, magával rántott a szerelem sötét bugyraiba, s Zeusz örök álomra intette kedvesem, hogy szerelmünk örök életnek örvendhessen. Minden éjjel ezüstös sugaraim csókjával igyekszem felkelteni nyitott szemekkel alvó szerelmem, kinek ötven leánygyermeket szültem, jelképezve a holdhónapokat. Zeuszt keresem New York-ban, ahova az istenségek többsége jár, elhagyva az Olümposzt. Legbelül érdekel az is, milyen emberként élni, de leginkább az vezérelt arra a célra, hogy elvegyüljek, hogy felkelthessem végtelenségig tartó álmából gyermekeim többségének apját, aki ellopta a szívemet, holott egy halandó volt.
Ott futottam bele Niké istennőbe, ki említése szerint túlságosan is a kerge ábrándjaimat kergetem, miszerint én és Endümión valaha élhetünk együtt, emberi létet, mire vágyok. Egyetlen egy álmom volt, hogy örökös időkre élvezhessem a gyönyörű férfi szerelmét, amit elnyertem magaménak, ahogy ő is enyémet. Mára viszont, kissé belefáradtam a várakozásba, hogy holdízű csókjaim talán egy éjjel ébredésre bírják, így ahhoz kell fordulnom, ki ebbe taszította őt. Ugyan, Endümión kérte, hogy az öregséget és halált legyőzve alhasson, nekem nem elég az, hogy életben van, ha nem mozdul, nem lehet mellettem. Keresem a helyem az új életemben, amit az emberek sokaságában élek meg, nap, mint nap.
Pandia kísért el az útra, ahol apját keressük fel ketten, hogy elérjük, amit szeretnénk. Nem akarunk mást, mint az igazságot, el akarjuk érni az én akaratom, mégpedig azt, hogy visszakapjam azt a férfit, akinek nem hiába nemzettem leányokat. Ironikus, hogy egy nem tőle született gyermekemmel próbálom ezt megkaparintani, de Pandia volt az, ki hűségesen, teliholdas éjszakák istenségeként minden kerek holdas éjszakán kísért, így ide is.

- Szükségem van a segítségedre - pillantok mélyen Niké szemeibe, ami kíváncsiságtól csillan meg fényesen. Biztos vagyok benne, hogy tud nekem segíteni abban, amiben szeretném, és egyedül lehet semmire sem megyek.
- Miben? - egy kérdőszóban is kifejezi, mennyire érdekli, mit akarok tőle kérni. Nem tudom, hogy csak csereajánlatként nyújt-e segítséget, nekem pedig tennem kell valamit, de egy biztos, próba szerencseként megnézem mi lesz.
- El kell mondanod, hogy hol van Zeusz. Sok múlik rajta - annyira nem sok valójában, de próbálom dramatizálni, hátha fontosabbnak hangzik. Neki semmi érdeke ebben, igaz, de nekem muszáj legalább megpróbálnom, hogy nyugodtabban élhessek, ha esetleg nem jön össze. - Endümiónnak fel kell végre ébrednie. Ezt Zeusz is tudja, belefáradtam a hajnali csókokba. Haladást szeretnék, fel kell kelnie - jelentem ki határozottan, mintha olyan sokat adna a világnak az, hogy az én kedvesem felkel, de nekem sokat jelentene. Nem csak csodálhatnám gyönyörűségét, hanem élhetném vele a napjaimat.
- Nem mondom meg neked, hol van Zeusz - válaszolt egyszerűen, nem nagyon rázta meg az, hogy én mit érzek. Bár fejemet elcsavarta már maga a főistenem is, és Pán, hiába minden, legelőször Endümión volt akkor is. Nem hagyhatom, hogy fiatalkora óta az örökkévalóságig feküdjön, mint egy holt ember. Élnie kell. Élnie, velem. Niké viszont egyáltalán nem segít ebben nekem.
- Miért? - csak ennyit tudok kinyögni, nem értem miért ennyire makacs, mikor elmondhatná, hogy hol találom őt, nem kerülne neki semmibe. Viszont érzem, hogy több is van emögött, nem szemét akar lenni velem, hanem célja van. Engem pedig felcsigáz, hogy mi lehet az.
- Mi lenne, ha megtanítanálak, hogyan éld az életed úgy, ahogy megérdemled? - feltételezi, hogy nekem az lenne a jó, ez pedig felkelti érdeklődésemet, mert éltem nagy részét azzal töltöttem, hogy a szerelmet kergettem céltalanul, s gyermekekkel próbáltam magamhoz láncolni őket. Egy szépség könnyedén elcsavarta a fejem, ez pedig baj. Nem helyeztem magam első helyre. - Ahol a te akaratod a legfontosabb. Lehet Endümión tényleg álomba illő, de nem ő az életed központja. Az te vagy - biztatott arra, talán burkoltan, hogy engedjem el, és éljem a saját életem, ahogy nekem tetszik. Ebben pedig érzem, hogy segítő kezet nyújt, ha már az eredeti kérelmem elutasította. Egy ideig nem is tudok mit mondani erre, csak elgondolkozva figyelem vonásait.
- Legyen - bólintok, teszek egy próbát, amivel semmit sem veszthetek, még azt sem mondhatom, hogy értékes időt, mivel az idő rám nemigen hat. - De ha nem sikerül, megmondod, hol találom - szögezem le ezt, mintha én lennék itt az erősebbik, holott nekem van jelenleg szükségem rá.
- Legyen - bólint ő is, beleegyezve abba, hogy változtatni fogunk, ha pedig kudarcot vallunk, megkapom, amiért eredetileg felkerestem.

say my name you know who i am
Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: goddess of the moon, selene   Szomb. Feb. 11, 2017 11:08 pm
Elfogadva!
do not enter this game if you're under 18

Most, hogy végre elfogadtam a helyzetet, miszerint a Végzet, az én végzetem. (Az elnök poénja ragályos.). Nem tudnám elképzelni, hogy nincs mellettem, azt meg végképp nem fogadnám el, hogy van, de kb. az idők végéig Csipkerózsikásat kell játszania. Szóval remélem a kedvesed hamarosan felébred ebből a borzalmas álomból, és veled lehet. Én drukkolok neked, nektek!
Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down
 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Wicked World :: Off topic :: Törölt karakterek-
^
ˇ