wicked games
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (34 fő) Szomb. Okt. 29, 2016 6:34 pm-kor volt itt.
Latest topics
» Fabletown
by Vendég Hétf. Május 01, 2017 1:31 pm

» Marvel-Universe Frpg
by Vendég Szomb. Ápr. 15, 2017 12:16 pm

» Superhero Academy
by Alice Murray Pént. Ápr. 14, 2017 10:46 am

» Partner kereső
by Ashleigh Murray Csüt. Ápr. 13, 2017 8:52 pm

» Avatar foglaló
by Ashleigh Murray Csüt. Ápr. 13, 2017 4:43 pm

» Ashleigh Murray
by Heather Keeser Csüt. Ápr. 13, 2017 3:40 pm

» Asgard
by Vendég Hétf. Ápr. 03, 2017 11:12 am

» Nightmares frpg
by Vendég Hétf. Márc. 27, 2017 6:18 pm

» Liam Sawyer
by Liam Sawyer Vas. Márc. 26, 2017 6:46 pm

» Mavis Riona Hazeldine
by Mavis R. Hazeldine Pént. Márc. 24, 2017 8:09 pm

» Connor;
by Shaw Fairley Pént. Márc. 24, 2017 7:10 pm

» Mrs. Wilder
by Mason Wilder Pént. Márc. 24, 2017 6:59 pm

» Mason.
by Jewel Marano Pént. Márc. 24, 2017 6:44 pm

» Szexi tanárbácsi
by Heather Keeser Pént. Márc. 24, 2017 11:50 am

» Tristan Thorne
by Tristan Thorne Kedd Márc. 21, 2017 8:52 pm

© Credit
Szeretnénk megköszönni mindenkinek a szorgos és kemény munkáját az oldal átalakításával. Dzsininek a csodás diziért, Saya-nak pedig a fenomenális fejlécért. A képek a Google keresőjében mind megtalálhatóak. A leírások, és újítások Jewel és Emmet szellemi tulajdona. Amiben még előfordulhat Dwight ötletei is, melyeket tovább vitt a saját oldalára; Ancients' Haven-re.

Share|Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

it's my own design

avatar
Muse
⌲ Foglalkozás :
dívaTárgy: janne p. roisum Csüt. Feb. 09, 2017 12:27 pm

Janne Pia Roisum
girl, you'll be a woman, soon

janne
legyen 24
múzsa
A múzsáknak önzetlenül kellene adniuk azt, amire születtek: a tehetség előhozását, az ihletet a rászorulóknak. De ebben a világban mindennek megvan az ára, hát miért ne kérnék én is valamit cserébe azért, hogy a jelenlétemmel, egyetlen elsuttogott szavammal a szegénységből kiemeljem az arra méltó embert? Hírnevet ajándékozok, de közben elveszem a saját részem is, ez így működik.
georgia may jagger
always in love
biszexuális
Te szent szar! Még így fejjel lefelé is csodálatosan néz ki hátulról, még a számból kifújt cigarettafüst sem rontja el a látványt, sőt még inkább vonzóvá teszi, ahogy a hátán az izmok követik minden mozdulatát. Ahogy leengedi a karját, hátrébb lép és szemügyre veszi a vásznat, ahogy egy újabb ecsetsimítással valamit még odatold a képhez. Koncentrál, már vagy két órája nem szólalt meg egyikőnk sem, mert dolgozik, megállás nélkül festi a vonalakat a vászonra amin most már alig van üres négyzetcentiméter. Figyelem mit hozok ki belőle és tetszik a látvány. Tehetséges, ezt már akkor megállapítottam amikor pár héttel ezelőtt „véletlen” összefutottunk abban a sarki bárban és másnap megmutatta a képeit. Tehetséges, de mindegyik képből hiányzott az a plusz, ami ahhoz kell, hogy a nagyközönséget is megragadja és elvarázsolja. Kiválasztottam, mert ahogy már eljutott arra a pontra, hogy napról napra éljen kezdett belőle kiveszni minden lelkesedés a festészet iránt – pedig kár lett volna hagyni, hogy egy ilyen láng kihunyjon, mert nem volt meg az illető az életében, aki felszítja a tüzet és hagyja, hogy a lángok beborítsanak mindent.
Nem szólok semmit, Isten ments, hogy pont most zavarjam meg, amikor végre valahára, kínkeserves hónapok után megjön az ihlet. Legalábbis Ő így érezheti, de tökéletesen tudom, hogy itt rólam van szó. Eddig a bevetetlen ágy végében terpeszkedtem, fejem lelógott az ágy széléről, sűrű szőke hajzuhatagom pedig a padlót söpörte. Vörösre rúzsozott ajkaim között egy cigaretta fityegett már több tíz perce. Megmozdulok, az ágy rugói fájdalmas nyöszörgés keretében jelzik, hogy pozíciót váltok. A hasamra fordulva megtámasztom a fejem a tenyeremben miközben felkönyökölök. A selyem hálóingem pántja lecsúszik a karomon, a cigaretta lassan leég, Ő pedig addig hátrál míg a lába bele nem akad az ágyba, hogy aztán leüljön mellém.
Csendben maradunk még így egy darabig, mindketten az absztrakt festményt figyeljük. A színek sötétek, néhol azonban fájdalmasan felbukkan egy-egy rikítóan nem odaillő alak, amitől az ember azt mondja, hogy „hú, basszameg ez valami brutál jó”. Én is így érzek, tudom, hogy Ő is így gondolja. Megfeszül a bicepsze, ahogy beletúr hosszabbra nőtt, sötét hajába majd kifújja a levegőt és rám néz. Szemügyre veszem az éles arcvonásait, a borostáját ami lassan már szakállnak nevezhető, ha nem tesz ellene és azokat az acélkék szemeket, amikben most olyan tűz ég, hogy szinte perzseli a bőrömet. Lusta mozdulattal elnyomom a cigit az ágy sarkánál levő üveg hamutálban, hagyom, hogy az ölébe vonjon és megadja a jussom, amiért a tudta nélkül előhoztam belőle azt, amire szüksége van ahhoz, hogy naggyá váljon. Amire szükségem van nekem, ahhoz, hogy boldogan éljek mellette egy tetőtéri luxusvillában, pezsgőt kortyolgatva, kaviárt eszegetve és hülyén mosolyogva a többi díszpinty ostoba viccein. Talán Ő más lesz, talán nem. De mindegy is, teljesen úgysem kaphat meg, csak egy darabot láthat Janne Pia Roisumból.

Kihasználnak. Amióta csak létezem – igen, mert években már teljesen felesleges mérni a Földön eltöltött időm számát – másokat szolgálok. Nem úgy, mint egy takarító vagy egy nővér – jobb esetben egy orvos. Nem, én csak felemelem őket a névtelenség porából, megadom nekik azt, amire mindig is vágytak. Cserébe nem kérek mást, csak, hogy megadják nekem azt amire szükségem van: a fényűző életet, az anyagi biztonságot és néhanapján, amikor már nem bírom tovább fenntartani a kőkemény páncélzatom, akkor egy kis szeretet is. Hosszú évekbe telt, míg sikerült kiölnöm magamból az érzelmeket de most már képes vagyok a legtehetségesebb színészeket megszégyenítően eljátszani az odaadó szeretőt, a szerelmes asszonyt, a megértő társat. Végül aztán mind beleőrülnek a sikerbe, nem tudják feldolgozni a felhajtást, ami körüllengi őket és ugyanott kötnek ki. Mind, egytől egyig. Ez az a pillanat, amikor én eltűnök, lelépek elvéve tőlük a szerencsét, Pokolba taszítva őket – de hát csak kihasználtak, nem érdemlik meg? Az elején mind odaadóak és hálásak, amiért ott vagyok nekik, de ahogy megízlelik a gazdagok világát megváltoznak, megromlanak és nem értékelnek. Mára már ez sem érdekel, amíg a csettintéseimre ugrik egy komornyik, amíg a sofőrök mindig előállnak az autókkal, amíg a rúzsom tökéletesen fest a számon és csillogás vesz körül, addig én nos…elégedett vagyok. Boldog nem, nos boldog már vagy száz éve nem voltam – akkor is csak pár évre, miután hagytam, hogy valaki teljesen lerombolja a felépített erődömet, kiszakítson belőle majd halandótól meglepő kegyetlenséggel összetörje mindazt, amit megkapott.

notdonaldtrump|| 21 || néha ||
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Vendég
it's my own design


VendégTárgy: Re: janne p. roisum Pént. Feb. 10, 2017 12:37 pm

Elfogadva!
This world is but a canvas to our imagination.

Ó, ti múzsák. Ti is fejlődtök a világgal, akárcsak a halandók vagy mi. Szomorú volt olvasni, hogy egy részed kiőlte a halandók kapzsisága és önzősége. Mondjuk én most éppen nagyon magas lóról beszélek, de szerintem megérdemelnéd, hogy újra boldog legyél. Vagy, hogy újra megismerd mit is jelent az, hogy boldogság. Ugye nem csak én érzem így? Foglalózz, játssz, ihless meg minket!
Vissza az elejére Go down

janne p. roisum

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Wicked World :: Character creation :: Elfogadott karakterek :: Muse-