HomeHome    CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Be careful making wishes in the dark
● We will be history and you will remember us for centuries ●
Belépés
Chicagoba!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multikapcsoló
új arcokkal...

Szavak
tôled, tôlem.
Nem a neved számít,
csak az, hogy itt vagy...
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (34 fő) Szomb. Okt. 29, 2016 6:34 pm-kor volt itt.
Válaszd meg a nézôpontodat,
és megváltozik a valóság.
*****
írta: Admin
Szomb. Nov. 10, 2018 5:25 pm

Fabletown
írta: Vendég
Hétf. Május 01, 2017 1:31 pm

Marvel-Universe Frpg
írta: Vendég
Szomb. Ápr. 15, 2017 12:16 pm

Superhero Academy
írta: Alice Murray
Pént. Ápr. 14, 2017 10:46 am

Partner kereső
írta: Ashleigh Murray
Csüt. Ápr. 13, 2017 8:52 pm

Avatar foglaló
írta: Ashleigh Murray
Csüt. Ápr. 13, 2017 4:43 pm

Ashleigh Murray
írta: Heather Keeser
Csüt. Ápr. 13, 2017 3:40 pm

Asgard
írta: Vendég
Hétf. Ápr. 03, 2017 11:12 am

Nightmares frpg
írta: Vendég
Hétf. Márc. 27, 2017 6:18 pm

Liam Sawyer
írta: Liam Sawyer
Vas. Márc. 26, 2017 6:46 pm

Mavis Riona Hazeldine
írta: Mavis R. Hazeldine
Pént. Márc. 24, 2017 8:09 pm

Connor;
írta: Shaw Fairley
Pént. Márc. 24, 2017 7:10 pm

Mrs. Wilder
írta: Mason Wilder
Pént. Márc. 24, 2017 6:59 pm

Mason.
írta: Jewel Marano
Pént. Márc. 24, 2017 6:44 pm

Szexi tanárbácsi
írta: Heather Keeser
Pént. Márc. 24, 2017 11:50 am


Share | 
 

 Dwight Maveson

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Dwight Maveson   Kedd Feb. 07, 2017 6:27 pm
Dwight Maveson
i wanna fuck love you

D
20
félisten
Hermész fiaként nem mondhatom, hogy hatalmas és erős félisten vagyok, de az eszem a helyén van. A zsebtolvajlást szinte profin űzöm már, a memóriám borzasztóan jó, hosszabb "üzeneteket" is képes vagyok megjegyezni, és akár napokig eltárolni, de hát igen, szelektálni én is szoktam. Az átlagnál gyorsabban mozgok, jóval gyorsabban, de még nem gyakoroltam annyit, hogy több száz kilóméter per órával tudjak menni, de egy lassabb buszt le tudok hagyni, ha akarom. Nem szoktam ezt sokszor használni, mert ha egyszer valaki kiszúr, akkor soha nem magyarázom ki, pedig hasznos, ha éppen késésben vagyok. Mint a legtöbb félisten erősebb vagyok, és gyorsabban gyógyulok, mint az átlagemberek, de pontosan nem tudok mindent, apám egyszer keresett fel, hogy az alapokat elmondja, aztán most magamnak kell megtalálnom a helyemet a világban.
cole sprouse
hogy mi?
kérdéses
Hosszú pillanatokig csak állok ott, magamban, mélyen magambe szívva a levegőt, és a kártékony füstöt, ami roncsolja a szervezetem, de nem érdekel, jól esik most minden korty, amit nyelek belőle. Szervezetemre lehet ártalmas, de már annyira megszoktam, hogy még többet akarok belőle, ezért is emelem cigarettámat újra a számhoz, hogy még egyet szívhassak belőle. A szűrő fele járok, a keserű íz már ellepte a számat, hiába van ott ez a szar, ha én leszívom egészen odaáig, de nem pazarlunk, hiába ingerli gyomromban az alkoholt. Lehet, hogy még a mai nap tényleg pazarolni fogok, de ez a pazarlás nem lesz jó, vagy a cigarettáimat dobom el az utolsó három, vagy esetleg négy slukk előtt, vagy az a temérdek alkohol fog visszajönni, amit olyan lelkesen, és gondtalanul döntöttem magamba. Nem kellett volna, már megbántam, hogy annyira vadul ittam, mintha az életem múlna azon, hogy az alkohol elfojtsa a szomjamat, és a hangokat bennem. Na nem mintha a szomjam oltaná ez a szar, sőt, még szomjasabbá váltam, úgy is érzem magam, mint aki napok óta a sivatag forróságában jár, és sírni sem lenne képes, annyi folyadékot nyelt el valami a testéből, ami abban az esetben a nap lenne. De ebben... Nem tudom mi miatt vagyok ilyen szomjas, de érzem legbelül, hogyha most nem jutok vízhez, a kiszáradással járó őrület fog maga alá tiporni.
Ezért nyomom el, a már égő szűrőt, hogy aztán az erkélyről befelé indulhassak, a hideg csípné a bőrödmet, ha az ital nem fűtene annyira belülről, hogy szinte egyetlen jégcsapját se érezzem meg a téli hidegnek. Bent viszont a meleg megfog, nem is esik jól, megszédít, és meg is kell kapaszkodnom valaki vállában, amíg összeszedem magam, egy hosszú pillanatig így is maradok, míg valaki balhézni nem kezd, hogy ne fogdossam a pasiját, ez nem is lenne meglepő, ha nem egy mély bariton fogadna. Hopsz, meleg pasijára nem tesszük a kezünket, értem, el is veszem, és fejem mellé emelem, megadóan, hogy vigye csak. Puffogással el is viszi tőlem, én pedig nagyjából jól vagyok, ezért indulok meg a konyhába. Az emberek úgy táncolnak mindenhol, ismétlem mindenhol, mint a heringek a halas konzervben. Borzasztó, én nekem viszont át kell vergődnőm magam rajtuk, hogy a konyhába jussak, ahol persze ugyanez a tömeg fogad. Csodálatos, rohadtul. Míg sikerül talánom egy műanyag poharat, amiben nincs se sör, se valami kevert szar, az is sokáig tart, na de mire eljutok a csaphoz és megiszom a vizet... Na nekem ebből elegem van.
Megindulok  valahova, olyan helyet keresve, ahol nincs senki más, vagy talán csak néhány ember, teljesen üres helységet úgysem fogok találni. Minden helyre benyitok, nem tudom melyik micsoda, csak nyitogatom az ajtót ebben a hatalmas házban, még a pincébe is benyitok, de az nem tetszik, túl sötét és dohos, a sok horrorfilm meg elvette a kedvem tőle. Viszont egy másik szoba megragadja a figyelmem, az ajtóra szép kecses, és nem mellesleg kerek, talán kicsit túl díszített betűkkel ott állt, hogy jakuzzi. Biztosan ezren vannak bent, ezért el is indulok másfele, de nem hallok szinte semmit odabentről, így mégis benyitok.
- Sorry, sorry! - magyarázok, mikor meglátom, hogy van odabent valaki, de szemeimet nem takarom el, elkezdtem a mozdulatot, de nem megy, mert akkor az az arc túl ismerőssé válik, nekem meg az állam is leesik, amint felismerem. - Luna..? - hangom bizonytalan és ingadozó, az alkohol, és az is az oka, hogy nem hiszem el, hogy itt van, hogy újra láthatom annyi év után. Öt év, pont ennyi telt el azóta, hogy szakítottam vele, máig emlékszem miért tettem. Túlságosan szeretett, én pedig nem voltam rá készen. Most pedig itt van velem szemben, gyönyörű nővé érett, de nem mondhatom el neki, hogy nem telt el nap, hogy ne jutott volna eszembe mennyire összetörten nézett ki. Hogy hiányzik az, milyen szerelemmel nézett rám, és mindent megadnék, hogy egyszer újra az enyém legyen. Nem szép dolog, hogy azok után akarom, ahogy bántam vele, de már szégyellem magam azért, sőt, megbántam, hogy elengedtem, hogy elvesztettem. De talán nem ezzel kellene kezdeni, most én lennék, aki tapad, nem pedog ő.

kö || +18 || tapasztalata van || multi nincs
Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Dwight Maveson   Pént. Feb. 10, 2017 12:18 pm
Elfogadva!
hold on loosely but don't let go

Hiába vagyunk félistenek, nincs az a hatalom, ami felment minket az esetleges hibáink alól. Most nem arra célzok, hogy éppen csak a szűrőt nem szívod el. Amit bevallom, hogy amíg cigiztem, én is gyakran megcsináltam. Lehet gyorsan futsz, de akármilyen gyors vagy a végzeted utolér úgyis. Morosz meg teleportálni is tud, a kis mocsok. Remélem hamarosan szembenézel a valóságoddal és kezdesz valamit vele. Irány a foglalók és a játéktér!
Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down
 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Wicked World :: Off topic :: Törölt karakterek-
^
ˇ