HomeHome    CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Be careful making wishes in the dark
● We will be history and you will remember us for centuries ●
Belépés
Chicagoba!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multikapcsoló
új arcokkal...

Szavak
tôled, tôlem.
Nem a neved számít,
csak az, hogy itt vagy...
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (34 fő) Szomb. Okt. 29, 2016 6:34 pm-kor volt itt.
Válaszd meg a nézôpontodat,
és megváltozik a valóság.
*****
írta: Admin
Szomb. Nov. 10, 2018 5:25 pm

Fabletown
írta: Vendég
Hétf. Május 01, 2017 1:31 pm

Marvel-Universe Frpg
írta: Vendég
Szomb. Ápr. 15, 2017 12:16 pm

Superhero Academy
írta: Alice Murray
Pént. Ápr. 14, 2017 10:46 am

Partner kereső
írta: Ashleigh Murray
Csüt. Ápr. 13, 2017 8:52 pm

Avatar foglaló
írta: Ashleigh Murray
Csüt. Ápr. 13, 2017 4:43 pm

Ashleigh Murray
írta: Heather Keeser
Csüt. Ápr. 13, 2017 3:40 pm

Asgard
írta: Vendég
Hétf. Ápr. 03, 2017 11:12 am

Nightmares frpg
írta: Vendég
Hétf. Márc. 27, 2017 6:18 pm

Liam Sawyer
írta: Liam Sawyer
Vas. Márc. 26, 2017 6:46 pm

Mavis Riona Hazeldine
írta: Mavis R. Hazeldine
Pént. Márc. 24, 2017 8:09 pm

Connor;
írta: Shaw Fairley
Pént. Márc. 24, 2017 7:10 pm

Mrs. Wilder
írta: Mason Wilder
Pént. Márc. 24, 2017 6:59 pm

Mason.
írta: Jewel Marano
Pént. Márc. 24, 2017 6:44 pm

Szexi tanárbácsi
írta: Heather Keeser
Pént. Márc. 24, 2017 11:50 am


Share | 
 

 Kaelie Ventris

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Kaelie Ventris   Hétf. Feb. 06, 2017 7:58 pm
Kaelie Ventris
you and i will always be unfinished business

Pszükhé
Kortalan
Nimfa
Gyönyörűnek és kívánatosnak lenni a nimfák velejáró képességének minősül. Én azonban halandónak születtem, szépségemmel mégis sikerült az istenek figyelmét felkeltenem. Később pedig maga Zeusz emelt a nimfák közé, s ajándékozta nekem eme csodálatos lények más képességeit is.
Talán ezért lettem egy kicsikét különb. Nekem nincs se kék, sem pedig zöld bőrszínem, füleim viszont a földi nimfákéhoz hasonlóan megnyúltak, hegyesedtek. Leginkább rájuk hasonlítok igazából, kapcsolatom a növényekkel és az állatokkal sokkal erősebb, mint a vízzel, bár annak is érzem lüktető erejét, az enyém mégis inkább a szárazföldi növény- és állatvilágból fakad.     
Adelaide Kane
Kérdéses...
Biszexuális
A valóságban kicsit mindig máshogy alakulnak a dolgok, mint ahogy az a mitológiai feljegyzésekben, történetekben található. Az én történetem sem kivétel ez alól. Bizonyos részei csak fikciók, találgatások, míg más részei egészen pontos adatok összessége. A mítoszok keletkezésének idejét tekintve, kicsit olyan ez, mintha valaki megpróbálta volna előre megírni, hogyan alakul majd az életem.
Azonban a sorsunk nincs előre megírva, bár van, aki képes betekintést nyerni a jövőnkbe, vagy jósolni, de az mindig aszerint alakul, ahogy mi magunk formázzuk. Az élet véletlenek és folyamatos döntések sorozata. Ezek határozzák meg igazán a sorsunk alakulását. Ezek határoznak meg mindannyiunkat, ez alól egy ember, mitológiai teremtmény, a menny vagy a pokol szolgái, de még egy isten sem kivétel.
Az, hogy az én életem alakulása kinek a döntésén múlott, nem tudnám pontosan megmondani. Lehet, hogy Aphrodité haragja volt az, ami tudtomon és akaratomon kívül elindított ezen az úton, amikor elküldte hozzám a fiát, Erószt. Azonban a szerelem volt az, ami hosszú, hosszú időn keresztül, elvakítva terelgetett a sötét ösvényen, egészen addig, míg egy napon a kíváncsiság éledezni nem kezdett bennem és egy olajlámpás segítségével el nem hozta a keserédes megvilágosulást.
Talán azon az éjjelen, amikor a forró olaj a lámpásomból Erósz bőrére hullott, az pecsételte meg a sorsomat, s taszított egy olyan végeláthatatlan, kesze-kusza útra, amit csak is magamnak köszönhettem. Egy olyan útra, ami több ízben próbára tett, ami megsebzett ugyan, de megtörni nem tudott. Mindemellett viszont egy olyan végkifejlet felé sodort, amire álmaimban sem gondoltam volna.
Hogy Zeusz miért döntött úgy, hogy oltalmába vesz, nem tudom, de megtette. Kész lett volna az istenek közé is beemelni, ha nincs Aphrodité. Neki ugyanis nem volt ínyére, hogy egy halandóból, ráadásul pont belőlem istennő váljék. Ezért Zeusz egy mindenkinek megfelelő megoldással állt elő és végül a nimfák ösvényére léphettem. Ez volt az utolsó löket, ami kellett nekem.
Azóta is töretlenül ezen az úton haladtam előre, hol teljesen, hol kevésbé átlagos életet folytatva, és csak egy valamit, a boldogságot kutatva.
Mindent egybevéve, lehetséges, hogy nem is csak egy konkrét döntés miatt jutottam el idáig, hanem az összesnek köszönhetően álltam most New York City felett, egy erkélyen az éjszaka hűvösében, egy lepedőbe csavarva, s tekintettem le a városra. Hűs levegő játszott a hajammal és simogatta bőrömet, amitől jóleső borzongás futott végig egész testemen. Egy pillanatra az érzéstől le is hunytam szemeimet, hogy utána felfelé, az égboltra fordítsam tekintetemet.
A tiszta égbolton milliónyi csillag tündökölt, fényükkel világítva meg az éjszaka sötétjét, a hold pedig ezüstös ragyogásával ölelt körbe mindent, amit csak elért. A holdsugár megvilágította az erkélyt is, amin álldogáltam, sőt mi több, bevilágított az üvegajtón túlra is. Megfordultam, tekintetemet leszakítottam az égről, s nem csak pillantásommal, de lépteimmel is követtem a hold fényének útvonalát, be a szobába, az ágyhoz, amin az összecsomózódó ágyneműk alól, helyenként egy-egy végtag kandikált elő. A férfi bőre fénylett, az izmai szépen kirajzolódtak az ezüstös derengésben, míg arcát jótékony sötétség takarta, békés álmát így a fény nem zavarta.
Szerettem volna megérinteni, gyengéden végigsimítani tökéletes vonásain, de féltem tőle, ha felébreszteném, akkor egyszerűen csak eltűnne. Szóval, csak néztem tovább még pár pillanat erejéig, aztán hátat fordítottam neki és kisétáltam a szobából. Inkább eltűntem, mielőtt ő tehette volna meg.

Titok || 19 || sok év || egyedül vagyok
Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Kaelie Ventris   Vas. Feb. 12, 2017 3:25 am
Elfogadva!
you just might be too gorgeous for us

Én személy szerint szerelmese vagyok az írásaidnak. Hiányzott. Hiányoztál. Kérve kérlek, ha kell esdekelek is neked, hogy írj még ilyen csodásakat nekünk, azoknak akik éheztek a szavaidra. Meg persze varázsolj. Boszorkány és tündér is vagy. De mint nimfaféle, ez természetes neked, nemde?
Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down
 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Wicked World :: Off topic :: Törölt karakterek-
^
ˇ