wicked games
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Ki van itt?
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (34 fő) Szomb. Okt. 29, 2016 6:34 pm-kor volt itt.
Latest topics
» Fabletown
by Vendég Hétf. Május 01, 2017 1:31 pm

» Marvel-Universe Frpg
by Vendég Szomb. Ápr. 15, 2017 12:16 pm

» Superhero Academy
by Alice Murray Pént. Ápr. 14, 2017 10:46 am

» Partner kereső
by Ashleigh Murray Csüt. Ápr. 13, 2017 8:52 pm

» Avatar foglaló
by Ashleigh Murray Csüt. Ápr. 13, 2017 4:43 pm

» Ashleigh Murray
by Heather Keeser Csüt. Ápr. 13, 2017 3:40 pm

» Asgard
by Vendég Hétf. Ápr. 03, 2017 11:12 am

» Nightmares frpg
by Vendég Hétf. Márc. 27, 2017 6:18 pm

» Liam Sawyer
by Liam Sawyer Vas. Márc. 26, 2017 6:46 pm

» Mavis Riona Hazeldine
by Mavis R. Hazeldine Pént. Márc. 24, 2017 8:09 pm

» Connor;
by Shaw Fairley Pént. Márc. 24, 2017 7:10 pm

» Mrs. Wilder
by Mason Wilder Pént. Márc. 24, 2017 6:59 pm

» Mason.
by Jewel Marano Pént. Márc. 24, 2017 6:44 pm

» Szexi tanárbácsi
by Heather Keeser Pént. Márc. 24, 2017 11:50 am

» Tristan Thorne
by Tristan Thorne Kedd Márc. 21, 2017 8:52 pm

© Credit
Szeretnénk megköszönni mindenkinek a szorgos és kemény munkáját az oldal átalakításával. Dzsininek a csodás diziért, Saya-nak pedig a fenomenális fejlécért. A képek a Google keresőjében mind megtalálhatóak. A leírások, és újítások Jewel és Emmet szellemi tulajdona. Amiben még előfordulhat Dwight ötletei is, melyeket tovább vitt a saját oldalára; Ancients' Haven-re.

Share|Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Vendég
it's my own design


VendégTárgy: Kaelie Ventris Hétf. Feb. 06, 2017 7:58 pm

Kaelie Ventris
you and i will always be unfinished business

Pszükhé
Kortalan
Nimfa
Gyönyörűnek és kívánatosnak lenni a nimfák velejáró képességének minősül. Én azonban halandónak születtem, szépségemmel mégis sikerült az istenek figyelmét felkeltenem. Később pedig maga Zeusz emelt a nimfák közé, s ajándékozta nekem eme csodálatos lények más képességeit is.
Talán ezért lettem egy kicsikét különb. Nekem nincs se kék, sem pedig zöld bőrszínem, füleim viszont a földi nimfákéhoz hasonlóan megnyúltak, hegyesedtek. Leginkább rájuk hasonlítok igazából, kapcsolatom a növényekkel és az állatokkal sokkal erősebb, mint a vízzel, bár annak is érzem lüktető erejét, az enyém mégis inkább a szárazföldi növény- és állatvilágból fakad.     
Adelaide Kane
Kérdéses...
Biszexuális
A valóságban kicsit mindig máshogy alakulnak a dolgok, mint ahogy az a mitológiai feljegyzésekben, történetekben található. Az én történetem sem kivétel ez alól. Bizonyos részei csak fikciók, találgatások, míg más részei egészen pontos adatok összessége. A mítoszok keletkezésének idejét tekintve, kicsit olyan ez, mintha valaki megpróbálta volna előre megírni, hogyan alakul majd az életem.
Azonban a sorsunk nincs előre megírva, bár van, aki képes betekintést nyerni a jövőnkbe, vagy jósolni, de az mindig aszerint alakul, ahogy mi magunk formázzuk. Az élet véletlenek és folyamatos döntések sorozata. Ezek határozzák meg igazán a sorsunk alakulását. Ezek határoznak meg mindannyiunkat, ez alól egy ember, mitológiai teremtmény, a menny vagy a pokol szolgái, de még egy isten sem kivétel.
Az, hogy az én életem alakulása kinek a döntésén múlott, nem tudnám pontosan megmondani. Lehet, hogy Aphrodité haragja volt az, ami tudtomon és akaratomon kívül elindított ezen az úton, amikor elküldte hozzám a fiát, Erószt. Azonban a szerelem volt az, ami hosszú, hosszú időn keresztül, elvakítva terelgetett a sötét ösvényen, egészen addig, míg egy napon a kíváncsiság éledezni nem kezdett bennem és egy olajlámpás segítségével el nem hozta a keserédes megvilágosulást.
Talán azon az éjjelen, amikor a forró olaj a lámpásomból Erósz bőrére hullott, az pecsételte meg a sorsomat, s taszított egy olyan végeláthatatlan, kesze-kusza útra, amit csak is magamnak köszönhettem. Egy olyan útra, ami több ízben próbára tett, ami megsebzett ugyan, de megtörni nem tudott. Mindemellett viszont egy olyan végkifejlet felé sodort, amire álmaimban sem gondoltam volna.
Hogy Zeusz miért döntött úgy, hogy oltalmába vesz, nem tudom, de megtette. Kész lett volna az istenek közé is beemelni, ha nincs Aphrodité. Neki ugyanis nem volt ínyére, hogy egy halandóból, ráadásul pont belőlem istennő váljék. Ezért Zeusz egy mindenkinek megfelelő megoldással állt elő és végül a nimfák ösvényére léphettem. Ez volt az utolsó löket, ami kellett nekem.
Azóta is töretlenül ezen az úton haladtam előre, hol teljesen, hol kevésbé átlagos életet folytatva, és csak egy valamit, a boldogságot kutatva.
Mindent egybevéve, lehetséges, hogy nem is csak egy konkrét döntés miatt jutottam el idáig, hanem az összesnek köszönhetően álltam most New York City felett, egy erkélyen az éjszaka hűvösében, egy lepedőbe csavarva, s tekintettem le a városra. Hűs levegő játszott a hajammal és simogatta bőrömet, amitől jóleső borzongás futott végig egész testemen. Egy pillanatra az érzéstől le is hunytam szemeimet, hogy utána felfelé, az égboltra fordítsam tekintetemet.
A tiszta égbolton milliónyi csillag tündökölt, fényükkel világítva meg az éjszaka sötétjét, a hold pedig ezüstös ragyogásával ölelt körbe mindent, amit csak elért. A holdsugár megvilágította az erkélyt is, amin álldogáltam, sőt mi több, bevilágított az üvegajtón túlra is. Megfordultam, tekintetemet leszakítottam az égről, s nem csak pillantásommal, de lépteimmel is követtem a hold fényének útvonalát, be a szobába, az ágyhoz, amin az összecsomózódó ágyneműk alól, helyenként egy-egy végtag kandikált elő. A férfi bőre fénylett, az izmai szépen kirajzolódtak az ezüstös derengésben, míg arcát jótékony sötétség takarta, békés álmát így a fény nem zavarta.
Szerettem volna megérinteni, gyengéden végigsimítani tökéletes vonásain, de féltem tőle, ha felébreszteném, akkor egyszerűen csak eltűnne. Szóval, csak néztem tovább még pár pillanat erejéig, aztán hátat fordítottam neki és kisétáltam a szobából. Inkább eltűntem, mielőtt ő tehette volna meg.

Titok || 19 || sok év || egyedül vagyok


A hozzászólást Kaelie Ventris összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Feb. 19, 2017 9:00 pm-kor.
Vissza az elejére Go down

Vendég
it's my own design


VendégTárgy: Re: Kaelie Ventris Vas. Feb. 12, 2017 3:25 am

Elfogadva!
you just might be too gorgeous for us

Én személy szerint szerelmese vagyok az írásaidnak. Hiányzott. Hiányoztál. Kérve kérlek, ha kell esdekelek is neked, hogy írj még ilyen csodásakat nekünk, azoknak akik éheztek a szavaidra. Meg persze varázsolj. Boszorkány és tündér is vagy. De mint nimfaféle, ez természetes neked, nemde?
Vissza az elejére Go down

Kaelie Ventris

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Wicked World :: Off topic :: Törölt karakterek-