HomeHome    CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Be careful making wishes in the dark
● We will be history and you will remember us for centuries ●
Belépés
Chicagoba!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multikapcsoló
új arcokkal...

Szavak
tôled, tôlem.
Nem a neved számít,
csak az, hogy itt vagy...
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (34 fő) Szomb. Okt. 29, 2016 6:34 pm-kor volt itt.
Válaszd meg a nézôpontodat,
és megváltozik a valóság.
*****
írta: Admin
Szomb. Nov. 10, 2018 5:25 pm

Fabletown
írta: Vendég
Hétf. Május 01, 2017 1:31 pm

Marvel-Universe Frpg
írta: Vendég
Szomb. Ápr. 15, 2017 12:16 pm

Superhero Academy
írta: Alice Murray
Pént. Ápr. 14, 2017 10:46 am

Partner kereső
írta: Ashleigh Murray
Csüt. Ápr. 13, 2017 8:52 pm

Avatar foglaló
írta: Ashleigh Murray
Csüt. Ápr. 13, 2017 4:43 pm

Ashleigh Murray
írta: Heather Keeser
Csüt. Ápr. 13, 2017 3:40 pm

Asgard
írta: Vendég
Hétf. Ápr. 03, 2017 11:12 am

Nightmares frpg
írta: Vendég
Hétf. Márc. 27, 2017 6:18 pm

Liam Sawyer
írta: Liam Sawyer
Vas. Márc. 26, 2017 6:46 pm

Mavis Riona Hazeldine
írta: Mavis R. Hazeldine
Pént. Márc. 24, 2017 8:09 pm

Connor;
írta: Shaw Fairley
Pént. Márc. 24, 2017 7:10 pm

Mrs. Wilder
írta: Mason Wilder
Pént. Márc. 24, 2017 6:59 pm

Mason.
írta: Jewel Marano
Pént. Márc. 24, 2017 6:44 pm

Szexi tanárbácsi
írta: Heather Keeser
Pént. Márc. 24, 2017 11:50 am


Share | 
 

 damien walsh ⟳

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: damien walsh ⟳   Hétf. Feb. 06, 2017 4:54 pm
Damien Walsh
The greatest thing you'll ever learn is just to love and be loved in return.

Erósz
Ki számolja?
Isten
Én vagyok a szexuális vágy és a szerelem istene – a tévhitekkel ellentétben azonban a nyilaim nem csak örök szerelmet hozhatnak, hanem minden lehetséges érzelmet kiolthatok valaki szívéből. Nem vétetlenül kaptam meg a keserűen édes jelzőt, elvégre lássuk be, én voltam – és vagyok is – a valaha élt legszebb és legvonzóbb férfi, mégis én tudom okozni a legnagyobb fájdalmat, amit mindenki csak elképzelni tud – és be kell vallanom, élvezem is, ha összetörhetem néhány ostoba halandó – vagy éppen isten - szívét. Szóval vigyázzatok, ha nem az arany, hanem az ólom nyilakat látjátok a kezemben, mert ha eltalállak, nem fogsz tudni ellenállni az erejének.
Matthew Daddario
Kérlek
Pánszexuális
Az Olümposz az utóbbi időben annyira… unalmas!
Lehet, hogy az érzéseim azért változtak meg most a lakhelyemmel kapcsolatban, mert már túl régóta élek és mindig ugyanazokat kell bámulnom napról-napra. Már a lövöldözés sem köt le annyira, mint régen, ráadásul Zeusz is gyakran morgolódik, ha túlzásba viszem a szórakozást. Bár esküszöm, nem értem az öreget, elvégre ez a dolgom – vagy mi. Talán mindezek miatt döntöttem úgy első sorban, hogy követem Isten-társaimat a halandók közé, mert egyre inkább kezd érdekelni, mégis mit művelnek odalent. Arról nem is beszélve, hogy ez a kis kirándulás végre színt visz az életembe – bár az aranyszínű szárnyaim hiányozni fognak -, és kedvem szerint szórakozhatok anélkül, hogy bárkinél túlfeszíteném a húrt a hobbimmal - elvégre a nyilaimat és az íjamat mégsem hagyhattam otthon. Ettől függetlenül persze kiélvezem, hogy most elvegyülhetek a halandók között és a kis játékszereim nélkül is feszegethetem a határaimat úgy, hogy még csak következménye se legyen – legalábbis rám nézve, mert senkinek sem fogom összeragasztgatni a törött kis szívét. Amúgy is, annak mi értelme lenne?
Jó, jó, nem vagyok én ennyire kegyetlen, elvégre még mindig a szerelmet képviselem és tartanom kell a reményt mindenkiben, hogy a szerelem mindenek felett áll, vagy hogy a legfontosabb dolog az életben, hogy szeressünk, és viszontszeressenek minket bla bla. De évszázadok óta az én feladatom, hogy összehozzam az embereket, akik már teljesen reményvesztettek, vagy épp megfosszam őket a boldogság kulcsától azzal, hogy kiirtom minden érzelmüket, ha úgy gondolom, hogy ezt érdemlik. Mindezt viszont már olyan régóta csinálom, hogy egy cseppet sem hoz lázba. Ráadásul úgy tűnik, a halandók az utóbbi időben túlságosan hálátlanok, így talán megengedhetem magamnak, hogy szabadságot vegyek ki és kiélhessem a hozzám köthető fogalmak adottságait.
Dionüszosznak mondani sem kellett, miben mesterkedik, nem tartott sokáig, hogy utána tudjak járni a dolgoknak. Na, meg mi föntről úgyis mindent látunk. Egy ilyen helyről pedig bűn lenne lemaradnom, tehát, ha választanom kell, egyértelműen New York városa mellett döntök egy időre az Olümposz helyett, ahol attól félek, előbb-utóbb csak halálra unnám magam. Meg az öreg is egyre jobban idegesít.
Még egy utolsó körbepillantás a városra az egyik hatalmas épület tetejéről. Még egy utolsó láblóbálás gyerek módjára, ahogy elveszek a város fényeit fürkészve. Egy utolsó pillantás – azt hiszem, sosem unom meg ezt a látványt -, s végül egy utolsó repülés, mielőtt földet érek lemondva a szárnyaimról és minden isteni adottságomról, amíg kiélvezem a város nyújtotta lehetőségeket.
New York készülj, Erósz megérkezett!

meow || xx || 6 years || nope
Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: damien walsh ⟳   Hétf. Feb. 06, 2017 5:43 pm
Elfogadva!
do not enter this game if you're under 18

Ez egy csodálatos lap, és nagyon örülök, hogy visszatértél hozzánk. Úgyhogy nem is húznám az időt, menj és foglald vissza az arcocskádat. Hódítsd meg a játékteret, és a szíveket is. Vagy törj össze párat, amihez kedved van. nagymosoly
Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down
 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Wicked World :: Off topic :: Törölt karakterek-
^
ˇ