HomeHome    CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Be careful making wishes in the dark
● We will be history and you will remember us for centuries ●
Belépés
Chicagoba!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multikapcsoló
új arcokkal...

Szavak
tôled, tôlem.
Nem a neved számít,
csak az, hogy itt vagy...
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (34 fő) Szomb. Okt. 29, 2016 6:34 pm-kor volt itt.
Válaszd meg a nézôpontodat,
és megváltozik a valóság.
*****
írta: Admin
Szomb. Nov. 10, 2018 5:25 pm

Fabletown
írta: Vendég
Hétf. Május 01, 2017 1:31 pm

Marvel-Universe Frpg
írta: Vendég
Szomb. Ápr. 15, 2017 12:16 pm

Superhero Academy
írta: Alice Murray
Pént. Ápr. 14, 2017 10:46 am

Partner kereső
írta: Ashleigh Murray
Csüt. Ápr. 13, 2017 8:52 pm

Avatar foglaló
írta: Ashleigh Murray
Csüt. Ápr. 13, 2017 4:43 pm

Ashleigh Murray
írta: Heather Keeser
Csüt. Ápr. 13, 2017 3:40 pm

Asgard
írta: Vendég
Hétf. Ápr. 03, 2017 11:12 am

Nightmares frpg
írta: Vendég
Hétf. Márc. 27, 2017 6:18 pm

Liam Sawyer
írta: Liam Sawyer
Vas. Márc. 26, 2017 6:46 pm

Mavis Riona Hazeldine
írta: Mavis R. Hazeldine
Pént. Márc. 24, 2017 8:09 pm

Connor;
írta: Shaw Fairley
Pént. Márc. 24, 2017 7:10 pm

Mrs. Wilder
írta: Mason Wilder
Pént. Márc. 24, 2017 6:59 pm

Mason.
írta: Jewel Marano
Pént. Márc. 24, 2017 6:44 pm

Szexi tanárbácsi
írta: Heather Keeser
Pént. Márc. 24, 2017 11:50 am


Share | 
 

 Skye MacFarlane

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Skye MacFarlane   Csüt. Feb. 02, 2017 10:39 pm
Skye Audrina MacFarlane
"Amit elvesztettünk a tűzben, megleljük a hamuban."

Skye
22
demigod
Lelkek őrzője vagyok. Képes vagyok mások lelkét látni, kapcsolatba tudok velük lépni. Képes vagyok manipulálni, módosítani és törölni az emlékeket, ugyanakkor vissza is tudom hozni azokat, amennyiben nem én tettem azt.  
Alexis Bledel
hajadon
heteroszexuális
Az utolsó évemet töltöm az orvosi egyetemen, utána hamarosan már a gyakornoki év kezdődik, ami egy újabb felnőttkor elérésével egyenlő. Anya büszke rá, hogy én sem távolodtam el a családi hagyományoktól, és ezt a hivatást választottam, amellyel emberek életét menthetem meg a tudomásommal. Izgultam folyton, hogy sikerül -e vajon ez, de mindvégig bíztam magamban, és jól tettem, hogy nem hagytam eluralkodni a rosszat felettem.  
Éppen az egyik kedvenc órámon ülök, amely nem más, mint az idegtudománnyal foglalkozó tanóra. Félelmetes, hogy ennyire magába tud szippantani a neurológia. Figyelmesen jegyzetelek, és próbálom elkülöníteni a képességem hatásait, ám bárhogy is akarom ezt, nem tudok elhatárolódni ettől. Látom az oktató egyik emlékét, ami felkavarja az állóvizet.
Véget ér az óra nem sokkal később, én pedig bent maradok a teremben, Dr. Holloway-jel egyetemben. Amióta átléptem az orvosi kar kapuját, rengeteg személlyel találkoztam, a legkülönfélébb emlékekkel a múltjukból. Néhányuk olyan fájdalmat élt át, amelyet felfogni is képtelenség, és a szív összeszorul, ha csak rágondol valaki. Viszont van, akit kell segíteni a vele történteken, de megtörtént, hogy beleláttam egy gyilkos lelkébe is, ami majdhogynem össze tudná törni egy egyszerű ember lelki világát. A képességem nagyon erős, én pedig mindennap megbirkózom eme dologgal, ami átkozottul nehéz, de nem tudok ellene tenni. Nem szeretem látni az áldozatokat, a halál pillanataitól nem lehet könnyen megszabadulni.
- Dr. Holloway! - sétáltam le a padok közt a pódiumig, miközben ő pakolni kezdte a dolgait.
- Igen, Skye? - apró mosolyt hint el, amit nehéz lehetett számára megtenni, nekidőlt az asztalnak, és engem figyelt.
- Csak.. csak visszahoztam a könyvet, amit két hete adott nekem - úrrá lett rajtam is némi mosolygás, de csak, mert nem akartam azt, hogy közénk álljon valami mozdulatlanság az arcunk részéről legalábbis.
Egy igazi tehetség ez a férfi, talán az egyik legjobb neurológus-kutatóorvos, akivel valaha is találkoztam, mégis egyre lejjebb süllyed. Ezt pedig nem más okozza, mint az, amit láttam az emlékben, hogy egy autóbaleset során szörnyethalt a menyasszonya, akivel hamarosan összeköthették volna az életüket. A nőnek viszont nem élt senkije sem, ezért az egyetlen ember, aki azonosíthatta a roncsokból kiszedett halottat, az Dr. Holloway volt. Örökre belevésődött az elméjébe a látvány. Orvos, sok holttestet látott már, ám erre nem volt felkészülve.
Túlságosan megkedveltem, és nem tudnám elviselni, ha ő valamilyen függőségbe - alkohol vagy drog - kergesse magát emiatt. Nem hagyhatom, hogy megmérgezze őt a belülről mardosó és fojtogató furcsa érzés. Nem helyes az, hogy kész állok megállítani őt, ha bármit tenne, de nekem fontossá vált ez a férfi.
Néhány órával később elmentem a baleset helyszínére, és még mindig virágok meg gyertyák kövezik ki a helyet. Pedig már egy évvel ezelőtt történt, mindig friss virág van itt, amelyet Dr. Holloway hoz ide. Hazamennék anyához, de még vár rám egy kis tanulás, meg néhány dolgot el kell intéznem, de majd rám férne egy találkozó vele. Szerintem tudja ő, hogy miről is szeretnék vele már egy ideje beszélgetni. Talán megelőz engem, és ő lesz az, aki megteszi a lépést...

e || 26 || van || van
Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Skye MacFarlane   Szomb. Feb. 04, 2017 7:45 pm
Elfogadva!
hello there, little watcher

Kétélű a penge a kezedben, viszont örülök, hogy a jó utat választottad, mostoha unokám. A gyógyítása a lelkeknek sokkal nehezebb lehet, mint összeroppantani őket, de hol a kihívás abban? Gyógyíts, váltsd meg a világot és mentsd meg a tanárod önmagától. Lehet könnyebb kimondani, mint megtenni, de most, hogy az idősebbik Őrző is a városban van, talán tud segíteni. Ismered már a járást erre, hajrá!
Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down
 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Wicked World :: Off topic :: Törölt karakterek-
^
ˇ