wicked games
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (34 fő) Szomb. Okt. 29, 2016 6:34 pm-kor volt itt.
Latest topics
» Fabletown
by Vendég Hétf. Május 01, 2017 1:31 pm

» Marvel-Universe Frpg
by Vendég Szomb. Ápr. 15, 2017 12:16 pm

» Superhero Academy
by Alice Murray Pént. Ápr. 14, 2017 10:46 am

» Partner kereső
by Ashleigh Murray Csüt. Ápr. 13, 2017 8:52 pm

» Avatar foglaló
by Ashleigh Murray Csüt. Ápr. 13, 2017 4:43 pm

» Ashleigh Murray
by Heather Keeser Csüt. Ápr. 13, 2017 3:40 pm

» Asgard
by Vendég Hétf. Ápr. 03, 2017 11:12 am

» Nightmares frpg
by Vendég Hétf. Márc. 27, 2017 6:18 pm

» Liam Sawyer
by Liam Sawyer Vas. Márc. 26, 2017 6:46 pm

» Mavis Riona Hazeldine
by Mavis R. Hazeldine Pént. Márc. 24, 2017 8:09 pm

» Connor;
by Shaw Fairley Pént. Márc. 24, 2017 7:10 pm

» Mrs. Wilder
by Mason Wilder Pént. Márc. 24, 2017 6:59 pm

» Mason.
by Jewel Marano Pént. Márc. 24, 2017 6:44 pm

» Szexi tanárbácsi
by Heather Keeser Pént. Márc. 24, 2017 11:50 am

» Tristan Thorne
by Tristan Thorne Kedd Márc. 21, 2017 8:52 pm

© Credit
Szeretnénk megköszönni mindenkinek a szorgos és kemény munkáját az oldal átalakításával. Dzsininek a csodás diziért, Saya-nak pedig a fenomenális fejlécért. A képek a Google keresőjében mind megtalálhatóak. A leírások, és újítások Jewel és Emmet szellemi tulajdona. Amiben még előfordulhat Dwight ötletei is, melyeket tovább vitt a saját oldalára; Ancients' Haven-re.

Share|Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Vendég
it's my own design


VendégTárgy: Evan MacFarlane Csüt. Feb. 02, 2017 3:40 pm

Dr. Evan Ranulph MacFarlane
I have a word, now, for what I have become: a Watcher.

Éogan
720
Demigod
A lelkek őrzője egy kivételesen tehetséges ember vagy félisten általában, aki képes mások lelkeit látni, kapcsolatba lépni velük passzív megfigyelőként és őrzőként (innen ered a név) vagy akár aktív résztvevőként manipulálni is tudja azokat, emlékeket törölni, módosítani, csak az alany nyitottságától függ a dolog. Folklórok legendákként emlegetik a fajtáját, noha a legtöbben akik ennek állították magukat azok minimum sarlatánok voltak. Viszont Evan kapcsolatba tud lépni akár az istenek lelkével is. Számára inkább audiovizuális élmény, ami egyrészt nagyon megterhelő a számára, a külső szemlélő meg jobb esetben bolondnak nézi. Az olyan helyeken, ahol nagy mértékű vérengzések vagy erőszakos cselekmények voltak, ott megelevenedik előtte a történelem. Észlelni tudja, ha valakinek kitörölték az emlékeit szándékosan és helyre is tudja állítani, ha nem ő volt az elkövető.
Colin O'Donoghue
Házas
Heteroszexuális
Skócia sosem volt egy száraz, napsütötte vidék. Nem egy szerető anya, aki oltalmazza a fiát, hanem életre neveli. Én pedig egyetlen jó szóval sem tudom illetni a cafkát, aki világra hozott engem. Nem volt sosem szokásom a gyűlölködés, a sárdobálás. De Nüxnek nincsen helye a szívemben. Apám is hétszázkét éve halott már, a sírját keresném. Megöltem őt akaratom ellenére mikor először találkoztam vele. A seb a szívemen már begyógyult, de a hege még ott van. Én csak jót akartam, mert nem tudta anyám elfelejteni... Ki akartam törölni az emlékét is az elméjéből. Ám az én képességem nem egy kegyes szerető, főleg régebben nem volt az. Ki tudhatta, hogy az öngyilkosságot is fontolgatja, a fia pedig segített ebben neki.
Térdre rogyok az egyetlen üres emlékgóc előtt a temetőben a sárba és úgy nézem. Körülöttem minden feketén és lilásan pulzál. Így néz ki a halál. Legalábbis az, amit maga után hagy. Tőlem nem messzire egy pár halad el, én pedig lassan fordítom feléjük a fejem. Nem kellene, ezt már ennyi idő után nagyon is jól tudom, de nincsen csapja a képességemnek.
Egy hónappal ezelőtt, ugyanazon az útvonalon ahol haladnak, ugyanott mentek végig. A pap a könnyeivel küszködött, az anya zokogott, az apa pedig a vállát karolta és próbált erős maradni. A nejéért. Egy gyermekkoporsót visz a család, a lelkükben hatalmas törés. Egy kislány... Ellie. Ellie hat éves volt és leukémiás. Nem sikerült legyőznie azt a sárkányt a bátor harcias hercegnőnek.
Ahogy visszazuhanok a valóságba, úgy tör ki belőlem a zokogás és a kezembe temetem az arcom. A pár megáll a macskaköves kis csapáson és a férfi hozzám lép, egy zsebkendőt nyújtva felém az esernyője menedéke mögül. Én csak egy bocsánatkérő mosollyal veszem át és köszönöm meg. Ő egy jó ember. Nem ezt érdemelte volna.
- Őszinte részvétem. - rebegi felém könnyektől fuldokló hangon. Nem kérdez, mert pontosan tudja, hogy milyen elveszíteni valakit. Még sok idő lesz, amire feldolgozza ezt a csapást.
- Köszönöm. Őszinte részvétem önöknek is. - bólintok lassan és megtörlöm az arcom, amit már az eső amúgy is eláztatott. Zsebre dugja a kezét és visszasétál a didergő feleségéhez, aki elsírta magát látva a kis beszélgetést. Csak a legjobbakat tudom kívánni nekik. Az én házasságom Verinával egy valódi vonatszerencsétlenség. Pedig olyan szépen indult minden... Egyetlen hibája volt Verinának: hogy az apja Erebosz. Az az átkozott hataloméhes szuka, aki a világra hozott pedig nem nézte ezt jó szemmel. A szívem mélyén még szeretem Verinát, de egyelőre jobb nekem messzire tőle. Jó messzire.
Felállok, nem törődve azzal, hogy a nadrágom milyen állapotban van és a sírok között haladva hazaküldök pár elkóborolt lelket. Olyan sok van belőlük mostanság...

A magánrendelőm Glasgow belvárosában van, egy csendes, nem túl huzatos helyen. A bérleti díj és a rezsi sem borzasztó. A környezetem semmit sem tud arról, hogy ki vagy mi vagyok valójában. Meg ki hinné el egy "35" éves férfinak, ha azt mondaná, hogy az Egyesült Államok első hölgye az anyja és azért is lett olyan hamar pszichiáter adjunktus, mert arra született, hogy a lelkek integritását tűzzel-vassal oltalmazza.
- Dr. MacFarlane... a nadrágja. - mutat a térdemre némi aggodalommal a hangjában, Emily, az asszisztensem. Súlyos drogproblémái voltak. Az állásinterjún végig kellett néznem, ahogy az emlékeiben az apja leszúrja részegen üvöltözve az anyját, miközben ő a mosogató alatti szekrényben bujkált, imádkozva. Várva a rendőröket. Akik már csak akkorra értek ki, mikor a vértócsa elérte a szekrényt és az édesanyja már halott tekintete a lányát figyelte, reménykedve, hogy a férje nem fogja újra megerőszakolni vagy megölni. A sorrend akkor mindegy volt.
- Ó, köszönöm, hogy szólt, nem is láttam. Még van időm a három órásiig, átöltözöm. - majd belépek az előtérből a rendelőbe, hogy tiszta ruhát húzzak.

Juliet visszatérő betegem, ez a kilencedik alkalma. Ma viszont hozott magával egy barátot, Camille-t. Még az első találkozásunkkor mondtam Julie-nak, hogy ha van még valaki hozzá hasonló, az én ajtóm nyitva, lehet éjjel is hívni. Mindkettejüket ugyanaz a tanár zaklatja. Harmadévesek, már beadták volna a jelentkezésük a Sgoil Ghàidhlig Ghlaschu-ba, de a szüleik szerint sokkal jobb hírű a mostani iskolájuk. A testnevelő tanár módszerei mindkét lánynál megegyeznek... és gyomorforgató, hogy tizennégy éves kislányokkal létesít nemi kapcsolatot mindenféle retorzió nélkül.
- Beszélhetünk gàidhligul is. - ajánlom fel nekik, mert tudom, hogy mindketten titokban tanulják a nyelvet már régóta.

A külvárosban állok egy nagyon sötét kis kerítésnél és mélyet slukkolok az elektromos cigarettából. A tanár félig ittasan, nevetgélve köszön el úgy ötven yardnyira a barátaitól és beevickél a kapun. Én lassú léptekkel követem és csak a kapu előtt állok meg.
- Hé, haver! Eltévedtél? - röhög felém a bejárati ajtó felől, én pedig csak nevetősen szusszanok egyet, ahogy a lelkem kinyújtom az övé felé, kiszakítva az esszenciáját a valós téridőből. Eltűnik a lelkeink körül az utca és csak kékes-zöldes-lilás fények vesznek körbe.
- M-Mi a picsa? - visszhangzik a gondolata. Pánikol. Ritka dolog, hogy beavatkozzak, de nem hagyott nekem más választást.
- Kiskorú lányok életét teszi tönkre nappal, este pedig mintha csak egy fáradt, nyúzott tesitanár lenne elmegy sörözni a cimboráival. De ez megváltozik. Lépjen ki vissza a kapun és menjen a legközelebbi rendőrösre. Elmondja az ügyeletesnek minden bűnét, minden visszataszító részletével. Most. - a hangom felvesz egy második, erős basszus tónust, ahogy kiadom a lelkének az utasítást, majd eleresztem a lelkét és elsétálok. Másnap minden címlap vele van tele.
Én pedig az első járattal New York-ba utazok a konferenciára.

Eiserne Drossel || 20+ || 10+ || mi az a multi?
Vissza az elejére Go down

Vendég
it's my own design


VendégTárgy: Re: Evan MacFarlane Csüt. Feb. 02, 2017 5:56 pm

Elfogadva!
do not enter this game if you're under 18

Bocsánat? Bár azt hiszem ezzel elkéstem. Éppen rossz passzban voltam, amikor Verina-val szót váltottam. Egy valamit tudnod kell kisfiam, már rég nincs rajta semmiféle borzalom, amit én okoztam neki. A saját maga ellensége az utóbbi időben, szóval, ha még mindig érzel valamit iránti nem kéne egyedül hagynod, de persze nem kötelező megfogadni a tanácsom. Végtére is csak egy cafka vagyok, aki a világra hozott.
Vissza az elejére Go down

Evan MacFarlane

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Wicked World :: Off topic :: Törölt karakterek-