HomeHome    CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Be careful making wishes in the dark
● We will be history and you will remember us for centuries ●
Belépés
Chicagoba!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multikapcsoló
új arcokkal...

Szavak
tôled, tôlem.
Nem a neved számít,
csak az, hogy itt vagy...
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (34 fő) Szomb. Okt. 29, 2016 6:34 pm-kor volt itt.
Válaszd meg a nézôpontodat,
és megváltozik a valóság.
*****
írta: Admin
Szomb. Nov. 10, 2018 5:25 pm

Fabletown
írta: Vendég
Hétf. Május 01, 2017 1:31 pm

Marvel-Universe Frpg
írta: Vendég
Szomb. Ápr. 15, 2017 12:16 pm

Superhero Academy
írta: Alice Murray
Pént. Ápr. 14, 2017 10:46 am

Partner kereső
írta: Ashleigh Murray
Csüt. Ápr. 13, 2017 8:52 pm

Avatar foglaló
írta: Ashleigh Murray
Csüt. Ápr. 13, 2017 4:43 pm

Ashleigh Murray
írta: Heather Keeser
Csüt. Ápr. 13, 2017 3:40 pm

Asgard
írta: Vendég
Hétf. Ápr. 03, 2017 11:12 am

Nightmares frpg
írta: Vendég
Hétf. Márc. 27, 2017 6:18 pm

Liam Sawyer
írta: Liam Sawyer
Vas. Márc. 26, 2017 6:46 pm

Mavis Riona Hazeldine
írta: Mavis R. Hazeldine
Pént. Márc. 24, 2017 8:09 pm

Connor;
írta: Shaw Fairley
Pént. Márc. 24, 2017 7:10 pm

Mrs. Wilder
írta: Mason Wilder
Pént. Márc. 24, 2017 6:59 pm

Mason.
írta: Jewel Marano
Pént. Márc. 24, 2017 6:44 pm

Szexi tanárbácsi
írta: Heather Keeser
Pént. Márc. 24, 2017 11:50 am


Share | 
 

 Penthesileia

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Penthesileia    Szer. Feb. 01, 2017 8:54 pm
Cassandra Washington
A harcos néha éppen az ellen harcol, akit szeret.

Penthesileia
Kortalan
Amazon
Az amazonok királynőjeként lét eleme a harc, a háború. Apjától, Arésztól örökölte az erejét, a harciasságát, a vad szenvedélyét, kegyetlenségét és a fegyverekhez való tudását. Bármilyen helyzetben képes megvédenie magát, és az adott helyzettől függetlenül bármivel megvédi magát, bármit képes fegyverként használni. Anyjától, Otrétától örökölte leírhatatlan szépségét, a növényekhez, illetve állatokhoz való hozzá értését, igazságérzetét. De sokkal jobban motiválnak benne apjától kapott tulajdonságai, élteti a harc, és amazonjaiért bármit képes megtenni, még ha az sokszor nincs ínyére.
Marie Avgeropoulos
Hajadon
Bisexualis
Nem gondoltam, hogy valaha elérkezik ez a pillanat,  hogy újra a földön járhatok, bele szippanthatok a levegőbe, láthatom a tengert, ahogy morajlik dühösen, bosszúszomjasan. Pont, mint én. Hádésznak köszönhetenmújra itt vagyok, a földön, hogy vissza vegyem azt ami az enyém, azt amit elvettek tőlem.  Az uralkodásomat. De nem csak ezért térek vissza, hanem mert félek, hogy az amazonjaim a romlás útjára fognak lépni, hogy Antiopé a romlásba dönti őket. Négyen voltunk nővérek, Arész és Otrété leányai, mindegyikünkben ott folyik az ereiben, a vérünkben lüktet az uralkodás erre lettünk hívatottak, erre születünk. Antiopé a legidősebb, és ő mint elsőszülött őt illetne meg az a jog, hogy az amazonok királynője legyen, neki kellett volna uralkodnia, győztes háborúkba vezetni őket. Viszont csak hamar kiderült, hogy ő nem olyan volt, mint mi, hogy őt megérintette a sötétség istene, olyan erővel rendelkezett amivel mi nem. Gonosz erővel. Én féltettem őt, meg a népemet, nem voltam benne biztos, hogy hogyan fogadnák, viszonyulnának hozzá.  Ezért én lettem a királynő, akire hallgattak, aki vezényelhette őket a csatákban, biztos voltam benne, hogy ez a nővéremnek nem tetszik, hogy sose fog bele törődni. Talán hozzá sokkal közelebb álltam, mint a másik háromhoz, közelebb, mint egy testvérhez kellene, sokkal inkább aggódtam miatta. Ő ezt sosem akarta vagy nem is vette észre. Én láttam benne a jót, ami egy jó királynőhöz illik, de mások csak a rosszat fedezték fel benne. Habár jó királynő voltam, kegyetlen amikor kellett, de igazságos, az amazonjaimat mindig is magam elé helyeztem és bármit képes voltam megtenni értük. Ez ma sem változott, még mindig így van. És meg is fogok tenni, még ha a saját nővéremtől is kell vissza vegyem azt ami az enyém. Mert abban teljesen biztos vagyok, hogy önként és dalolva nem fogja átengedni nekem a jogot.  De a bosszú is éltet, azóta éltet, hogy megöltek és az Alvilágba kerültem, tudtam, hogy egy napon sikerül alkut kötnöm az Alvilág istenével, így vissza térhetek majd. Még ha hosszú végtelennek tűnő időnek is kellett eltelnie, de voltam annyira türelmes, hogy ezt megvárjam. Annyiszor lejátszódtam a fejemben az eseményeket amikor ott lent nem vártam másra csak a megváltás pillanatára. De nem létezik más magyarázat, Antiopé úgy rendezte a dolgokat, hogy Achillésnek sikerült elvonnia a figyelmemet. Elég volt az a pillanat, hogy örökre véget vessen tiszavirág életemnek. De ha azt hiszed, hogy félek tőled csak mert idősebb vagy nálam, vagy mert olyan erővel áldottak meg ami magát a sötétséget uralja? Tévedsz! remélem tisztába voltál azzal, hogy egy nap vissza térek, hogy ezt nem hagyom annyiban! Elvégre a vér vért kíván…
Végig nézek magamon, és az  a rongy ami oly régóta van rajtam, éppen, hogy csak le van szakadva rólam. A parton több száz ember mászkál, a el kell jutnom az amazon földre. De előbb tudnom kell, hogy pontosan hol is vagyok, meglátok a földön egy tört… vagyis inkább ahhoz hasonlót, sokkal kisebb kivitelben. Ahogy egy férfi elsiet mellettem hirtelen kapom el a nyakánál fogva, ujjaimat az ütőerére szorítom, miközben  a kis tör élét a nyakához nyomom. Éppen hogy csak leheletnyit vág be a puha bőrén.
-Hol vagyok?- sziszegem neki a kérdést, érzem rajta a félelem szagát, látom ahogy ibolyakék íriszeibe bele költözik a rettegés.- Ismétlem…. hol vagyok?!- szorítom meg a nyakát, mintegy jelzésként, hogy jobb lesz ha igyekszik.
-New York! New York!- leheli halkan, egyre inkább pánikba esik, valószínűleg hamarosan szívrohamban fog meghalni.- Mikor?- vágom oda neki a következő kérdést, mielőtt gondolkodhatna.- 2017!- leheli, még egy pillanatig farkasszemet nézünk aztán elengedem. Ő felkapva  a nyúlcipőt elrohan.  A következő lépés, hogy keresek valaki olyat, aki a segítségemre lehet… mondjuk apámat, Arészt!

Pensi || x || Rengeteg. || x
Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Penthesileia    Vas. Feb. 12, 2017 4:28 pm
Elfogadva!
do not enter this game if you're under 18

Nem akarok rögtön az első elfogadásomban ömlengeni arról, hogy mennyire imádom a pofikádat, de tényleg, muszáj, ahogy muszáj megemlítenem azt is, hogy Marie arca tökéletesen illik az Amazonok királynőjéhez, jobban nem is választhattál volna. cuki vagyok
Az előtörténettel sincsen semmi probléma; olvastatta magát, érdekes volt és már csak az érdekel, hogy mi módon fogod megbosszulni azt, hogy meggyilkoltak. (Főleg nagyon tetszett, mikor szerencsétlen halandó nyakához szegezted a rögtönzött fegyvered, megmelengetted vele kissé kattant szívemet. nagymosoly )
Nem is szaporítom tovább a szót, szaladj foglalózni, ha még nem tetted volna meg, aztán irány a játéktér!
A vadászod meg hamarosan érkezik, just sayin'.
God

avatar
Mesterségem címere :
✕ Designer, Boss of Marano Company
⌲ Tartózkodási hely :
✕ Lovely NYC
⌲ Humor :
✕ *Boom, boom, boom*

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Wicked World :: Off topic :: Törölt karakterek-
^
ˇ