HomeHome    CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Be careful making wishes in the dark
● We will be history and you will remember us for centuries ●
Belépés
Chicagoba!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multikapcsoló
új arcokkal...

Szavak
tôled, tôlem.
Nem a neved számít,
csak az, hogy itt vagy...
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (34 fő) Szomb. Okt. 29, 2016 6:34 pm-kor volt itt.
Válaszd meg a nézôpontodat,
és megváltozik a valóság.
Sajátunk
írta: Admin
Kedd Jan. 01, 2019 11:37 am

*****
írta: Admin
Szomb. Nov. 10, 2018 5:25 pm

Fabletown
írta: Vendég
Hétf. Május 01, 2017 1:31 pm

Marvel-Universe Frpg
írta: Vendég
Szomb. Ápr. 15, 2017 12:16 pm

Superhero Academy
írta: Alice Murray
Pént. Ápr. 14, 2017 10:46 am

Partner kereső
írta: Ashleigh Murray
Csüt. Ápr. 13, 2017 8:52 pm

Avatar foglaló
írta: Ashleigh Murray
Csüt. Ápr. 13, 2017 4:43 pm

Ashleigh Murray
írta: Heather Keeser
Csüt. Ápr. 13, 2017 3:40 pm

Asgard
írta: Vendég
Hétf. Ápr. 03, 2017 11:12 am

Nightmares frpg
írta: Vendég
Hétf. Márc. 27, 2017 6:18 pm

Liam Sawyer
írta: Liam Sawyer
Vas. Márc. 26, 2017 6:46 pm

Mavis Riona Hazeldine
írta: Mavis R. Hazeldine
Pént. Márc. 24, 2017 8:09 pm

Connor;
írta: Shaw Fairley
Pént. Márc. 24, 2017 7:10 pm

Mrs. Wilder
írta: Mason Wilder
Pént. Márc. 24, 2017 6:59 pm

Mason.
írta: Jewel Marano
Pént. Márc. 24, 2017 6:44 pm


Share | 
 

 Good Morning Sunshine

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Good Morning Sunshine   Kedd Jan. 24, 2017 6:14 pm

Caitlyn & Dave
Good Morning Sunshine
Money! Get awaaay… Get a good nyenyenye… Bwah, valaki öljön meg.
Mély sóhajt préselek ki a tüdőmből, rekeszizmomnak minden erejét latba vetve, hogy igazán dühödtnek hangozzon fújtatásom, amelynek legfőbb oka a tény, hogy kibaszottul kora reggel van. Nem, ezen a tipikus amcsi kávézó hangszórójából dübörgő Pink Floyd zene sem segít, hiába igyekeztem legalább ezzel elterelni a figyelmemet a koponyámat hasogató, irdatlan fájdalomról. Meg arról a leírhatatlan gyengeségről az izmaimban, amely akkor sem szűnik, ha minden démoni fortélyomat latba vetem az eltüntetésére, hiszen az egyedüli gyógyír a minimum délig alvás lenne rá. Tudom, tudom, a démonok nem alszanak, nem kéne fáradtnak se lenniük, és a tegnapi tivornya utóízeként hátramaradt másnaposságot is egy csettintésre meg kellene tudniuk szüntetni, amelyre valóban képes lennék, ha akarnám. De nem akarom, ragaszkodok emberi oldalam ezen kínzó szegmentumaihoz, máskülönben rohadtul unalmassá és értéktelenné válna… hát, úgy minden.
- Hozhatok még valamit a kávén kívül? - csendül fel mellőlem a felszolgáló cica csilingelő, vidám hangja, miközben elém simítja a korábban rendelt, színtiszta fekete kávémat. Fantasztikus, többet nem is kívánhatnék az amúgy is horrorisztikusan szar reggelemhez, mint a pacsirta típusú emberek önfeledt és jó kedélyű csicsergését. Miért ilyen iszonyatosan idegölőek?
Szerencsétlen lányt sem méltatom többre, csupán egy sokat sejtető, barátságtalan pillantásra, amelyből még a festett szőke kobakjában is manifesztálódhat a lehetőség; semmi kedvem a bájcsevejhez, és majd ha kell valami, szólok én. Megértésének tanúbizonyságául sietősen sarkon fordul, én pedig újabb sóhajt eszközölve merülök el a keserű ital nyújtotta örömökben. Áhh, még a kávéjuk is pocsék.

Teljes kiábrándultságot hordozva nyúzott képemen, egyik kezemmel léhán az asztalomra könyökölök, fejemet pedig ösztönnel simítom rögvest a tenyeremen kínálkozó nem éppen hatalmas, a kínjaim enyhítésére azonban tökéletesen alkalmatos felületre. Szemeim a tudatomban fogant óhajomat másodperces késéssel hajlandóak csak követni, amiként lajhár tempóban felemelkednek a szemközti falon díszelgő, giccsesen romantikus fali órára. Még tíz perc kilencig… Remélem, a szőke tündérvirágszálnak nem ma jut eszébe kihagyni a kávézó meglátogatását, különben Luciferre esküszöm, magasról fogok tenni a mesteri, hosszú távú és gazdaságos terveimre, és hagyom az ostoba démonnak - aki napok óta környékezi -, hogy kiélje magát rajta. Na jó, azt talán mégsem.
Caitlyn - merthogy a nevét nem esett nehezemre kideríteni - szerencséjére ő is azon halandók közé tartozik, akik ilyen vagy olyan mód, de felkeltették az érdeklődésemet. Nála mondjuk túl nagy rejtélyt nem képez a jelenség, külleme, kisugárzása annak az évszázadokkal ezelőtti lánynak a jellemét idézi, aki miatt tulajdonképpen odáig jutottam, hogy ma, kora hajnalban egy nyomorult kávézóban malmozok alvás helyett. Az a nőszemély vette rá az egykori embert, hogy barátian elgyepálja a helytartó aberrált kölkét, ha úgy vesszük, miatta kötöttem üzletet egy démonnal is, az ő kedvéért jártam tűztáncot évtizedekig a Pokolban és végtére neki köszönhetően vagyok most egy feketeszemű, valljuk be, mocskosul jóképű démon.
- Heh… - horkanok fel elégedetten, öntudatlanul konstatálva helyes meglátásomat. Na de kanyarodjunk vissza Caitlynre. Őszintén szólva nem sok mindent tudok róla, azon kívül, hogy egy átlagos halandó, aki angyali adottságainak hála egy konkrét démon-mágnes. Ki ne akarná megrontani a testét, pokollá tenni az életét, elfeketíteni a lelkét? Elég ránézni, igazi csemegének ígérkezik, amely véleményt nyilvánvalóan a célpontomul szolgáló füstöske is oszt. Az más kérdés, hogyha rajtam múlik, szart se fog kapni.
Szóval igen, azon nemes elgondolásból jöttem ma ide, hogy hős lovagként megmentsem a bajbajutott halandót az aljas démon karmai közül, az önös érdekeket majd a lap alján, apró betűvel feltüntetem, ha szükséges, viszont már az is kérdéses, egy „sziáig” eljutok-e, ugyanis jelen állapotomban inkább kölcsönzöm egy züllött életű, lecsúszott senkiházi, semmint a fényes páncélban berongyoló lovag küllemét.
- Hé, szöszi! Még egy kávét - nyögöm oda a felszolgálónak, realizálva, ide több fog kelleni az agysejtjeim kifogástalan működéséhez, és a tervem sikerességéhez.

Szószám: 604 | Money
Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down
 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Wicked World :: Off topic :: Lezárt játékok-
^
ˇ