HomeHome    CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Be careful making wishes in the dark
● We will be history and you will remember us for centuries ●
Belépés
Chicagoba!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multikapcsoló
új arcokkal...

Szavak
tôled, tôlem.
Nem a neved számít,
csak az, hogy itt vagy...
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (34 fő) Szomb. Okt. 29, 2016 6:34 pm-kor volt itt.
Válaszd meg a nézôpontodat,
és megváltozik a valóság.
*****
írta: Admin
Szomb. Nov. 10, 2018 5:25 pm

Fabletown
írta: Vendég
Hétf. Május 01, 2017 1:31 pm

Marvel-Universe Frpg
írta: Vendég
Szomb. Ápr. 15, 2017 12:16 pm

Superhero Academy
írta: Alice Murray
Pént. Ápr. 14, 2017 10:46 am

Partner kereső
írta: Ashleigh Murray
Csüt. Ápr. 13, 2017 8:52 pm

Avatar foglaló
írta: Ashleigh Murray
Csüt. Ápr. 13, 2017 4:43 pm

Ashleigh Murray
írta: Heather Keeser
Csüt. Ápr. 13, 2017 3:40 pm

Asgard
írta: Vendég
Hétf. Ápr. 03, 2017 11:12 am

Nightmares frpg
írta: Vendég
Hétf. Márc. 27, 2017 6:18 pm

Liam Sawyer
írta: Liam Sawyer
Vas. Márc. 26, 2017 6:46 pm

Mavis Riona Hazeldine
írta: Mavis R. Hazeldine
Pént. Márc. 24, 2017 8:09 pm

Connor;
írta: Shaw Fairley
Pént. Márc. 24, 2017 7:10 pm

Mrs. Wilder
írta: Mason Wilder
Pént. Márc. 24, 2017 6:59 pm

Mason.
írta: Jewel Marano
Pént. Márc. 24, 2017 6:44 pm

Szexi tanárbácsi
írta: Heather Keeser
Pént. Márc. 24, 2017 11:50 am


Share | 
 

 Scarlett Q. Fyre

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Scarlett Q. Fyre   Pént. Jan. 20, 2017 9:48 pm

 
Scarlett Q. Fyre


 
100+ ▬ Audrey Hepburn ▬ Félisten ▬ Özvegy


 
London Bridge is falling down...  Személyiség
 ... my Fair Lady


 
A bájosság, kitartás és a végtelen, pozitív életszemlélet képességnek számít? Mert habár félisten vagyok, ezeken kívül nem tudok felmutatni más, jelentősebb tehetséget. Talán ha ismerném az apámat, azt, aki ajándéknak szánt anyám számára, könnyebben észrevennék bizonyos képességeket - ám amíg ez nem következik be, be kell érnem ezekkel az adottságokkal. Őszintén szólva, nem bánom.  
 
Do you want to know my...Történet
 ...real Name?

 
Sokszor álmodtál már arról, hogy bárcsak egy hatalmas királyság elveszett hercegkisasszonya lennél, igaz? Úgy gondolod, hogy a királyi családok csemetéinek csupa móka és kacagás az élete? Bálok, gazdagság és hírnév... Vágysz erre, ugyebár? Szívesen élveznéd ezeket a földi örömöket, lehetőleg úgy, hogy a mögöttük megbúvó, már nem annyira élvezetes teendőket elkerüld. Az órák hosszat tartó tanulások és az illemleckék, melyeken megtanulod, hogy illik viselkednie egy nemes hölgynek; ezek már nem csábítanak annyira, biztos vagyok benne. De tudod, igazán szerencsésnek érezhetnéd magad, ha csak ennyi bajod lenne királyian pompás életedben, mert jobb, ha tisztában vagy vele: vannak olyan hercegnők és trónörökösök, kiknek az élete ezektől fényévekkel rosszabb dolgok miatt dőlt romba, mint egy gyenge is kártyavár, s ezeknek hála vesztek el a történelem sötét homályában. Nevükre pedig ma már senki sem emlékszik, mert nem marad fenn utánuk semmi, s ők belepusztulnak a fájdalomba, mielőtt még elmondhatnák a saját történetüket.
Anglia királynőjének, Viktóriának a legkisebb lánya viszont túlélt minden megpróbáltatást, átvészelte a gyászos időket, s letelepedett valahol, ahol királyoknak és királynőknek a neveit csak hírből ismerték a történelem alatt... Ez az Ő története.

***

Anglia leghíresebb királynőjéről - Viktóriáról -, akiről egy korszakot is elneveztek, igazán sok mindent lehetne mondani. Nagyszerűségéről és belevalóságáról, a férjével való kapcsolatáról, tíz gyermekéről, akiknek hála megkapta az Európa nagyanyja becenevet, hiszen örökösei különböző országok királyi házaiba házasodtak be... Mind-mind olyan információ, amelyek fent maradtak a hosszú évek alatt. Azonban vannak olyan titkok ennek a nőnek az életében, melyek keletkezésük után nem sokkal eltűntek, mintha sosem léteztek volna, holott nagy befolyással voltak a család életére. Az egyik ilyen legnagyobb titokról, melyről az akkori emberek pontosan tudtak - habár csak jócskán elferdítve -, még a történelemkönyvek is alig-alig tesznek említést. Ez pedig nem más, mint a királynő utolsó terhessége s az abból született gyermek. Viktória összesen tíz örökösnek adott életet uralkodása alatt, ám ebből csak kilenc született a férjétől; legfiatalabb gyermekének - kinek születése már magában is csoda volt, hiszen az uralkodónőnek a kilenc csemete után hatalmas fájdalmai voltak, szinte lehetetlen volt, hogy ismét szüljön -, egy idegen, igencsak titokzatos férfi volt az apja. Az ismeretlen hirtelen tűnt fel a királynő életében, s amilyen hamar jött, olyan hamar is ment; hagyatéka csak, melyet ajándéknak szánt kedvelt asszonyának az aprócska lánygyermek volt, akinek világra jövetele felbolygatta a család életét, Viktória és Albert házasságát, s majdhogynem az anyja életébe is került. A nő nem tagadhatta, és nem is akarta tagadni a férje elől, hogy a csecsemő nem tőle van; nem is tehette meg, hiszen minden arra hajlott, hogy a gyermek bárki másé, csak épp a hercegé nem; kezdve azzal, hogy már régen nem osztották meg egymással úgy a hitvesi ágyat, mint régebben. Viszont a nép példaként tekintette kettejük házasságára és abban a szent hitben élt, hogy csoda történt, amiért a királynő újra áldott állapotba került a férjétől, s épségben világra hozta a legkisebb hercegnőt, így Albert nem tehette meg, hogy kitagadja a kicsit. S  a család legújabb tagja így kapta meg édesanyja után az Eugenia Scarlett Victoria nevet, neveltetése, korai élete pedig semmiben sem különbözött attól, amelyet a testvérei kaptak. Születésének éve is  bekerült a hivatalos családi iratok közé: 1858.
Gyönyörű ruhák, a végletekig királyi neveltetés; Eugenia tényleg semmiben sem szenvedett hiányt, amikor arra került a sor. Egy árva jel sem utalt arra, hogy a fiatal kisasszony nem Albert herceg gyermeke, s maga az uralkodó is próbálta úgy kezelni, mintha a sajátja lenne, habár a tüske mindörökre ott maradt a szívében. Azt a gyermeket kellett sajátjaként kezelnie, melyet szeretett felesége egy idegen férfitől szült; ez a tény visszavonhatatlanul rányomta a pecsétet a személyiségére. Szigorúbb lett és idegeskedőbb, emellett zavart is, hiszen nem értette azt a fura aurát, amely Eugeniából áradt. A lányka egyáltalán nem volt furcsa, nem erről volt szó, egyszerűen csak láthatatlanul, de különbözött a többi fiataltól, s ez nem azzal volt kapcsolatos, hogy nem az ő vére és egy mocskos, erkölcstelen kapcsolatból született. Ezt Albert pontosan tudta. Ám Viktória nem avatta be őt a legkisebb hercegnő pontos származásába, a férfi pedig inkább nem akarta tudni; szinte egy álomvilágba ringatta magát, amely egy sokkal édesebb képet mutatott neki erről az egész helyzetről, mint ami a valóságban volt. S így teltek az évek; Eugenia aktívan részt vett a királyi életben, folyamatosan tartotta a kapcsolatot a néppel és a testvéreivel is majdhogynem tökéletes volt a kapcsolata, ámbár mint minden normális háztartásban és családban, ahol egynél több fiatal lány van, náluk is akadtak veszekedések. A hercegnő szenvedélyes volt, energikus és játékos; ezek a tulajdonságok pedig nem éppen a királyi család tagjaira hajaztak, sokkal inkább arra az alakra, aki a gyönyörű lánykát nemzette. És ahogy Eugenia egyre idősebb lett, úgy lehetett több és több okot találni az aggodalomra. A viselkedését olykor-olykor nem tudta kontrollálni, akaratlanul is elszaladt vele a ló, habár sosem tett semmi rosszat sem; hiszen egészen biztos így is talált volna magának férjet. Mert szó, mi szó, gyönyörű egy teremtés volt, emellett közeledett az idő, amikor férjhez kellett őt adni, azonban minden végtelen türelme és kedvessége ellenére Albert nem akarta, hogy egy fattyú gyermeket adjanak hozzá egy másik ország hercegéhez vagy királyához; az felért volna Anglia megszégyenítésével. Így hát megannyi év csendes hallgatás után választás elé állította a királynőt, Viktóriát. S ami ezután következett, arról is csak pár sort írnak a történészek, ezzel véget vetve a legkisebb hercegnő rövidke életének, eltüntetve őt a történelem zord homályában.  

A mese szerint ugyanis egy viharos, londoni éjszakán az Eugeniát szállító hintó belezuhant a háborgó Temzébe, örök hullámsírba taszítva az utasát, a sofőrt és velük együtt a járművet vészes sebességgel húzó lovakat is. Az Istentelen idő csak két nap múlva csillapodott, akkor pedig már hiába kerestek túlélőket, csak szétroncsolódott, ázott holttesteket és egy darabjaira hullott hintót találtak. Az ország s vele együtt jó pár királyság, kik jó kapcsolatot ápoltak Viktória királynővel és családjával, mind-mind gyászoltak. A valóság azonban nem ez; megrendezett színjáték volt csupán az egész, melyet maga az uralkodónő eszelt ki, s rajta kívül más nem tudott róla. Ez a magabiztos, bátor nő pedig a sírba is magával vitte a titkot, a szíve mélyén rejtegette kedves kislányának rejtélyes életét, melyet senki más nem is sejthetett. A viharban tényleg meghaltak ketten; a hintós és egy névtelen, ismeretlen, fiatal asszony a tömegből, kinek élete amúgy is a végét járta, ámbár mikor elfogadta ezt a felkérést magától a királynőtől, nem is sejtette, hogy így végzi. A nő hasonlított a legkisebb hercegnőre; a magassága és a testalkata szinte ugyanaz volt, a rossz állapotban lévő holttestet így azonnal Eugenia hercegnőnek nyilvánították. Mindeközben, míg a gyászos napok tartottak a nép pedig siratta szeretett lánykájukat, a valódi Eugenia Oroszországba tartott néhány kísérő társaságában, édesanyja utasítását követve. Viktória még imádott férje kérésére sem tudott ártani gyermekének, így inkább elküldte őt messzi földre, s abba a hitbe ringatta a környezetét, hogy a hercegnő meghalt. Évek teltek el így, évszakok követték egymást; a világ ugyanúgy ment tovább, mint a megjátszott tragédia előtt, Eugenia pedig egészen beleszokott az új életébe, még szegényes körülményei ellenére is. A megszokott csillogás és szolgálók hada helyett csupán csak egy egyszerű, aprócska otthon jutott neki, melyet felváltva két-három testőr őrzött. Nekik nem volt különösebb feladatuk; csupán csak az, hogy a hercegnőt ne engedjék olyan területre, olyan emberek közé, kik esetlegesen felismerhetik. Habár jó pár esztendő eltelt, az óvatosságuk nem lankadt, ahogy Viktória királynőé sem, ki a messzi távolból óvta titkon a lányát. Viszont sokáig nem lehetett megtéveszteni az őröket, ezt tudta Eugenia és a királynő is. A hercegnőt az anyja beavatta a származásába, abba, hogy más, mint a testvérei. Az őt őrző férfiaknak is kezdett feltűnni tíz röpke, de annál fáradtságosabb év után, hogy alig-alig változik, mintha még mindig az a friss és üde kislány lenne, mint akkor, amikor eljött Angliából. Ennek hatására Eugenia úgy döntött, hogy maga mögött hagyja őket, s úgy, hogy még az édesanyja se tudott róla, távozott Szenpétervárról, vele együtt pedig Oroszországot is elhagyta. Nem volt egyszerű dolga; letűnt utakon, sötét sikátorokon keresztül kellett közlekednie igencsak sokáig, a kinti világ pedig veszélyes volt számára, hiszen nem szokott hozzá. Valamilyen hatalmas csoda folytán mégis eljutott oda, ahova vágyott, ahol azt hitte, megtalálhatja azt az új kezdetet, ami talán őt várja, s meg is érdemli; Amerika volt Eugenia számára az álom, ahova hőn szeretett anyjának rokonai nem jutottak el. Új életet kezdeni viszont egyáltalán nem volt olyan egyszerű, mint amilyennek hitte. A gőgös déliek számára - ahova letelepedett, akárcsak egy jenki -, ő csak egy névtelen, de betolakodó ember volt; Scarlett Quinn Fyre, ahogy akkoriban kezdte el magát nevezni. Nem nézték jó szemmel, sokat kellett azért küzdenie, hogy a semmiből valamennyire, de mégis felküzdje magát, ám a kitartása és a pozitív életszemlélete szinte sohasem csökkent, egy pillanatra sem. A sok kínkeserves év után pedig végre beköszöntött hozzá a boldogság, ami szinte ajtóstul rontott be hozzá, de amilyen gyorsan jött, olyan hamar is ment. A férfi csodálatos volt, kedves és romantikus, nem mellesleg piszkosul értett az udvarláshoz; összességében egy igazi déli úriember volt, aki azonnal levette a lábáról a hercegnőt. Scarlettet. Azonban ez nem szerelem volt első látásra; a hercegnő erős nő volt, olyan, akinek a szívéért tényleg meg kellett küzdeni, s talán ez volt az, ami igazán felkeltette a déli birtokos érdeklődését is, olyannyira, hogy hamarosan már magáénak tudhatta a fiatal nő mindenét; szívét és testét egyaránt. Eugenia visszavonhatatlanul szerelembe esett, imádta az urát, s a férfi is viszont szerette őt. Azonban boldogsága nem tarthatott tovább néhány évnél; hamar magára aggathatta az özvegyi fátylat s vele együtt a végtelen szomorúságot is, mikor egy súlyos járvány után saját magának kellett eltemetnie a férjét. Mit tehet egy összetört szívű nő, kinek életéből letűnt a fény? Hát eltűnik, mint szamár a ködben; mindeközben a keserédes emlékekkel a szívében megpróbál pozitívan és boldogan tekinteni a jövőbe, egy újabb jó után.
 
User kora 18, Tapasztalat 5 év + keresett vagy saját Saját


 Š Halloween de Never Utopia

 
Demigod

avatar
Mesterségem címere :
✕ Óvónő, szárnyát bontogató gyermekkönyv író
⌲ Tartózkodási hely :
✕ Now? NY
⌲ Humor :
✕ Sweet, but spicy

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Scarlett Q. Fyre   Szer. Feb. 01, 2017 9:03 pm
Drága kenyér, mennyire elfogadva!
még mindig baromi jól írsz, ugye tudod?

Szerintem három napig szuszira tudnék rajongani Audrey Hepburn miatt, mert ó, de mennyire zseniálisnak tűnt első blikkre is, aztán a lapod elolvasva pedig... nem, más arca nem illik hozzá. A Hercegnőhöz. Lenyűgöztél, én is szerelmes lettem veled és össze is tört a szívem. Viszont úgy tudom, hogy várnak már a játéktéren, tehát nem tartanálak fel! <3
Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down
 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Wicked World :: Character creation :: Elfogadott karakterek :: Demigod-
^
ˇ