HomeHome    CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Be careful making wishes in the dark
● We will be history and you will remember us for centuries ●
Belépés
Chicagoba!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multikapcsoló
új arcokkal...

Szavak
tôled, tôlem.
Nem a neved számít,
csak az, hogy itt vagy...
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (34 fő) Szomb. Okt. 29, 2016 6:34 pm-kor volt itt.
Válaszd meg a nézôpontodat,
és megváltozik a valóság.
*****
írta: Admin
Szomb. Nov. 10, 2018 5:25 pm

Fabletown
írta: Vendég
Hétf. Május 01, 2017 1:31 pm

Marvel-Universe Frpg
írta: Vendég
Szomb. Ápr. 15, 2017 12:16 pm

Superhero Academy
írta: Alice Murray
Pént. Ápr. 14, 2017 10:46 am

Partner kereső
írta: Ashleigh Murray
Csüt. Ápr. 13, 2017 8:52 pm

Avatar foglaló
írta: Ashleigh Murray
Csüt. Ápr. 13, 2017 4:43 pm

Ashleigh Murray
írta: Heather Keeser
Csüt. Ápr. 13, 2017 3:40 pm

Asgard
írta: Vendég
Hétf. Ápr. 03, 2017 11:12 am

Nightmares frpg
írta: Vendég
Hétf. Márc. 27, 2017 6:18 pm

Liam Sawyer
írta: Liam Sawyer
Vas. Márc. 26, 2017 6:46 pm

Mavis Riona Hazeldine
írta: Mavis R. Hazeldine
Pént. Márc. 24, 2017 8:09 pm

Connor;
írta: Shaw Fairley
Pént. Márc. 24, 2017 7:10 pm

Mrs. Wilder
írta: Mason Wilder
Pént. Márc. 24, 2017 6:59 pm

Mason.
írta: Jewel Marano
Pént. Márc. 24, 2017 6:44 pm

Szexi tanárbácsi
írta: Heather Keeser
Pént. Márc. 24, 2017 11:50 am


Share | 
 

 Seren Wecht

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Seren Wecht   Pént. Jan. 20, 2017 8:35 pm
Seren Rose Wecht
You have no idea who i am

Seren
22
Future Demigod
Ahhoz képest, hogy az erejét lekorlátozták a születésekor, még így is hatalmas ereje van. Az egyik legfontosabb képessége a sötét gömbök mellett, a lélekbéklyó. A képesség lényege a lélek elfogása rövidebb-hosszabb ideig attól függ mennyire erős akaratereje van a másiknak. Egyszer fordult elő, hogy túlzásba vitte a delikvens lelkének a megnyomorítását, s az illető szanatóriumba került.
Ám a lélekbéklyót nem csak arra képes használni, hogy elfogja a lelket, hanem arra is, hogy így irányítsa a másik embert. A szeme színe is ilyenkor változik át, illetve akkor, amikor másoknál rémálmokat akar előidézni,bár sosem okozna másokban kárt, csak véletlenül. Persze néha akaratlanul is változik a szeme, ez főleg akkor történik meg, ha felbosszantják. Jelenleg azon fáradozik, hogy ez civil közegben ne forduljon elő.
De örökölt még jó pár képességét, hála annak, hogy apai ágon is sok az isteni felmenő.  
India Eisley
Hajadon
Hetero
A nappaliban ültem, jelenleg ez volt a legcsendesebb hely a házban, pardon ez nem is ház, hanem egy kastély. Szerintem anya sírva fakadna, ha kisebb házikója lenne, még a Fehér Ház előtt is ez volt az otthona, eléggé ragaszkodik hozzá. Nem mintha bánnám, sok helyre vonulhatok, ha magányra vágyom, vagy egyszerűen csak olvasni szeretnék. De most Galatea úgy gondolta, hogy fogja és ellopja az alkotmányjogról szóló könyvem, amit Waw-tól kaptam kölcsön, egek, ha meglátja a nagymacska fogsort nekem végem van.
- Galatea! Megint leborotvállak, ha nem adod vissza! – rohanok utána , a kertben sikerül is elkapnom. Na, nem azért, mert hagyta magát, csak megjelent a könyvtulajdonosa is. Bűnbánó szemekkel pislogok rá.
- Ne haragudj, megint rájött az öt perc, erre a fekete pamacsra. De megcsinálom. – morcosan bámulok a párducra, de babaarccal elég nehéz mérgesnek lenni. Viszont egy intés kell hozzá, hogy a könyv újra a régi legyen.
- Anyáék, a dolgozószobában, Dee megint csinált valami hülyeséget. – vonom meg a vállam egy sóhajjal, sejtem, hogy nem hozzám jött. A húgunk megint lázadó korszakát éli, egy már volt a gimiben, most megint kezdi valami oknál fogva. De őt visszafogni szinte lehetetlen, nézzük csak meg anyát, ha nincs a dadjoke-ok elnöke, valószínű még mindig megalomán gondolatai lennének, oké most is vannak, viszont az elmondások szerint nem annyi.

Kilépek az egyetem hatalmas kapuján, és a telefonom után nyúlok, hogy hallgassak egy kis NSP-t. Egy padra már a táskám tartalmát is kiöntöm, ám nem találom sehol. Ekkor hallok meg a hátam mögött egy zihálást.
- Wecht, na végre.. az előadóteremben hagytad a telefonod. – berámolok mindent a táskámba, és átveszem a telefonom. Szerencsére nem keresett senki. Nincs is ijesztőbb, a 14 nem fogadott hívásnál, főleg akkor, ha a hívófél apu.
- Kösz, Rochester. Nem is tudod mennyire életmenő voltál. – nézek rá hálásan, nem mozdul, valamit még akar, van egy olyan érzésem. – Van valami arcomon? – rögtön elő is veszem a is tükrömet, balkezes vagyok, általában összemaszatolom a kezem is, utána meg az arcomat.
- Nincs rajta semmi. Pénteken lesz egy új film, művészi, amiket szeretsz, nem jönnél el velem ? – teszi fel végül a kérdést.
- Nincs dolgom akkor, szívesen elmegyek. De most rohannom kell. – sietősen hagyom faképnél, hogy gyorsan haza kocsikázzak.

Ledobom a táskámat a földre, remélve, hogy a nagymacskánk nem akarja ellopni. Szükségem van valamelyik felmenőmre, nagyon sürgősen, anyut viszont nem érzem. Muszáj felderítőset játszanom, komolyan eltévedek ebben a kócerájban.
- Apu..Azt hiszem randira hívtak. – rontok be a dolgozószobába. Eddig sosem kérdeztek meg, még mindig az elnök csemetéje vagyok, úgy bánnak velem, mint egy porcelánbabával, pedig most már egy testőr se lohol a nyakamban.

Dadjoke Princess
Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Seren Wecht   Szomb. Jan. 28, 2017 11:04 pm
Elfogadva!
Crayola? How about prayola

Alkotmányjogot tanulsz, balkezes vagy, szereted a Ninja Sex Party-t... nem vagy te véletlenül... a lányom? Talán csak a nagybátyád ijesztőbb az én haragomnál, mi az hogy elhagyod a telefonod? Amúgy a Rochester gyerek kap a valagába egy nemzetbiztonsági átvilágítást mielőtt egyáltalán újra rá mer kérdezni. Menj foglalózni, én meg felhívom az NSA igazgatóját.
Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down
 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Wicked World :: Off topic :: Törölt karakterek-
^
ˇ