| Tárgy: Bianca Bulger Kedd Jan. 17, 2017 9:07 am | |
| Bianca Bulger"You satyrs. You're all in love with Artemis. Don't you get that she'll never love you back?"  Artemisz a Hold és a vadászat szűz istennője, ő segít a szülésnél és védelmezi a nőket és a gyermekeket. A vadállatok úrnője is. Melléknevei: Nyilakatontó, Nyílszerető, Zajongó, Vadűző.
Mila Kunis | Egyedülálló | Biszexuális |
Keresem még a helyemet. Egy olyan világba csöppentem, ahol minden amit képviselek háttérbe szorult. Oly kínkeserveresen féltett gyermekeim nagy része a kihalás szélére sodródott. Megbuktam volna? Elrontottam volna? Hanyatlásnak indult a természet, amit egykor nekem osztott a sors, hogy védelmezzem. Mindenről lemondtam ezért. A szerelemről, a testi vágyakról, a jövőről. Talán elkéstem és korábban kellett volna végérvényesen leköltözöm az Olimposz havas felhői közül. -Min gondolkozol?-hirtelen húz vissza a jelenbe mély, édes hangja. -Hogy mit kellene vacsoráznom.-fintorgok rá egy pillanatra, majd egy újabb pillantást vetek a Nap lenyugvó fényére. Nem fogom gyengének mutatni magam azzal, hogy megosztom vele a gondolataimat... még akkor sem, ha méltatlankodva méregeti jelenlegi állapotomat. Az igazság az, hogy valószínüleg én vagyok a legnagyobb vesztese az évek múlásának. A vadászaim szépen sorban buknak el az idő vad, zord vizű folyamában. Már nincsenek szűz lányok, akik magasztosabb célt akarnának szolgálni. Nem akarnak ártatlanok maradni.. közben pedig a világ pusztul és ebbe lassan beleszakadok, de ezt Apollón nem tudhatja meg. Nem láthat gyengének egyikük sem. -Ilyenkor hasonlítasz anyánkra. -Milyenkor?-vonom fel finoman ívelt szemöldökeimet. -Amikor aggódsz.-kissé gyűlölöm, amikor belát a színfalak mögé. Neheztelek rá, amiért az ikrem és nem aradhatnak rejtve előtte az érzelmeim. -Most közhelyes lenne, ha azt mondanám, hogy nem hibáztál?-keze finoman csúszik az enyémre. Csupán egy pillanatig hagyom érintkezni bőrünket mielőtt elhúznám a kezemet. -Teljes mértékben.-jól esett, amit mondott. Még ilyenkor is támogat, amikor nem találom a helyemet a modern világ sűrűjében. -De nem baj.. te vagy a fiatalabb. Lehetsz naív..-mondom miközben felkelek a földről és kicsit leporolom magamat. Érzem magamon súlyos tekintetét -Nem vagy idősebb. -Hitegesd csak magadat..-villan rá kissé dacosan a tekintetem és megengedek magamnak egy pillanatnyi megkönyebbülést. Halk sóhaj hagyja el a testemet. -Mi a baj? -Dolgom van..-körbefuttatom a tekintetemet a tájon. -Ma éjjel mire fogsz vadászni? -Nyúlra...
New York. Upper East Side. Madison Avenue. Türelmes vagyok. Először csak kopogtatok az ajtón. Nem jön válasz. Akkor már ököllel verek rá kettőt az ajtóra. -Jól van... jövök már...-közeledő léptek, közben pedig megjelenik a hátamon a tegez és az íj. Kinyílik előttem az ajtó és egy férfi áll előttem, aki éppen köntösbe csomagolja a testét. Könnyedén kapom el a torkánál fogva a halandót. Felemelem a földről miközben beljebb sétálok. -Iriéna..-szólítom meg a lányt, aki fedetlen testtel jön elő a hálószoba rejtekéből. -Bocsáss meg...-könnyek folynak a szemeiből, de az anyai könyörület hiányzik az érzelmi palettáról, amit produkálni tudok. -Tudod mivel jár az árulásod..-mondom miközben a férfi szépen lassan fekete nyúllá válik ujjaim között. -Kérlek...-térdre rogyott előttem egykor oly hűséges tanítványom. -Tudtad mit teszel.-mondom miközben elengedem a nyulat a folyosón. Hangosan üvölt a lány miközben kifeszítem az ujjamat és egyetlen lövéssel kioltom szeretője életét. -Te pedig... megfosztalak mindentől, amit tőlem kaptál... nem vagy méltó, hogy a vadászom légy..-a fiatal test szempillantás alatt válik öreggé. Tőlem kapta az életet. Az oltalmam nélkül még élehet néhány évet. De nélkülem... magányban... öregen.
user neve || kora || tapasztalata || multik |
|
| Tárgy: Re: Bianca Bulger Szer. Jan. 18, 2017 7:14 pm | |
| Elfogadva!do not enter this game if you're under 18 Ó, te csodálatos szépség! Nagyon örülök, hogy itt vagy, és szerintem az ikertestvéred is.. Pont így képzeltem el ezt a hölgyeményt. Artemisz még mindig kemény, és nem tűri az ellentmondást. Ezzel nincs probléma, így vagy jó.  |
|