HomeHome    CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Be careful making wishes in the dark
● We will be history and you will remember us for centuries ●
Belépés
Chicagoba!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multikapcsoló
új arcokkal...

Szavak
tôled, tôlem.
Nem a neved számít,
csak az, hogy itt vagy...
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (34 fő) Szomb. Okt. 29, 2016 6:34 pm-kor volt itt.
Válaszd meg a nézôpontodat,
és megváltozik a valóság.
*****
írta: Admin
Szomb. Nov. 10, 2018 5:25 pm

Fabletown
írta: Vendég
Hétf. Május 01, 2017 1:31 pm

Marvel-Universe Frpg
írta: Vendég
Szomb. Ápr. 15, 2017 12:16 pm

Superhero Academy
írta: Alice Murray
Pént. Ápr. 14, 2017 10:46 am

Partner kereső
írta: Ashleigh Murray
Csüt. Ápr. 13, 2017 8:52 pm

Avatar foglaló
írta: Ashleigh Murray
Csüt. Ápr. 13, 2017 4:43 pm

Ashleigh Murray
írta: Heather Keeser
Csüt. Ápr. 13, 2017 3:40 pm

Asgard
írta: Vendég
Hétf. Ápr. 03, 2017 11:12 am

Nightmares frpg
írta: Vendég
Hétf. Márc. 27, 2017 6:18 pm

Liam Sawyer
írta: Liam Sawyer
Vas. Márc. 26, 2017 6:46 pm

Mavis Riona Hazeldine
írta: Mavis R. Hazeldine
Pént. Márc. 24, 2017 8:09 pm

Connor;
írta: Shaw Fairley
Pént. Márc. 24, 2017 7:10 pm

Mrs. Wilder
írta: Mason Wilder
Pént. Márc. 24, 2017 6:59 pm

Mason.
írta: Jewel Marano
Pént. Márc. 24, 2017 6:44 pm

Szexi tanárbácsi
írta: Heather Keeser
Pént. Márc. 24, 2017 11:50 am


Share | 
 

 Two man and Eris

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Two man and Eris   Pént. Jan. 13, 2017 10:59 pm
Maybe i am corrupt

Dudorászva kapom magamra a hosszú szövetkabátom, és éppen a kalapom tenném a fejemre, amikor egy nyikhaj fut felém lóhalálában. Lejárt a munkaidőm, hogy csapná keresztbe valaki egy bajonettel. A halandóknak semmi se szent, főleg az nem, hogy pihenjek egy kicsit. Pedig szükségem van arra, hogy igyak egy kis szeszt valamelyik titkos lebujban.
- Mondd csak fiam, mit nem lehet azon érteni, hogy lejárt a munkaidőm, és ilyenkor kurvára nem szabad engem zavarni? Hát nem ismered erre a dörgést? – villantok rá egy cápa mosolyt. Biztosan nem ismeri, mert tegnap még nem láttam itt a csótány képét.
- Most kaptunk egy fülest, hogy szeszt akarnak csempészni, azt mondták, hogy ilyenkor lehet Önt zavarni! – reszket a hangja, ahogy elmondja, annyira zabbantani való kis kölyök ez, a vállára is csapok.
- Ez így van! Köszönöm, hogy szólt, most pedig húzzon haza, de kurva gyorsan. – apám egyik mini villámjára fogadok, hogy ezt a szeszt nagyon közeli barátok fogják ellopni. Mit fogok csinálni? Segítek nekik. A fene lehet korrupt vagyok? Áh, szemen szedett hazugság, csak megakadályozom, hogy más lopja el a szajrét.
Mivel a cinegehuszár is elment, s csak én maradtam az irodában így a közelre teleportálok, ahol meglátok egy fényes kulcsot. Ej..nem figyelnek, elhagynak egy furgonkulcsot. Zsebre dugom, meg a kezeimet is, és lassan sétálok feléjük.  
 

©
Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Two man and Eris   Pént. Jan. 13, 2017 11:53 pm
Maybe I am a bad guy

Egészen lágyan lebeg csak a bajuszom a csípős széltől. De a szesztilalom az télen is szesztilalom. Mégis csak hülyék az emberek, hát nem tudják, hogy belső fűtés igenis hasznos dolog? Amúgy néha oltári vicces szemétládának lenni. Mármint csak minden tizedik vagy tizenötödik személyazonosságom egy vérbeli szarzsák, mert én fair játékos vagyok. De hogy mondhattam volna nemet arra, mikor megkért Árész komám, hogy legyek rendőr. Mocskos rendőr.
Eriszre pillantok, aki nagyasszonyosan lépdel a jégen és éppen kimegy alóla a lába, én pedig fürgén elkapom őt és talpra állítom egy szemvillanás alatt, hogy ugyanolyan gyorsan vegyem le róla a kezeimet. Megigazítom magamon a kabátomat, ahogy a garázshoz közeledünk. Nem tudom mi lesz gyorsabb. Megmozgatni a szállítmányt vagy az, hogy Árész is ideérjen. Közben szokásomhoz híven kicsit sem veszem magamra Erisz ostorozó pillantását. Igen, tudom, hogy megoldotta volna ő is, de úriember lennék vagy mi a picsa. Mostanában annyira azért nem, de általában véve igen. Lehet éppen ez zavarja az auráját Erisznek?
- Nálad van a garázskulcs? - tartom a kezem és figyelem a keresést. A fejemben egy pillanatra beáll a halál. Mondja meg valaki, hogy mikor lesz a napja annak, hogy ez a megátalkodott perszóna nem felejt el valamit? - Mindegy. Megoldom.
A dünnyögésem halk és morgós, de inkább lehajolok a lakatért és nem túl elegánsan letépem azt. Ha meg tudom emelni a furgont, akkor ez nem fog rajtam kifogni. Kinyitom az ajtót és meglátom a felénk sétáló Árészt.
- Ma jó napunk van, lassan kaptál fülest. - majd Eriszre vigyorgok a bajszom alól.
 

©
Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Two man and Eris   Szomb. Jan. 14, 2017 4:26 pm

Maybe I'm a good girl, haha!This night we got the evil hand & the evil hand gonn' raise the dead.Amúgy sem hosszú hajamat férfikalap alá rejtettem, és nem kevésbé férfinadrágot, kabátot, és bokacsizmát viselek. Nyilvánvalóan mindenki felfigyelne egy nőre és két férfire, kart-karba öltve, édes hármasban a Hold kékes visszfényének játékában, romantikusan az éjszakában. És most pont erre nincs szükségünk: arra, hogy észrevegyenek minket, netalán tán figyeljenek minket. Márpedig ki a jó büdös, retkes lófaszt érdekelne három ipse, akik valószínűleg szeszt és kurvákat hajtanak a belvárosban? Az ég egy adta világon senkit sem! Just sayin’.
Ellenben nemigen tudom meghazudtolni azt, aki vagyok, és legyen bármennyire is jó az álruhám, és sminktelen, már-már kölyökképűnek is nevezhető arcom, a tartásom, és minden egyes megtett lépésem épp olyan, mint, amilyen a káosz koronázatlan királynőjéhez méltó; pofátlanul előkelő, gőgösen arisztokratikus, elnyújtott, lusta ragadozóléptek.
- Bassza meg! – sziszegek még bosszúsan, mikor valósággal kicsúszik a lábam alól a talaj, aztán a következő szempillantásban már Zach ujjai közül rántom ki felkaromat – amire, amúgy nem lenne szükség, mivel magától elenged.
- Persze, hogy nálam van a kulcs – szemeimet forgatom, és a férfikabát mély zsebeibe túrok. Aztán a mellkasomon lévő, kisebb, gombos zsebekbe. Aztán a kabát belső zsebeibe. Aztán a kabát titkos, rejtett zsebeibe. Sehol semmi.
Hanyag eleganciával rándítom meg szép ívű vállamat. Elvégre, hahó, bassza meg! Beillanunk a garázsba, és kész. Épp szóra nyílnak ajkaim, amikor a férfi megelőz engem, majd belevág a műveletbe. Nyers erő és puszta, fizikai helytállás. Semmi csavar, semmi illanás, semmi izgalom. Csak az van, amit látsz.
- Ne flancolj – dorombolom a férfinek, magam is az ajtót fogva balommal, kissé nekitámaszkodva a nyílászárónak. – Különben is, úgy volt, hogy a lehető legkevesebb feltűnéssel fogjuk elvégezni ezt a melót. Ehhez képest a lakat kaput. Nem hallottál még az illanásról? – vonom fel egyik szép ívű szemöldökömet, majd az érkező Árész felé fordulok, akinek előbb éreztem meg a jelenlétét és az auráját, semmint, hogy meghallottam volna közeledő lépteinek tompa zaját.
- Most, hogy a díszes társaság összegyűlt – nézek Árészra először, és biccentek neki, mintegy üdvözlés gyanánt, majd Zachre is rávillantom brandy színű íriszeimet -, megkérném önöket, Uraim, hogy ne töketlenkedjünk idekint, amikor a zsákmány odabent vár ránk – sötét ragadozómosoly feszül ajkaimra, amikor kinyitom a garázs ajtaját.
Ami valójában nem is garázs, hanem egy kurva nagy raktárépület, kurva sok furgonnal, és halmokba, dombokba, hegyekbe hordott dobozokkal, óriási, vas és acél szekrényekkel, és a hatalmas helyiség, különböző pontjairól, még beszélgetések-, és nevetgélések hangjait is lehet hallani.
- Hah! Így csak még élvezetesebb lesz a móka! – lelkesen rikkantok, és már be is lépek a tiltott-, feketén behozott holmik, végeláthatatlan Kánaánjába.


Words: 410 ▲ Music: WICKED ONES ▲ Note: to the Gentlemen ♡
God

avatar
Mesterségem címere :
▲ Burn your kingdom down
⌲ Tartózkodási hely :
▲ New York
⌲ Humor :
▲ Sarcasm. Because beating the shit out of people is illegal.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Two man and Eris   
Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down
 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Wicked World :: Off topic :: Lezárt játékok-
^
ˇ