wicked games
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (34 fő) Szomb. Okt. 29, 2016 6:34 pm-kor volt itt.
Latest topics
» Fabletown
by Vendég Hétf. Május 01, 2017 1:31 pm

» Marvel-Universe Frpg
by Vendég Szomb. Ápr. 15, 2017 12:16 pm

» Superhero Academy
by Alice Murray Pént. Ápr. 14, 2017 10:46 am

» Partner kereső
by Ashleigh Murray Csüt. Ápr. 13, 2017 8:52 pm

» Avatar foglaló
by Ashleigh Murray Csüt. Ápr. 13, 2017 4:43 pm

» Ashleigh Murray
by Heather Keeser Csüt. Ápr. 13, 2017 3:40 pm

» Asgard
by Vendég Hétf. Ápr. 03, 2017 11:12 am

» Nightmares frpg
by Vendég Hétf. Márc. 27, 2017 6:18 pm

» Liam Sawyer
by Liam Sawyer Vas. Márc. 26, 2017 6:46 pm

» Mavis Riona Hazeldine
by Mavis R. Hazeldine Pént. Márc. 24, 2017 8:09 pm

» Connor;
by Shaw Fairley Pént. Márc. 24, 2017 7:10 pm

» Mrs. Wilder
by Mason Wilder Pént. Márc. 24, 2017 6:59 pm

» Mason.
by Jewel Marano Pént. Márc. 24, 2017 6:44 pm

» Szexi tanárbácsi
by Heather Keeser Pént. Márc. 24, 2017 11:50 am

» Tristan Thorne
by Tristan Thorne Kedd Márc. 21, 2017 8:52 pm

© Credit
Szeretnénk megköszönni mindenkinek a szorgos és kemény munkáját az oldal átalakításával. Dzsininek a csodás diziért, Saya-nak pedig a fenomenális fejlécért. A képek a Google keresőjében mind megtalálhatóak. A leírások, és újítások Jewel és Emmet szellemi tulajdona. Amiben még előfordulhat Dwight ötletei is, melyeket tovább vitt a saját oldalára; Ancients' Haven-re.

Share|Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

it's my own design

avatar
God
⌲ Foglalkozás :
△God of Underworld△Tárgy: Heath Cascio Kedd Jan. 10, 2017 9:00 am

Heath Cascio
Zeusy, I'm home!

Hades
Halhatatlan
God
Alvilág istene... holtak ura.
Jared Leto
Pillanatnyilag nem tudom
Hetero

Kiváncsi volnék vajon hány ember van tisztában azzal, hogy a Tartaroszba vezető út kapuja a Hollywood tábla lábánál helyezkedik el. Egészen pontosan az 'y' alatt. Sokan szögezhetnék nekem a kérdést vajon miért pont ezt a helyet választottam. Őszintén szólva sosem gondoltam, hogy eljutnak majd idáig az ostoba kis halandók.... és odavagyok a kilátásért természetesen.
Az ő időszámításuk szerinti második évezredben már a nevünket csak hitetlenkedve ejtik ki. Már nincsenek állati áldozatok, már nem ajánlanak fel nekem lelkeket, hogy újra láthassák egy-egy szerettüket. Elfeledve ringatózom az elkárhozott lelkek között, melyek suttogva üvöltenek az ürességtől és a fájdalomtól. Mind történelemmé váltunk.
Kharón csendes társ... olyan mint egy növény, amit évezredekkel ezelőtt bedobtam egy ladikba, hogy ne unatkozzak... Annyira. Ő meg erre dolgozni kellett.... hogy ő se unatkozzon.
-Élsz még, öreg harcos..?-kérdezem hátrabillentve a fejemet az öreg révészem irányába. Lassan fordítja csak meg a fejét, mint egy bagoly a háta közepéig. Hallom ahogy az összes csigolyája ropogni a mozdulattól. Nevetés rázza végig a testem, míg ő kienged magából egy sóhajt, amit valószínüleg 500 éve bent tartott a tüdejében, mert meg mernék rá esküdni, hogy porfelhőt láttam kiröppenni aszott ajkai közül. Visszafordítja a folyó irányába a fejét, és újra mozdulatlanná dermed a teste a karját kivéve, amivel kormányozza a roskatag hajót. Megpiszkálom egy kicsit a hajó szélét, amitól egy nagyobb darab fa lepattan és halk csobbanással eltűnik a folyó mélyén. Újra nevetés tör ki belőlem.
-Mi a szentséges Hérára költöd azt a sok pénzt, amit az évek során kerestél, hogy nem tudod felújítani ezt a vackot?-kérdezem miközben letörlök egy könycseppet a szemem alól, amit a nevetés hagyott nyomként az arcomon. Nem válaszol. Kiborulok az öregtől.
-Vigyél a bejárthoz!-helyezkedek kényelembe részemről lezárva az egyoldalú beszélgetésünket. Zeusz bizonyára sokkalta beszédesebb lesz, ha az engedélye nélkül hagyom el a helyemet, de mit mondhatnék... élek halok a drámáért, amit drága testvérem képes rendezni körülöttem.
Kikötünk. Kiszállok félig elrúgva a csónakot a partól.
-Na hogy nézek ki?-kérdezem kicsit megigazgatva magam. És akkor abban a pillanatban nyöszörög egyet Kharón.
-Hűű.. már majdnem beszélgettünk. Örvendtem.-mondom és sarkon fordulok, hogy végigimítsam a sziklafalat, ami egészen egyszerűen leomlik előttem szabad utat biztosítva a halandók világába. Mélyen magambaszívom az arcomba vágódó friss levegőt. Jobb szaga van ennek az évszázadnak, mint a középkornak... pedig én azt annyira szerettem. Az a sok fertelmes kínhalál. Úgy élveztem. Pusztító járványok? Soha nem láttam annál szebbet. Teszek előre néhány lépést, hogy kilássak a tábla alól, majd várok egy kicsit, míg újraépül mögöttem a fal és a Tartarosz ismét bezáródik. Türelmem határtalan, de sehogy sem akarnak viharfelhők gyűlni fölém, nem szóródnak villámok és nem rivall rám testvérem, hogy térjek vissza a világ általam őrzött részébe. Megfordulok néhányszor saját magam körül, mielőtt érzékeimre bíznám magamat, hogy felkutassam Zeuszt.
-Beszarok...-fültől fülig húzódik a vigyorom.
-Áthelyeztétek a Földre a bulit és nekem nem is szóltatok... szégyeljétek magatok...-újra nevetek mielőtt halk morgásba fojtanám jókedvemet.
-Megjött apuci..-lépek két nagyobbat mielőtt New York zajos utcáira teleportálom magamat.

user neve || kora || tapasztalata || multik
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Vendég
it's my own design


VendégTárgy: Re: Heath Cascio Hétf. Jan. 16, 2017 7:03 pm

Gratulálunk!
Elfogadva!

Már izgatottan vártam, hogy elfogadhassalak.csillogószemek Mert már töménytelen mennyiségben elolvastam az ET-d. Az arcod, tökéletesen illik a karakteredhez. Surprised De végre itt vagyok, és megtehetem azt, hogy színt is adhatok cuki vagyok Tehát, nem is szaporítom tovább a szót, foglald le a csodás arcod és várunk a játszótéren. nagymosoly Légy rossz. Tedd pokollá az életünket. cuki vagyok
Vissza az elejére Go down

Heath Cascio

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Wicked World :: Character creation :: Elfogadott karakterek :: God-