wicked games
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (34 fő) Szomb. Okt. 29, 2016 6:34 pm-kor volt itt.
Latest topics
» Fabletown
by Vendég Hétf. Május 01, 2017 1:31 pm

» Marvel-Universe Frpg
by Vendég Szomb. Ápr. 15, 2017 12:16 pm

» Superhero Academy
by Alice Murray Pént. Ápr. 14, 2017 10:46 am

» Partner kereső
by Ashleigh Murray Csüt. Ápr. 13, 2017 8:52 pm

» Avatar foglaló
by Ashleigh Murray Csüt. Ápr. 13, 2017 4:43 pm

» Ashleigh Murray
by Heather Keeser Csüt. Ápr. 13, 2017 3:40 pm

» Asgard
by Vendég Hétf. Ápr. 03, 2017 11:12 am

» Nightmares frpg
by Vendég Hétf. Márc. 27, 2017 6:18 pm

» Liam Sawyer
by Liam Sawyer Vas. Márc. 26, 2017 6:46 pm

» Mavis Riona Hazeldine
by Mavis R. Hazeldine Pént. Márc. 24, 2017 8:09 pm

» Connor;
by Shaw Fairley Pént. Márc. 24, 2017 7:10 pm

» Mrs. Wilder
by Mason Wilder Pént. Márc. 24, 2017 6:59 pm

» Mason.
by Jewel Marano Pént. Márc. 24, 2017 6:44 pm

» Szexi tanárbácsi
by Heather Keeser Pént. Márc. 24, 2017 11:50 am

» Tristan Thorne
by Tristan Thorne Kedd Márc. 21, 2017 8:52 pm

© Credit
Szeretnénk megköszönni mindenkinek a szorgos és kemény munkáját az oldal átalakításával. Dzsininek a csodás diziért, Saya-nak pedig a fenomenális fejlécért. A képek a Google keresőjében mind megtalálhatóak. A leírások, és újítások Jewel és Emmet szellemi tulajdona. Amiben még előfordulhat Dwight ötletei is, melyeket tovább vitt a saját oldalára; Ancients' Haven-re.

Share|Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

it's my own design

avatar
Demigod
⌲ Foglalkozás :
❖ nurse in da madhouse && hades' sweetheart
⌲ Humor :
❖ black as my rotten soulTárgy: Norma Vanderpoel Szomb. Jan. 07, 2017 8:12 pm

Norma Mallory Vanderpoel
Te véletlenségből születtél annak, aki vagy;
én magamtól lettem azzá, aki vagyok.

Norma
28
demigod
Ekhidna egyedüli leánygyermeke, aki nem szörny képében született. Leküzdhetetlen vonzalmat érez minden torzszülött kripli iránt, valamint meglehetősen erős idegrendszerrel, állóképességgel és immunrendszerrel rendelkezik. Gyorsabb, ügyesebb és erősebb, mint a normál halandó emberek. Nem ismeri az anyját, így a benne rejlő képességeivel sincs tisztában, viszont egészen kiskora óta jól bánik a 'szörnyetegekkel', szinte hallgatnak rá, ha akarná, akár irányítani is tudná őket.
Margot Robbie
fekete özvegy
freaksexual
Kéjes lassúsággal szántanak végig körmeim az üvegezett cellák falain és ajtaján – érzéssel, élvetegen. Ajkam szegletébe vidám mosoly feszül, mely végül felajzott vigyorrá torzul az arcomon, ahogy a folyosón haladok, a cellák között. Eladom a lelkem, de nem érdekel. A világ minden nyugalmával ring a csípőm – az egyik pillanatban. A következőben (…) valósággal ugrálok, kislányos lelkesedéssel. Boldog vagyok, mert itthon vagyok. Itthon, szörnyek és torzszülöttek között. Az elmegyógyintézet… mentálisan labilis elmék tárháza… tele a legmegátalkodottabb pszichopatákkal és sorozatgyilkosokkal. Az én kicsi szörnyecskéim.
Imádattól megtelt szívvel simítok végig az egyik üvegfalon, majd ugyanilyen színtiszta, nyers lelkesedéssel térek át a következőre, és az azutánira. Tudom, hogy félnem kellene tőlük, mert veszélyesek, ugyanakkor azt is tudom, hogy képtelenek lennének bántani engem. Pedig semmiben sem különbözök azoktól a nőktől, akiket áldozatként segítettek át a túlvilágra, számtalan módon. Gyalázatosan. Ocsmányan. Gyökértelenül. Kegyetlen gyilkosok ezek mind – mások ezt látják bennük, mert képtelenek a felszín alá látni. A megfoghatatlan, a veszedelmes, az, amitől mások félni szoktak… Mindig is az vonzott engem, ami… ami akár meg is ölhetne. Meglehet, hogy én éppen olyan beteg vagyok, mint ők. Meglehet, hogy én is ide tartozom… közéjük… Csakhogy a cellák túloldalára, és nem oda ahol most jelenleg vagyok – nővérkeként, ápolónőként, pszichiáter-segédként, orvosi asszisztensként. Titulusok tömkelegét aggatják rám; holott csak az olyan betegek őrangyala vagyok, akikről már lemondott a világ és a társadalom. Én vigyázok rájuk idebent, ezek között a barátságtalan, kosztól és mocsoktól bűzlő falak között, ahova nem süt be a napfény és ahonnan nincsen kiút, nincs menekvés. Egyáltalán. „Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel!”
Képtelen vagyok elszakadni ettől a helytől. Álmomban is állandóan visszatérek. Mert arra vágyom, amire nem lehet… Megfoghatatlan, elérhetetlen, tiltott gyümölcs.
A legédesebb fajtából való.
Arra vágyom, amire egészséges, épeszű nő nem vágyik… Egy sorozatgyilkos szerelmére. Megölöm őket. Az udvarlóimat. Senki sem tud elég jó lenni, mert annyira unalmasak mind…! Őt akarom, az összes beteg közül is a legbetegebb elmét.
- Hoztam magának egy kis ajándékot, nővérke. – A hangja, akár a szilánkokra csurgatott méz. Keserédes. Karcos. És halálos.
Megbabonázva, kitágult pupillákkal és eltátott szájjal nyújtom a kezemet az övé felé, pedig pontosan tudom, hogy mit találok benne. Egy kést. Amivel az előbb ölte meg az áldozatát. Voltaképpen még ismertem is azt az őrt. De nem tudok rá haragudni… Valami baj van velem… Valami hatalmas nagy baj, mert eredendően rossznak születtem. Korcs vagyok, akárcsak Ő.
Áhítattal nyúlok a másik keze irányába. Pedig pontosan tudom, hogy mit találok benne.
(…) A meggyilkolt őrnek a levágott ujját. Haa! Elég őrült, mi?


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Vendég
it's my own design


VendégTárgy: Re: Norma Vanderpoel Hétf. Jan. 09, 2017 12:32 pm

Kedves Mother Monster!
do not enter this game if you're under 18

Ó, kedvesem, te egy igazán érdekes, és izgalmas karaktert alkottál nekünk. Nem is szaporítanám a szót, remélem a kedvenc betegedet is hamarosan az oldalon tudhatjuk, mert nem mindennapi lenne a kapcsolatotok. cuki vagyok Foglalj arcot, ha még nem tetted, és keress játszópajtikat. cunci
Vissza az elejére Go down

Norma Vanderpoel

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Wicked World :: Character creation :: Elfogadott karakterek :: Demigod-