HomeHome    CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Be careful making wishes in the dark
● We will be history and you will remember us for centuries ●
Belépés
Chicagoba!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multikapcsoló
új arcokkal...

Szavak
tôled, tôlem.
Nem a neved számít,
csak az, hogy itt vagy...
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (34 fő) Szomb. Okt. 29, 2016 6:34 pm-kor volt itt.
Válaszd meg a nézôpontodat,
és megváltozik a valóság.
*****
írta: Admin
Szomb. Nov. 10, 2018 5:25 pm

Fabletown
írta: Vendég
Hétf. Május 01, 2017 1:31 pm

Marvel-Universe Frpg
írta: Vendég
Szomb. Ápr. 15, 2017 12:16 pm

Superhero Academy
írta: Alice Murray
Pént. Ápr. 14, 2017 10:46 am

Partner kereső
írta: Ashleigh Murray
Csüt. Ápr. 13, 2017 8:52 pm

Avatar foglaló
írta: Ashleigh Murray
Csüt. Ápr. 13, 2017 4:43 pm

Ashleigh Murray
írta: Heather Keeser
Csüt. Ápr. 13, 2017 3:40 pm

Asgard
írta: Vendég
Hétf. Ápr. 03, 2017 11:12 am

Nightmares frpg
írta: Vendég
Hétf. Márc. 27, 2017 6:18 pm

Liam Sawyer
írta: Liam Sawyer
Vas. Márc. 26, 2017 6:46 pm

Mavis Riona Hazeldine
írta: Mavis R. Hazeldine
Pént. Márc. 24, 2017 8:09 pm

Connor;
írta: Shaw Fairley
Pént. Márc. 24, 2017 7:10 pm

Mrs. Wilder
írta: Mason Wilder
Pént. Márc. 24, 2017 6:59 pm

Mason.
írta: Jewel Marano
Pént. Márc. 24, 2017 6:44 pm

Szexi tanárbácsi
írta: Heather Keeser
Pént. Márc. 24, 2017 11:50 am


Share | 
 

 Lilyana Galloway

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Lilyana Galloway   Hétf. Dec. 26, 2016 11:34 pm
Lilyana Galloway
sometimes your eyes say more than your words

Lily
25
Félistenek
Erósz gyermekeként valakiben feltudja erősíteni a szerelmet egy érintéssel, de csak akkor, ha az valós. A másik kivétel, hogy azt a szerelmet nem tudja felerősíteni, aki belé szerelmes. Az egyetlen valós gyengesége ennek a dolognak, hogy vakon ezt nem tudja megtenni. Ismernie kell azt, aki szerelmes és azt, akibe szerelmesek.
Jenna-Louise Coleman
Szingli
Számít?
Mindig is imádtam a kávézóban lenni, vagy akár dolgozni. Az ott lévők megfigyelésével egy egész napot is el tudtam tölteni. Sokszor is tettem ezt, már amikor erre volt időm. A nyugodtabb napokon mindenképp csak ezzel foglalkoztam, amikor pedig megrohamoztak minket, inkább dolgoztam. Hiába voltam én a főnök, és voltak ott az alkalmazottaim, nem akartam őket egyedül hagyni a forgalom közepén.
Ma szerencsére alig voltak. Azok is csak törzsvásárlók. Az egyik asztalnál ültem én magam is, és egy kávét kevergettem unalmamban. Könyökölve támasztottam a fejemet, ahogy egy halvány mosollyal figyeltem az egyik vendéget. Sokszor volt már ott, ismertem is, de nem akartam zavarni, csak némán követtem tekintetemmel, ahogy helyet foglal a szokásos feketekávéja kíséretében. Pont keresztbe ült egy lánnyal, és nem is véletlenül. Jól tudtam, hogy szerelmes belé.
A lány is sokszor járt itt, talán ezért is lett törzsvendégünk az úriember. Nem bírtam nem figyelni mi is lesz kettejük között. A srác néha vetett egy-egy pillantást szíve választottja felé a könyve felett. Csakhogy azt nem látta, hogy a lány is ugyan ezt tette. Néha már nagyon közel voltak ahhoz, hogy egymásra nézzenek. Alig bírtam kivárni, hogy legyen valami.
Egy perccel később felálltam a helyemről a kávémmal együtt, és a férfi asztalához ültem le.
- Szia! - köszöntem rögtön, majd belekortyoltam az italomba. Szegény először értetlenül nézett rám, majd azért rám mosolygott.
- Szia! Valamit csináltam esetleg? - kérdezte aggódva. Ó, szegény nem is tudta mit akarok.
- Nem, dehogy. - mosolyogtam biztatóan. - Csak tudod... - helyeztem kezem egy pillanatra az övére, hogy kicsit felerősítsem benne az érzelmeit. - ...semmi sincs veszve. Vegyél erőt magadon, és minden sikerülni fog. - fejeztem be, amikor a szemébe, és az arcára is kiült az egyértelmű változás. Ennyivel ott is hagytam, majd útközben a lányhoz mentem, hogy elvegyem az üres poharát. Persze hozzá is hozzáértem "véletlenül". Majd elégedett sétáltam be a pult mögé. Az edényeket beraktam a mosogatóba, egy darabig pakolásztam. Egy két perccel később pillantottam csak fel, és a lehető legjobb képet láttam. Már egymás mellett ültek, és beszélgettek. Elégedetten folytattam azt, amit kellett.

Vagy két óra is eltelt, már a párocska is lelépett, amikor a kis csengettyű megcsörrent az ajtó felett. Épp háttal voltam neki, így megfordultam, hogy megnézzem ki jött. Kicsit lefagytam, amikor ugyan az a férfi jött be, aki minden hétfőn szokott pont délben. Csakhogy most egyik dolog se stimmelt. Csütörtök volt, és délután négy óra. Tekintete most is megtalált, mint eddig bármikor, és most is gyilkos volt. Lefagyva néztem, ahogy a pénztárhoz lép. Csodáltam, hogy az alkalmazottam olyan kedvesen tud vele kommunikálni. Fogalmam sincs ki volt az a férfi, de mindig a frászt hozza rám. Csak néz, de mint aki meg akar ölni. Megőrültem tőle.
Pár ismerősömtől hallottam róla dolgokat. Valakik szerint vadász volt, valakik szerint pedig szintén félisten, méghozzá Árész gyereke, és csak a vérontásért él. Sosem tudtam biztosan, de nem is izgatott annyira. Amíg csak csúnyán néz, és távozik, nem fogok aggódni.
Fizetett is, és épp megkönnyebbülve akartam folytatni a munkámat, amikor azt láttam, hogy leül. Az elkövetkező egy órában nem is tudtam rendesen csinálni semmit. Majd intett, hogy fizetni akar. Reménykedve néztem körbe, de mindenki más el volt foglalva. Nagy nehezen odamentem, de szerencsére nem kellett megszólalnom. Szó nélkül nyújtotta a pénzt, aztán a visszajárót is szótlanul utasította el. Felállt, és én felnéztem rá, mivel vagy gy fejjel magasabb volt. Magamra erőltettem egy mosolyt.
- Reméljük máskor is jön! - mondtam bájosan, majd felém nézett és belém fagyott a vér is.
- Köszönöm. - bólintott, majd tett egy lépést felém, amitől szemeim kikerekedtek. - Mellesleg apád üdvözöl. - jegyezte meg halkan, ahogy az egyik fülemhez hajolt. Lesokkolva álltam ott. Nem értettem hogy lehet ez. Erósz egyik véletlen félrelépése voltam csak, mivel volt házastársa eleve. Igazából a felesége megtiltotta, hogy velem szóba álljon. Egyszer se láttam még, erre most üdvözöl. Mi a franc folyik itt? Még csak anyámat se tudtam megkérdezni, hiszen 5 éve meghalt. Egyszerűen nem tudtam mit kezdhetnék ezzel.
Igaz, ez mardosott belülről, a dolgok visszatértek a helyére. Új vendégek jöttek, a napok teltek, és a furcsa férfi visszatért a régi szokásához. Bár nem tudtam elvetni azt az érzést, hogy igazából megfigyel valaki kedvéért.

A.G. || 100-x || 5 év || egymagam is sok vagyok
Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Lilyana Galloway   Kedd Dec. 27, 2016 9:42 pm
Úristen, annyira elfogadva!
do not enter this game if you're under 18

Megverjem? Csak szólj és megverem. Bár várjunk, Árész kölök... Ha nagyon magasnak tűnök messziről, az beválhat? De komolyra fordítva a szót, nagyon örülök neked és hogy jöttél! izgatott Gyönyörűen beleszőtted a képességed a történetbe és befogom a szám, mert holnap reggel is itt fogok pötyörögni.
Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down
 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Wicked World :: Off topic :: Törölt karakterek-
^
ˇ