HomeHome    CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Be careful making wishes in the dark
● We will be history and you will remember us for centuries ●
Belépés
Chicagoba!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multikapcsoló
új arcokkal...

Szavak
tôled, tôlem.
Nem a neved számít,
csak az, hogy itt vagy...
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (34 fő) Szomb. Okt. 29, 2016 6:34 pm-kor volt itt.
Válaszd meg a nézôpontodat,
és megváltozik a valóság.
*****
írta: Admin
Szomb. Nov. 10, 2018 5:25 pm

Fabletown
írta: Vendég
Hétf. Május 01, 2017 1:31 pm

Marvel-Universe Frpg
írta: Vendég
Szomb. Ápr. 15, 2017 12:16 pm

Superhero Academy
írta: Alice Murray
Pént. Ápr. 14, 2017 10:46 am

Partner kereső
írta: Ashleigh Murray
Csüt. Ápr. 13, 2017 8:52 pm

Avatar foglaló
írta: Ashleigh Murray
Csüt. Ápr. 13, 2017 4:43 pm

Ashleigh Murray
írta: Heather Keeser
Csüt. Ápr. 13, 2017 3:40 pm

Asgard
írta: Vendég
Hétf. Ápr. 03, 2017 11:12 am

Nightmares frpg
írta: Vendég
Hétf. Márc. 27, 2017 6:18 pm

Liam Sawyer
írta: Liam Sawyer
Vas. Márc. 26, 2017 6:46 pm

Mavis Riona Hazeldine
írta: Mavis R. Hazeldine
Pént. Márc. 24, 2017 8:09 pm

Connor;
írta: Shaw Fairley
Pént. Márc. 24, 2017 7:10 pm

Mrs. Wilder
írta: Mason Wilder
Pént. Márc. 24, 2017 6:59 pm

Mason.
írta: Jewel Marano
Pént. Márc. 24, 2017 6:44 pm

Szexi tanárbácsi
írta: Heather Keeser
Pént. Márc. 24, 2017 11:50 am


Share | 
 

 Evan && Cali - sauna

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Evan && Cali - sauna   Szomb. Dec. 24, 2016 9:01 pm


Evan & Cali
some people are just born with tragedy in their blood

Ki kellett kapcsolódnom, bár ez nem azt jelenti, hogy nem szeretek szüntelenül időt tölteni Dwightal, csak néha, jobb neki is, és nekem is, ha a nagymamájánál van. Ott van egy labrador is, amire rá akar venni, hogy vegyük meg. Az hiányozna még nekem, egy kutya, mellé. Le sem tagadhatná az apját, akaratos, durván, bár néha pedig kezes lesz, például akkor, ha én kérem valamire. Ha úgy vesszük, egyedül nevelem, a párom csak pénzel minket, hogy otthon tudjak vele maradni. Még csak két éves, sok törődést és szeretetet igényel, amit tőlem megkap tömérdek mennyiségben. A hétvégét pedig a nagyinál tölti, ő kérte tőlem, így nekem nincs más dolgom, mint jól érezni magam.
Azt pedig máshogy el sem tudtam volna képzelni, mint egy forró szauna, ami jót tesz a bőrömnek, egyben az egészségemnek is, nem mellesleg társaságom is van, egy külsőre velem egyidős pasas, aki leszólított, hogy megismerne. Igen, a nem sokat takaró bikini tehet róla, de neki is kidolgozott a felsőteste, így gondolkodás nélkül csatlakoztam hozzá. A forró fadeszkákra leterítettem törülközőm, majd felfeküdtem rá, így lazítva, de kurva sok szexuális vágy van a levegőben, ami irritál. Aligha tudok így pihenni, de erősen próbálom, amíg meg nem történik a béke és csend.


grrr  szívecskee  || fast car
Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Evan && Cali - sauna   Szomb. Dec. 24, 2016 9:53 pm


Cali & Evan
some people are just born with tragedy in their blood

Nem bírom, komolyan, nem tudom elviselni ezt az egészet, nem ölhettem meg, pedig meg kellett volna. Ha nem hagyom azokat a kurva jeleket akkor most vígan ellenénk és az a balfasz negyedik kerék már kikerült volna a színtérről. A klub előttem mindig nyitva állt, ahogy mindenki előtt, csak a maszk közekezővé tétele nem tetszett, ha én megakarom mutatni mindenkinek, hogy ki vagyok, akkor meg is fogom mutatni, nem véletlen, hogy arconat csak rövid ideig fedi a maszk, főleg azután, hogy a szépséges szőke hölgy, aki épp nagyon dörgöli a fenekét, a medencék felé indul meg. Ahogy haladunk egyre beljebb úgy dobáljuk le a ruháinkat, neki a szauna kell, de én az egyik szabadon hagyott úszómedencén át jutok el a szaunáig. Hajam csurom víz, így beletúrva hátrasimítom, majd a lànyra vigyorgok. Gyorsabb voltam, mint ő a kis papucsával, nem mintha meglepne.
Mutatja az utat a szauna felé, nem lenne rá szükségem, hiszen én magam is tudom, de így megtudom figyelni a hátsófelét, ahogy előttem csattog a papucsával. Úgy néz ki a nő, hogy még egy meleg is simán rágerjedne és a hetero nők is megkérdőjeleznék identitásukat, szóval mondhatnám magam szerencsésnek, de olyan segghülye, hogy én csak a fejemet fogom. A szauna ajtajàt sem tudja kinyitni, csak én vagyok rá képes, és ami ott fogad elsőre meg sem lep, de aztán testéről azonnal felismerem. - Nocsak szépségem, lecseréltél? - teszem fel hangosan a kérdésem, mjre a mögöttem lévő csajszi, meg a pasi is rám figyel. - Nem hozzátok beszéltem, de ha ilyen jól megértitek egymást megoldható lenne, hogy magamra hagytok a nőmmel? Dolgunk volna... - még nem voltam ideges, egy kicsit sem, így poénnal intéztem el a dolgokat, de ha sokàig szenved itt ez a hapsi hamarosan a pöttöm farka még a hullamerevedés után sem lesz látható.


cicám  szívecskee   || anything you want
Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Evan && Cali - sauna   Szomb. Dec. 24, 2016 10:09 pm


Evan & Cali
some people are just born with tragedy in their blood

Mélyen belélegeztem a forró levegőt, szinte égette légcsövemet, valami más összetevő volt benne, sokkal jobban esett, mint kint a normális hőmérsékletű. Erre mellesleg, nem játszott közre az sem, hogy a levegővel egy forróságú férfi feküdt velem itt, aki maga hívott, bár magamtól is ide tértem volna. Jól esett, mondhatom, távol akartam lenni bizonyos emberektől, valójában mindenkitől, akit ismerek. Kivéve a fiam, ő hiányzott, ez evidens, minden percemet vele töltöm, de el tudom terelni a gondolataimat róla, tudom, hogy jó helyen van, nem lesz baja. Maximum a kertben bukfencezik egyet, miközben apró lábait szedi a fűben. De nem lesz baja. Kis horzsolások, valószínűleg.
A partneremmel annyi szót váltottunk, hogy milyen forró itt a levegő, de egyértelműen nem egy dologról beszéltünk, ő célzott, míg én mosolyogva mondtam, hogy igen, itt bizony kurva magasra mutat a hőmérő, amit ide beraktak.
Éppen visszadőltem, mikor hangos csattogást hallottam, majd nyílt az ajtó, de nem törődtem vele, oda sem pillantottam. Akkor sem, mikor meghallottam a hangját, és magamban káromkodtam egy sort, amiben azt kívánom, hogy kerüljön vissza Hádészba pontosan oda, ahonnan jött. Csak akkor néztem rá szánalmas pillantásokkal, mikor kiküldte a nőt, és a jelenlegi társaságomat is, akik inkább nem akartak balhét, és kimentek lassan. Elég meggyőző tud lenni a gyermekem apja, ezt már tudom.
- Mit nem mondasz, itt vagy - forgattam a szemeimet rá, majd visszadőltem, hogy nincs kedvem hozzá. Valójában, szokott lenni, ketten nagyon jól klappolunk sok dologban, de mindig olyan furcsa érzéseket vált ki belőlem egy mosolyával, mintha gyomorszájon vágna. És én utálom, mikor ezt teszik. Attól is elvonatkoztattam, hogy pokolian jól néz ki most is. - Mit akarsz tőlem? - kérdeztem rá, ha már kiküldte őket, mert dolgunk van. Miféle dolgunk? És mi a fasz az, hogy a nője vagyok? Csak most raktam össze miket beszélt.


grrr  szívecskee  || fast car
Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Evan && Cali - sauna   Szomb. Dec. 24, 2016 10:32 pm


Cali & Evan
some people are just born with tragedy in their blood

Nem indított be a nő, vagyis nem úgy, hogy na most megdugom az első eldugott sarokban, az nekem nem megy, vagyis menne, csak nem vele. Lehet dögös, meg olyan faszra való, de nem az enyémre, mégis úgy gondolom, hogy egy kicsit eljátszom vele, olyan rossz nem lehet. Ha a pofája lapos, akkor egész tűrhető, ezért sem megyek vele, hanem inkább úgyom le azt a távot, amit a nyamvast papucsával megtesz. Mire jók ezek a kurva papucsok? Idegesítő a hangjuk, én legszívesebben letéptem volna a lábairól, és kibasztam volna az első kukába. Vagy tűzre az összes ilyennel.
A szauna melege még az ajtó kinyitása előtt megcsap, de az illat csak már bent, és nem tetszik, hogy úgy van dugás szag, hogy Cali van bent. Nem csinálok balhét, nem hozzám illő ez a viselkedés, de nem balhézok, csak szépen kitessékelem a pacsit, dugja meg a szökét, az már akkor nedves volt, mikor nekem dörgölte a seggét.
- Még szép, hogy itt vagyok... Ki védene meg a szexuális zaklatásától a faszinak, ha nem én? - vonom fel szemöldökeimet, nem tudom mit kell ezen kiakadni, jobb neki is így. - Tőled? Sok mindent... Gyereket, szeretet, gondoskodást, főtt ételt... - kezdem sorolni azokat a dolgokat, amiket egy feleség szokott tenni, de most én is kérem, ahogy fejéhez huppanok le. Eperszőke tincseivel kezdek játszani, hol ujjaim közé fogom, hol pedig feltekerem, mint az a tészta. - Mi járatban erre? - teszem fel a szinte nyílvánvaló kérdést, de mégis csak felteszem, főleg, hogy a szaunában tudni nehéz lehet, így is alig kapnitt levegőt az ember, nemhogy zihálás közben.


cicám  szívecskee   || anything you want
Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Evan && Cali - sauna   Szomb. Dec. 24, 2016 11:04 pm


Evan & Cali
some people are just born with tragedy in their blood

Az erőm egyre gyengébb, érzem, ahogy utánpótlásért kiált. De nem most még, először ki szeretném élvezni a felszedett partnerem és a szauna által kínált lehetőségeket, bár nem terveztem itt a fülledt helyen nekiesni, itt csupán relaxálni akartam. Amúgy sem volt annyira ínyemre való, mármint, tényleg szép ember volt, biztos a legtöbb idióta liba már az életét is kiszívná a farkán keresztül itt a szaunában, de én nem. Bár, nekem mindegy kitől szívom el a kéjből merített energiát, nekem csak az kellett ma, semmi más. A gyermek elveszi minden időmet, pótolni meg nem nagyon tudom a párommal, mert bassza meg, rohadtul nem kívánom, meg ő nem hajlandó lefeküdni velem úgy, hogy ott a baba.
Most viszont itt volt valaki, akivel szeretek szexelni, már nyolcszáz éve, de kihasználni utálom. Nem csak egy szimpla erőforrás, vele inkább az élvezet és a vágy miatt szoktam, mintsem erőgyűjtés miatt. Ezért sem örültem, hogy itt van, megint rám lesz fogva, hogy egy hülye ribanc vagyok.
- Nagyon hálás vagyok érte, én hősöm - mondom szarkasztikusan, még a szemeimet is forgattam, de azt nem láthatta, sejtheti, ismer annyira, ahogy ezt a hangnemet is. Nem tudok vele kedves lenni, érzem, hogy kötődnék, amit nem akarok. Hallgatom, mit akar tőlem, és felnevetek, egy feleség dolgát magyarázta, bár a gyerek megvan, csak ő ezt sosem tudja meg. Vagyis, nem mostanában. - Arra várhatsz, drágám - mosolyogtam önelégülten, bár én is hasonlóra vágynék tőle, ha nem tudnám, mekkora egy pöcs. Szóval így offos, ezért is kerülöm ezerrel. Majd érzem, ahogy hajamat húzza, tudja miért vagyok itt, de megválaszolom őszintén. - Rég dugtam, így baszottul elgyengültem, téged meg nem használlak ki, ezért ide jöttem - mondtam könnyedén, vállat vonva, amennyire tudtam fekve, majd rápillantottam. Azt a kurva életbe, közelebbről még jobban néz ki. - Most pedig csak élvezem a meleget, csatlakozol? - vigyorogtam rá kedvesen, hogy akkor maradjon velem, és kézfejét cirógattam ujjaimmal, de nem csak simán, vágyat keltve benne irántam, aljasan kihasználva a képességemet. Kell az erőm, és Evan. Vagyis, rossz fontossági sorrend. Evan kell, aztán az erő.


grrr  szívecskee  || fast car
Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Evan && Cali - sauna   Szomb. Dec. 24, 2016 11:32 pm


Cali & Evan
some people are just born with tragedy in their blood

Szórakozni jöttem ide, és talán el is szórakoztam volna azzal a szöszivel akit összeszedtem odakint, de nem, nekem ő nem kellett igazán. Sőt egyáltalán nem kellett nekem ő, de valaki kellett, akivel elszórakozhatok, akkor is, ha csak rövid időre is, de el kell terelnem a gondolataimat arról a balfaszról, aki a gyermekemet neveli, azzal a nővel, akicel nekem kellene lennem, aki után úgy sóvárgok, mint egy egy szomjazó a víz iránt. Akarom őt, rohadtul akarom, de az életemre esküszöm, hogy nem szeretem őt, csak vágyom rá, ez puszta testiség, mert nem fogok hozzá kötődni, nem akarok, de őt akarom, mindenestül, úgy, ahogy van.
És mintha az én "imáim" meghallgatnának, úgy jeleniknmeg a szaunában, vagyis inkább én mbent náls, de a partnere könnyen adja magát, ahogy az enyém is, így egy cseponyi félelem nincs benne aziránt, hogy majd itt balhéba kelljen keverednem.
- Szuperhős ruhát varyt nekem? - nem tudom kihagyni ezt, tudom mikor beszél szarkasztikusan, és mikor beszél komolyan. Nyolcszázév pont elég volt ahhoz, hogy minden pontját megismerjem, fizikailag is természetesen, jobban ismerem egyes pontjait, mint a sajátjaimat. - Most miért? Gondolj bele milyen szép gyerekeink lehetnének. - direkt feszegetem ezt a példát, nem hagyhatom, hogy ezt örökké eltitkolja, és soha ne mondja majd meg nekem, csak azért mert nem képes rá. Ha tényleg az enyém, nem fogom hagyni, hogy az a balfasz nevelje fel, vagyis inkább ne nevelje, mert nem nagyon tezmszj azt most sem. - Szar ügy, de jól teszed, hogy nem használsz ki, nem vagyok gumipasi... se spermabank, de ezt már nem mondom ki hangosan, nem akarkk magamvó idiótát csinálni, ha esetleg mégis tévednék, bár azt kizárom, de mindegy. - Csatlakoztam már, szóval inkább úgy mondanám, hogy maradok. - vigyorodok el, és hirtelen sokkal melegebbnek érzem a légkört, mint amilyen. Már mikor beléptem, akkor megcsapott, hogy akarom őt, de visszatartottam magam, most viszont... Szinte rá akarkm vetni magam, de mégsem teszem, csak arca élét kezdem simogatni.


cicám  szívecskee   || anything you want
Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Evan && Cali - sauna   Szomb. Dec. 24, 2016 11:51 pm


Evan & Cali
some people are just born with tragedy in their blood

- Marha vicces vagy, ide ne élvezzek a humorodtól - sóhajtottam, még az arcomra is ütöttem volna, ha akartam volna, de nem tettem. Amúgy nagyon kedvelem őt, mármint, vágyok rá, folyamatosan, de nem tudnék vele lenni, mellette lenni folyamatosan, ami érdekes, mert amikor meg nincs velem, néha eszembe jut mennyire jó lenne, ha itt lenne. Most meg, félig azt kívánom menjen el, félig pedig azt, hogy maradjon. - Csak nekünk sosem lesznek gyerekeink - nyelek egy nagyot, hangom kicsit remegett, de alig lehet észrevenni, remélem ő sem tette. Kurva nehéz távol tartani a gyerekem az apjától, akivel szeretnék lenni, de mégsem. De valahogy, nem tudom, van egy félelmem, ha együtt leszünk, mint pár, vagy szülők, kihűl ez a nyolcszáz éve tartó folyamatos sóvárgás egymás iránt, és a társaságát is elvesztem, nem csak az ágyban, ami nagyon fájna, ha belegondolok. Nem tudom miért, lehet annyira hozzászoktam már, hogy alapfeltétel lett az élethez. - Nem, ha szexelünk, az azért van, mert te kellesz, nem az erő - már elmondtam neki párszor, csak a legelső alkalommal volt az erő miatt az egész, most már nem, nem is tudom miért, csak szeretem magam felett, ahogy bennem van, mindent, amit a testével tud okozni enyémnek, de nem hiszem, hogy a lelkünkben van egyéb egymás iránt, mint megszokás. - Maradj - vigyorogtam rá továbbra is, miután már bevetettem a bűvös érintéseket, amiktől biztosan megkapom, mert a kurva életbe is, annyira jól néz ki, hogy fizikai fájdalmat okoz nekem. - Nem érzed úgy, hogy szeretnél inkább rajtam feküdni? - vontam össze szemöldökömet, rákérdezve hogy érzi magát, de tudom, hogy erre igen a válasz, a lágy simogatása ellenére is. - Csak, mert úgy ugye a testünk hője is, és a szauna is hatásosabb lenne - vontam vállat, de lehet ezt felhívásnak vette, hogy feküdjön csak rám, bár nem izgatna, vagyis inkább nem zavarna, izgatni izgatna.


grrr  szívecskee  || fast car
Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Evan && Cali - sauna   Vas. Dec. 25, 2016 4:40 pm


Cali & Evan
some people are just born with tragedy in their blood

- Ha már attól ide akarsz élvezni, eléggé ki lehetsz élvezve. Nem tart jól a pasid? - kérdezek rá szinte azonnal undorral a hangomban. Utálom, hogy vele van, nem szereti, tudom, nem látok a szemében semmilyen ragyogást sem, pedig ha szerelmes az ott van, láttam már. De ha le van gyengülve és itt keres magának erőt, akkor baj van a szexualitással is náluk, tehát azt sem mondhatom, hogy emiatt van vele. De ha más az oka, akkor mi? Nem szokása se neki, se az emberek hatalmas százalékának olyan férfival, vagy akár nővel lenni, akit nem szeretnek és nem is vágynak rá. Oka kell lennie, és baszottul idegesít, hogy ő nem mondja meg nekem. Nekem, aki nyolcszáz éve mellette van, és eddig nem pártolt el, éppen ezért nem értem, hogy most mi van. - Kár, pedig nálam jobban senki se vigyázna rájuk... - direkt nem azt mondom, hogy senki se tudna, hiszen vannak nálam erősebbek, akik nagyobb védelmet adhatnának nekik, de hát ha én vagyok az apjuk, akkor én is fogok vigyázni rájuk. Az egy apa dolga, hogy megvédje a gyermekét, ne pedig más tegye. Ez basz fel a leginkább abban, hogy nem lehetek a fiammal, süt már a kölök arcáról is, hogy az enyém, nem hiszem el, hogy az a barom, akinek beadta Cali, hogy az övé, hogy tudja ezt bevenni. Nem tud rólam, ezt még értem, hiszen a megcsalásnak az a lényege, hogy a másik ne tudjon róla, de nem hiheti, hogy az övé, hiszen semmiben sem hasonlít rá, még az orra is az anyjáé. - Köszönöm, máris jobban érzem magam, így talán jobban fogok teljesíteni. Tudod kisebb a stressz, és a megdelelési kényszer. - nem szemétségnek szánom, és nem is köcsög akarok lenni, ezért is vigyorgok, tudja csak, hogy nem játszadozom úgy vele, ahogy másokkal. Sosem csak játék volt, a legelső alkalomnál igen, akkor ő is erőt akart csak meríteni belőlem. A másodiknál még elakartam hitetni magammal, hogy ez az egész csak szex, csak tudni akarom milyen vele, ha nem gyenge ahhoz, hogy sokat mozogjon. Jobb volt, tagadhatatlanul, és egyre csak többet akartam belőle. Mindig azt mondtam, hogy ez az utolsó alkalom, nem akarom őt többet, de az már nyolcszáz évvel ezelőtt megbukott, mikor az első embert megöltem, akivel együtt volt. Akkor pillanatnyi dühnek tudtam be, ami azért volt mert lecserélt, de ma már, annyi ember halt meg emiatt, most már azt hiszem biztos vagyok benne, hogy ez a féltékenységem miatt volt.
Vigyorára vigyorral válaszolok, sok mindent nem tudok mondani, itt vagyok, és maradok is, okom sincs arra, hogy elmenjek innen, amikor vele lehetek, azzal a nővel, akire olyan rohadtul vágyok, de csak nem fogom rávetni magamat, nem vagyok olyan. Ő van kiéhezve, nem én, és ha itt hagyom, ha nem, találni fog magának valakit, akivel majd jól érzi magát. Vagy nem is jól, de az erejét visszanyeri. Neki ehhez nem kell sokat tennie, hamar megkapja, akit akit akar, ki se kell raknia semmit, csak szépen mosolyogni, és megmutatni ki is ő valójában. Szavaira elsőre csak pislogok, rajta feküdni nem lenne rossz, ez igaz, és benne se lenne rossz lenni, de még tartom magam, ő van kiéhezve, nem én, erre kell gondolnom, és akkor talán még egy kicsit vissza tudom fogni magam, viszont a nevetésem kitör belőlem, mikor megint csak megszólal. - Ha azt akarod, hogy rád feküdjek csak szólnod kell. Ne köntörfalazz, tudod, hogy azt nem szeretem. - ingatom a fejemet, és megfordul a fejemben, hogy megtegyem így is, de nem, előbb hallanom kell, hogy erre mit reagál.


cicám  szívecskee   || don't be so shy
Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Evan && Cali - sauna   Hétf. Dec. 26, 2016 12:56 am


Evan & Cali
some people are just born with tragedy in their blood

- Jobban tart, mint te valaha tartanál, így a helyedben kussolnék - intéztem felé nyers szavaimat, miután sóhajjal jeleztem neki, mennyire nem kellene feszegetnie a családom témát. Igaza van, nem tart jól, mármint pénzel rendesen, mindent rám és a fiunkra, vagyis fiamra költ, de semmi olyat nem kapok tőle, amit kellene. Mármint, nincs szex, aminek ritkasága nem zavarna akkor, ha rohadtul szerelmes lennék belé. De nem, inkább a kényszer, hogy kell egy férfi az életembe, akivel biztos anyagi háttért nyújt nekünk, egyedül megoldanám, de nem merem kitenni ennek Dwightot. - És senki se baszná el az életüket jobban, mint te - erőltetett mosolyt villantottam felé, sosem akartam vele közös gyereket. De mikor megtudtam, hogy terhes vagyok, eszem ágában sem volt elvetetni, nem. Ma pedig ő a legnagyobb csoda az életemben, és az apjáéban is az lenne, de nem. Én és Evan sosem leszünk együtt, nem akarom elkötelezni magam pont mellette. A pont mellettén van a hangsúly, mert kurvára nem lenne hozzám hűséges, tudom. Nincs kedvem a nejeként idegeskedni, hogy épp kit dug meg, ameddig én nyugtatom a kicsit, hogy apával nincs semmiféle gondunk. Így jobb nekem is, hogy nélküle vagyok, de valahogy sosem tudok elszakadni tőle teljesen. Valami hozzáköt, és baszottul irritál, hogy nem tudom mi. - Akkor remélem ezentúl jobb leszel, kellene pár újítás - szívom a vérét, mintha meguntam volna, de erről szó sincs, sosem tudnám megunni. Pedig megfogadtam, nem fogok soha többé alatta nyögni élvezetemben, de ezt elbasztam már rég. Amit pedig szeretek, azt nem engedem el. Mármint bassza meg, nem őt, inkább a farkát.
Ezért is tettem meg mindent, hogy ma is megkaphassam, mert kell nekem, tudom, hogy mennyire vágyok rá mindig, ma sem lesz másképp. Érzem, hogy ő is így van, csak úgy tapintható a szexuális sóvárgás a levegőben, felőle. Azt pedig nem kell tapogatnom, ki iránt, egyértelműen én.
- Azt akarom, hogy rám feküdj - kuncogtam, miközben kimondtam, jól megnyomva az akarom szót, mivel tényleg szeretem magam felett tudni. Főleg, hogy ilyen meleg van itt, valamiért kényszert érzek rá, hogy még forróbbá tegyem, ez pedig jó kezdet. - Szóval tedd meg, ameddig még úgy érzem ez kell.


grrr  szívecskee  || fast car
Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Evan && Cali - sauna   Hétf. Dec. 26, 2016 1:58 am


Cali & Evan
some people are just born with tragedy in their blood

- Ezzel vitatkoznék, de most legyen igazad. - ingatom meg a fejemet, de ezzel én le is zárom a témát, nem akarok arról beszélni, hogy ő mennyivel jobb életkörülményeket biztosít neki. Én lehet, hogy nem tudnék neki mindent megadni, ilyen például a feltétel nélküli bizalom, de nincs mit tenni, én nem olyan vagyok, mint bármelyik sokadik partnere. Nem tudok megbízni senkiben, de védelmet tudok nyújtani, főleg, ha kedvelek valakit, mert a szeretet túl sok. Túl erős, az egy olyan szó, ami nem nekem való, aminek tudom a jelentését, az érzését is, de kihalt belőlem oly sok évszázada. Egyszer elbaszták ezt számomra, nem hagyhatom, hogy ezt újra összetörje valaki. - Nem tudhatod... - vonom meg a vállamat, mintha nem érdekelne, csak egy tény volna, ami lehet akár igaz is, akár nem, de ez nem jelenti azt, hogy nem fáj. Nem vagyok egy apafigura, sőt egyáltalán nem lennék annak jó, eleinte, ebben biztos vagyok, változni mindenki képes, csak egy jó indokot kell találnia hozzá. Ha az nem elég indok, hogy van egy gyerekem, akkor semmi sem. Most pedig a saját fiamért küzdök teljesen titokban, aminek jelentenie kellene valamit, akkor is, ha Cali nem tudja, illetve nem mondja. - Újítás? Hozzak láncfűrészt, vagy annyira nem akarsz újítani? - vonom fel szemöldökeimet, nem vagyok abban biztos, hogy tudni akarom milyen újításokról beszél. Na nem mintha eddig úgy vettem volna észre, hogy nem élvezi, azokat a pillanatokat, mikor együtt vagyunk, de legyen, hajlandó vagyok meghallgatni a javaslatait.
Szavaira megint csak meglepetten figyelek, bár nem tudom miért kellene meglepődnöm, hiszen szépen a tudtomra adta már korábban is, az efféle szándékát. - Ilyen ajánlatot nem utasítok vissza. - vigyorodok el, és már mozdulok is, nem túl sokat, csak épp annyit, hogy felállva mellé léphessek, és fölé mászhassak, egyik térdem a lábai közé helyezem, a másikat pedig a jobb combja mellé helyezem, karomon támaszkodom, így mégsem vagyok olyan közel, de távol sem, a meleg viszont így is azonnal megcsap, teste hője beterít, és még nehezebbé válik a légzés. Nem elég a szauna melege, még ez is, de nem bánom, jól esik a közelsége.


cicám  szívecskee   || don't be so shy
Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Evan && Cali - sauna   Hétf. Dec. 26, 2016 3:35 am


Evan & Cali
some people are just born with tragedy in their blood

- Mindig igazam van, tudod. Akármit is teszek, mondok, az úgy lesz, tudod, ahogy eddig is - és tényleg így is volt legtöbb esetben, ezt ő is tapasztalhatta. Akárhogy is akarta a sajátját bebizonyítani, valahogy mindig beárnyékolta az, hogy az én állításomban több volt az észérv, nem csak az akaratom. Ahogy most is a fiunkkal kapcsolatban, még azt is letagadom, hogy az ő vére, hogy kimaradjon az életünkből. A kicsinek az lenne a legjobb, ha Evan békén hagyná, mert csak elbaszná az életét teljesen. Jó életet szeretnék neki biztosítani, nem egy olyat, amiben az apja maga a fasz, aki nem tudna nekünk rendes életet biztosítani. Így nem láthatja. Ne is álmodjon róla. - Nem kockáztatnám a gyerekünk életét - mondom, és valójában nem is teszem, sosem engedném hozzá közel a gyereket, soha a büdös életben nem fogja látni. Örüljön neki, hogy a nevét tudhatja, és nem Aaron vezetéknevét kapta, hanem az enyémet. Azt persze nem kell tudnia, hogy nevelőapját nem nevezheti apának, nincs bennem annyi erő, hogy azt eltűrjem. Ha apának hívhatna valakit, az Evan lenne, de nem, nem kapja meg ezt. Nem érdemli meg, nem tett velem semmi jót, csak néha összejövünk dugni, és ennyi. Nem tudom, jó lenne-e, ha vele élhetnék, egy család lehetnénk. Nem, nem tudnék benne bízni, megcsalna két nap után, többször is. Nincs kedvem az anyaság mellett feleségnek is lenni. A láncfűrész ötletére pedig csak meglepetten pislogok, majd elvigyorodok pimaszul. - Láncfűrész? - tettetem, mintha annyira beindítana a dolog, hogy láncfűrész legyen a harmadik az ágyban, de, ha hozna, szerintem azzal a lendülettel dugnám fel a seggébe, ahogy hozta. Amúgy sem unom, de hadd higgye azt. - Kéne, mert nem tudsz KI elégíteni - hagytam egy kis szünetet, miután erősen megnyomva a kétbetűs szócskát folytattam a mondatom. Ez persze rohadtul nem igaz, soha senki nem tudott annyira, mint ő, lehet azért, mert mással nem igazán vágyból fekszem le, hanem az erőm miatt.
Csak szélesebbé válik a vigyorom, mikor nem utasította el ajánlatom, miszerint fogjuk kicsit közelebbire a helyzetünket, és rögtön magam felé hívtam. Magam sem tudtam miért, lehet izgatni akartam még, vagyis biztos, de közel akartam tudni, nem csak mellettem, hanem így, amit meg is kaptam. Jól esett, ahogy alig fedett testünk összeért a legtöbb ponton, melegségével még jobban fűtve a helyet, ami eleve fülledt volt. Lengén átkaroltam, kezeim épphogy háta és oldala között pihentek, teste még vizes volt, látszottak a hajáról lefolyó cseppek is nyakán, ami tökéletes ürügy volt arra, hogy odahajolva egy csókkal eltüntessem őket onnan, ne csepegjenek rám. Nem csak sima csók volt, újra a gonosz képességemet rejtettem bele, hogy bizsergesse egész testét, felforrósodjon jobban, bár ebben a szaunában elég nehéz nem forrni. Több ilyennel ajándékozom meg, miközben ujjaimmal végigtáncolok oldalán, csak egy kicsit szeretném kínozni. Én is akarom őt, de tudom még tartani, viszont azt megnézném, ő hogy próbál meg arra bírni, hogy ágyba vigyen.


grrr  szívecskee  || fast car
Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Evan && Cali - sauna   Hétf. Dec. 26, 2016 6:11 pm


Cali & Evan
some people are just born with tragedy in their blood

- Túlságosan elbízod magad ebben, én úgy hiszem. - nem lehet mindig mindenben igaza, mindig is hallgattam az ő igaza ellen, de persze ez sokszor nem is jött be. Nem vagyunk egyformák, szemét velem, ahogy énnis szoktam az lenni vele, de ez nem jelenti azt, hogy számomra nem fontos semmi sem, ami vele kapcsolatos. Azt nem mondom, hogy mindent meg tudnék adni neki, amit az a férfi iss akivel van, de én minden megtennék, hogy boldog legyen mellettem és biztonságban érezze magát. Nem tudom, hogy sikerülne, de ha egyszer mégis lenne egy családom, nem hiszem, hogy képes lennék leszarni őket, és tönkre tenni, önös érdekeim miatt. Nem vagyok komoly ember, de valami, illetve valaki fontos nekem, azért megteszek bármit, pont mint mikor szart se tudtam arról, hogy mi vagyok. Mindegy az az idő elmúlt, annyira soha többet nem szerethetek, nem szabad. - Nem is kockáztatod, nem igaz? - meg se fordult a fejemben ezt kimondani, de megtörtént, igyekeztem nem sértődötten mondani, de basszameg. Tudom, hogy az enyém, titkolja amennyire akarja, abból a faszból ilyen gyereket nem tudott volna összehozni. Eltiltja tőlem, ezt még lenyelem, de legalább ne tagadja, hogy az enyém, mert szeretném tudni, szeretnék vele foglalkozni, és a gondját viselni, de nem hagyja. fél, csak kurvára nem tudom mitől, oké, aláírom, nem értek a gyerekneveléshez, de ő sem úgy kezdte, neki volt két éve beleszokni, nekem még a tudatot sem hagyta meg, pedig akkor még a bűntudat is ott lett volna, hogy elhanyagolom őket. de nem. - Az szar ügy, minek is vagyok akkor még itt? - nézek körbe, mintha tekintetemmel a korábbi üresfejű pasit keresném, aztán lemondóan sóhajtok. - Hát sajnos nincs malacod, velem kell beérned. - ingatom a fejemet, játszom, hogy nagyon sajnálom, de biztos vagyok abban, hogy nem olyan nagy baj az, főleg, hogy pontosan tudom, mennyire ki tudom elégíteni.
A helyzetváltozásra nem tudok nemet mondani, pedig megpróbáltam a gondolataimban leküzdeni azt a kényszert, hogy vessem rá magam, amit annyira sikerült is, hogy nem teszem meg, csak elhelyezkedek rajta. Bőr bőrt érint, ami még nagyobb hő termelést jelent, és nagyobb izgalmat is, hiszen testünket alig fedi valami, bár érdekesebb lenne a semmi is, de nem indulhatunk azonnal onnan, oda el kell jutni. Csókjai megbabonáznak, szinte szó szerint, és a vágy úgy hág magasabb hullámokra bennem, ahogy ajkai a bőrömhöz nyomódnak, énnpedig egy halk sóhajt elengedek, míg testemen a bizsergés úrrá nem lesz. Mi a franc?! Ennyire gyorsan még soha nem gerjedtem rá, ami csak egy dolgot jelenthet... Fejemet megemelem, eltávolodva tőle, és összehúzott szemekkel nézek rá. - Most komolyan? Rajtam használod az erődet? - kissé sért a dolog, hiszen soha nem utasítottam még vissza, most mégis az erejével akar rávenni engem arra, hogy dugjak vele. Ezért most haragszom rá, de annyira nem is haragudhatok, hiszen tudom, hogy miért csinálja az élvezet mellett, azért mégis kicsit lelombozó ez a tény.


cicám  szívecskee   || don't be so shy
Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Evan && Cali - sauna   Hétf. Dec. 26, 2016 7:38 pm


Evan & Cali
some people are just born with tragedy in their blood

- Mindketten tudjuk, hogy igazat mondtam - nem elbízom magam, hanem csak így van. Volt már rá példa, hogy neki volt igaza, de legtöbbször nekem, ennyi az egész. Voltak idők azért, amikor nem csak a szexről szólt ez az egész, vagyis azt hiszem. Beszélgettünk is, de éreztem, hogy egyre fontosabb lesz nekem, így elmenekültem, nehogy azzá váljon. Nem is az, vagyis, fogalmam sincs, azt tudom, hogy szeretem az ágyban, és biztos máshol is tudnám szeretni, de nem akarom. Nem vágyok ilyenre, kihasználom az embereket, ahogy Aaront is. Most már csak a pénze miatt vagyunk vele, nem is nevelheti Dwightot, csak én akarom nevelni. Szeretném, ha az apja is mellette lenne, de nem ilyen apát akarok neki. Képtelen lennék megbízni benne, nem is akarom, hogy beleszóljon az életünkbe, nem adok neki jogot erre. Elbaszná a gyerek életét, ahogy folyamatosan elbassza az enyémet is, már azzal is, hogy egy érthetetlen kapocs van köztünk, ami kurvára nem szerelem, de kiirtani sem tudom. Idegesítő. - Én... - kezdek bele, kérdései egyre nehezebbek, főleg, hogy utálom tagadni, hogy az övé. Elmondanám, de nem, tudom milyen ő. Nem akarom, hogy köze legyen hozzánk. Ez már megbukott, mivel folyamatos szeretőm, vagy mi a picsa, de nem tudnék lemondani erről. Mintha az életem ajtaja nyitva lenne, ő a küszöbnél állna, nem akarom beljebb engedni, de kitessékelni sem. - Akadj le a fiamról. Sosem fogod megtudni, hogy a tiéd - morogtam, bár fogalmazhattam volna rendesebben is, mivel így úgy ahogy elárultam, de mégsem. Bár, nem olyan rossz ez, kimondani nem fogom, de ő is tudja, de hiába tudja, ha nem engedem hozzá. Mindenhogy rábaszott, nekünk sosem lesz közös gyerekünk, az fix. Nem nevelheti. Az enyém. - Azért vagy itt, mert maradni akarsz, én pedig azt akarom, hogy maradj - vontam vállat a kérdésére, ez alapvető, hogy azt akarom, maradjon velem, ahogy ő sem azért kergetett ki mindenkit, hogy aztán lelépjen és egyedül melegedjek itt, meg forrjak a dühtől. - Megfelelsz te is - mondtam könnyedén, de más nem tudna jobban szórakoztatni, mint ő. Azt sem tudom miért vagyok ennyire faszfej vele, érzem én is, hogy túlzásba esek, de önvédelem, nem akarom, hogy érezze a lelkem, így inkább úgy teszek, mintha nem lenne. Egyértelmű.
Utána pedig felém került, ahogy kértem, közel akartam tudni magamhoz, de mégsem mászok én az ölébe, nem fogok én koslatni utána. Sosem volt úgy, nem most fogom kezdeni, bár tudtam, hogy nem tud ellenállni nekem. Szerettem, mikor így vagyunk, mindig is, ahogy most is, de bassza meg, sokkal forróbb lett a hangulat rögtön, mint alapból szokott, mikor így érintkeztünk. De aljas módon nyakához hajolva használni kezdtem a képességem, ami rohadt hasznos, de rajta nem kellene, tudom izgatni anélkül is. Észrevette, én pedig ártatlanul pislogtam rá, mikor elhúzta fejét, én csak kicsit be akartam gyorsítani, meg, hogy nagyobb legyen a vágy.
- Befejeztem - vigyorodtam el, minek tagadjam? Tudja, mikor használom, és mikor nem, sokszor vetettem be rajta, hiába nem volt rá szükség, enélkül is magamba tudom csalogatni hamar. - Nincs erő, csak te és én - szögeztem le, bár a mondat utóbbi fele által mellkasomba mintha valami fájdalom nyílalt volna, de csak egy másodperc erejéig. Már gerince mentén táncoltam végig ujjaimmal, most már képességem nélkül, nincs rá szükség. Szemeiről elterelődött a figyelmem, mikor egy vízcsepp gördült végig arcán, a gravitáció drága hatására, mázlim hatására pedig ajkaira szökött. Újra úgy tettem, mintha csak félnék, hogy rám esik, így megemelve fejem lenyaltam onnan, bár rendesen végigsimítottam nyelvemmel puha ajkain, de mielőtt csókra hívhattam volna, vagy ő engem, visszadőltem és kuncogni kezdtem. - A pillanat, amikor te nedvesebb vagy, mint én.


grrr  szívecskee  || fast car
Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Evan && Cali - sauna   Szomb. Dec. 31, 2016 3:08 pm


Cali & Evan
some people are just born with tragedy in their blood

- Igazat? Mivel tart jobban? Pénzeli a segged, fizeti a ruháid, a gyereknek a dolgait, és a házat a fejetek felett. Erre szinte bárki képes, de mi többet ad neked? - visszakanyarodok oda, hogy szerintem nem tartja jobban, mint ahogy én tarthatnám. Ezzel azt sem mondom, hogy ezerszázalékosan biztos vagyok abban, hogy én jobban tartanám, hiszen fogalmam sincs, annyi biztos, hogy nagyobb biztonságot tudnék nyújtani, mint egy ember, az anyagi hátteret is megadhatnám neki, és a szexet is. A gyerekre is figyelnék, hiszen az enyém, tudom, ha tagadja, ha nem, nem tud átverni, és hiába hisz olyan borzasztó alaknak, a saját gyerekem nem tudnám cserben hagyni. Csak Cali volt az egyetlen olyan partnerem, aki mellett nem figyeltem arra, hogy védekezzek, mindenki más mellett nagyon vigyáztam, nem akartam teljesen ismeretleneket, vagy ismerősöket teherbe ejteni. De vele mindig olyan hirtelen történik, mikor nem is olyan pillanatban futok belé, akkor is benne kötök ki, és már késő. Tényleg nem vagyok annyira rossz ember, csak valahogy sugárzik belőlem a baj, talán apám miatt, nem tudom, de azt igen, hogy Calit nem tudnám cserben hagyni, utálom ezt bevallani, de szükségem van rá, az életem fontos részévé vállt, és nem tudom elengedni hiába próbálom, képtelen vagyok rá.
Kérdésemmel érzem, hogy betalálok, ha bevallja, ha nem tudom, hogy nem számított arra, hogy ilyen nyíltan odavágom neki ezt. Nem baj, egyáltalán nem az, egyszer muszáj volt szó szerint is oda kellett mondanom neki, az pedig most történt meg, azt hiszem már minden kötél szakad ilyen téren. Most nem szakadt, de kicsúszott, nem tudtam visszafogni magam, az pedig, hogy nem válaszolt azonnal, nekem már bizonyosságot adott, ahogy a végleges válasz is. Utálom, hogy az a fasz neveli a gyerekem, és nem én, és ő van azzal a nővel, akivel egyébként nekem kellene lenni. Kellene?? Jézusom, dehogy... Nem tudnám elviselni hosszútávon. - Csak figyelj... - nem tudom hogy a faszba fogom belőle kiszedni, hogy Dwight, az én fiam, de egysezr fel fog tűnni neki is, hogy nem olyan, mint a többiek, az anyja, és az én génem is keveredik benne, így biztos vagyok abban, hogy a képességek is keveredtek benne. Ezt hogy fogja kimagyarázni? Vagy azt, hogy ő egy cseppet sem öregszik? Bizony, nyolcszáz évvel ezelőtt is pont ugyanilyen szép és kívánatos volt, mint most, ezen az évek nem változtattak. - Ebben lehet valami - értek egyet vele abban, hogy még itt vagyok, és ő is itt van, nem mentem sehova, és ő sem küldött el, pedig láttam rajta, hogy mikor beléptem ide a bögyös csajjal, annyira nem érdekelte a jelenlétem, sőt, talán nem is akarta. De ez most megváltozott, amit én kicsit sem bánok. - Megtisztelve érzem magam, hogy megfelelek neked - picit megforgatom a szemeimet, tudom, hogy ez a megfelelek dolog, nem teljesen csak megfelelés, hiszen élvezi a velem töltött pillanatokat, tudom, hogy minden ilyen alkalmat mennyire élvez. Az már más kérdés, hogy nem biztos, hogy ez már csak testiségről szól, hanem valami másról is.
Jó fölé kerülni, nem azért mert így vagyok a fölényesebb, pillanatok alatt tudna helyet változtatni, én pedig hagynám neki, sőt, segítenék is, mert ez nem arról szól, hogy ki az erősebb, vagy a felsőbbrendűbb, nem hiszem, hogy attól, hogy férfinak születtem az lennék. Persze, én ilyen világban nőttem fel, de az idő előrehaladtával már nem hiszem, hogy ez így lenne. Az viszont nem tetszik, hogy a képességét beveti rajtam, nem tudom miért teszi, így is vágyom rá, és ezt érzi is, nem kell azt még jobban felerősíteni, hiszen így pont hogy csak elveszi a kedvem tőle. Szerencsére sikerül elszakadnom tőle, mielőtt túl messzire menne a vágyak keltésével, borzasztóan meleg van itt, erre még ő is fűti a légkört a képességével.
- Helyes, nehogy megelégeljem, és kisétáljak innen - nem fenyegetés, csak megjegyzem, de az igazság az, hogy képtelen lennék innen felállni, fontos az ő erőnléte nekem, emellett az élvezete is, így nem hagynám itt, kielégületlenül és gyengén. Bár ne mondta volna, hogy csak te és én mert ez elég rosszul esik, nem is tudom miért, hiszen a szex mindig csak kettőnk között ment, hármasról szó sem volt, mégis most úgy máshogy ér. Megfordul, hogy jó lenne már értelemben is ez, de nem, akkor se csak mi lennénk, hanem a kicsi, amivel nincs baj, én akarom azt a hármast, akkor is, ha tudom, hogy sosem kaphatom meg. Nyelve érintése ránt vissza a valóságba, vágyni kezdek ajkaira is, de kuncogva húzódik el, szavaiban pedig a kihívást vélem felfedezni, ez tetszik. - Könnyen tehetünk az ellenkezőjéről, nem gondolod? - közelebb hajolok hozzá, egy pillanatig ajkaihoz közelítek, de aztán gyors fordulatot véve a nyakára nyomok csókokat, egyik kezem oldala cirógatásába kezd bele, míg a két lába közt lévő lábamat megemelem úgy, hogy pont jó helyen nyomja. Nedves lesz ő is, nedvesebb, mint én most, vagy, mikor kimásztam a medencéből.


cicám szívecskee   || don't be so shy
Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Evan && Cali - sauna   Vas. Jan. 01, 2017 8:08 pm


Evan & Cali
some people are just born with tragedy in their blood

- Biztonságot, biztonságot ad nekem, és a fiamnak, amire szükségünk van, egymagam nem tudom megvédeni - néztem mélyen a szemeibe erre a témára, mert tényleg minden ami nekem és a kisfiamnak kellett, az a színtiszta biztonság, amit ő ad. Anyagilag persze, és mivel sima ember, így nem vadász rá senki, senki sem akar nekünk ártani. Ez fontos, mert most kicsit hagytam, hogy belelásson a lelkembe, és lássa, hogy tényleg szeretem a titkon közös kisfiunkat, és félek, hogyha egyedül maradok vele, el fogom veszíteni, amit nem élnék túl. A legfontosabb az életemben, így meg fogom óvni minden bajtól, ha pedig ez azt jelenti, hogy távol kell tartanom az apjától, és Aaronnel nevelni, állok elébe. Nekem is rossz, de ezt nem mutathatom. Evan fontos az életemben, mármint, mint a levegő, de valami megmagyarázhatatlan módon, mintha össze lennénk kötve egy rohadt erős madzaggal, és akárhogy próbáljuk elvágni, nem megy. Nem szakad, nem, még csak gyengülni sem gyengül, sőt, az idővel egyre erősebb lett. Nem hiába tartottam meg a kicsit sem, tudtam, hogy az övé, egy csepp kétségem sem volt efelől akkor sem, mikor már csak a terhességi teszt pozitívat mutatott. Tudtam, hogy ez a baba közös lesz, és nem volt szívem megszakítani a terhességem, mert egyszerűen... Nem tudom. Tudtam, hogy nem nevelhetem vele, hogy nem lehetek majd az övé, de kellett nekem ez a gyerek, szerettem volna, ha az enyém és az övé. De csak nehezebb lett minden, mi ketten többet veszekszünk, nem mondhatom el neki, pedig el kellene. Tartoznék neki ennyivel azok után, hogy miken mentünk keresztül, de nem visz rá a lelkem, kurvára nehéz. - Figyelni fogok - szánom kihívásnak, hogy akkor szedje ki belőlem, ami elég nehéz lesz. Pedig vessen rám bármelyik égi, én kurvára el akarom mondani, de nem tudom hogyan tehetném, féltem az életünket, de leginkább Dwightot. Nem tudom hogyan kezelne egy kisfiút, fogalmam sincs, és rettegek kitapasztalni, mert valljuk be, ez nem egy háziállat, amit elajándékozhatunk, ha nem megy, a kicsinek meg hiányozna az apja, ha megismerné. Rengeteget kérdez róla, én meg mindig azt mondom nem ér rá, nincs a közelben, de nagyon szereti, és egy napon meglátogatja. És tervezem is, már két kibaszott éve, de nem tudom azt mondani neki, hogy övé, jöjjön, és neveljük együtt, próbáljuk meg egymás lelkét is, ne csak testét szeretni. Vagyis, nem tudom mijét is szeretem annyira, de valamit nagyon, de nem tudom. Nem akarom őt partneremnek, de megszakítani sem akarom ezt az elbaszott kapcsolatunkat, de így sem jó nekem. Az egész egy baszott nagy macera, ami csak púp a hátamon, de nem lennék képes eldobni. - Senki sem tudna úgy megfelelni, mint te - csalogatom így is magamhoz, hogy dicsérem, mennyire jó, mennyire imádom a teljesítményét, nem hiába van az, hogy mi akárhányszor találkozunk, ha veszekszünk is, de bennem köt ki. Ahogy most is bennem fog, tudom, ez megszokott, de mégis akarom, de még fel kell keltenie az érdeklődésem, bár az, hogy félmeztelenül van előttem vizesen, kurvára izgató, de még nem adom meg magam, kicsit játsszunk egymás idegeivel, mint mindig, kivéve, ha túl heves és hirtelen a vágy.
Csúnya volt, bevallom, hogy a képességemet használtam, mikor felém került, de, nem is tudom, vágyok arra, hogy akarjon engem, jobban, mint bárkit valaha, és úgy szeressen, mint egy forró pitét. Mintha én lennék az egyetlen nő az életében, amit tudok, nem így van, de nem sértődhetek, hiszen nekem sem ő az egyetlen. Mármint de, Aaron mellett igen, de, ha ő nem elérhető, gond nélkül lefekszek mással akkor, igaz vele szívesebben, de az erőutánpótlásom fontos, de ő a legjobb erőforrás.
- Kérlek, ne menj... - szisszentem fel a gondolatra, hogy talán lelép, ha megelégel, amit most már rohadtul nem akarok. Maradjon itt, foglalkozzon velem, csakis velem, aztán mehet, amerre lát, mert úgysem marad velem, csak ameddig kielégül. De lehet összekeverem magammal, én szoktam úgy elfutni, mint egy egy éjszakás ribanc, de félek a szex és alvás utáni beszélgetéstől, a reggeltől, az együtt ébredéstől, mindentől, ami nem szex, mert az már furcsa lenne, ha együtt reggeliznénk, majd összebújnánk. Nem mondom, nem lenne jó, de nem tudom akarom-e. Majd, miután a vízcseppeket kitartóan eltávolítottam, megemlítettem, ő mennyire nedvesebb, mint én, ami nem tükrözte a valóságot, mert ahogy felém helyezkedett, már baszott forró lett minden, sokkal jobban, mint eddig, de szavaitól vigyor szökik az arcomra, ami el is múlik egy halk sóhajjal, mikor lába nyomását éreztem lábaim között, ez a rohadék már jobban ismeri a testem, mint én magam. - Tehetünk, bassza meg, túl könnyen is - sziszegtem, mert rohadtul zavart, egyben imádtam, hogy ennyivel képes már jobban beindítani, pedig a világ legegyszerűbb mozdulata volt, de szeretném, ha már megcsinálná párszor, majd kezeivel, nyelvével, bassza ki, mindenét akarom. - De bocsánat, elfelejtettem, hogy te csak pussykat eszel - forgattam a szemem, direkt más szót használva, simán kiejtem az ajkaimon a rendes szót is, sokszor hallhatta már tőlem, hiszen csak egy szimpla szó, punci basszam ki, mégis a nők visonganak, ha valaki ki meri mondani, mert nem szép. Akkor az sem lenne szép, amikor megkérdezem tőle, hogy áll-e már a farka, vagy mi a faszt kezdjek vele. És most pedig igenis érzem, hogy ennek a kérdésnek nincs helye itt, mert a domborulat tökéletesen érinti medencecsontom, így megemeltem csípőm, így őt is simogatva, és lába miatt magamnak is okozva pár jó pillanatot, ameddig apró mozgás után vissza nem helyeztem a helyére, és inkább Evan oldalát cirógattam, másik kezemmel pedig gerince mentén táncoltam ujjaimmal, ajkaim pedig nem restek, övéire tapadnak, nem kiélvezve, de még nem is falva, hagyom, hogy az íze betelítse számat, amit annyira imádok.


grrr  szívecskee  || fast car
Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Evan && Cali - sauna   
Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down
 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Wicked World :: Off topic :: Lezárt játékok-
^
ˇ