HomeHome    CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Be careful making wishes in the dark
● We will be history and you will remember us for centuries ●
Belépés
Chicagoba!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multikapcsoló
új arcokkal...

Szavak
tôled, tôlem.
Nem a neved számít,
csak az, hogy itt vagy...
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (34 fő) Szomb. Okt. 29, 2016 6:34 pm-kor volt itt.
Válaszd meg a nézôpontodat,
és megváltozik a valóság.
*****
írta: Admin
Szomb. Nov. 10, 2018 5:25 pm

Fabletown
írta: Vendég
Hétf. Május 01, 2017 1:31 pm

Marvel-Universe Frpg
írta: Vendég
Szomb. Ápr. 15, 2017 12:16 pm

Superhero Academy
írta: Alice Murray
Pént. Ápr. 14, 2017 10:46 am

Partner kereső
írta: Ashleigh Murray
Csüt. Ápr. 13, 2017 8:52 pm

Avatar foglaló
írta: Ashleigh Murray
Csüt. Ápr. 13, 2017 4:43 pm

Ashleigh Murray
írta: Heather Keeser
Csüt. Ápr. 13, 2017 3:40 pm

Asgard
írta: Vendég
Hétf. Ápr. 03, 2017 11:12 am

Nightmares frpg
írta: Vendég
Hétf. Márc. 27, 2017 6:18 pm

Liam Sawyer
írta: Liam Sawyer
Vas. Márc. 26, 2017 6:46 pm

Mavis Riona Hazeldine
írta: Mavis R. Hazeldine
Pént. Márc. 24, 2017 8:09 pm

Connor;
írta: Shaw Fairley
Pént. Márc. 24, 2017 7:10 pm

Mrs. Wilder
írta: Mason Wilder
Pént. Márc. 24, 2017 6:59 pm

Mason.
írta: Jewel Marano
Pént. Márc. 24, 2017 6:44 pm

Szexi tanárbácsi
írta: Heather Keeser
Pént. Márc. 24, 2017 11:50 am


Share | 
 

 Calanthe Delaney

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Calanthe Delaney   Pént. Dec. 23, 2016 10:02 pm
Calanthe Miva Delaney
someone told me stay away from things that aren't yours, but was he yours if he wanted me so bad?

Epithymía
982
demigod
Aphrodité lányaként a képességeim egybefüggnek anyám istenségével. Mintha szirén lennék, a férfiakat egy érintéssel képes vagyok megbolondítani, elcsábítani. Nem minden esetben használom ki ezt, de elég gyakran előfordul. Imponál, mikor a férfiegyedek vágynak rám, ugyanúgy anyámtól örököltem a fülledt, és meglehetősen sok erotikus pillanatok iránt érzett vonzódásom. Ezt pedig nem fogom vissza. Nem a szerelmet örököltem, hanem az erotikát. Ennyi az egész, a véremben van. Ebből nyerem az erőmet, ha sokáig megvonják a testiséget, sebezhetőbbé válok, könnyebben ölhetnek meg. Regenerációm összefügg a szexuális életemmel, ezért élek aktív nemi életet, nem csak az élvezet miatt. Kellemest a hasznossal.
Ugyanakkor pedig, érzem a levegőben a vágyat, azt is tudom pontosítani, az adott személy ki iránt érzi, de ez levesz az erőmből, bár nem nehéz utánpótlást szerezni.
Holland Roden
Kapcsolatban
Heteroszexualitású
Aprócska kéz simított végig karomon, ahogy a puha ágyon átkarolom az ugyanolyan pöttöm testét, a kis feje pedig vállamon pihen, próbál álomba szenderülni, de nem tud. Pedig már több mesét mondtam neki, amit megtanultam, hogy majd segíthessek neki elaludni.
- Anyu, mondasz még egyet? - emeli meg fejét Dwight, ahogy hatalmas, gyönyörű mélybarna szemeivel rám pislog, ártatlanul. Mostanában gondunk van az elalvással, mivel rémálmok gyötörték, ezért sokat virrasztunk mostanság, de nekem nem gond. Viszont el kell aludnia, tudja, mert riogatom, hogy akkor nem nő nagyra soha.
- Persze - mosolyogtam rá, majd apró csókot nyomtam homlokára, hogy feküdjön vissza, és hallgasson. Csak kifogytam, mesekönyvet most nem hoztam, azt hittem egyszerűbb dolgom lesz, de nem. Ugyanolyan nehéz eset sok mindenben, mint az apja, mármint a biológiai. Sosem meséltem róla, csak az apakaraktert ismeri, de nem engedem, hogy úgy hívja, arra hivatkozva, hogy nem akarom, hogy a fiam kötődjön bármilyen férfihez is, mert sok elhagyott már. A lelkem nem engedné, hogy mást hívjon annak, csak Evan lehetne az, de őt nem engedem a közelünkbe. Magam sem tudom miért. Sokszor rávettem magam, hogy megpróbáljam vele, de valahogy mindig ódzkodtam tőle, és elmenekültem. Most pedig, egy közös gyermek megrémít, nem szeretném őt szeretni, így egyedül nevelem, nélküle. Tagadom azt is, hogy egyáltalán tőle van. - Egyszer volt, hol nem volt...

Volt egyszer egy istenségek korában mérve fiatal lány, és egy igen fiatal férfi. Félistenek voltak, mindketten mások, de mégsem különböztek annyira, csak a legtöbb dologban. Kezdték egymást jobban megismerni. Tudod, mint amikor két ember úgy igazán egymásra talál, de még mindig nem estek szerelembe. Nem hittek benne, nem is vágytak rá sosem, pedig minden ember házasságra és gyerekekre vágyik. Ők nem, csupán szerettek együtt lenni, jól érezték magukat együtt.

- Akkor miért nem házasodtak össze? - nyújtogatta a nyakát, hogy arcomra nézhessen érdeklődve. Csalódottnak tűnt, de csillogott a szemében az érdeklődés.
- Az nem olyan egyszerű - cirógattam puha arcát egy ujjammal, hiába magyaráznám, még nem értené, és nem is kérdezett bele, inkább bólintott, ezt pedig egy jelnek vettem, hogy folytassam.

Az örökkévalóság hosszú idő, ők pedig tényleg örökké éltek. Bárhogy is, de nem gondolkoztak el azon, hogy együtt éljék le ezt a hosszú időt. Mindketten elkezdtek egy életet egymás nélkül, de a sors mindig összesodorta őket, vagyis... Inkább a fiú ment el folyamatosan a lányhoz, hogy a lány kérőit elkergesse, mivel szerinte nem érdemelte meg egy sem azt, hogy a feleségének tudhassák. Nem érdemelték meg, mert a lánynak nem csillogott a szeme úgy, ahogy a szerelemtől szokott. A fiú pedig mindent megtett volna azért, hogy ne adja kezét egy olyan férfinek, akinél nem olyanok a szemei, mint a csillagok.

- Nála olyan volt? - érkezett az újabb gyomorszájas, azaz a kérdése, csak keveset sejtett arról, hogy ez a történet igazi, kiragadva az életem darabkáit az édesapjával.
- Nem... Nem hiszem - ingattam meg a fejem, de elgondolkoztam ezen, hogy vajon néztem-e rá úgy, mint akit szeretek. Óvatos vagyok a szerelemmel, így nem tudom. Fogalmam sincs arról, milyen érzés, csak rossz lehet. Nem kell nekem. Még, ha Evan is lenne az, akkor sem. Talán ezért menekülök előle folyton.

Bízz bennem. Ez ennél is bonyolultabb, de annál szebb történet. A lány szeme sosem csillogott senkire, de attól függetlenül szerette a fiút, ő volt az egyetlen, aki folyton mellette állt. Igen, tényleg, bármiben. Akkor is, mikor a lány talált egy megfelelő férjet maga mellé, bár, sosem mondott neki igent, mert belül tudta, nem ő volt az igazi, viszont nem akarta, hogy baja essen. Sok embert elvesztett a csavarral teli szerelme miatt, de megérte. Mert valahogy, mindig egymás mellett kötöttek ki, mindegy, hogy ott volt a másik is. Egy nap pedig, a lányt megáldotta az ég egy gyönyörű kisbabával, ami felért a legnagyobb csodával. A fiú volt az apukája, de a lány nem tudta, egy család lehetnek-e. Nem akarta elveszteni sem a fiút, sem a kisfiát, így inkább úgy döntött, nem egyesíti a kis családot, a fiúnak pedig azt sem kell tudnia, hogy ő az édesapja a csodagyermeknek.

- És egy család lettek? - egy ásítás után szomjazott a folytatásra, de hangja egyre halkabb volt, mintha ez a történet megnyugtatta volna lelkét annyira, hogy elalvásra képes legyen. Engem pedig ez a tudat annyira, hogy higgadtan tudjak válaszolni.
- Nem tudom. Majd meglátjuk - széles mosollyal öleltem magamhoz szorosabban, majd egy utolsó puszit leheltem apró fejére, mélyen belélegezve illatát, amit annyira szeretek. Csak nyöszörgött egy sort, majd ő is közelebb húzódott hozzám, picurka kezével ölelve, amilyen erősen csak tud. Majd szuszogott, miután lehunyta őzike szemeit, ebből tudtam, hogy álomba szenderült, de nem mozdultam, nem akartam felébreszteni. Csak reggelig tartottam karjaimban csendesen, ügyelve minden mozzanatát, lélegzetét, ahogy mindig tettem, amióta csak a világon van mellettem.

k. || 18 || veterán már || foreveralone
Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Calanthe Delaney   Szomb. Dec. 24, 2016 1:30 pm
Elfogadva!
do not enter this game if you're under 18

Cali! izgatott
Vártam már, hogy te is elkészülj a lapoddal, felkeltette az érdeklődésemet az a lány, aki Evan mazsolányi szívéhez olyan közel áll... Rolling Eyes
Mit ne mondjak, ha nem lennék érzéketlen dög, akkor könnyekig meghatódtam volna az előtörténeteden. Ördög  Nagyon cuki ez a családi idill a kisfiaddal, és külön tetszik, hogy egy esti mesén keresztül tudhatunk meg többet bonyolult "családi" életed apró részeiről.  cuki vagyok
Felkeltetted a figyelmem, szóval rajtad/rajtatok fogom tartani a szemem. nagymosoly
Utadra engedlek, már eleget téptem a szám, szóval foglalózz kérlek, aztán vedd be a játékteret!  izgatott  Crazy love
 
Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down
 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Wicked World :: Off topic :: Törölt karakterek-
^
ˇ