HomeHome    CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Be careful making wishes in the dark
● We will be history and you will remember us for centuries ●
Belépés
Chicagoba!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multikapcsoló
új arcokkal...

Szavak
tôled, tôlem.
Nem a neved számít,
csak az, hogy itt vagy...
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (34 fő) Szomb. Okt. 29, 2016 6:34 pm-kor volt itt.
Válaszd meg a nézôpontodat,
és megváltozik a valóság.
*****
írta: Admin
Szomb. Nov. 10, 2018 5:25 pm

Fabletown
írta: Vendég
Hétf. Május 01, 2017 1:31 pm

Marvel-Universe Frpg
írta: Vendég
Szomb. Ápr. 15, 2017 12:16 pm

Superhero Academy
írta: Alice Murray
Pént. Ápr. 14, 2017 10:46 am

Partner kereső
írta: Ashleigh Murray
Csüt. Ápr. 13, 2017 8:52 pm

Avatar foglaló
írta: Ashleigh Murray
Csüt. Ápr. 13, 2017 4:43 pm

Ashleigh Murray
írta: Heather Keeser
Csüt. Ápr. 13, 2017 3:40 pm

Asgard
írta: Vendég
Hétf. Ápr. 03, 2017 11:12 am

Nightmares frpg
írta: Vendég
Hétf. Márc. 27, 2017 6:18 pm

Liam Sawyer
írta: Liam Sawyer
Vas. Márc. 26, 2017 6:46 pm

Mavis Riona Hazeldine
írta: Mavis R. Hazeldine
Pént. Márc. 24, 2017 8:09 pm

Connor;
írta: Shaw Fairley
Pént. Márc. 24, 2017 7:10 pm

Mrs. Wilder
írta: Mason Wilder
Pént. Márc. 24, 2017 6:59 pm

Mason.
írta: Jewel Marano
Pént. Márc. 24, 2017 6:44 pm

Szexi tanárbácsi
írta: Heather Keeser
Pént. Márc. 24, 2017 11:50 am


Share | 
 

 James & Kim; come and get it

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: James & Kim; come and get it    Kedd Dec. 20, 2016 10:55 am
James & Kim
Kicsit kusza az egész, ami itt van. Hiszen Darren napok óta nem hajlandó kijönni az irodájából. Amit nem is értek, hiszen a nagy mámor istennek illene megmutatni magát. De úgy voltam vele, hogy ha valamit akar, úgy is megtalál. Veszélyben nincs, így inkább elindultam valamit vásárolni, mert kezdtem éhes lenni. Ahogy a boltban jöttem-mentem ne éreztem késztetést egyik ételhez sem. Pedig már két napja koplalok, mert nem kívánok enni. Nem tudom mi ez, talán az, hogy félek mi lesz a döntésük, oda fent. Mert mi van, ha elvesznek tőle? Kap egy másik angyalt? Vagy rájönnek, hogy Darren magától is képes megvédeni magát. Bár ár az elején sem értettem, hogy miért kell egy angyalnak pont egy istent védelmeznie. Bár évezredek óta teszem a dolgom, és megszoktam, hogy mellettem van. Hogy furcsa lenne a hiánya.
Ekkor valakinek neki mentem és szabadkozásba kezdtem volna, de nem ment, mert, amint kinyitottam a szemem láttam, hogy egy aranyos nő egy gyerekkel. Szaporán kért elnézést, én pedig csak bólintottam, bár én úgy vettem le, én voltam a bűnös a nő volt a gyorsabb.
Hangosan kifújtam a levegőt és végül egy joghurttal távoztam, ennyit a nagy bevásárlásról, a kezemben a kis tégellyel elindultam hazafelé, hogy ne okozzak több balesetet és végül hosszas sétám után a hideg kicsípte az arcomat, de megláttam az utcánkat. Megkönnyebbülés járta végig a testem, és ahogy a kulcsaimat kerestem akaratlanul is a szomszédba vándorolt a tekintetem. Annyi minden történt már. Hogy képtelen voltam elviselni, Darren hűvössége, ami leginkább valószínűleg sértettség, hogy Árész felé érdeklődöm, és nem iránta.
Másrész Árész, pedig annyira a hatalmába kerített, hogy akár a szárnyaimat is elveszthetném, ha kiderül, hogy mennyire kusza érzelmeket táplálok a Hadisten felé. Nem szabadna, tosztában vagyok vele, mert Árész nem az én súlycsoportom, de ahogy a fülembe suttog, ahogy hozzám ér, akaratlanul is megborzongok, és a testem követeli, hogy még.
Most pedig itt van James, jó fej srác, mindig segít, amiben csak lehet, még is úgy érzem, hogy nem szabadna. Valami azt sugallja, kerüljem el messzire. De még is, a mosolya és az egész lénye vonzz magához.
Annyira elkalandoztam, hogy fel sem tűnt, hogy az óta itt állok, és csak az ébreszt fel, hogy a kezem fázik, és remegő ujjai közül ismételten kicsusszannak a kulcsok és lehajolva, morgolódva próbálom kinyitni a kaput, de nem megy. Mintha befagyott volna.
Már olyan közel voltam, hogy szitokszavak ezrei csússzanak ki ajkaimon, mikor megláttam Jamest. Megrökönyödve láttam, majd összeszedve minden bátorságomat oda siettem hozzá.
- Szia, ne haragudj, hogy megint én. – kezdem bele idegesen szorongatva a joghurtot és a kulcsaimat, mikor nem merek a szemébe nézni és a cipőm máris érdekesebbnek bizonyul.
- Szóval, nem tudok bejutni a lakásba. Nem nyílik a kapum, nem fordul el a kulcs a zárban. Tudnál segíteni? Vagy hívjak egy lakatost? – harapdálom ajkaimat, mert úgy érzem, hogy ez az utolsó kis gondolat elsőnek is eszembe juthatott volna, mielőtt oda rohanok, hogy mentsenek meg.
Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: James & Kim; come and get it    Csüt. Dec. 22, 2016 12:13 am
Kim & James
Fáradtan értem haza a munkából. Szerelőként dolgoztam és nagyon élveztem. Nem annyira, mint a vadászatot, de muszáj volt találnom valami rendes munkát is. Nagyon csábított a kanapén, de még nem dőlhettem le pihenni. Mióta száműztem magam a családból, minden nap még többet edzek, hogy újra alkalmas legyek.
Felvettem egy fehér atlétát és egy kényelmes nadrágot. Bemelegítettem, mert az kihagyhatatlan az edzés előtt. Szerettem otthon edzeni, mert olyankor volt időm egy kicsit egyedül lenni és gondolkodni mindenfélén. Olyan volt, mint másoknak a meditálás meg a jóga és a hasonlók. Körülbelül egy órája edzhettem, mikor úgy döntöttem, hogy tartok egy kis szünetet. Nekem a szünet sem az, hogy leülök pihenni. Bementem a titkos szobámba, amit mindig kulcsra zárok. Ott tároltam a fegyvereimet. Átnéztem, hogy mind megvan e és a töltényeket is leellenőriztem. Mentem volna vissza edzeni, de meghallottam, hogy a szomszéd hazaért. Kinéztem az ablakomon és megláttam a csodaszép szomszéd lányt. Mióta ideköltöztem, le sem tudom venni a szemem róla. Majdnem minden nap találkozunk. Sokszor át is megyek hozzá, például amikor elromlik valamije, mindig engem hív. A múltkor a mosógépe romlott el, amit nem tudtam megcsinálni, szóval utána nálam mosta a ruháit. Vett új gépet, de mindig kitaláltam valamit, hogy miért nem szerelem be neki. Örültem annak, hogy átjött hozzám mosni. Megláttam, hogy az ajtóval szenved, szóval lesiettem. Csak a papucsomat kaptam fel meg kivittem magammal a szemetet, nehogy megtudja, hogy láttam. 

-Szia, persze hogy segítek. - nyújtottam a kezem, hogy odaadja a kulcsokat. Ha nekem adta, akkor beleraktam a zárba és elfordítottam benne. Picit erősebben kellett fordítani, de sikerült.
-Kész is. Nem kell ide lakatos. - mosolyogtam a lányra.remélem, hogy ez jó lesz kezdésnek cuki vagyok: | outfit | xxx | ©️
Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down
 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Wicked World :: Off topic :: Törölt karakterek-
^
ˇ