HomeHome    CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Be careful making wishes in the dark
● We will be history and you will remember us for centuries ●
Belépés
Chicagoba!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multikapcsoló
új arcokkal...

Szavak
tôled, tôlem.
Nem a neved számít,
csak az, hogy itt vagy...
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (34 fő) Szomb. Okt. 29, 2016 6:34 pm-kor volt itt.
Válaszd meg a nézôpontodat,
és megváltozik a valóság.
*****
írta: Admin
Szomb. Nov. 10, 2018 5:25 pm

Fabletown
írta: Vendég
Hétf. Május 01, 2017 1:31 pm

Marvel-Universe Frpg
írta: Vendég
Szomb. Ápr. 15, 2017 12:16 pm

Superhero Academy
írta: Alice Murray
Pént. Ápr. 14, 2017 10:46 am

Partner kereső
írta: Ashleigh Murray
Csüt. Ápr. 13, 2017 8:52 pm

Avatar foglaló
írta: Ashleigh Murray
Csüt. Ápr. 13, 2017 4:43 pm

Ashleigh Murray
írta: Heather Keeser
Csüt. Ápr. 13, 2017 3:40 pm

Asgard
írta: Vendég
Hétf. Ápr. 03, 2017 11:12 am

Nightmares frpg
írta: Vendég
Hétf. Márc. 27, 2017 6:18 pm

Liam Sawyer
írta: Liam Sawyer
Vas. Márc. 26, 2017 6:46 pm

Mavis Riona Hazeldine
írta: Mavis R. Hazeldine
Pént. Márc. 24, 2017 8:09 pm

Connor;
írta: Shaw Fairley
Pént. Márc. 24, 2017 7:10 pm

Mrs. Wilder
írta: Mason Wilder
Pént. Márc. 24, 2017 6:59 pm

Mason.
írta: Jewel Marano
Pént. Márc. 24, 2017 6:44 pm

Szexi tanárbácsi
írta: Heather Keeser
Pént. Márc. 24, 2017 11:50 am


Share | 
 

 Connor Miller

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Connor Miller   Szomb. Dec. 10, 2016 8:21 pm
Connor Miller
You're my best shot

Connor
29
Mortal
Emberként nem sok képessége van. Talán az orvosláshoz van jó szeme.  
Rafael Lazzini
Házas
Hetero
- Negatív. – állt meg előttem az a nő, aki egykoron álmaim asszonya volt. Minden férfit legyőzve álltam ki, minden apró próbát, hogy megkaparintsam. Azok a kétségbe esett szemek! Nem tudtam mit felelni. Féléve, féléve minden hónapban izgatottan jön velem szembe, hogy terhes. Végre. Minden hónapban szomorú arccal jön ki a fürdőből, hogy nem. Még sem. Rossz megérzés volt. Teljesen bebeszéli magának, de attól nem fog megfoganni a gyerekünk.
Az egész téma már nem is tudom, hogyan jött fel, de azt tudom, hogy nagyon akarom, hogy legyen egy. Nem csak azért, mert anyámat megtudnám nyugtatni, hanem mert lenne valaki akihez haza jönnék. Nem csak úgy, hogy haza megyek, itt van az a nő, akit egykoron annyira imádtam. Hanem, mert várna egy csöppség. Engem az sem érdekelne, hogy fiú vagy lány. Csak az, hogy az enyém.
Nem mozdultam előle. Láttam, hogy a félelem végig szalad a szemén. Gonosz mosolyra húzódtak ajkaim. Ahogy az is izmaim ráfeszültek az ajtóra.
- Megmondtam, megmondtam, hogy menjünk el kivizsgáltatni magunkat. De te, te nem. Még a kedvem is elveszed, hogy rád nézzek, úgy, hogy most megdugjalak. – vágom a fejéhez. Megértem, hogy nehéz lenne neki hallani, hogy meddő, vagy nekem hallani, hogy nem vagyok termékeny. De istenre esküszöm, legalább tudnánk, de így. Így csak azt érzem, hogy direkt engem akar idegesíteni. Olyan közel vagyok ahhoz, hogy valamit a földhöz vágják, hogy inkább eltolom magam az ajtótól.
- Most hova mész? – kérdezi kétségbe esve. Én pedig még arra sem vagyok hajlandó, hogy végig hallgassam, éppen milyen kifogással akarja megmagyarázni, hogy miért nem esett teherbe. Hogy miért nem akar ebben a hónapban elmenni az orvoshoz, hogy miért kellene többször szexelni. Nem. Én nem akarok. Belefáradtam. Vagy csak a munka miatti stressz miatt érzem most így. De egy biztos. Most kell a friss levegő.
Ahogy végig szaladok a lakáson, hogy elő vegyem a kocsim kulcsait és a telefonomat, szinte automatikusan kerülöm ki, hogy érezze most már meguntam, hogy hallgassam őt.
Az ajtóban még pötyögtem egy sms-t Chloe-nak, hogy félóra múlva ott leszek. Amint kiléptem a lakásunk ajtaján, minden féle érzelem végig szaladt rajtam. Talán nem kellene ennyire türelmetlennek lennem. Hogy én is akadályozom a sok negatívitással. De nem akarom, hogy én legyek az oka. Nem. Ez annyira bántaná az egómat, hogy nem akarok még gondolni se rá.
Mikor a kocsihoz érek, oldalra nézve látom, hogy megint valami karcolás van a feleségem verdáján. Még vezetni se tud, lehet jobb is, hogy nincs gyerekünk. Még kinyírná. Várjunk, nem is tudja kinyírni, mert nem tud teherbe esni. Már épp nyitottam volna ki az ajtót, mikor megjött az üzenet, miként, örömmel vár. Az egyetlen olyan nő, akihez úgy megyek, hogy tudom ő a másik felem.
Ő az ikrem, ha úgy dönt ő Nefrológiát választja, akkor is a húgom lesz. Az én pici húgom. Én pedig mindig hozzá menekülök, mikor kiborít a feleségem és John éppen nem ér rá.
Amikor beszállok, a kocsiba a derekamban ismét furcsa fájdalom hasít végig. Pár napja furcsán rosszul érzem magam, mintha valami nem lenne rendben, azon kívül, hogy az életem egy katasztrófa. És tudom is mi a baj, a vesém. Még pedig örökletes vesebetegségem van. Talán ezért akarom ennyire a gyereket, hogy ne ezen kattogjak. Talán a nagy haveromnak is el kellene mondanom, ha már Nefrológus. De talán félek. Ezért lettem még jobban elviselhetetlenebb. Kitudja?! Még az s lehet, hogy pár antibiotikum és minden rendben. Nem kell ide semmi, ahhoz, hogy ellássam magam. Még is csak orvos vagyok. És rohadtul makacs. Majd kezelem én magam.

user neve || kora || tapasztalata || multik
Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Connor Miller   Szomb. Dec. 10, 2016 9:47 pm
Warning!
do not enter this game if you're under 18

Micsoda történet, pedig egy gyerek csodálatos dolog. Hidd el, én már csak tudom. A vesebetegségeddel pedig lehet kezdeni valamit, lehet kapsz valami isteni segítséget, ki tudja. De hisz még te is élsz, szóval nem is értem, hogy miért vagy ennyire makacs.
Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down
 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Wicked World :: Off topic :: Törölt karakterek-
^
ˇ