HomeHome    CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Be careful making wishes in the dark
● We will be history and you will remember us for centuries ●
Belépés
Chicagoba!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multikapcsoló
új arcokkal...

Szavak
tôled, tôlem.
Nem a neved számít,
csak az, hogy itt vagy...
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (34 fő) Szomb. Okt. 29, 2016 6:34 pm-kor volt itt.
Válaszd meg a nézôpontodat,
és megváltozik a valóság.
*****
írta: Admin
Szomb. Nov. 10, 2018 5:25 pm

Fabletown
írta: Vendég
Hétf. Május 01, 2017 1:31 pm

Marvel-Universe Frpg
írta: Vendég
Szomb. Ápr. 15, 2017 12:16 pm

Superhero Academy
írta: Alice Murray
Pént. Ápr. 14, 2017 10:46 am

Partner kereső
írta: Ashleigh Murray
Csüt. Ápr. 13, 2017 8:52 pm

Avatar foglaló
írta: Ashleigh Murray
Csüt. Ápr. 13, 2017 4:43 pm

Ashleigh Murray
írta: Heather Keeser
Csüt. Ápr. 13, 2017 3:40 pm

Asgard
írta: Vendég
Hétf. Ápr. 03, 2017 11:12 am

Nightmares frpg
írta: Vendég
Hétf. Márc. 27, 2017 6:18 pm

Liam Sawyer
írta: Liam Sawyer
Vas. Márc. 26, 2017 6:46 pm

Mavis Riona Hazeldine
írta: Mavis R. Hazeldine
Pént. Márc. 24, 2017 8:09 pm

Connor;
írta: Shaw Fairley
Pént. Márc. 24, 2017 7:10 pm

Mrs. Wilder
írta: Mason Wilder
Pént. Márc. 24, 2017 6:59 pm

Mason.
írta: Jewel Marano
Pént. Márc. 24, 2017 6:44 pm

Szexi tanárbácsi
írta: Heather Keeser
Pént. Márc. 24, 2017 11:50 am


Share | 
 

 Cian Blackthorne

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Cian Blackthorne   Pént. Dec. 09, 2016 8:53 pm
Cian Jason Blackthorne
Legalább fellendülhet a zenei karrierem.Ha Anne Rice dolgainak hinni lehet, a vámpírokból menő rocksztárok lehetnek.

Cian pls
22
halandó
Hát ha azok a képességek számítanak valamit, amikkel én rendelkezem, akkor kérem szépen nagyon profi vagyok elég sok dologban. Például képes vagyok napi két és fél doboz cigit elszívni, de ha épp elfogy a pénzem és meg vagyok szorulva, akkor előbb veszek magamnak ételt, mint dohányárut, pedig szerintem a láncdohányos kifejezést rólam találhatták ki. Aztán ha ez nem lenne elég, akkor még nagyon fontos képességem az is, hogy képes vagyok egy nap alatt akár 15 zacskó chipset is megenni, de a minimum az öt zacskó. Az anyagcserém meg annyira szuper, hogy ahogy bezabálok, már rögtön jön is ki, ennek köszönhetően nem hízok szinte semmit. Viszont elég szar akkor, ha az ember nincs otthon és rá jön a szarhatnék. Na, mindegy. A legjobb képességem viszont mégis talán az lehet, hogy nem jelent gondot egész nap feküdni, vagy semmit se csinálni. Igazából nagyjából azzal töltöm a mindennapjaimat, hogy néha bejárok az egyetemi óráimra, aztán hazamegyek és kockulok. Még nincs felfekvésem, szóval szerintem jól űzöm az ipart azért.
Robert Sheehan
Szingli
Heteroszexuális
Óvatos léptekkel caplattam végig a lakáson, nehogy véletlenül az őrült nőszemély meghallja őket. Vicces belegondolni abba, hogy miként találkoztunk és mennyire megbántam minden pillanatát annak, hogy belébotlottam. Mégis mit hittem abban a retkes pillanatban, amikor leszakítottam azt a hirdetést? Amikor a 21. században, az internet világában mindenkinek lehetősége van arra, hogy az internetre egy pillanat alatt felbassza a kurva lakását és azt, hogy szobatársat keres? Persze az őrültek ott is őrültek, szóval nem igazán tudtam volna kiszűrni a dolgot, de mindegy.
Semmi másra nem várok így hajnali kettő tájékán, minthogy gyorsan a hűtőhöz startoljak, szerezzek magamnak egy kis tejet, aztán visszamenjek a WoW elé, mert a kockulás egyfajta menedéket nyújt az amúgy borzalmas életemben. Na, nem mintha alapjáraton annyira szar dolgom lenne, sőt… Igazán el vagyok kényeztetve, ami azt illeti. Csak azért költöztem el anyától, mert a húgom folyamatosan azzal csesztetett, hogy még negyven évesen is a bugyiját fogom szorongatni, de ez kurvára nem fog megtörténni. Utálom, ha valaki próbára tesz, de amúgy meg nagy ívben fosok mindenre. Ha nincs kedvem bemenni az egyetemre akkor nem teszem, ha nincs kedvem itthon lenni, akkor elmegyek a szaktársaimmal vedelni, mert minket ilyen kapcsolat köt össze. Inni bármikor és bárkivel lehet, szóval nem kell különösen nagy spanoknak lennünk ahhoz, hogy elmenjünk valahova együtt. Mindegy hova, csak épp ne legyek itthon, amikor a Nőszemély van itt. Kiver tőle a hideg, kiráz a víz, meg minden hasonló.
Most viszont nagy bánatomra itthon van, és meg kéne szereznem a bizonyos tejecskét. Anélkül éjjel fájni fog a kényes kis pocakom, szóval nagyon ideje lenne összeszednem magam, és elfutni érte. De komolyan… Komolyan nagyon félek. Ha nem lett volna jó csaj, ha tudtam volna… Akkor minden bizonnyal azonnal hátat fordítok mindenkinek és mindennek, hogy aztán fejvesztve meneküljek el innen. Most is nagyon szívesen megtenném, de akkor elvesztem a fogadást. Kell az nekem? Nem. A fogadások és a játék mindennél fontosabbak, hiszen ebből áll az élet, nem? Ha most elbukom, akkor mindig el fogok, az pedig nekem nem kell. Nem akarom nézni a kárörvendő arcát. Azért is ki fogom bírni a Boszorkány mellett – igen, számos néven illettem már, külön kis füzetben vezetem azokat, amiket felhasználtam – egyszerűen muszáj. Nem akarok megszégyenülni a húgom előtt. Vagy csak be kéne mutatnom neki? Amilyen cicababa, szerintem nem tartana sokáig, hamar menekülőre fogná. Hiszen még én, érett férfiként is szeretnék elfutni elég sokszor.
Na, de tényleg túl sok lesz itt a felesleges gondolkodásból, már nagyon meg kéne indulnom, hogy összeszedhessem azt a kurva tejet, mert túl sok ideje vagyok már a szobámon kívül. Általában bezárva tartom az ajtót, mert akkor nem tud betörni, de NEM CIAN SZÉPEN MÉSZ A TEJEDÉRT ÉS NEM KALANDOZOL EL EZREDJÉRE IS. Francnak álmodozok ennyit alaptalanul, kéne már az a rohadás innivaló, mert a torkom is kezd rendesen porzani, talán túlságosan is, szóval tényleg össze kéne szednem magam már végre.
És a végső elhatározást is sikeresen meghoztam, szóval már sompolygás helyett inkább kilőttem, mert minél hamarabb túl akartam lenni a találkozáson, de remélem, hogy most nem idéz szellemet vagy woodoo babázik, mert akkor tényleg megőrülök… Bár az idő pont megfelelő lenne hozzá, azért mégis reménykedem benne, hogy nem teszi. Akkor szerintem tényleg sírva futnék el, miközben anyámért kiáltozok.
És végre elértem a csodakonyha területét. Már tényleg azt éreztem, hogy a világ leghálásabb embere vagyok a dolog miatt, hiszen eddig még nem futottam össze a lakótársammal. Talán elfáradt a sok sátánidézésben, vagy mi a fenében, és már jó mélyen durmol. Király, akkor nincs más dolgom, mint ráérősen odasétálni a hűtőhöz, kivenni belőle mindent, amire szükségem van, aztán elhúzni a belem, hogy tudjak spellelni a többieknek. És most kivételesen nem akadtam le túlságosan, szinte már azonnal sikerült összeszednem magam és gyorsan a hűtőhöz lépjek, ami amúgy kissé szegényesen volt megpakolva… Hiányzott belőle a tej. Óh, a picsába, ez a ribi már megint nem vett semmit… Na mindegy. Csalódottan fordultam meg, hátha csak az asztalon hagytuk kint. Nem baj, ha egy picit megbuggyant, legalább ízesebb lesz, vagy mi a fene… És ekkor pillantottam meg a gyér fényben a kócos fejet, ami alól csak az arc körvonala látszódott ki, és egészen hátborzongatónak tűnt a hűtő által kölcsönzött fényárban a fehér hálóinges alakja.
- Szia – köszönt nekem, aztán belehajolt az arcomba, én pedig kicsit sem férfiasan sikoltottam fel, majd vágtam be a hűtőajtót és futottam ki a lakásból. Tényleg frászt kaptam, mi a szar ez komolyan? Csak arra tudtam gondolni, hogy fussak messzire, a lehető legmesszebbre, hogy ne találkozhassak vele. Legszívesebben a világból is kifutottam volna, de arra sajnos nem volt lehetőségem, így megelégedtem a lépcsőház elhagyásával is, ami azt eredményezte, hogy a hideg kövön álldogáltam az utca közepén, egy szál alsógatyában… Szamara miatt.

secret || majdnem két x || 1 x mínusz 5 év || Eugene
Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Cian Blackthorne   Szomb. Dec. 17, 2016 7:16 pm
Elfogadva!
do not enter this game if you're under 18

Nem tudom, hogy kell neked jobban. Pszichiáter, gasztroenterológus vagy pap. Mind a három esetleg. Sadako Szamara alá meg adunk egy Ladát majd, jó? A japán Kör sokkal jobb volt. Meg az az eredeti. Tudtad, hogy Anne Rice gyűlölte az Interjú a vámpírral filmváltozatát? Tök random trivia. Ha megfogadsz egy jó tanácsot, akkor pszichiáter, gasztroenterológus, pap szentháromság/hatság után csöngess be Elwoodékhoz. Ők nagyon szeretik a kóbor terrorizáltakat befogadni.
Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down
 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Wicked World :: Off topic :: Törölt karakterek-
^
ˇ