HomeHome    CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Be careful making wishes in the dark
● We will be history and you will remember us for centuries ●
Belépés
Chicagoba!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multikapcsoló
új arcokkal...

Szavak
tôled, tôlem.
Nem a neved számít,
csak az, hogy itt vagy...
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (34 fő) Szomb. Okt. 29, 2016 6:34 pm-kor volt itt.
Válaszd meg a nézôpontodat,
és megváltozik a valóság.
*****
írta: Admin
Szomb. Nov. 10, 2018 5:25 pm

Fabletown
írta: Vendég
Hétf. Május 01, 2017 1:31 pm

Marvel-Universe Frpg
írta: Vendég
Szomb. Ápr. 15, 2017 12:16 pm

Superhero Academy
írta: Alice Murray
Pént. Ápr. 14, 2017 10:46 am

Partner kereső
írta: Ashleigh Murray
Csüt. Ápr. 13, 2017 8:52 pm

Avatar foglaló
írta: Ashleigh Murray
Csüt. Ápr. 13, 2017 4:43 pm

Ashleigh Murray
írta: Heather Keeser
Csüt. Ápr. 13, 2017 3:40 pm

Asgard
írta: Vendég
Hétf. Ápr. 03, 2017 11:12 am

Nightmares frpg
írta: Vendég
Hétf. Márc. 27, 2017 6:18 pm

Liam Sawyer
írta: Liam Sawyer
Vas. Márc. 26, 2017 6:46 pm

Mavis Riona Hazeldine
írta: Mavis R. Hazeldine
Pént. Márc. 24, 2017 8:09 pm

Connor;
írta: Shaw Fairley
Pént. Márc. 24, 2017 7:10 pm

Mrs. Wilder
írta: Mason Wilder
Pént. Márc. 24, 2017 6:59 pm

Mason.
írta: Jewel Marano
Pént. Márc. 24, 2017 6:44 pm

Szexi tanárbácsi
írta: Heather Keeser
Pént. Márc. 24, 2017 11:50 am


Share | 
 

 Francesca "Frankie " Mason

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Francesca "Frankie " Mason   Hétf. Dec. 05, 2016 7:08 pm
Francesca Mason
Story of my life.

Frankie
Kor
Demigod
Nem tud még semmilyen képességről, hiszen nincs tisztában vele, hogy félisten.
Willa Holland
Kérdőjeles
Biszexuális
Amikor tudod, hogy neked mi az életcélod, és elvileg mindenki támogat, hogy te legyél a hős.. Nem tudják, mennyi áldozattal jár, hogy nem látod a családod, csak a tragédiát. De kit érdekel, igaz? Mert ha végig mész a szamárlétrán már nem fog érdekelni, hogy miből maradtál le, mert elismert újságíró leszel, aki mások életével foglalatoskodik, és olyan fizetésed lesz, amiről a többiek csak álmodnak. Csak, hogy nekem, nem ez játszódott le a szemem előtt, mikor kinyitottam az ajtót, hogy meglepjem a páromat.
A kép, ami akkor fogadott, felért egy arculcsapással. Olyan erővel ért az inger, hogy a gyomrom azonnal megfordult. Nem tudtam, hogy mit tegyek, még se hányhatok a lakás közepére.
- Frankie, kincsem, ez nem az, aminek látszik.. – mászik ki az ágyból a pasim, és éppen próbálkozik nem hasra esni, míg magára rángatja az alsóját.
- Minek látszik? Minek kellene, hogy látszódjon? – megemeltem a szemöldökömet, és erősen bent tartva a levegőz küzdöttem, hogy a gyomrom tartalma ne landoljon az elég drágának tűnő szőnyegen. A vörös lány elégedett arcot vágva nyúlt el az ágyon, mintha ott se lennék. Micsoda pofátlanság! Én vagyok Gavin barátnője, ez meg úgy viselkedik, mintha már a felesége lenne. Vagy a menyasszony, minimum.
- Csak hiányoztál, érted? Nagyon. – olyan gesztikulációval ejtette ki a szavakat, hogy megrémültem. Ennyire nem ismertem fel? Hogy egy átkozott hazudozó áll velem szembe? Akinek csak egy jó reklám voltam, a gimi pompom lánya, és a focicsapat kapitánya, öröktörvény, hogy nekik együtt kell lenniük. Abba az álomvilágban éltem, hogy majd egyszer összeházasodunk, mint a mesékben. Mi leszünk a tökéletes család.
- Hiányoztam és ezért másik lánnyal bújsz ágyba?! – olyan halkan beszéltem, hogy lehet, erősen kellet volna, koncentráljak, vagy fülelnem, hogy meghalljam, mit mondok. Persze Gav, azonnal megakadt. Mi mást tehetett volna? Mondja azt, hogy igen, férfi vagyok, vannak szükségleteim? Talán még az is jobban hangzott volna, mint sem, hogy annyira hiányoztam, hogy mással kefél.
- Nem, nem úgy értem. De ne forgasd ki a szavaimat. Szeretlek! – elindult felém, de a szextől és az izzadságtól bűzlő kezétől a gyomrom erőteljesebben kezdett el háborogni. Nem akartam, hogy hozzám érjem. Nem akartam, hogy a közelembe legyen.
- Szemét vagy. – nevettem fel olyan keserűen, hogy magam is meglepődtem.
- Ugyan már, és mit fogsz csinálni? A kutyának sem kellesz. A városban mindenki tudja,hogy az enyém vagy. – olyan fölényesen köpte a szavakat, hogy az undor, ami elöntött olyanokra késztett, hogy magam is meglepődtem.
- Gavin, csak a polgármester fia vagy, az rendőrök rohadtul nem foglalkoznak veletek, de mi van, ha egy újságíró egyszerűen felhívta a figyelmet? – álltam előtte, olyan magabiztossággal, hogy még mosoly is sikerült a számra varázsolni.
- Azt mondod, van valakid? Frankie egy zsaru?! – megindult felém, én pedig úgy éreztem, hogy a magabiztosságom, erős páncélja nem sokára, olyan könnyen hullik millió darabra, mint egy törékenypohár.
- Azt, képzeld el, eddig nem mertem közeledni felé, de ezek után. Felejts el Gavin, ott van a vöröske. – mutattam a léhondára, aki még mindig úgy terpeszkedet az ágyban, mintha valami komédiát nézne végig. Nem akartam nagyon kikelni magamból, vagy ekkorát hazudni, de kihozta belőlem az állatot.
- Frankie, újságíró vagy, ki a fene nézne rád? – nevetett fel nemes egyszerűséggel, így közölve azt, hogy igen csak a ranglétra alján vagyok. De még mielőtt a közelembe érhetett volna, azonnal hátat fordítva kiszakadtam az ajtón. Mibe keveredtem? Kell keresnem Riley-t, aki eljátssza hogy a pasim. Legszívesebben vállon veregettem volna magam. De nem volt másik út, nem akartam, hogy úgy érezze ő pótolhatatlan. Kellet az egójának a pofon. De most? Most én fogom kapni a legnagyobb pofonokat, főleg, hogy ha arra gondolok, hogy mire készülök.
~ 2 héttel később~
Éreztem, hogy az ereimbe felpezsdül a vér és a testem bizsereg, még soha nem váltott ki belőlem semmi sem ilyen hatást. Legjobb lenne, ha kiugorhatnék a bőrömből. Olyan jó érzés volt, csak ücsörögtem a háztetőn, lóbáltam a lábam, hagytam, hogy az eső cseperegjen a hajamra és még is, úgy éreztem magam, mintha méz folyna végig a karomon, a hajamon. Még sosem éreztem ennyire jól magam. De azt hiszem ezt már párszor elmondtam.
- Frankie azonnal gyere le onnan! – kiabált fel Riley és karba font kézzel topogott a ház előtt a pázsiton. Széles mosollyal integettem neki, majd csak annyit mondtam, hogy jöjjön fel. Csodaszép New York, ahogy a köd felszáll és az eső utat tör ebben a tejszerű anyagba. Nem is kellet sok, hogy Rayen már mellettem ücsörögjön, rajta a sapka ellenzője meggátolta, hogy a szemébe hulljon a pára és az eső, de én ezt élveztem, ahogy rám nézett éreztem, hogy ez több mint barátságnál. De ez szigorúan az ő részéről. Én nem érezek semmi ilyesmit!
- Frankie, arra gondoltam, hogy ma este eljöhetnél egy koncertre, nagyon klassz, még neked is tetszhetne.. Mellesleg, ha már a pasid vagyok el kéne járnunk valahova. Még a végén nem hiszik el. – oldalra billentve a fejem néztem fel rá.
- Ma este dolgozom. – húztam el a számat, igen, ha nem dolgoznék, akkor nem tudnék elmenni koncertekre, de az a bibi, hogy akkor vannak, a koncertek mikor én dolgozom.
- Ugyan már, cserélj műszakot, vagy jelents beteget. El kell jönnöd velem! – motyogtam azokkal a „kiskutya szemekkel” amiknek az ember nem tud ellenállni. A legjobb barátom, sőt az egyetlen, nincsenek lány barátaim, én mindenkitől félek, még a tömegtől is. Most még is elővettem a telefont és hosszas tárgyalásokat lefojtatva megkaptam szabadnak ezt az estét, de, csak mert eddig nem volt semmi panasz és alkalom sem, hogy ilyet kértem volna.
- Este hétkor jövök! – szinte pezsegve mászott le és rohant haza, az órámra néztem láttam, hogy még egy alvás bele fér az időmbe. Így megtöröltem az arcom és a hajam, majd az ágyamba bújva elaludtam. Szinte repült az idő, felkeltem, lezuhanyoztam és megszárítottam a hajam, ahogy a vállamra omlott elégedett voltam vele, végre valahára.
De aznap, más történt. Túlléptünk azon a ponton, hogy eljátsszuk, hogy együtt vagyunk. Most pedig itt állok, terhes vagyok, de viszont nem merem megmondani neki.

user neve || kora || tapasztalata || multik
Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Francesca "Frankie " Mason   Szer. Dec. 07, 2016 4:05 pm
Elfogadva!
do not enter this game if you're under 18

Hajaj, nekem az a véleményem, hogy állj elé, és mondd meg, hogy terhes vagy. Ha nem tetszik neki, akkor majd elintézem, szépen csendben. Na jó, nem leszek annyira kegyetlen, de megérdemel majd egy taslit, ha nem kell neki a gyerek.
Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down
 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Wicked World :: Off topic :: Törölt karakterek-
^
ˇ