HomeHome    CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Be careful making wishes in the dark
● We will be history and you will remember us for centuries ●
Belépés
Chicagoba!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multikapcsoló
új arcokkal...

Szavak
tôled, tôlem.
Nem a neved számít,
csak az, hogy itt vagy...
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (34 fő) Szomb. Okt. 29, 2016 6:34 pm-kor volt itt.
Válaszd meg a nézôpontodat,
és megváltozik a valóság.
*****
írta: Admin
Szomb. Nov. 10, 2018 5:25 pm

Fabletown
írta: Vendég
Hétf. Május 01, 2017 1:31 pm

Marvel-Universe Frpg
írta: Vendég
Szomb. Ápr. 15, 2017 12:16 pm

Superhero Academy
írta: Alice Murray
Pént. Ápr. 14, 2017 10:46 am

Partner kereső
írta: Ashleigh Murray
Csüt. Ápr. 13, 2017 8:52 pm

Avatar foglaló
írta: Ashleigh Murray
Csüt. Ápr. 13, 2017 4:43 pm

Ashleigh Murray
írta: Heather Keeser
Csüt. Ápr. 13, 2017 3:40 pm

Asgard
írta: Vendég
Hétf. Ápr. 03, 2017 11:12 am

Nightmares frpg
írta: Vendég
Hétf. Márc. 27, 2017 6:18 pm

Liam Sawyer
írta: Liam Sawyer
Vas. Márc. 26, 2017 6:46 pm

Mavis Riona Hazeldine
írta: Mavis R. Hazeldine
Pént. Márc. 24, 2017 8:09 pm

Connor;
írta: Shaw Fairley
Pént. Márc. 24, 2017 7:10 pm

Mrs. Wilder
írta: Mason Wilder
Pént. Márc. 24, 2017 6:59 pm

Mason.
írta: Jewel Marano
Pént. Márc. 24, 2017 6:44 pm

Szexi tanárbácsi
írta: Heather Keeser
Pént. Márc. 24, 2017 11:50 am


Share | 
 

 Finn & Sio

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Re: Finn & Sio   Kedd Dec. 13, 2016 8:49 pmDeimosz && Eiréné
just love you ~ Korhatáros
Megüti a fülem a figyelmeztetés, ami a hangjában van, de most az sem érdekel. Miért is érdekelne? Benne vagyok a slamasztikában, és fogalmam sincs, hogy fogok ebből kijutni. Talán sehogy. Talán kijutok, csak rohadt sokára. Ami biztos, hogy egy fokkal kényelmesebb az asztal, az már más dolog, hogy minden utamban lévé dolgot fogok, és leseprek. Eddig se tudtam gondolkodni nagyon, de most már teljes mértékben egyetlen egy valami jár az eszemben, az pedig ő. A hátam ívbe feszül, a körmeimet a saját kezembe vájom, a fájdalmat se érzem, a kéj, a sóvárgás Deimosz után teljesen a hatalmába kerített, mert ettől is többet akarok.
<3 ✗✗ Who cares? ✗✗ Gone ✗✗ ©

Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Finn & Sio   Kedd Dec. 13, 2016 8:58 pm

Eiréné & Deimosz

Durván játszom vele? Még szép. Faragatlan egy tuskó tudok lenni, az ágyban is akár. Inkább a falnál jelen helyzetben. De ő neki pontosan ez a tuskó kell. Nem érdekli a figyelmeztetésem, pedig jobban tenné, ha igen. Ám, ha magára hozza a bajt, akkor élvezze is ki amíg lehet, mert ami utána jön az nem lesz kellemes. Lábujjhegyen topogni körülöttem, megszégyenülve? Szinte látom is a legyőzött arcát. Szerencse, hogy az asztalon alig van pár dolog, a kávézóasztalon ül a laptop, így nem tehet kárt benne, mert akkor meg is ölném helyben. Sötét mosoly ül ki a képemre, ahogy ívbe feszül a háta, magát karmolja. Én pedig tovább ostromolom őt és az elméjét is, azzal, hogy lassítok és mélyebb mozdulatokra váltok. Viszont önző módon hátradöntött fejjel, hangos nyögésekkel élvezkedem én magam is.
- Na most mondd el, hogy gyűlölsz. - a hangom kéjes nyögéssel vegyül el.

©
Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Finn & Sio   Szer. Dec. 14, 2016 12:03 amDeimosz && Eiréné
just love you ~ Korhatáros
Csakis saját magam okolhatom, amiért itt vagyok. Senki nem kényszerített rá, hogy itt legyek, és élvezkedjek a falnál, Vele. Sőt felszólított, hogy menjek, mert ennek nem lesz jó vége. Nem is most fogok szégyenkezni miatta, hanem amint az elmém felszabadul, s nem fogok csak rá gondolni, mert most csak ő van. Akkor jön majd a szembesülés, hogy végleg legyőzött, és én meg annyit tehetek, hogy elfogadom ezt a tényt, aztán próbálok a békére törekedni. De nem fogja hagyni, ha alkalma lesz rá úgyis az orrom alá dörgöli. Nem is agyalok tovább, nem bírok, amit velem tesz azt nem lehet épésszel kibírni, biztos vagyok benne, hogyha ennek vége megőrülök, belebolondulok a tudatba, hogy ezt ő csinálta velem.
- Nincs rá megfelelő kifejezés, ami megmutatná mennyire gyűlöllek. – nyöszörgöm lehunyt szemekkel, egy pillanatig még a tisztánlátásom is visszatér, hála neki gyorsan elillan ez az érzés.
<3 ✗✗ Who cares? ✗✗ Gone ✗✗ ©

Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Finn & Sio   Szer. Dec. 14, 2016 8:00 pm

Eiréné & Deimosz

Ezért kell mindig tervnél maradni és nem megingani egy mikrométert sem, mert a vége így néz ki. Mint egy vonatszerencsétlenség, teljesen kisiklottan, véresen. Pontosan ez lesz az, ami a napok végéig kísérteni fogja. A saját hülyeségének az árvája lesz, a földön, sírva. Mert bizony vannak határok, amiket át kell lépni, hogy megtudhassuk, hogy húzódnak, ő pedig megtalálta az enyémet. Nem kérek tőle útlevelet sem... Csak végtelenül élvezem, ahogy az elméje darabkái már régen eltűntek és kizárólag rám összpontosul minden figyelme és a kéjre, amit miattam átélhet.
- Nem szavakkal akarok választ. - morgok rá és az egyik kezemmel kitapintom a legérzékenyebb pontját, hogy csak azért is belefojthassam a szót. Mert én bizony addig nem engedem el, amíg többször meg nem mutatja nekem milyen szépen veszíti el szinte az eszméletét is.

©
Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Finn & Sio   Pént. Dec. 16, 2016 5:47 pmDeimosz && Eiréné
just love you ~ Korhatáros
Van egy olyan pillanat, amikor az őrület megsimogatja az eszed, és a lelked is, aztán taszít rajtad egyet, hogy lezuhanj, és másként térj vissza. Olyan valaki leszel, aki képtelen a gondolkodásra, amit meg elterveztél nem tudod végbe vinni. Aztán majd bőghetek egyedül, hogy mekkora hülye vagyok, mert az vagyok, ezt nem tudom letagadni.
Levegő után kapkodok, a körmeimet a saját vérem festi vörösre, pedig legszívesebben lekaparnám az arcát, amiért az őrületbe hajszolt. Amiből talán sosem fogok teljesen kimászni, addig biztosan nem, amíg ő azt nem akarja. Pedig kedvem lenne a fejéhez vágni dolgokat, de képtelen vagyok rá, szinte belefulladok abba, hogy ne kiáltsam el magam hangosan. Érzem, hogy végem van többszörösen is, viszont még mindig nem akarok ebből kiszabadulni, és van egy sejtésem, hogy úgysem hagy még békén.
<3 ✗✗ Who cares? ✗✗ Gone ✗✗ ©

Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Finn & Sio   Vas. Jan. 08, 2017 12:24 pm

Eiréné & Deimosz

Nem tudja milyen az őrület igazi színe. De most megismerheti nagyon is intim közelségből. Egy részem kíváncsi mi marad belőle, ha ezzel itt végzünk... A másik részem pedig próbálja a közönyös álcát fenntartani az arcomon, hogy ez csak egy bosszú. Egy lecke neki, amit nem felejthet el, amíg világ a világ.
Egészen bájos, hogy próbálja magát szinte menteni azzal, hogy a karjába kapaszkodik, próbálva nem elveszni végleg. De azzal már nagyon elkésett. Kimondta, hogy engem akar. Engem... Pont azt aki a békét két lábbal tiporja. Most pedig a béke istennőjét tiprom kéjjel. Még egészen kegyes is vagyok ráadásul. Sötét vigyor kúszik a képemre, ahogy érzem a feszültséget benne, amit hangok elfojtása kivált. Én nem fogom vissza egyik mocskos kis nyögésemet, amik egyre sűrűbben támadnak fel, ahogy közelít számomra is beteljesülés. Szinte elsötétedik a világ, mikor végre utolér és hagyok magamnak egy-két percet, hogy teljesen átadjam magam az érzésnek. Mikor végre, szinte felületesen, lassan lélegezve lépek el tőle és teleportálok el, hogy visszaöltözhessek.

©
Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Finn & Sio   Kedd Jan. 10, 2017 12:02 amDeimosz && Eiréné
just love you ~ Korhatáros
Akármennyire is szeretném azt hinni, hogy nem törik meg bennem valami, akkor ennél is hülyébb lennék. Márpedig ennél szerintem nincs lejjebb, de lehet tévedek, viszont nem akarom megtudni meddig süllyedhetek, elég ennyi is. Így is pocsék időszak jön rám, igen, magamnak okoztam, tudom nagyon jól. Viszont most azt gondolom, hogy megérte, még akkor is, ha küzdök a hangoskodás ellen, még így is sikerül egy-egy hangosabb nyögést kiengednem.
Elenged, ahogy őt is eléri vég, pár perc után öltözöm fel, szükségem van a normális légzésre, vagyis csak az éppen maradt ruháimba tudok bújni. Összeszedve a maradék büszkeségem lépek ki az ajtón, s zárom be magam mögött. Hogy meddig tart a büszkeség? Pont addig, amíg a kocsiba nem ülök, hogy hazamenjek.  
<3 ✗✗ Who cares? ✗✗ Gone ✗✗ ©

Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Finn & Sio   
Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down
 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Wicked World :: Off topic :: Lezárt játékok-
^
ˇ