HomeHome    CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Be careful making wishes in the dark
● We will be history and you will remember us for centuries ●
Belépés
Chicagoba!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multikapcsoló
új arcokkal...

Szavak
tôled, tôlem.
Nem a neved számít,
csak az, hogy itt vagy...
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (34 fő) Szomb. Okt. 29, 2016 6:34 pm-kor volt itt.
Válaszd meg a nézôpontodat,
és megváltozik a valóság.
*****
írta: Admin
Szomb. Nov. 10, 2018 5:25 pm

Fabletown
írta: Vendég
Hétf. Május 01, 2017 1:31 pm

Marvel-Universe Frpg
írta: Vendég
Szomb. Ápr. 15, 2017 12:16 pm

Superhero Academy
írta: Alice Murray
Pént. Ápr. 14, 2017 10:46 am

Partner kereső
írta: Ashleigh Murray
Csüt. Ápr. 13, 2017 8:52 pm

Avatar foglaló
írta: Ashleigh Murray
Csüt. Ápr. 13, 2017 4:43 pm

Ashleigh Murray
írta: Heather Keeser
Csüt. Ápr. 13, 2017 3:40 pm

Asgard
írta: Vendég
Hétf. Ápr. 03, 2017 11:12 am

Nightmares frpg
írta: Vendég
Hétf. Márc. 27, 2017 6:18 pm

Liam Sawyer
írta: Liam Sawyer
Vas. Márc. 26, 2017 6:46 pm

Mavis Riona Hazeldine
írta: Mavis R. Hazeldine
Pént. Márc. 24, 2017 8:09 pm

Connor;
írta: Shaw Fairley
Pént. Márc. 24, 2017 7:10 pm

Mrs. Wilder
írta: Mason Wilder
Pént. Márc. 24, 2017 6:59 pm

Mason.
írta: Jewel Marano
Pént. Márc. 24, 2017 6:44 pm

Szexi tanárbácsi
írta: Heather Keeser
Pént. Márc. 24, 2017 11:50 am


Share | 
 

 Finn & Sio

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Finn & Sio   Csüt. Dec. 01, 2016 9:50 pmDeimosz && Eiréné
just love you
Meow lassan egy hete szobrozik Finn ajtaja előtt, még mindig azt hiszi, hogy visszatér. Sőt, én is. Tehát igaz, hogy az állat átveszi a gazdája szokását.
- Hiába Meow, nem jön vissza. Döntött. Nekünk pedig tovább kell lépni. – veszem fel a macskát, majd a konyhába viszem, hogy enni adjak neki, meg inni egész napra, vége a szabadságomnak, későn fogok hazaérni. Most pedig nincs lakótársam, hogy szóljak neki dobja meg a doromboló szörnyeteget étellel. – Este jövök, addig légy jó. – simogatom meg a fejét, mielőtt kilépnék a lakásból. Talán keresnem kéne magam mellé valakit. Valami egyetemistát, azt hiszem nem lenne vele gondom, habár lehet valami orgiát rendezne, én meg hülyét kapnék.
A munkahelyemen pedig kellemetlen meglepetésben részesülök. Éppen hogy beesek, amikor egy újonc lép elém, s kéri, hogy fáradjak a tárgyalóterembe. Az ISIS megint alkotott, annyira rühellem őket, pedig nem szabadna így gondolkodnom, de nem tehetek róla a békéért harcolok. Ők pedig folyamatosan meggátolnak abban, hogy békét teremtsek.  
- Százados, egy Interpol összekötő tiszt is várja már. – összeszorítom az állkapcsomat, s bólintok. Az elmém üvöltözik, hogy nem kéne belépnem a terembe. S igazai is van, amikor meglátom a volt lakótársamat.
- Breckenridge. Mit kell tudnom? – kérdezem kíváncsian, a viszontlátás nem segít azon, hogy magamba sulykoljam nem érzek iránta semmit. Mert érzek, de előbb a munka, aztán ráérek bőgni a macskának.
<3 ✗✗ Who cares? ✗✗ Gone ✗✗ ©

Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Finn & Sio   Hétf. Dec. 12, 2016 4:36 pm

Eiréné & Deimosz

Már egészen jól sikerült berendezkednem a lakásomban. A kipakolás nem tartott sokáig, de szereztem új bútorokat, amik még csak végtelenül sem hasonlítanak ahhoz, amikkel Eiréné rendelkezett. Modern, letisztult formák mindenhol. Sehol semmi öregasszonyos. Macska sem. Vége van. Végre talán. Nem megyek végig még egyszer azon, amin fél évezrede. Nem hiszek semmi olyan szarban, mint amiben Eiréné. Már maga az ötlet is abszurd volt, hiába próbálta Thanatosz is azt, hogy enyhüljek meg. Ha! Mintha nem az ő testvére okozta volna ezt.
Behívnak dolgozni, én pedig hosszú léptekkel vágtatok fel a lépcsőkön, szinte megszokva azt, hogy mindenki félreugrik előlem. A félelem munkálkodik, én sem nyugodhatok hát. Mintha eszem ágában lenne... Bent a tárgyalóteremben szinte pánikoló admirálisok és tengernagyok vázolják fel a helyzetet. Én csak bal kézzel intem őket csendre, hogy egyesével mondják el mi történt. Mire fintoroghatnék egyet az emberi kicsinyességen és ostobaságon, addigra a hátam mögött érzem Eiréné jelenlétét, de nem pillantok rá sem. Még akkor sem, mikor kérdez.
- A tálibok kritikus infrastrukturális pontokat kezdtek támadni Kabul környékén. A repteret sikeresen tartják a magyar erők, de az elektromos hálózatot ért támadás közben több civil túszt is ejtettek. Egyikük diplomata és van egy beépült CIA-ügynök is.

©
Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Finn & Sio   Hétf. Dec. 12, 2016 5:37 pmDeimosz && Eiréné
just love you
A legjobb dolog, amit tehetek, hogy a munkába temetkezem. Hiába a nővéreim tanácsa, hogy menjek és keressem meg, aztán mondjam el a dolgokat, mert jobb lesz. Nem lesz. Elsődleges dolgom, hogy békés legyek, ha be kéne vallanom az érzéseimet biztos nem lennék az. Másodlagosan meg az a feladatom, hogy békét hozzak az emberekre, szóval nem gondolhatok magamra.
De azt elképzelni nem tudom miért őt kellett berendelni, más nem volt kéznél? Vagy csak szimplán a sors istennők szórakoznak, akik mehetnének máshova is, mondjuk a Tartaroszba. A pánik, és félelem már az ajtóban arcon csap. Éljen. Előbb nyugtatok le egy felbőszült bikát, mint ezeket. Csak sóhajtok egyet, amikor közli velem a tényeket. Végigjártatom a tekintetem az egyenruhába bújtatott emberekben, végül megszólalok.
- Rendben van. Kimentjük a túszokat, az a diplomata, és ügynök fontos számunkra. Küldjék ki a Delta Force-t, kapjanak légi támogatást is.. Amint kész az akció, lebombázhatják a tálibokat. – gondolkodom el, igen a béke istennőjét hallhatták, aki arra készül, hogy embereket öl. De háborúban állok, és vannak veszteségek, akár tetszik, akár nem.
<3 ✗✗ Who cares? ✗✗ Gone ✗✗ ©

Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Finn & Sio   Hétf. Dec. 12, 2016 5:51 pm

Eiréné & Deimosz

Fel vagyok készülve arra, hogy Eiréné baromságokat fog javasolni. De ő sem gondolhatta egy percig sem komolyan, hogy állandósulni fog az, hogy ott élek vele. Évszázadokkal ezelőtt megöltem azt az énemet, amelyik képes rózsaszín ködös ostobaságokra. Nem tudom vagy nem érdekel, hogy mit érez, de ő is jobban járna, ha azt az utat választaná, amit én.
Cinikusan vonom fel a szemöldököm. Ha nem lennék ilyen halott lelkileg, akkor fel is horkantanék. Éppen kettő vagy több csillagos tábornokoknak akarja megmondani, hogy mit csináljanak? Mi csak tanácsadók vagyunk. Az egyik admirális rám pillant.
- Uraim, tudtommal Rosewood százados nem az Egyesült Államok elnöke, tehát nem is hozhat ilyen döntést és nem adhat parancsot innen. Ráadásul maga a felvetés is szembe megy a genfi egyezményekkel, azok közül is elsősorban a IV.-el. Én felveszem a kapcsolatot a helyi rendvédelmi szervekkel, hogy kezdjék meg a túsztárgyalásokat, nem felfedve semelyikük kilétét. - fogom össze a kezeim a hátam mögött és húzom ki magam beszéd közben.

©
Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Finn & Sio   Hétf. Dec. 12, 2016 6:14 pmDeimosz && Eiréné
just love you
Ebből még káosz is lehet, habár nem vagyok Erisz, ő a profi ebben. Én csak elejtettem pár szót, hiába az egyezmény, egy-két admirális elgondolkodott a szavaimon. Ez van, néhányan nem is olyan ostobák, mint hittem. Na jó, meg néha elfelejtem, hogy vannak ilyesfajta dolgaik is a halandóknak, nem gondolhatok mindenre. Csak udvariasan mosolygok, mikor rám néz az egyikük. Deimosz szavaira se reagálok mimikailag, több ezer évem volt meg tanulni színészkedni. Egész jól csinálom.
- Tényleg, én nem adhatok, egyébként meg ezredes, tegnap léptettek elő.. Majd más fog, mert az itt megjelent urak is tudják mi történt pár éve. Ha képesek voltak egy Navy Seals-es katonáért egy egész falut lebombázni. – vonom meg a vállamat. A Red Wings küldetés tragikusan végződött, még akkor is, hogy egy embert megmentettek, három társuk ugyanis meghalt, a tálib vezető meg még mindig él, és virul. Az meg nem érdekel, hogy hülyének néz, elvakult vagyok a békével kapcsolatban, nem érdekel mit kell tennem érte.
<3 ✗✗ Who cares? ✗✗ Gone ✗✗ ©

Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Finn & Sio   Hétf. Dec. 12, 2016 6:30 pm

Eiréné & Deimosz

Ebből káosz lesz. Az emberek ostobák, mint egy darab kő. Viszont az egyezmény köti mindegyikük kezét, mert ha sutba vágják, mehetnek a hágai törvényszék elé és Eirénének kell a legjobban tudnia, hogy Eunomia az egyik bírójuk, ő pedig nem kimondottan elnéző. Ahogy a nővérem sem ilyen gyerekes és szánalmas ötletek hallatán.
- Gratulálok, Rosewood ezredes, még így sincs hatásköre. Amint pedig mind tudjuk, a Navy SEALs minden egyes tagja, minden nap, minden órájában arra készül, hogy az olyan helyzetekkel szembenézzen. Amennyiben mi olyan mértékű ostoba brutalitáshoz fordulunk, mint amit az ezredes javasolt, akkor semmivel sem leszünk náluk különbek. Amerikának kellene példát mutatnia. Nem statuálnia. Mert másként mi sem leszünk másak, mint a tálibok, ráadásul megint növekszik a városban a muszlimok ellen elkövetett bűncselekmények száma. Az INTERPOL ellenzi a légi támadást, előbb a diplomácia és utána szárazföldi akció a járható út. Nem nagymértékű, izolált, hogy a civil lakosságot ne érintse. - futólag Eirénére pillantok. - Az ilyen javaslatokból lesznek a tömegmészárlások, a választámadások.
Három admirális velem ért egyet.
- Finnegan, hány háborúban vett részt?
- Aktívan öt háborúban, uram. Dandártábornokként kértem az áthelyezésem. - felelem immáron katonásan. Öt? Majdnem mindben ott voltam és harcoltam. Rövid ideig pusmog a csillagflotta, majd ránk néznek.
- Breckenridge dandártábornok tervével kezdjük és értesítjük az Elnököt is. Rosewood ezredes, legyen szíves segíteni neki.
Ahogy elhangzik a parancs, én tisztelgek és kilépek a tárgyalóból az irodám felé. Nem érdekel, hogy Eiréné jön-e vagy sem.

©
Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Finn & Sio   Hétf. Dec. 12, 2016 7:38 pmDeimosz && Eiréné
just love you
Mostanában tényleg túl egyszerűen gondolkodom, ahogy megkaptam azt is, hogy emberi vagyok néha. Eunomia szerint amúgy is felvettem pár emberi szokást, s addig nem is gondolkodtam el rajta, amíg fel nem hozta. Csak sóhajtok egyet halkan, nem válaszolok az érvelésére, csendben fürkészem a többi embert a szobában. Persze, hogy ellenzi, és ha nem lennék ennyire szétszórt biztos mást mondtam volna, de már mindegy. Gratulálok Eiréné, isteni hülyét csináltál magadból. Majd jön az, amit sosem akartam hallani. Mi az, hogy segítsek neki? Biztos, hogy nem, inkább megyek nyaralok egyet Kerberosznál, aranyos lehet azzal a három vérszomjas fejével.
- És, ha nem? – fordulok pókerarccal az engem megszólító admirális felé. Tulajdonképpen magamnak ásom a síromat. Annyira ügyes vagyok, hogy az már fáj.
- Azt teszi, amit mondunk. Parancsmegtagadás esetén mehet a hadbíróság elé. – bosszúsan szusszanok fel, de nem válaszolok, dacosan bólintok, hogy megértettem. A tisztelet legkisebb jele nélkül megyek Deimosz után, belül leüvöltve magam háromszor, hogy mekkora hülye vagyok. Themisz tuti megütne, szerencsémre elég régen hallottam anyámról, most biztos fogja a fejét valahol, mert a legkisebb gyereke idióta.
Belépve az irodába, pár perc után rezzen meg a telefonom, reflexből nyomnám ki, mert engem ne zargasson senki, amikor dühös vagyok.
- Hangosítsd ki. – én pedig megteszem, a szenátor is paprikás hangulatban van, ezt onnan tudom, hogy a privát számán hív. – Az Elnök áldását adta Breckenridge az ötletedre, aminek viszont nem fogtok örülni, hogy Rosewoodot lefokozták, az ezredesi rang marad, de nem érsz vele semmit, egészen addig, amíg a dandártábornok azt nem mondja. Szóval tábornok úr, kapott egy személyi asszisztenst. Bármi problémátok akad hívjatok, de nem leszek elérhető, oldjátok meg a személyes problémát, éppen elég ügy van a nyakamban, nem tervezek két hisztissel foglalkozni. – mielőtt válaszolhatnék bontja a kapcsolatot.
- Bassza meg. – szalad ki a számon.  
<3 ✗✗ Who cares? ✗✗ Gone ✗✗ ©

Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Finn & Sio   Hétf. Dec. 12, 2016 8:09 pm

Eiréné & Deimosz

Eiréné mocskát takarítani nem a kedvenc elfoglaltságaim egyike. Apám kardjára, én egy harcos vagyok, nem takarító! Nem nekem kellene kioktatnom a diplomáciáról és annak a működéséről. Már megint mindent túldramatizált. Mint mindig. Kezd nagyon, de nagyon elegem lenni már. A fejemben csak egy tapasztalatlan kis csitriként él, aki előbb beszél és nem is tud gondolkodni sem. Elfojtom a hangulatom lendülését, mert abból elképesztő rettegés lenne a tárgyalóban, de elég elképzelni egy démonian sötét mosolyt arra, hogy hadbíróság elé állítanák.
Az irodában hosszú percekig hozzá sem szólok, csak felütöm a munkahelyi laptopom, hogy az aktuális biztonsági kódok megadásával üzenni tudjak azoknak, akik kellenek a művelethez. Nem kaphat szelet ez a művelet, éppen ezért kell diplomatikusan csinálni. Viszont mire végzek és felegyenesedek, rezzen a telefonja. Én már sejtem, hogy Thanatosz van a vonal másik végén. A nővérem ismerve egyből leadta neki a drótot, hogy mi történt a tárgyalóban. Zsebre dugom a kezem és úgy támaszkodom meg az íróasztalom szélén.
- Köszönöm, hogy ilyen gyors voltál. Tehát engem meg effektíve visszatettek aktív állományba. Én nem foglak ugyan zavarni, elrendezem a helyzetet. A hiszti amúgy sem az én asztalom. - itt csontig hatoló, valós félelemkeltő pillantással fúrom a tekintetem Eiréné-jébe. - Vigyázz a nővéremre. - szólok még mielőtt bontaná Thanatos a vonalat, majd visszatérek a gépemhez.
- Magadra hoztad ezt. Menj haza, bőgj, bánom is én mit csinálsz, nem érdekel. Megoldom ezt. - lépek be a dandártábornoki azonosítómmal, rá sem nézve.

©
Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Finn & Sio   Hétf. Dec. 12, 2016 8:34 pmDeimosz && Eiréné
just love you
Milyen szép is lenne hadbíróság előtt lenni, azt hiszem akkor Eunomia haragját is megtapasztalhatnám, és hallgathatnám, hogy én megmondtam. Mert ő megmondta, hogy letértem az utamról, amiben igaza van, bár tagadhatom, de akkor is. Thanatosz hívása meg nem lep meg, éreztem, hogy felhív, csak azt nem, hogy ilyen gyors lesz.
- Igen, tulajdonképpen azt csinálsz, amit akarsz. Csak gyorsan, és csendben. Rosewood, sok szerencsét, én ennyit tehettem érted, de a hadbíróságot még megkaphatod, ha nem viselkedsz.. És még szép, hogy vigyázom a nővéredre. – Deimosz pillantására biztos összébb kéne húznom magam, de annyira dacos vagyok, hogy csak vállat vonok rá. Felőlem nézegethet így, magasról teszek rá, még akkor is, ha most kaptam meg, hogy bármikor küldhetnek a hadbíróságra.
- Köszönöm Sherlock, magamtól nem is jöttem volna rá, hogy magamnak intéztem el. Nem megyek sehova, nem érdekelsz. – dühödten huppanok le a székbe, és metsző tekintettel bámulok ki az ablakon, mintha valami csodára várnék, istenire. Bőgni sem fogok, előtte biztos nem, előbb harapom le a nyelvem, és vájom ki a szemeimet.   
<3 ✗✗ Who cares? ✗✗ Gone ✗✗ ©

Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Finn & Sio   Hétf. Dec. 12, 2016 9:01 pm

Eiréné & Deimosz

Talán jobban járna a hadbírósággal, megtanulná, hogy hol helye. Mert tudom a legidősebb nővére sem elégedett vele. Bár Eunomia inkább aggódik érte. Olyan bájos, hogy bele tudnék okádni a számba... De ha valami biztos az életben az az adó és a halál, az utóbbi pedig bizonyítja is ezt. Majd, ha nem lesz síkideg, akkor dobok neki egy köszi SMS-t talán. De inkább a nővéremnek.
- Számíthatsz rám, már leadtam a drótot a kellő embereknek, a művelet előkészül. Kint lesznek két órán belül a túszok. - felelek még Thanatosznak, de az utolsó mondatára elfojtom a mosolyom. Ja, tudom, hogy vigyáz rá, elvégre a felesége. A terhes felesége.
A szavaira egy pillantással sem méltatom őt. Még csak egy vállvonással sem. Nekem dolgom van, koordinálnom kell egy mentőakciót. Persze a JSOC bázisról sokkal könnyebb lenne, de feltűnő lenne, ha elteleportálnék. Viszont rendelkezésemre áll minden, ami kell itt is. A közelben állomásozó Navy SEAL osztag vezetője továbbítja a gépemre az alaprajzokat és a terveket, amiket alaposan átnézek, csupán pár kiegészítést írok hozzá, hogy a túszoknál véletlenül sem tehetik meg, hogy a két célszemélyt hamarabb menekítik ki, mert oda az álcájuk. Az ügynöknek biztosan és ő nagyon értékes információkat tud adni egyes sejtekről.
Úgy tizenöt perc után kezd el idegesíteni már a légzése üteme is, én pedig a kelleténél talán agresszívabban állok fel és teleportálok úgy, hogy a falnak préseljem őt, mindkét kezét odaszorítva.
- Egy perced van, hogy elmenj innen, mert kurvára nem állok jót magamért.

©
Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Finn & Sio   Hétf. Dec. 12, 2016 9:19 pmDeimosz && Eiréné
just love you
Lassan megőrülök, ami egy istennél egyáltalán nem szerencsés, volt már rá példa. Az apám is majdnem, aztán le is lökte érte az istennőt, aki okozta, pedig a saját lánya volt. Nem is csodálkoznék, ha bosszúból rajtam csattanna a dolog, még akkor is, ha elég régen volt. De nem megyek innen, nem érdekel mit csinál. Megfélemlít? Lehetséges, viszont nem fogok hazamenni csak azért, és telesírni a párnámat, mert ma ez történt. Mégis dobok egy sms-t Thanatosznak, hogy köszönöm, mert nem kellett volna megtennie, habár az, hogy mellé osztott be éppen elé nagy büntetést. Még a hadbíróság is lehet jobb lett volna, noha tudom, hogy még kerülhetek oda. Ha rajtam múlik biztosan csinálok olyat, aztán majd pislogok, és kereshetek más utat a békesség elhozására.
Csendben elfoglalom magam a telefonommal, tulajdonképpen Eunomiának írok, aki valami oknál fogva most ráér. Halkan nyikkanok, amikor a falnak szorít. Összehúzom a szemem a mondatára.
- Hadbíróság elé küldesz, mert lélegzem? – sziszegek halkan.   
<3 ✗✗ Who cares? ✗✗ Gone ✗✗ ©

Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Finn & Sio   Hétf. Dec. 12, 2016 9:31 pm

Eiréné & Deimosz

Szinte érzem, hogy mi játszódik le benne. Ismerem az őrületet, minden egyes apró kis szegletét. Elég csak az ikertestvéremre Phoboszra gondolni. Mégis kinek a nevéből jöttek a fóbiák? Vannak dolgok, amikben pokoli jó vagyok. Háborúzásban, félelemkeltésben és a félelemben való fürdőzésben. Ha ez a csitri bíróság elé kerül, akkor premier plánban akarom látni az arcán a félelmet és a rettegést. De nem csak ostoba, hanem még makacs is. Jobban kéne tudnia, hogy mikor kell elsétálni és inkább másként békét adni. Adományozzon vagy tudom is én... Nem is érdekel. Mert amit ma művelt, az minden volt, de nem a béke istennőjéhez méltó. Meggyalázta a békét.
Idegesít, halálosan, szinte háborgok. Amit ki is fejezek azzal a villanással, amivel sakkot adok neki. A nyikkanására végigfut rajtam valami, aminek rohadtul nem kéne. Fél évezrede megfogadtam, hogy nem fogok semmi olyasmit érezni többé.
- Közvetlen parancsmegtagadás miatt inkább. - hajolok közelebb, de magamnak ártok, mert szinte mérgez az illata. Ingerült morranással engedem el inkább és lököm el magam a faltól. - Azt mondtam, hogy menj. Menj, mert nem tudom meddig leszek képes magam visszafogni.

©
Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Finn & Sio   Hétf. Dec. 12, 2016 9:46 pmDeimosz && Eiréné
just love you
Akármennyire is szar a helyzet kimászom belőle, volt már rosszabb is. Az első, és világégés után is béke volt, még akkor is, ha halovány, és törékeny béke. A hidegháborúról ne is beszéljünk, azt is megoldottam. Tehát csak össze kell szednem magam, és visszalendülni a megszokott kerékvágásba. Nem fogok elfutni, nem dobom el a halandók általi rangomat, még akkor sem, ha tudom, hogy ebben a formában nőként feljebb nem fogok lépni. Főleg azért, mert ma három admirális idegrendszerét is pengettem, és Thanatosz kezeskedik értem, márpedig, ha a Halálnak vagy adósa akkor meghúzod magad egy kicsit legalább.
Nem számítok egyáltalán a tettére, azt hitem szépen csendben csinálja a dolgát, ahogy én is. Tévedtem. Zavar, hogy ennyire közel van hozzám, csak még jobban megbolondulok tőle. Sóhajtok egy aprót, amikor közelebb hajol.
- Csináld csak. Ennél rosszabb már nem jöhet. – dacos vagyok, még mindig, és nagyon makacs, ami a vesztem lesz egyszer. Nagy valószínűséggel most. Figyelem ahogy ellöki magát tőlem.
- Nem megyek. Nem futok el. Miért tenném? A beosztottad lettem, nem küldhetsz el nap, mint nap. -   
<3 ✗✗ Who cares? ✗✗ Gone ✗✗ ©

Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Finn & Sio   Hétf. Dec. 12, 2016 10:01 pm

Eiréné & Deimosz

Rossz helyen próbál békét teremteni. Ide és az ilyen helyzetekhez az én hozzám hasonló szocipatákra van szükség, nem a varrása mentén már szétfoszlott szentfazékra. Amíg ő azt hiszi, hogy azokban a rövid békés időszakokban tényleges béke volt, én minden konfliktust láttam, fegyverrel a kezemben. Ment volna inkább az ENSZ-hez... Az ECOSOC-hoz mondjuk. Még a testvéreinek is van annyi esze, hogy nem vállalják túl magukat. Ez persze nem mondható el Eirénéről.
Nem ő az egyetlen, aki szenved a helyzetben, magam talán jobban meggyötröm, de ha sikerül valamit a fejébe vernem, akkor már nyertem. Főleg, ha nem szöget. Furcsán reagál a közelségemre, a szinte fújtató lélegzésemre. A tekintetébe fúrom a sajátom.
- Azt ne hidd. Tudok neked mutatni tízféle rosszabbat is, majd feltalálni egy tizenegyediket csak és kizárólag neked. - figyelmeztetem őt, mielőtt ellökném magam. De a kérdésére csak még haragosabban térek vissza hozzá, még közelebb és a bal kezem a derekára markol.
- Azért mert a felettesed vagyok. Már pedig be kell látnod most már neked is, hogy nem az vagyok, akit akarsz és akit hazavársz. Ne húzd tovább ezt, mert a vége az lesz, hogy csak az én nevemre fogsz emlékezni, a sajátod kitörlöm az elmédből és nem kapsz levegőt.

©
Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Finn & Sio   Hétf. Dec. 12, 2016 10:15 pmDeimosz && Eiréné
just love you
Az okosabbik része az eszemnek persze nagyon jól tudja, hogy el kéne innen mennem. Mást keresni, kiskutyákat örökbe fogadni, árvaházaknak segíteni. Helyre állítani a családi békét, vagy éppen azt fenntartani. Az istenek között békét tenni, mert amit most csinálok, az minden csak nem jó. De nem, inkább makacskodom, és megölöm magam belülről, szembe megyek azzal, amire születtem. A béke, amit olyan nagyon hajszolok már nincs, talán nem is lesz, csak egy kis foszlánya, ami legalább megint helyre billentene egy kicsit.
- Milyen rendes vagy. Köszönöm, találj ki nekem mást. – ha az ostobaságot tanítanák én lennék az első példa rá. Sőt arra is, hogy egy isten is képes emberivé válni, és megcsinálni az olyan idióta lépéseket, mint a halandók. Fájdalmasan nyöszörgök egyet, ahogy a derekamra markol, nem számítottam erre a lépésre, mostanában mondjuk semmire. El is teleportolhatnék, nem teszem. Nem érzek félelmet, mégsem csinálom, pedig kéne.
- Nem is vártalak sosem haza..megszoktam, hogy ott vagy. Akkor sem futamodom meg, előled meg főleg nem. – rázom meg a fejem.
<3 ✗✗ Who cares? ✗✗ Gone ✗✗ ©

Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Finn & Sio   Hétf. Dec. 12, 2016 10:30 pm

Eiréné & Deimosz

Most kellene jönnie annak a résznek, hogy megfutamodik és belátja, hogy rossz lóra tett. Ó, de nem, a hatalmas Eiréné, nem képes ilyesmire. Nem tetszik nekem, hogy merre vezet ez a botladozása. Olyan érzéseket és késztetéseket élesztget bennem, amit félévezrede taposok magamba, mint egy félbolond, magamat védve. Másodkézből pedig őt is védve. Ez helytelen, minden létező mozdulat és szó most helytelen. Pedig nekem örülnöm kéne. Újra aktív állományban vagyok, mehetnék vissza a terepre, a világ minden létező fegyveres konfliktusába. Ehhez képest szívom magamba az illatát és küzdök magammal.
- Ó nem... - nevetek kissé gonoszan. Kérhet, könyöröghet, de akkor sem. Nem csak ő tud makacs lenni. Én ha büntetni akarok, akkor fogok is.
Halkan morranok egyet a nyöszörgésére. Hallani akarom. Fájdalmasan vagy sem. Aprót fintorgok is mellé, de inkább be is fejezem gyorsan, mert csak még jobban érzem az illatát. A szavaira megfeszülnek a vonásaim.
- Még most sem? - sziszegem, immáron milliméterekre vannak az ajkaim a fülétől és feljebb emelem őt, hogy érezze mit tennék vele. Mi az az egy dolog, amit megadnék neki most.

©
Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Finn & Sio   Hétf. Dec. 12, 2016 10:44 pmDeimosz && Eiréné
just love you
Fogalmam sincs mi lesz ebből, futnom kéne, vissza se nézni. Beboni a törölközőt, a világba üvölteni, hogy elbuktam, csináljatok amit akartok, engem meg hagyjatok békén. Mégis itt vagyok, és inkább kiállom ezt az egészet, mert nemcsak makacs vagyok, hanem rohadt büszke is, és ostoba, amit ugyan az elmúlt időben sokat hajtogatok. Mert el kéne végre hinnem, hogy nem vagyok idevaló. De nem, inkább szenvedek, és önmarcangolok, mint valami tinidzsér halandó. Nem méltó viselkedésem egy istennőhöz, főleg nem a békéhez.
- Ch.. – szusszanok fel. Biztos vagyok benne, hogy ebbe a képzeletbeli mocsárba fogok belefulladni, vagy kijövök, viszont sérülve. Bár már mindegy mit csinálok, sérülésekkel leszek teli. Nem reagálok a fintorgására, csak akkor fut át az arcomon egy kis rettegés, amikor a fülemhez hajol.
- Még most sem. – fordítom el az arcom tőle, akaratlanul is a vállába kapaszkodva az emelés miatt. Félnem kéne, mégsem teszem.
<3 ✗✗ Who cares? ✗✗ Gone ✗✗ ©

Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Finn & Sio   Hétf. Dec. 12, 2016 10:59 pm

Eiréné & Deimosz

Megkapta a lehetőséget, hogy fusson és elfelejthesse ezt az egészet. Ehelyett végig kell néznem, ahogy önmagának provokálja ki a mártírságot. Az a rohadt büszkesége... Ha az nem lenne, akkor nem tépné fel erővel az összes régi sebemet. Nekem lehetne békém. Ehelyett most csak az jár a fejemben, hogy vérlázítóan mocskos dolgokat tennék vele, felettese vagyok vagy sem.
- Ne merészelj itt ciccegni. - mordulok rá. Közönséget akar szenvedésének? Megkapja, az én figyelmem. Rövid ideig. Mert az a teher, amit magammal kell hordanom, az hogy állandóan elárulva érzem magam, nem akar elengedni engem. Csak még több fájdalmat készülök magamnak okozni. Ha viszont többé eszembe se jut ilyen baromság, akkor félsiker.
- Pedig pontosan most lenne az ideje, Eiréné, mert elképzelésed sincs, hogy mit tennék veled. - szisszenek, szinte fájdalmasan már a vágyaimtól. Elfordítja az arcát, én pedig mohón fordítom magam felé vissza, hogy az ajkaira kaphassak.

©
Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Finn & Sio   Hétf. Dec. 12, 2016 11:14 pmDeimosz && Eiréné
just love you
Még van egy halvány fény az alagút mélyén, ami a kiutat mutatja számomra, de nem haladok felé, megvárom amíg teljesen besötétül előttem az egész. A józan eszem mélyen eltemetve magamban, hagyom, hogy az ismeretlenbe gázoljak. Pedig tehetném, hogy még ezt egy párszor eljátsszuk, mert nem ez az első alkalom, amikor kihozom a sodrából, bár most sikerült a legjobban, ami azt illeti.
- Akkor ciccegek, amikor akarok, és ott ahol akarok.. – vágok vissza morcosan. Majd biztos ebben a pillanatban fogadom meg, amit mondd. Na persze, mert eddig annyira hallgattam rá. Ha hallgatok rá, akkor már rég a macskának bőgnék, vagy valamelyik nővéremnek. Viszont itt az ideje, hogy ne mártírkodjak többet, engem ne sajnáljon senki.
- Nem érdekel mit kéne most csinálnom, és az se, hogy máshol kéne lennem. – felelem halkan, kissé remegő hangon, mielőtt visszafordítana maga felé. Mohón viszonzom a csókját, ujjaimmal a hajába túrok, az se érdekel, ha erősebben, mint kellene.
<3 ✗✗ Who cares? ✗✗ Gone ✗✗ ©

Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Finn & Sio   Hétf. Dec. 12, 2016 11:31 pm

Eiréné & Deimosz

Ha valakinek nem kéne a bajt keresnie, az ő és főleg nem nálam. A korábbi helyzetek is megmutatták, hogy ez az én hadszínterem és nem az övé. De szokás szerint iszonyúan bosszantó egy perszóna, most már pedig azt sem mondhatja, hogy nem szóltam neki. Mert megtettem, többször is, élesen.
- Ebben az irodában esetleg. De ha egy ilyet megjátszol a többi tábornok előtt, rögtön repülsz. - csattanok rá. Tetszik neki vagy sem, őt tulajdonképpen lefokozták, én pedig visszakaptam a székem. Lehet, hogy tegnap kettőt ugrott a ranglétrán, de ha én végzek a hadművelettel, akkor altábornagy leszek.
- Én pedig nem leszek se kegyes, se kedves. Azt kapod amit érdemelsz és nem többet. - az én hangom még mindig érdes. Nem érdekel, hogy remeg a hangja. A csókjával elárulja magát és mindent, amit eddig olyan vadul tagadott. Az ajkaira nyögök éhesen, ahogy a hajamba markol, nem éppen finomkodva. Már sejtené, hogy mi az amit szeretek?
Hevesen túrok a blúza alá, hogy tűzforró kezeimmel feltérképezzem őt magamnak, sasként figyelve minden apró rezzenését és reakcióját.

©
Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Finn & Sio   Hétf. Dec. 12, 2016 11:56 pmDeimosz && Eiréné
just love you ~ Korhatáros
Szeretném azt hinni, hogy minden rendben lesz, de nem lesz. Küzdhetek érte, viszont felesleges lesz minden egyes tettem. A saját magammal vívott szélmalomharc se segít ezen, inkább csak ront a dolgokon. Tényleg elfuseráltam magam, nem segített ebben senki, csak nézték, ahogy belehuppanok a gödörbe, amiből kiakarok mászni.
- Megértettem. – nem csinálhatok többé olyat, ami ma tettem meg az admirálisokkal, akármennyire is utálom a helyzetet, Thanatosz nemes egyszerűséggel Deimoszra bízott. Még akkor is, ha ez segítőszándék volt, bár ki tudja, szerintem egyedül a felesége tudja kifürkészni a gondolatait. Nekem türelmesnek kell maradni, amíg új azt csinálhatom, amit a rangom jelent, nem pedig egy irodista, aki a főnöke agyára meg, mert nincs jobb dolga. Pedig lenne, de elbasztam.
- Eddig sem voltál kedves, nem vártam a csodára, hogy a mai akcióm után hunyj szemet felettem. – már az is éppen elég, hogy a hangom remeg kissé. A csókja meg taszít egyet a megmaradt elmémen, tényleg az lesz a vége, hogy csak az ő neve marad meg, és a sajátom is elveszítem.
Amint megérzem a blúzom alatt a kezeit megremegek, megszólalni nem igazán tudok, halovány nyöszörgés hagyja el az ajkaimat. Ami azt illeti nem így akarom az elsőt, de a vágyódásom utána ép ésszel fel sem fogható. Most először érzek félelmet, és tudom, hogy érzi, viszont azt se akarom, hogy abbahagyja, ha itt, akkor itt. Utána ráérek a sebeimet nyalogatni. Szaggatottan sóhajtok fel, s kezdem el lehámozni róla az inget.
<3 ✗✗ Who cares? ✗✗ Gone ✗✗ ©

Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Finn & Sio   Kedd Dec. 13, 2016 12:42 pm

Eiréné & Deimosz

Az élő példa arra, hogy mihez vezet az önámítás és az önmagunk totális becsapása. Erre az érára akár el is áshatná magát, mert ebből én biztosan nem fogok őt kiszedni. Inkább végignézem a kínlódását. Neki ott vannak a testvérei, hogy kiszedjék ebből a szarból, nem?
- Rohadtul remélem. - felelek kurtán. Lehet, hogy az "asszisztensemnek" lett kinevezve, de én fogom állandóan azt lesni, hogy kihez miként szól, kössön ő féket a nyelvére. Amúgy is neki kéne tudnia, hogy miként hozhatja el a békét, nem? Nem fogom a dolgát végezni, van elég a tányéromon. Ha fentebb lennék, nem úszná meg ennyivel. Mehetne latrinát sikálni egy tengeralattjáróra.
- Azért külön büntetést érdemelnél, de hallottad Thanatoszt. Egyelőre elegendőnek vélik azt, amit kaptál. - vetek rá egy szinte üres pillantást. De a haragom kicserélem sóvárgásra a puha ajkaitól. Minden egyes szavát komolyan gondoltam annak, amit mondtam és ha rajtam múlik nagyon hamar megtudja, hogy mennyire is.
Vágytól elsötétült pillantással keresem meg a tekintetét, ahogy megérzem a félelmét és egy igencsak hátborzongató kis mosolyra húzom a számat.
- Nocsak... a nagy Eiréné ártatlanságát a Félelem veszi el. - szusszanok fel, de a sóhaja spirálisan küldi el a picsába a gondolataim. Szinte haragos morranással, félelmetes gyorsasággal gombolom ki a blúzát, hogy a tenyereim tovább térképezhessék őt. Pedig meg sem érdemelné, hogy rendesen levetkőzzek vagy levetkőztessem...

©
Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Finn & Sio   Kedd Dec. 13, 2016 4:21 pmDeimosz && Eiréné
just love you ~ Korhatáros
Normálisan, felelőségteljesen kéne viselkednem, mert lehet, hogy változott a világ, jó sokat, és vele mi is, de ennyire nem kellett volna. Totálisan elbuktam, és ezt ki is használja, aki tudja. Amit meg nem hagyhatok, szóval holnaptól elkezdnem normálisan, na jó nem megy ez ilyen gyorsan, de hamarosan megint újra a régi leszek. Főleg, ha a nővéreim segítenek, mert egyedül képtelen leszek rá. Nem is reagálok inkább, tudom, hogy hibáztam, és csak a szerencse miatt úsztam meg a dolgot, meg Thanatosz közben járása miatt. Inkább nem mondom, hogy éppen elég büntetés az, hogy alá osztottak be, haláli humora van Thanatosznak. Szó szerint, vagy lehet Harmonia ötlete volt, ki tudja, vagy közös.
Elkapom a tekintetem, ahogy rám pillant. Félek, és a mosolya sem okoz nekem örömöt, csak még jobban előhozza a félelmet belőlem. De már esélyem sincs innen szabadulni. Fogva tart, szó szerint, és képletesen is. Ösztönösen reagálok a mozdulataira, mintha nem most lenne az első alkalom, ami rémisztő számomra. Szólni akarok, ám inkább becsukom a szám, nincs mit mondanom, csak aprócskát bólintok a szavaira. Miatta fogok megőrülni, ez már biztos. Mert az már nem egészséges vágyódás amit iránta érzek.
<3 ✗✗ Who cares? ✗✗ Gone ✗✗ ©

Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Finn & Sio   Kedd Dec. 13, 2016 4:35 pm

Eiréné & Deimosz

Ha találok magamban majd egy csepp kis szánalmat, akkor annak a negyedét megkaphatja. Vagy sem. Mert belőlem aztán egy szikra empátiát nem fog kicsikarni, az bolondbiztos. Az is biztos, hogy én sem vagyok most teljesen normális. Bevontam magam a bennem lapuló sötétség leplével és a kegyetlenséggel, ami bennem feszül végig, mint egy túlhúzott gitárhúr. Ez az átkozott nő meg pengetni próbált rajta. Röhejes. De ha megtudom, hogy Harmonia keze is benne van ebben a hülye helyzetben, akkor az egyetlen, ami most felmentheti őt bármilyen haragom alól, hogy várandós és, hogy kinek a neje.
Hogy fél... Szinte simogatja az idegrendszerem az érzés, már-már diadalmasan. Nem tudom, hogy miként élek az agyában, miféle gondolatokat font körém, de ez vagyok én. Most pedig az én, a karjaim és a félelmei rabja. Úgy mozdul, ahogy táncoltatom, ez pedig némi önelégültséggel tölt el. Sötét kis kacajt engedek meg magamnak a bólintására. Szenvedni fog, de imádni fogja. Félni fog, de még többet akar majd.
Nem fogom ceremoniálisan levetkőztetni, inkább feltűröm a szoknyáját és egyetlen heves mozdulattal szakítom le a bugyit róla. Nem érdemel más bánásmódot... Félkézzel oldom ki az övem és a nadrágom, hogy a bokámnál érjen földet. Felemelem őt, a derekam köré fonom a lábait, hogy egyetlen határozott mozdulattal a magamévá tegyem egy kéjes nyögéssel.
- Ezt akartad...? - kérdezem tőle zihálva. Ennyi időre kap csak kegyelmet, mert mozogni kezdek benne.

©
Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Finn & Sio   Kedd Dec. 13, 2016 5:26 pmDeimosz && Eiréné
just love you ~ Korhatáros
Tagadhatom, de én nem mentem el, amikor figyelmeztetett. Hallgatnom kellett volna rá, ám a büszkeségem hatalmassága miatt nem vettem észre a jeleket, hogy jobb nekem, ha eltűnök. Sőt, mindenkinek jobb lenne, nem, nem a mártír beszél belőlem, hanem az, akinek még maradt egy csöpp normális esze. Amit mondjuk rögtön el is veszítek, ahogy a félelem bekúszik az elmémbe, szinte szűköl az elmém, hogy kizavarja, de tehetetlen ellene, gyökeret vert, és indázni kezdett, a fogja lettem. Mégis tetszik, és többet akarok belőle, pedig tudom, hogy ez egy óriási vereség a számlámon. Ami a másik félnék meg hatalmas győzelem, és mivel halhatatlanok vagyunk rohadt sokáig adhatja a tudatomra miként is tört derékba, és foszlottam apró darabokra.
Szinte visszafojtom a lélegzetem, az ajkam belülről vérzik olyan erősen harapok rá, amikor megérzem magamban, körmeimet a vállába vájom, nem érdekel az se, ha vérezni kezdene, megérdemli.
- Ezt… - nyögök fel halkan, zihálva. Elvesztem végérvényesen, elérte amit akart, azt akarta, hogy csak ő járjon az eszemben.
<3 ✗✗ Who cares? ✗✗ Gone ✗✗ ©

Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Finn & Sio   Kedd Dec. 13, 2016 5:44 pm

Eiréné & Deimosz

Ki hitte volna mondjuk évezredekkel ezelőtt, hogy ő fog pontosan az én csatamezőmre besétálni...? A büszkeség a bukás előtt a legerősebb, ezt már én is megtapasztaltam. De egy nap úgyis minden apró darabjaira hullik, mint az ő elméje az én fogságomban. A béke istennője milyen békétlen és féktelen a karjaimban. Az egész nő egy csatamező kicsiben, a csatamezőket pedig közismerten imádom. Ráadásul az én csatamezőm. Pár ezer évig az orra alá tudom majd ezt dörgölni. Hogy miként hódolt be nekem és miként fog hamarosan többért követelőzni. De kegyetlen vagyok, végtelenül.
Megcsapja az orrom a vérének a fémes illata, a vállaimba pedig erővel karmol, én pedig megcsókolom őt, hogy megkóstolhassam milyen szinte kifordulva magából.
- Meg is kapod. - morranok egyet, de nyögés vegyül a hangomba. Szinte a falnak préselem őt és már-már mocskos hangon nyögök a fülébe, ahogy veszett tempóban gyalázom meg az ártatlanságának az emlékét is. Szinte kínzóan szorít és forró, de könyörtelenebb játékot űzök vele, mint hogy megadjam magam. Látni akarom, hogy egy nekifutásra hányszor képes teljesen belefulladni a kéjbe.

©
Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Finn & Sio   Kedd Dec. 13, 2016 6:26 pmDeimosz && Eiréné
just love you ~ Korhatáros
Semmit nem akarok jobban csak azt, hogy tegyen velem, amit akar. A győztes visz itt mindent, és én szomorúan kulloghatnék az ezüstérmemmel, ha tudnék, de nem tudok. Az ösztöneim, a józan eszem is hátat fordított nekem. Avagy szenvedj egyedül, és dögölj bele a saját hülyeségedbe Eiréné játék következik. Mer szenvedni fogok, ha nem kapok belőle többet, és pontosan arra játszik, hogy könyörögjek neki. Behódolni már behódoltam, akármennyire is taszító ez a gondolat.
Szinte úgy kapok az ajkai után, mintha holnap vége lenne a világnak. Képes volt teljesen megbolondítani. Nem. Magába bolondított, ez a helyes inkább, aztán persze lehet meg is bolondulok, benne van a pakliba.
Nyöszörgök, levegőért kapkodok, és az sem érdekel, hogy mennyire karmolom szét a vállait, vagy a hátát, megérdemli, minden egyes csíkot, amit okozok. Belefulladok a kéjbe, ám az se érdekel, ha ma még párszor megtörténik velem, ahhoz túlságosan is élvezem a mocskos játékát. Még arra is képes vagyok, hogy minden mozdulatára máshogy reagáljak, hangilag is. Persze annak nagyon örülök, hogy az irodája elég távol van mindentől.
<3 ✗✗ Who cares? ✗✗ Gone ✗✗ ©

Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Finn & Sio   Kedd Dec. 13, 2016 7:47 pm

Eiréné & Deimosz

Még hogy nincs szüksége rám... Talán csak az ömlő vér és a tömény félelem szebb látvány annál, amikor végre kimutatja a foga fehérjét, hogy mi marad belőle, amikor leesik a magas lováról. Már a földön van, de térdelni fog, lehet nem csak képletesen is. Bemutatom neki azt az énjét, akit még nem ismer, de elvörösödik a gondolatától is majd, hogy mit tettem vele és ő mit velem. Én megígértem neki valamit. Betartom az ígéreteimet.
Mohón túrok a hajába, kissé bele is markolva, hogy feljebb emelhessem a fejét és a torkára haraphassak. Zene füleimnek a nyöszörgése és édesen kényezteti a hátamat minden marása. Túlfűtötten lihegek a bőrébe, engedve magamnak, hogy az illata szinte a világ végéig mérgezzen és még többet akarjak. De ugyanez a méreg ad egy másik hajtóerőt is.
- Mit akarsz, Eiréné? Mit tegyek veled és hol? - vigyorgok kéjesen rá egy durva lökés kíséretében, hogy beszédre ösztökéljem.

©
Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Finn & Sio   Kedd Dec. 13, 2016 8:15 pmDeimosz && Eiréné
just love you ~ Korhatáros
Szükségem van rá, ez már biztos..de..de nem ilyen áron akartam elfogadni ezt a tényt. Sőt jó pár évezredig elszenvedtem volna. Kerestem volna másik munkát, és zavartalanul élhettem volna az életemet, vagyis már mindegy. Azzal, hogy itt maradtam hagytam magam, és ezt ki is használta, a békémnek nyoma sincs. Sőt, mintha kicseréltek volna valaki másra, mert ez az énem eddig soha nem kerül előtérbe, és most még nem bánom. De majd jön a szégyenmenet.
Felszisszenek ahogy belemarkol a hajamba, a lélegzetem akkor akad el, amikor megérzem a harapását. Nem tudom mire képes még, viszont már így is majd belebolondultam a művébe, és még mindig tudni akarom mit képes velem csinálni. Hisz már úgyis mindegy, elbuktam.
- Amit csak akarsz, de mondjuk az asztalon? – vonom fel kérdőn a szemöldököm, a tüdőm oxigénért kiált, amit megkap, bár eléggé zilálok.
<3 ✗✗ Who cares? ✗✗ Gone ✗✗ ©

Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Finn & Sio   Kedd Dec. 13, 2016 8:34 pm

Eiréné & Deimosz

Egészen mámorító így, megtörve, hogy már csak én uralom a gondolatait és tulajdonképpen a világa lettem egy kis időre. Én, a szociális kannibál, az aki tudja magáról, hogy valójában a kutyának sem kellene, most nem egy várost hajtott rabigába, hanem egy nőt. Nem is karddal. Vagyis nem olyannal. Ha életében egyszer hallgatott volna rám, most nem nyöghetne ilyen édesen és mámorítóan miattam.
A szisszenésére csúfolódva szalad végig a forróság a gerincemen, én pedig lassan kezdem elveszíteni az önkontrollom. Mert akármilyen furcsa is, szinte minden mozdulatom és tettem tudatos még most is, noha bennem egy kisördög vérmesen követelőzik. Csak én nem bukok el.
- Vagy úgy... - van egy figyelmeztető éle a hangomnak, ami mindent megígér neki és halálosan meg is fenyegeti egyszerre. Kilépek a nadrágomból és elvillanok az asztalhoz, hogy elfektessem rajta és a térdeit felhúzva diktálhassak a korábbinál is könyörtelenebb iramot neki. Elvégre több a mozgásterem így.

©
Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Finn & Sio   
Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down
 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Wicked World :: Off topic :: Lezárt játékok-
^
ˇ