wicked games
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Ki van itt?
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (34 fő) Szomb. Okt. 29, 2016 6:34 pm-kor volt itt.
Latest topics
» Fabletown
by Vendég Hétf. Május 01, 2017 1:31 pm

» Marvel-Universe Frpg
by Vendég Szomb. Ápr. 15, 2017 12:16 pm

» Superhero Academy
by Alice Murray Pént. Ápr. 14, 2017 10:46 am

» Partner kereső
by Ashleigh Murray Csüt. Ápr. 13, 2017 8:52 pm

» Avatar foglaló
by Ashleigh Murray Csüt. Ápr. 13, 2017 4:43 pm

» Ashleigh Murray
by Heather Keeser Csüt. Ápr. 13, 2017 3:40 pm

» Asgard
by Vendég Hétf. Ápr. 03, 2017 11:12 am

» Nightmares frpg
by Vendég Hétf. Márc. 27, 2017 6:18 pm

» Liam Sawyer
by Liam Sawyer Vas. Márc. 26, 2017 6:46 pm

» Mavis Riona Hazeldine
by Mavis R. Hazeldine Pént. Márc. 24, 2017 8:09 pm

» Connor;
by Shaw Fairley Pént. Márc. 24, 2017 7:10 pm

» Mrs. Wilder
by Mason Wilder Pént. Márc. 24, 2017 6:59 pm

» Mason.
by Jewel Marano Pént. Márc. 24, 2017 6:44 pm

» Szexi tanárbácsi
by Heather Keeser Pént. Márc. 24, 2017 11:50 am

» Tristan Thorne
by Tristan Thorne Kedd Márc. 21, 2017 8:52 pm

© Credit
Szeretnénk megköszönni mindenkinek a szorgos és kemény munkáját az oldal átalakításával. Dzsininek a csodás diziért, Saya-nak pedig a fenomenális fejlécért. A képek a Google keresőjében mind megtalálhatóak. A leírások, és újítások Jewel és Emmet szellemi tulajdona. Amiben még előfordulhat Dwight ötletei is, melyeket tovább vitt a saját oldalára; Ancients' Haven-re.

Share|did u miss me, sis'?Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Vendég
it's my own design


VendégTárgy: did u miss me, sis'? Vas. Nov. 27, 2016 1:10 pm
F r e y a  &  H a r l o w
Have the courage to live. Anyone can die.
Az ég már majdnem teljesen befeketedett. A csillagok alig látszódnak a városi szmog miatt, de én látom őket.
Végigsétálunk a városon, megfogja a kezem. Elvigyorodom. Kezének melege alatt érzem vérének lüktetését, hallom halk levegővételeit. Hús-vér ember. Lelke viszont pillanatok múlva az Alvilág bugyrában találja magát, s földi valója megszűnik létezni.
Nevetek, mintha tetszenének a viccei, ránézek, mintha a simogatása édesen perzselné a bőrömet, pedig kimondhatatlanul hidegen hagy ez az ember.
Felérünk a kis lakásba, ahol az utóbbi időben néha megfordulok. Pont az ilyen alkalmakra van fenntartva. Egész takaros hely, kicsi, de a rendeltetésére pont jó. New Yorkon belül több lakásom van, hotelekben szobák, lakosztályok, elhagyatott utcákban kis házacskák. Hasonló stílusban az összes. Szinte minden szórakozóhelyhez közel található egy. Nem taxizom, ritkán vezetek, így ez pont ideális.
Bezárom magunk mögött az ajtót, lámpát pedig nem oltok. Gondolataim közül ajkának érintése ébreszt, ami a nyakamon tanyázik. Finoman beleharap a vékony bőrbe, és úgy vezet hátrafelé a lakásban, mintha tudná, mi merre van.
A nadrágjánál fogva közelebb vonom magamhoz. Megcsókolna, de nem engedem. Ez nem arról szól, vagy egyszerűen csak nem akarom. Megmagyarázhatatlan érzés kerít hatalmába, mintha figyelnének. Tisztában vagyok vele, hogy figyelnek, figyelnek a Főistenek, az istenségek és a húgaim is. De ilyen közelről ritkán érzem.
Meg szeretnék feledkezni erről.
A konyhaasztalhoz érünk, ahol szerencsére nincsen semmi egy régi terítőn kívül. Hátradönt. Érzem rajta a Tequila és a citrom együttesét, ami keveredik a dohánnyal és a parfümmel, ami rajta van. Izmos kezéhez érek, mutatóujjamat végighúzom nagy tetoválásán. Annyira emlékeztet ez valakire.. Erről is meg szeretnék feledkezni.
Mindent el szeretnék temetni, konkrétan mindent. Ezt a férfit is.
Ajkába harapok, miközben ő felém tornyosulva nyúl a felsőm alá, hogy levegye azt. Farzsebemhez nyúlok. Apró bicska éktelenkedik benne, lassan kihúzom, majd észrevétlenül kinyitom, mikor a bejárat felől zörgést hallok, mintha valaki nyitná ki az ajtót, gyorsan vissza is csúsztatom azt.
Felülök, lelökve magamról a férfit, aki szintén meghallotta a zajt. Van egy sejtésem. Leugrok az asztalról, majd a szekrényekhez megyek, ahonnan leemelek három poharat. A poharakba egy régi bourbont öntök, majd az asztalhoz visszasétálva a számhoz emelem a saját italomat, nagyot kortyolva belőle. A férfi értetlenül pislog rám, ujjam a szájára helyezem, hogy várjon, miközben a poharat a kezébe nyomom. Halvány mosollyal nézem a kinyitódó ajtót..
-Kerülj beljebb, drágám.
 
megyjegyzés ✗✗ szószám ✗✗ zene ✗✗ ©

Vissza az elejére Go down

Vendég
it's my own design


VendégTárgy: Re: did u miss me, sis'? Szomb. Dec. 03, 2016 1:38 am


I miss you, sis
To Alecto

Isteni kötelességeim közé tartozik, hogy biztosítsam a hálátlan halandókat a rám rótt feladataim által az igazságról és a nyugodt életről. Az utóbbi időkben azonban ketten végezzük el három isten feladatát, ami nem csak megterhelő, de elég hanyag munkát is eredményez. Gyors, sietős, óvatlanul elkövetett gyilkosságokat. Nem kockáztathatunk, muszáj lenne a nővérkémnek is észhez térnie. Ezért döntöttem el, hogy felkeresem, és beszélek a fejével. Tudom mennyire vonzó az élete, mennyivel jobb lenne úgy élni, ahogyan ő teszi, de istenek vagyunk és nem emberek. Nem pazarolhatjuk el az erőnket szórakozásra, bármennyire is vágyunk rá.
Alecto new yorki lakásai, amelyből több is van neki, nem a méretűkről híresek, de a rendeltetésnek megfelelnek. A vétkesek és kevésbé vétkesek felcsalogatására, majd megölésére elég egy kicsi, de élhető tér is, ugyebár.
Mivel mindegyik lakás, amelyben megfordul a nővérkém, egy zajos szórakozóhely mellett található, a munkából egyből arra a lakására mentem, amelyben sejtettem, hogy megjelenik majd. A műszakom a klubban, amelyben a villogó fények megvakítanak, a dübörgő zene megsüketít, az alkohol illata megbódít, és a tapizó kezek megbotránkozatnak, nem volt kifejezetten fárasztó. Szeretem az érzékek káoszát, amivel a legtöbb éjjel meg kell küzdenem, feltölt, nem pedig lefáraszt. Legalábbis nem annyira, hogy ne tudjak kopogó, fekete bőrcsizmában végigszáguldani New York éjjel is tömött utcáin. A sötétség beborít mindent, mint egy takaró, amely megvéd az ártó pillantásoktól. Isten lévén azonban engem nem akadályoz a fény hiánya, érzékeim ezerszer élesebbek, mint a halandóké. Bármit meglátok, amit meg szeretnék látni. Előlem nincs menekvés.
De nem kell félni, nem vehetem vérét minden félrelépőnek, minden gyilkosnak, árulónak. Sőt, nem is feküdhetek le minden félrelépni vágyóval. Hiszen éppen ezért sietek Alectóhoz.
A folyosón már érezni lehet a férfi bűzét, aki Alectóval van, dohány, izzadtság, vágy és alkohol ocsmány keveréke. Kizipzárazom a nővérem ajtaja előtt bőrkabátom, miközben szemeimmel egy hatalmas kört írok le, és a hajamból kihúzok egy hajcsattot. Szerencsére bármibe, amibe belefogok, könnyen megy, mint a karikacsapás, így elsőre sikerül feltörnöm a zárat, és vigyázva benyitok, pedig tudom, hogy testvérem már vár rám.
Alecto, kezében pohárral invitál engem beljebb. Nem ér meglepetésszerűen, hogy vár rám. Ő mindig is többet tudott nálam, élesebbek voltak a reflexei, ügyesebb volt.
- Nővérem, nem fogok mellébeszélni, tudod, miért vagyok itt.
– mondom, ahogyan az asztalhoz sétálok és felveszem az egyik poharat, amelyben alkohol lötyög. Belekortyolok, de nem sok csúszik le a torkomon. Pillantásomat a férfi felé vetem, alaposan végigmérem, majd Alecto fele fordulok megint.
- Tudunk esetleg nyugodtan beszélgetni?
Wordcounter-400 x Music-Mama
© Belzébuth


Vissza az elejére Go down

Vendég
it's my own design


VendégTárgy: Re: did u miss me, sis'? Pént. Dec. 16, 2016 5:29 pm
F r e y a  &  H a r l o w
Have the courage to live. Anyone can die.
Belép az ajtón, cipőjének sarka megkoppan a küszöbön. Elmosolyodom. Az igazat megvallva hiányzott már, de tudom, miért van itt. Nem jó híreket hozott, ha nevezhetjük egyáltalán híreknek a rólam szóló korholásokat.
-Hiányoztál, Megaira. –emelem meg a poharam, majd a számhoz véve kortyolok egyet a benne lévő alkoholból. Szinte ki sem mondom a szavakat, a lényegre tér. Felvont szemöldökkel hallgatom, ahogyan minden beleéléssel próbál hatni a tudatalattimra. Nem véletlen van itt. Nem végzem el teljes becsülettel a feladatom, így őket hátráltatom, elmaradásokat halmoznak, és saját idegeiket pusztítják a folyamatos idegeskedéssel. Lelki szemeim előtt látom idősebbik húgom, ahogyan próbálja kioktatni Megairát, milyen elfeslett is a nővére. Nevetséges. Vágyik arra, amit én akarok, fiatalabbik húgom is vágyakozik az életem után, ám míg Meg próbálja megtalálni az arany középutat, Tiszhiponé pedig gyáva. Ez nem zárja ki az iránta érzett szeretetem, csupán csak egy őszinte vélemény róla. Nem értem meg, soha nem is fogom. Bár a soha nálunk igen hosszú idő.
Húgom arra kér, hogy küldjem el a férfit. Nem akar előtte bármit is mondani, így nem tért, az amúgy teljesen egyértelmű lényegre.
-Miben akadályoz téged ő? –nevetem el magam, majd a vendégem felé fordulok.
-Kedvesem, ő itt Megaira, a húgom. –odakoccintom a poharam az övéhez, amit a kezében tart. –Lehetőséged nyílik kipróbálni kettőt belőlem. –kacsintok felé, majd újra a húgomra szegezem a tekintetem.
-Nem fog sokáig köztünk maradni. Tudod te is. –széles mosolyra húzom a számat. –Kóstold meg, közben pedig térj a lényegre drágám. –fejemmel óvatosan a férfi felé bökök, akit szemmel láthatólag izgat ez a feszült, mégis fülledt hangulat.
-Veled bármikor osztozkodom. –a poharam maradék tartalmát kiiszom, majd hangos koppanással az asztalra csapom. –Úgy is tudom, miért vagy itt. –vállat vonok, majd közelebb lépek a lányhoz, és megsimogatom az arcát. Vitathatatlanul jobban szeretem, mint a másik testvéremet, aki talán még attól is retteg, hogy idejöjjön. Pedig semmi oka nem lenne a félelemre. Maximum a főistenek haragjától félhet, akiknél már amúgy is kihúztam néhány szál gyufát.
-Hanyagolhatnánk egy picit ezt a dolgot, és élvezhetnéd te is velem az életet. Tisztában vagyok vele, hogy szeretnéd, mindennél jobban. Én megadom neked, meg, bármit amire vágysz. Ő is bűnös, menyasszonya várja otthon. Ám ő mit sem sejt otthon. Előre dolgozok. Megkóstoljuk, aztán leküldjük az alvilágba! Hát nem remek? –csapom össze a tenyerem, kérdőn nézve a lányra, miközben hátrálva, az asztalnál álló, támaszkodó férfi elé lépek, nekidőlve, s hagyom, hogy átkarolja a derekam. Ha a húgom elég bevállalós lenne, talán még egészben neki is adnám.  

 
megyjegyzés ✗✗ szószám ✗✗ zene ✗✗ ©

Vissza az elejére Go down

Ajánlott tartalom
it's my own design

Tárgy: Re: did u miss me, sis'?

Vissza az elejére Go down

did u miss me, sis'?

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Miss you so much! - karakter, aki még hiányzik
» Thomas & Leslie - I missed you

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Wicked World :: Off topic :: Lezárt játékok-