HomeHome    CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Be careful making wishes in the dark
● We will be history and you will remember us for centuries ●
Belépés
Chicagoba!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multikapcsoló
új arcokkal...

Szavak
tôled, tôlem.
Nem a neved számít,
csak az, hogy itt vagy...
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (34 fő) Szomb. Okt. 29, 2016 6:34 pm-kor volt itt.
Válaszd meg a nézôpontodat,
és megváltozik a valóság.
*****
írta: Admin
Szomb. Nov. 10, 2018 5:25 pm

Fabletown
írta: Vendég
Hétf. Május 01, 2017 1:31 pm

Marvel-Universe Frpg
írta: Vendég
Szomb. Ápr. 15, 2017 12:16 pm

Superhero Academy
írta: Alice Murray
Pént. Ápr. 14, 2017 10:46 am

Partner kereső
írta: Ashleigh Murray
Csüt. Ápr. 13, 2017 8:52 pm

Avatar foglaló
írta: Ashleigh Murray
Csüt. Ápr. 13, 2017 4:43 pm

Ashleigh Murray
írta: Heather Keeser
Csüt. Ápr. 13, 2017 3:40 pm

Asgard
írta: Vendég
Hétf. Ápr. 03, 2017 11:12 am

Nightmares frpg
írta: Vendég
Hétf. Márc. 27, 2017 6:18 pm

Liam Sawyer
írta: Liam Sawyer
Vas. Márc. 26, 2017 6:46 pm

Mavis Riona Hazeldine
írta: Mavis R. Hazeldine
Pént. Márc. 24, 2017 8:09 pm

Connor;
írta: Shaw Fairley
Pént. Márc. 24, 2017 7:10 pm

Mrs. Wilder
írta: Mason Wilder
Pént. Márc. 24, 2017 6:59 pm

Mason.
írta: Jewel Marano
Pént. Márc. 24, 2017 6:44 pm

Szexi tanárbácsi
írta: Heather Keeser
Pént. Márc. 24, 2017 11:50 am


Share | 
 

 did u miss me, sis'?

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: did u miss me, sis'?   Vas. Nov. 27, 2016 1:10 pmF r e y a  &  H a r l o w
Have the courage to live. Anyone can die.
Az ég már majdnem teljesen befeketedett. A csillagok alig látszódnak a városi szmog miatt, de én látom őket.
Végigsétálunk a városon, megfogja a kezem. Elvigyorodom. Kezének melege alatt érzem vérének lüktetését, hallom halk levegővételeit. Hús-vér ember. Lelke viszont pillanatok múlva az Alvilág bugyrában találja magát, s földi valója megszűnik létezni.
Nevetek, mintha tetszenének a viccei, ránézek, mintha a simogatása édesen perzselné a bőrömet, pedig kimondhatatlanul hidegen hagy ez az ember.
Felérünk a kis lakásba, ahol az utóbbi időben néha megfordulok. Pont az ilyen alkalmakra van fenntartva. Egész takaros hely, kicsi, de a rendeltetésére pont jó. New Yorkon belül több lakásom van, hotelekben szobák, lakosztályok, elhagyatott utcákban kis házacskák. Hasonló stílusban az összes. Szinte minden szórakozóhelyhez közel található egy. Nem taxizom, ritkán vezetek, így ez pont ideális.
Bezárom magunk mögött az ajtót, lámpát pedig nem oltok. Gondolataim közül ajkának érintése ébreszt, ami a nyakamon tanyázik. Finoman beleharap a vékony bőrbe, és úgy vezet hátrafelé a lakásban, mintha tudná, mi merre van.
A nadrágjánál fogva közelebb vonom magamhoz. Megcsókolna, de nem engedem. Ez nem arról szól, vagy egyszerűen csak nem akarom. Megmagyarázhatatlan érzés kerít hatalmába, mintha figyelnének. Tisztában vagyok vele, hogy figyelnek, figyelnek a Főistenek, az istenségek és a húgaim is. De ilyen közelről ritkán érzem.
Meg szeretnék feledkezni erről.
A konyhaasztalhoz érünk, ahol szerencsére nincsen semmi egy régi terítőn kívül. Hátradönt. Érzem rajta a Tequila és a citrom együttesét, ami keveredik a dohánnyal és a parfümmel, ami rajta van. Izmos kezéhez érek, mutatóujjamat végighúzom nagy tetoválásán. Annyira emlékeztet ez valakire.. Erről is meg szeretnék feledkezni.
Mindent el szeretnék temetni, konkrétan mindent. Ezt a férfit is.
Ajkába harapok, miközben ő felém tornyosulva nyúl a felsőm alá, hogy levegye azt. Farzsebemhez nyúlok. Apró bicska éktelenkedik benne, lassan kihúzom, majd észrevétlenül kinyitom, mikor a bejárat felől zörgést hallok, mintha valaki nyitná ki az ajtót, gyorsan vissza is csúsztatom azt.
Felülök, lelökve magamról a férfit, aki szintén meghallotta a zajt. Van egy sejtésem. Leugrok az asztalról, majd a szekrényekhez megyek, ahonnan leemelek három poharat. A poharakba egy régi bourbont öntök, majd az asztalhoz visszasétálva a számhoz emelem a saját italomat, nagyot kortyolva belőle. A férfi értetlenül pislog rám, ujjam a szájára helyezem, hogy várjon, miközben a poharat a kezébe nyomom. Halvány mosollyal nézem a kinyitódó ajtót..
-Kerülj beljebb, drágám.
 
megyjegyzés ✗✗ szószám ✗✗ zene ✗✗ ©

Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: did u miss me, sis'?   Szomb. Dec. 03, 2016 1:38 am

I miss you, sis
To Alecto

Isteni kötelességeim közé tartozik, hogy biztosítsam a hálátlan halandókat a rám rótt feladataim által az igazságról és a nyugodt életről. Az utóbbi időkben azonban ketten végezzük el három isten feladatát, ami nem csak megterhelő, de elég hanyag munkát is eredményez. Gyors, sietős, óvatlanul elkövetett gyilkosságokat. Nem kockáztathatunk, muszáj lenne a nővérkémnek is észhez térnie. Ezért döntöttem el, hogy felkeresem, és beszélek a fejével. Tudom mennyire vonzó az élete, mennyivel jobb lenne úgy élni, ahogyan ő teszi, de istenek vagyunk és nem emberek. Nem pazarolhatjuk el az erőnket szórakozásra, bármennyire is vágyunk rá.
Alecto new yorki lakásai, amelyből több is van neki, nem a méretűkről híresek, de a rendeltetésnek megfelelnek. A vétkesek és kevésbé vétkesek felcsalogatására, majd megölésére elég egy kicsi, de élhető tér is, ugyebár.
Mivel mindegyik lakás, amelyben megfordul a nővérkém, egy zajos szórakozóhely mellett található, a munkából egyből arra a lakására mentem, amelyben sejtettem, hogy megjelenik majd. A műszakom a klubban, amelyben a villogó fények megvakítanak, a dübörgő zene megsüketít, az alkohol illata megbódít, és a tapizó kezek megbotránkozatnak, nem volt kifejezetten fárasztó. Szeretem az érzékek káoszát, amivel a legtöbb éjjel meg kell küzdenem, feltölt, nem pedig lefáraszt. Legalábbis nem annyira, hogy ne tudjak kopogó, fekete bőrcsizmában végigszáguldani New York éjjel is tömött utcáin. A sötétség beborít mindent, mint egy takaró, amely megvéd az ártó pillantásoktól. Isten lévén azonban engem nem akadályoz a fény hiánya, érzékeim ezerszer élesebbek, mint a halandóké. Bármit meglátok, amit meg szeretnék látni. Előlem nincs menekvés.
De nem kell félni, nem vehetem vérét minden félrelépőnek, minden gyilkosnak, árulónak. Sőt, nem is feküdhetek le minden félrelépni vágyóval. Hiszen éppen ezért sietek Alectóhoz.
A folyosón már érezni lehet a férfi bűzét, aki Alectóval van, dohány, izzadtság, vágy és alkohol ocsmány keveréke. Kizipzárazom a nővérem ajtaja előtt bőrkabátom, miközben szemeimmel egy hatalmas kört írok le, és a hajamból kihúzok egy hajcsattot. Szerencsére bármibe, amibe belefogok, könnyen megy, mint a karikacsapás, így elsőre sikerül feltörnöm a zárat, és vigyázva benyitok, pedig tudom, hogy testvérem már vár rám.
Alecto, kezében pohárral invitál engem beljebb. Nem ér meglepetésszerűen, hogy vár rám. Ő mindig is többet tudott nálam, élesebbek voltak a reflexei, ügyesebb volt.
- Nővérem, nem fogok mellébeszélni, tudod, miért vagyok itt.
– mondom, ahogyan az asztalhoz sétálok és felveszem az egyik poharat, amelyben alkohol lötyög. Belekortyolok, de nem sok csúszik le a torkomon. Pillantásomat a férfi felé vetem, alaposan végigmérem, majd Alecto fele fordulok megint.
- Tudunk esetleg nyugodtan beszélgetni?
Wordcounter-400 x Music-Mama
© Belzébuth


Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: did u miss me, sis'?   Pént. Dec. 16, 2016 5:29 pmF r e y a  &  H a r l o w
Have the courage to live. Anyone can die.
Belép az ajtón, cipőjének sarka megkoppan a küszöbön. Elmosolyodom. Az igazat megvallva hiányzott már, de tudom, miért van itt. Nem jó híreket hozott, ha nevezhetjük egyáltalán híreknek a rólam szóló korholásokat.
-Hiányoztál, Megaira. –emelem meg a poharam, majd a számhoz véve kortyolok egyet a benne lévő alkoholból. Szinte ki sem mondom a szavakat, a lényegre tér. Felvont szemöldökkel hallgatom, ahogyan minden beleéléssel próbál hatni a tudatalattimra. Nem véletlen van itt. Nem végzem el teljes becsülettel a feladatom, így őket hátráltatom, elmaradásokat halmoznak, és saját idegeiket pusztítják a folyamatos idegeskedéssel. Lelki szemeim előtt látom idősebbik húgom, ahogyan próbálja kioktatni Megairát, milyen elfeslett is a nővére. Nevetséges. Vágyik arra, amit én akarok, fiatalabbik húgom is vágyakozik az életem után, ám míg Meg próbálja megtalálni az arany középutat, Tiszhiponé pedig gyáva. Ez nem zárja ki az iránta érzett szeretetem, csupán csak egy őszinte vélemény róla. Nem értem meg, soha nem is fogom. Bár a soha nálunk igen hosszú idő.
Húgom arra kér, hogy küldjem el a férfit. Nem akar előtte bármit is mondani, így nem tért, az amúgy teljesen egyértelmű lényegre.
-Miben akadályoz téged ő? –nevetem el magam, majd a vendégem felé fordulok.
-Kedvesem, ő itt Megaira, a húgom. –odakoccintom a poharam az övéhez, amit a kezében tart. –Lehetőséged nyílik kipróbálni kettőt belőlem. –kacsintok felé, majd újra a húgomra szegezem a tekintetem.
-Nem fog sokáig köztünk maradni. Tudod te is. –széles mosolyra húzom a számat. –Kóstold meg, közben pedig térj a lényegre drágám. –fejemmel óvatosan a férfi felé bökök, akit szemmel láthatólag izgat ez a feszült, mégis fülledt hangulat.
-Veled bármikor osztozkodom. –a poharam maradék tartalmát kiiszom, majd hangos koppanással az asztalra csapom. –Úgy is tudom, miért vagy itt. –vállat vonok, majd közelebb lépek a lányhoz, és megsimogatom az arcát. Vitathatatlanul jobban szeretem, mint a másik testvéremet, aki talán még attól is retteg, hogy idejöjjön. Pedig semmi oka nem lenne a félelemre. Maximum a főistenek haragjától félhet, akiknél már amúgy is kihúztam néhány szál gyufát.
-Hanyagolhatnánk egy picit ezt a dolgot, és élvezhetnéd te is velem az életet. Tisztában vagyok vele, hogy szeretnéd, mindennél jobban. Én megadom neked, meg, bármit amire vágysz. Ő is bűnös, menyasszonya várja otthon. Ám ő mit sem sejt otthon. Előre dolgozok. Megkóstoljuk, aztán leküldjük az alvilágba! Hát nem remek? –csapom össze a tenyerem, kérdőn nézve a lányra, miközben hátrálva, az asztalnál álló, támaszkodó férfi elé lépek, nekidőlve, s hagyom, hogy átkarolja a derekam. Ha a húgom elég bevállalós lenne, talán még egészben neki is adnám.  

 
megyjegyzés ✗✗ szószám ✗✗ zene ✗✗ ©

Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: did u miss me, sis'?   
Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down
 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Miss you so much! - karakter, aki még hiányzik
» Thomas & Leslie - I missed you

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Wicked World :: Off topic :: Lezárt játékok-
^
ˇ