HomeHome    CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Be careful making wishes in the dark
● We will be history and you will remember us for centuries ●
Belépés
Chicagoba!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multikapcsoló
új arcokkal...

Szavak
tôled, tôlem.
Nem a neved számít,
csak az, hogy itt vagy...
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (34 fő) Szomb. Okt. 29, 2016 6:34 pm-kor volt itt.
Válaszd meg a nézôpontodat,
és megváltozik a valóság.
*****
írta: Admin
Szomb. Nov. 10, 2018 5:25 pm

Fabletown
írta: Vendég
Hétf. Május 01, 2017 1:31 pm

Marvel-Universe Frpg
írta: Vendég
Szomb. Ápr. 15, 2017 12:16 pm

Superhero Academy
írta: Alice Murray
Pént. Ápr. 14, 2017 10:46 am

Partner kereső
írta: Ashleigh Murray
Csüt. Ápr. 13, 2017 8:52 pm

Avatar foglaló
írta: Ashleigh Murray
Csüt. Ápr. 13, 2017 4:43 pm

Ashleigh Murray
írta: Heather Keeser
Csüt. Ápr. 13, 2017 3:40 pm

Asgard
írta: Vendég
Hétf. Ápr. 03, 2017 11:12 am

Nightmares frpg
írta: Vendég
Hétf. Márc. 27, 2017 6:18 pm

Liam Sawyer
írta: Liam Sawyer
Vas. Márc. 26, 2017 6:46 pm

Mavis Riona Hazeldine
írta: Mavis R. Hazeldine
Pént. Márc. 24, 2017 8:09 pm

Connor;
írta: Shaw Fairley
Pént. Márc. 24, 2017 7:10 pm

Mrs. Wilder
írta: Mason Wilder
Pént. Márc. 24, 2017 6:59 pm

Mason.
írta: Jewel Marano
Pént. Márc. 24, 2017 6:44 pm

Szexi tanárbácsi
írta: Heather Keeser
Pént. Márc. 24, 2017 11:50 am


Share | 
 

 Iris Holden

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Iris Holden   Vas. Nov. 27, 2016 12:24 am
Iris Holden
Minden reggel újrakezdés, minden reggel új világ.

Iris
26
Demigod
Sokáig, amíg nem tudtam ki vagyok pontosan furcsa volt, hogy Telihold idején megváltozom. Kiélesednek az érzékeim, erőteljesebben ver a szívem, szinte kétszer olyan sebességgel mint normális esetben. Mindennek külön érzem az illatát, az egész világ ezüstös fényben fürdőzve jelenik meg a szemeim előtt. Olyankor érzem azt, hogy igazán élek, és érzem a csillagos égbolt erőteljes és egyre csábítóbb hívását. Amikor a Hold fogyatkozni kezd, akkor én is gyengülök, mintha betegség venne erőt rajtam, aztán amikor újra telítődni kezd egyre jobban leszek én is. Szüntelen körforgása ez az életemnek, melyből úgy érzem nem nagyon van kiút. Mióta pedig az anyám- az akit legalábbis mindezidáig az édesanyámnak hittem- elmondta kinek is a lánya vagyok azt hiszem egyáltalán nem fogok tudni menekülni előle. A Hold istennőjének, Szelenének a lánya vagyok, akit 26 évvel ezelőtt hagyott a Földön és bízott egy másik asszony gondjaira, hogy visszatérhessen örök szerelméhez: Endümionhoz. Mert sem földi, sem égi férfiak nem pótolták neki soha őt. Még az apám sem, akit egykor elcsábított a nevelőanyám mellől.
Alexis Bledel
Hajadon
Hetero
Eddig azt gondoltam tartozom valahová. A hely ahol felnőttem, az emberek akiket a családomnak gondoltam. Mindez csupán hazugság volt, amelyet egy beszélgetés rombolt le, és alapjaiban kellett újragondolnom az életemet. Noha már korábban is sejtettem, hogy nem stimmel velem valami, minderről bizonyosságot csak azon a három évvel ezelőtti estén szereztem. Hogyan tudnak a remények, az álmok és minden egyetlen este alatt összeomlani? Én tudom.


Trevor tengerészgyalogos volt. A húgát kísérgette minden héten kétszer a könyvtárba, ahol aztán egy idő után egyre több időt töltött a recepciós pultnál, velem beszélgetve. Kezdő voltam még, éppen csak pár hete dolgoztam ott, úgyhogy félve attól, hogy esetleg gondot okozna ha a munkaidőmet ilyesmivel tölteném loptam a perceket. Szinte szó szerint. Mondhatnánk, hogy hagyományos tündérmesébe is beillett a folytatás, ha nem árnyékolta volna be az egész kapcsolatunkat annak a ténye, hogy tökéletesen tudtam már az elejétől, hogy két éven belül valahova máshova fogják vezényelni, amint véget ér az intenzív, szárazföldi kiképzése. Azt hittem, hogy majd valahol rádiós lesz, ahogyan mindig is szerette volna, és egy napon majd visszatér hozzám. Tudnia kell, hogy várok rá. Jöttek a képeslapok a világ számtalan pontjáról, jöttek az apró kis virággal díszített lapok, amelynek a végén mindig megígérte, hogy visszajön, hiszen köti az ígérete. Esténként, és nap közben és minden reggel felkelve vártam, hogy visszatérjen, habár tudtam, hogy ez is átmeneti, hogy ha haza is jön újra el kell majd mennie.Örökké ez lesz. De nem számított, nekem tényleg semmi más nem számított, csak az, hogy azokat a kis időket amiket vele tölthetnék az nekem jusson. Egy napon, az utolsó levelében azt írta, hogy most pár napig nem jelentkezik majd, mert egy komolyabb bevetésre indulnak, ő fog vezetni egy teherautót. Ez volt az utolsó képeslap ami érkezett tőle. Egy íriszt ábrázolt, ahogyan engem is hívtak, és az aljára odaírta:
“ Nem csak azért szeretlek, mert csodálatos vagy, hanem azért mert a neved egy virág után kaptad. Egy virág, amelynek jelentése: Remény. És nekem mindig ez leszel, remény.”
Aztán nem jött többé tőle semmi. Sem üzenet, sem levél, sem semmi más, csak egy hónap múlva az édesanyjának egy üzenet: az autó, amelyet Trevor vezetett valahol Keleten aknára futott.

A Remény összetört.
ÉN összetörtem.Utána akartam menni, ostoba voltam és teljesen eszeveszett, már szinte semmi nem tartott volna itt, ürességet éreztem, és hiába érkezett el a Telihold és vele az a furcsa és kamaszkoromtól újra visszatérő érzés, már ez sem tudott javítani a közérzetemen. Azon a három évvel ezelőtti estén azonban az anyám leültetett a gangon a rozoga, és nyekergő hintába, amelyen a megszokott kissé már kopott bordó bársonyhuzat díszelgett és beszélni kezdett hozzám. Csendesen, suttogva, mintha régóta hordott terhet készülne letenni a válláról. Apám tíz évvel korábbi halála óta foglalkoztatta a gondolat, hogy elmondja az igazat nekem arról, hogy ki is vagyok valójában. De úgy érezte az erőre amelyet a valódi anyámtól kaptam, arra a kitartásra amely rá volt jellemző, most van igazán szükségem.
Szeléné, a nő, akinek kedvesét halhatatlanná tették az Istenek, de akit ezzel együtt örök álommal sújtottak soha nem adta fel, hogy látogassa őt, minden egyes alkalommal ott akart lenni vele. Erős volt, bátor és céltudatos. Mindenkiben egykori kedvesét kereste, de sem a földön sem az övéi között nem találta meg azt aki csak egy kicsit is kárpótolni tudta őt. Így vált az ezüst Hold gyönyörű istenasszonya bolyongó lélekké, aki fehér igás öszvérekkel vontatott szekerén járja az éjszakát az égbolt végtelen fekete pusztaságában.
Nem éreztem csalódottságot mert nem kellettem neki, nem éreztem haragot sem, mert itt hagyott az asszonynál, akinek férjét elcsábította és akinek gyermeket szült. A nevelőanyámnak nem lehetett saját gyermeke, éppen ezért elfogadott engem, tisztességben felnevelt, és tudta, mikor van arra szükségem, hogy megtudjam ki is vagyok pontosan.

Nem változtatott meg a tudat, csak megerősített.
A Remény újraéledt.


_ || _ || _ || Nincs
Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Iris Holden   Vas. Nov. 27, 2016 12:48 am
Warning!
do not enter this game if you're under 18

Nos, akkor először is elnézést kérek, nem vagyok majdnem egy órakkor a szavak embere. Viszont elolvastam a lapodat, és nem bírtam volna úgy aludni térni, hogy nem fogadlak el. Édesanyád Szelené biztos segíteni fog neked, még én is segítem néha a gyerekeimet, vagy teszem pokollá az életüket, amit később megköszönnek majd, ebben biztos vagyok. Hiába hagyjuk el gyerekeinket, mindig fontosak lesznek nekünk. Szerintem a tied is így gondolja.
Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down
 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Wicked World :: Off topic :: Törölt karakterek-
^
ˇ