HomeHome    CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Be careful making wishes in the dark
● We will be history and you will remember us for centuries ●
Belépés
Chicagoba!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multikapcsoló
új arcokkal...

Szavak
tôled, tôlem.
Nem a neved számít,
csak az, hogy itt vagy...
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (34 fő) Szomb. Okt. 29, 2016 6:34 pm-kor volt itt.
Válaszd meg a nézôpontodat,
és megváltozik a valóság.
*****
írta: Admin
Szomb. Nov. 10, 2018 5:25 pm

Fabletown
írta: Vendég
Hétf. Május 01, 2017 1:31 pm

Marvel-Universe Frpg
írta: Vendég
Szomb. Ápr. 15, 2017 12:16 pm

Superhero Academy
írta: Alice Murray
Pént. Ápr. 14, 2017 10:46 am

Partner kereső
írta: Ashleigh Murray
Csüt. Ápr. 13, 2017 8:52 pm

Avatar foglaló
írta: Ashleigh Murray
Csüt. Ápr. 13, 2017 4:43 pm

Ashleigh Murray
írta: Heather Keeser
Csüt. Ápr. 13, 2017 3:40 pm

Asgard
írta: Vendég
Hétf. Ápr. 03, 2017 11:12 am

Nightmares frpg
írta: Vendég
Hétf. Márc. 27, 2017 6:18 pm

Liam Sawyer
írta: Liam Sawyer
Vas. Márc. 26, 2017 6:46 pm

Mavis Riona Hazeldine
írta: Mavis R. Hazeldine
Pént. Márc. 24, 2017 8:09 pm

Connor;
írta: Shaw Fairley
Pént. Márc. 24, 2017 7:10 pm

Mrs. Wilder
írta: Mason Wilder
Pént. Márc. 24, 2017 6:59 pm

Mason.
írta: Jewel Marano
Pént. Márc. 24, 2017 6:44 pm

Szexi tanárbácsi
írta: Heather Keeser
Pént. Márc. 24, 2017 11:50 am


Share | 
 

 Arianrhod Cerys O'Connor

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Arianrhod Cerys O'Connor   Pént. Nov. 25, 2016 10:48 pm
Arianrhod Cerys O'Connor
Sokkal egyszerűbb volt, amíg nem tudtam, hogy szeretlek.

Aria
345
Demigod
Aphrodité lányaként megérzi, ha valaki szerelmes a közelében, de az illető még nem tudja. Képes a varázsbeszédre, ami annyit takar, hogy bármire ráveheti azt akin használja. Kivéve, ha az illető igaz szívéből szeret valakit. Plusz születésekor már a francia nyelvet is tudta, mert a szerelem nyelveként tartják számon.
Scarlett Johansson
Hajadon
Hetero
Múlt

Megint benyomják a fejemet, egy hordóba, egészen addig, amíg levegő után nem kapkodok. Kiköpöm a vizet, fogalmam sincs miért kerültem ide, de tényleg. Oké, hogy kémkedtem a nácik után, viszont annak már vége. Ahogy a háborúnak is, legalább hat éve, bár lehet néhány SS tiszt szabadlábon van, és most revansot akar? Meglehet. Tévedtem, miután meghallottam egy női hangot.
- Ó, kedvesem, jól gondolom, hogy fogalmad sincs ,miért teszik ezt veled? – lép a látóterembe, de a hajam miatt nem nagyon látom. Azt viszont rögtön felfogom, hogy egy istennővel van dolgom. Mit vétettem, hogy ezt kapom?
- Nem nagyon, lenne olyan kedves, és elmondja? – kérdezem halkan, a fulladozás nem tesz jót a hangszálaknak.
- Először is Perszephoné vagyok, másodszor meg, az anyád miatt. – tárja szét a karját, mintha nyilvánvalóan ezt nekem tudni kéne.
- Értem, miért is? -  
- Nos, még réges-régen a lányom fél arcát megégette, mivel szebb volt nála. De nem teszek veled ilyesmit. Inkább, kapsz egy átkot. Mi lenne, ha azt mondanám, hogy halandóba fogsz beleszeretni? Nem tudod, hogy mikor fog megtörténni, ez benne a legszebb. Végig nézheted, ahogy megöregszik, lehet a karjaidban hal meg. Aztán majd könyörögve rohansz az Alvilágba, hogy visszakapd. – halkan kuncog, elakad a lélegzetem, az Alvilág királynője rajtam bosszulja meg anyám tettét, remek. Komolyan, ennél jobb már nem jöhet.
- Remek. – többet nem is fűzök hozzá. Ennél még az SS is jobb lett volna, tekintve, hogy éppen Berlinben vagyunk. Köszönöm anya, én is szeretlek..
- Még valami, hébe-hóba azért egy vadász is próbál téged majd levadászni, csak a móka kedvéért, talán nem is fogod megismerni az igazi szerelmed. – tűnik el a szemem elől, és utána békén is hagynak, legszívesebben sikítanék, ha tudnék, helyette csak hagyom, hogy a könnyeim áztassák az amúgy is vizes ruházatomat.  

Jelen

Csupán húsz percre lakom a munkahelyemtől gyalog, így csak ritkán ülök kocsiba. Ha pedig véletlen folyamán terepre kerülök, akkor is van fuvarom, ma is volt egy terepszemlém.. De most kivételesen hamarabb hazamehettem, mivel az utolsó megbeszélésem elmaradt, ugyan is Andy kényszerszabadságot kapott, a főnök nem hitte el , hogy ilyen gyorsan gyógyul, pedig, ha tudná, hogy félisten. Bár így is a sötétben kell hazamennem, még szerencse, hogy ez a jó környék a Nagy Almában, persze kicsit tartok a támadástól, igen még ennyi év után is tartok Perszephoné jóslatától. Ha egy istennő átkoz meg, akkor okoz néhány rémálmokkal teli éjszakát, s félisten vagyok, szóval elég sok álmom lesz még. Főleg, hogy van egy almaimádó kopasz DEA ügynök, akibe félek, hogy szépen lassan beleesek, mint vak ló a gödörbe. Egész idáig sikerült tartózkodnom a romantika, és szerelem mindenféle nyűgjeitől, nehéz volt, Aphrodité lányaként meg főleg.    
Halk sóhajjal lépek be a lakásomba, és kapcsolom fel az előszobában lévő villanyt, hogy levegyem a kabátom, és a cipőm. A konyhába érve torpanok meg, valami nem stimmel, rajtam kívül még van itt valaki, ebben biztos vagyok. A női ösztönöm sose hagyott még cserben. Óvatos mozdulattal nyúlok a késtartóban lévő konyhakésért. Pedig van szolgálati fegyverem, viszont nem hoztam magammal, mert minek is? Nem gondoltam volna, hogy a saját otthonomban támadnak majd rám, pedig számítanom kellett volna rá, hisz az a ribanc megmondta, vadászokat küld a szórakoztatásomra. Mégis inkább gondoltam arra, hogy majd egy sötét sikátorban leckéztetnek meg, vagy egy elhagyatott gyártelepen, de nem, itthon kell rajtam ütni. Ami meg is történt, a férfi, ahogy a nappaliba érek rám ront, a katonai kése kisebb, mint az enyém, s sikerül is megvágni az alkarom, amikor védekezem. Még az üvegasztalom is eltörik, igen alattam, mert sikeresen rávág, a 160 centimet nem nehéz arrébb pakolni, ezt én is tudom. A kést viszont még mindig szorongatom, s sikeresen vágom az illető nyakába.
- Dögölj meg. – sziszegem halkan, s rúgom le a holttestét magamról, csak aztán jut eszembe, hogy mit csináltam, miután az adrenalin kiürül a szervezetemből. Ösztönösen nyúlok a zsebembe, a telefonom kijelzője pókhálóssá vált, de remélem, egy telefonhívást még elintézhetek.
- Én…én..vagyok az Arianrhod. – próbálok nem sírni, viszont már tárcsázás közben eltört a mécses nálam. – Szükségem van rád, és Andyre is…Most. – nyomom ki a telefont, s az üvegtörmelék kellős közepére huppanok, üveges tekintettel nézem a majdnem gyilkosomat. Mégis kit hívhattam volna? Talán most rajtam is tudnak segíteni. Mégis félek a következményektől, fogalmam sincs mi lesz velem, önvédelem volt, ez biztos.

Noire Chatte
Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Arianrhod Cerys O'Connor   Szomb. Nov. 26, 2016 5:42 pm
Gratulálunk!
Elfogadva!

Kedves Arianrhod. Először is, lenyűgöző történettel álltál elő. Nagyon tetszik, ahogy megfogalmaztad, és nem mellékesen egy gyönyörű és egyben tragikus sorokat varázsoltál. Azt hiszem eleve átok lehet egy ilyen anyát tudni magunk mögött. Remélem azért megtalálod a nagy szerelmet, talán most. csillogószemek Foglalj le mindent, amit kell és mehetsz is. Nem zavarlak továbbra cuki vagyok
Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down
 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Wicked World :: Off topic :: Törölt karakterek-
^
ˇ