HomeHome    CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Be careful making wishes in the dark
● We will be history and you will remember us for centuries ●
Belépés
Chicagoba!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multikapcsoló
új arcokkal...

Szavak
tôled, tôlem.
Nem a neved számít,
csak az, hogy itt vagy...
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (34 fő) Szomb. Okt. 29, 2016 6:34 pm-kor volt itt.
Válaszd meg a nézôpontodat,
és megváltozik a valóság.
*****
írta: Admin
Szomb. Nov. 10, 2018 5:25 pm

Fabletown
írta: Vendég
Hétf. Május 01, 2017 1:31 pm

Marvel-Universe Frpg
írta: Vendég
Szomb. Ápr. 15, 2017 12:16 pm

Superhero Academy
írta: Alice Murray
Pént. Ápr. 14, 2017 10:46 am

Partner kereső
írta: Ashleigh Murray
Csüt. Ápr. 13, 2017 8:52 pm

Avatar foglaló
írta: Ashleigh Murray
Csüt. Ápr. 13, 2017 4:43 pm

Ashleigh Murray
írta: Heather Keeser
Csüt. Ápr. 13, 2017 3:40 pm

Asgard
írta: Vendég
Hétf. Ápr. 03, 2017 11:12 am

Nightmares frpg
írta: Vendég
Hétf. Márc. 27, 2017 6:18 pm

Liam Sawyer
írta: Liam Sawyer
Vas. Márc. 26, 2017 6:46 pm

Mavis Riona Hazeldine
írta: Mavis R. Hazeldine
Pént. Márc. 24, 2017 8:09 pm

Connor;
írta: Shaw Fairley
Pént. Márc. 24, 2017 7:10 pm

Mrs. Wilder
írta: Mason Wilder
Pént. Márc. 24, 2017 6:59 pm

Mason.
írta: Jewel Marano
Pént. Márc. 24, 2017 6:44 pm

Szexi tanárbácsi
írta: Heather Keeser
Pént. Márc. 24, 2017 11:50 am


Share | 
 

 We have each other ~ The Horae

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: We have each other ~ The Horae   Szer. Nov. 23, 2016 12:31 pm

The Horae


Még mindig szörnyen érzem magam amiért nem vettem fel időben a telefont Phiának. De nem szokásom bevinni a tárgyalóterembe a telefont és hosszú tárgyalási napokon vagyok túl. Nagyon nehéz rációt vinni két marakodó fél közé, főleg ügyvédek és ügyészek közé. Talán éppen ezért is értékelem olyan nagyra, hogy Phia ügyvéd lett. Tulajdonképpen büszke is vagyok rá, mert természetesen igazságos és jó ügyvéd. Mindig olyan, mintha egy kicsit visszakapnék a múltból. De a mában élek én is. Okostelefonom van, autóm, beszólok Alexának reggelente, hogy ha csacskaságokat válaszol. Kellett nekem venni egy Amazon Echo-t... De legalább jól tájékozottan kezdem a napot, kérek tőle egy dalt, ha felkelek az éjszaka közepén, megkérdezem, hogy hány óra van... Nem tudják a halandók sem, de számítógépes rabszolgákat építenek.
Halk, lágy zene tölti meg a nappalimat, miközben én pakolászok. Kiteszek a dohányzó asztalra süteményeket, teát, kávét, bort és a poharakat. Mindenből három szettet. Ma csak a testvéreimet várom, mert Andy kórházban van még. Semmi kétségem afelől, hogy Diké pontos lesz, de Eiréné... mintha felvett volna pár szokást, közöttük a késést is.
Dúdolgatva írok egy SMS-t Andynek, hogy csajos délután-este lesz itt, nem azért nem írok neki, mert tojok a fejére, hanem azért, mert szükségem van egy kis mi időre a lányokkal. Elrakom a nagy tepsi telefont, mikor megszólal a csengőm, én pedig az ajtómhoz villanok, hogy egy hatalmas, már-már klisésen boldog mosollyal nyissam ki és húzzam be Dikét.
- Egek, de jó, hogy itt vagy! Bocsánat, hogy nem vettem fel elsőre. - szabadkozom, de közben átölelem őt.

Eight Melodies • who cares? •
Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: We have each other ~ The Horae   Szer. Nov. 23, 2016 6:29 pm

Sister's
A testvéreimre mindig számíthattam, bármi baj volt. De nem. Nem lehetett, hogy most nem érem el őket. A lelkem beleremegett az egészbe, a felismerés, a régi emlékek. Minden a lelkemet marta. Nem akartam, hogy megint ilyen helyzetbe kerüljek.
Egésznap feszült voltam és nem figyeltem, minden kiesett a kezemből úgy éreztem, hogy valaki figyel. Mindig a nevemet hallottam a fejemben. Mintha valaki csak azt akarná, hogy őrületbe keveredjek. Tudtam ki az, aki a fejemet mérgezi. Minden gondolatom körülötte forgott. Az utolsó az volt, hogy egy egészen méreg drága kristályvázát ejtettem ki a kezemből, ami millió apró darabra tört és rémülten pillantottam magam elé. Egy istennő vagyok, nem egy tehetetlen liba.
Meg fogom neki mondani, hogy nem akarom. Nem fogom tovább ezt vinni. Az igazságnak felszínre kell kerülnie. Kerül, amibe kerül. Ő börtönbe fog megrohadni. Csak választani kell, hogy melyikbe. Eddig és tovább nem bírtam az irodába, már a liftnél jártam mikor a drága testvérem felhívott és amilyen gyorsan csak lehet elindultam felé. A kocsi csak úgy suhant a forgalomban és nem tudtam megszólalni. Ajkaimba harapva parkoltam le a ház elé, a tükörbe még ellenőriztem a sminkemet, majd mikor végre eldöntöttem, hogy tökéletes leszek, kikászálódom a járgányból és elindulok az ajtó felé.
Nem esett jól, hogy ennyire leráztak a lányok, de hát mindenkinek ilyen csodás szakmája van, hogy képtelenség egyeztetni, vagy jó időpontban felhívni a másikat. Az ajtón becsöngetve egy üveg bort markolásztam, amit még egy benzinkútnál vásároltam, hogy el is érjek idáig, mert mutatóm igen csak lekonyult. Sosem értettem és az utolsó pillanatra is hagytam a kocsim szervízelését.
De semmi perc alatt kinyílt az ajtó és még a gondolatmenetem felénél sem tartottam, mikor már a testvérem ölelését élveztem. Amennyivel kisebb annál erősebb. Nevetve viszonoztam a gesztust.
- Hát jöttem, ahogy tudtam. – megvontam a vállam, mert az igazság az, hogy ha nem jövök el magamtól, tuti, hogy kirúgtak volna még egy ilyen méreg drága tárgy elpusztításáért.
- Nem gond. Gondolom a tárgyaló teremben osztottad az igazságot. – legyintek és átadom neki a borocskát, hogy lássa, mennyire figyelmes vagyok, majd gyorsan helyet foglaltam, hogy elrejtsem kezeim remegését. Az egész testem vibrált és úgy éreztem kicsúszik a lábam alól a talaj. Bármennyire akartam ellenkezni nem ment. Sose éreztem semmit Josh miatt, de a mosolya és az egész lénye felforgatta az életemet. Kihitte volna.
Apám sosem tudta meg, hogy miket csinálta, vagyis remélhetőleg fogalma sincs, hogy mennyire elzüllőt a lánya, de az óta persze megnevelődtem. Mondjuk inkább a jognak élek, mint sem a férfiaknak. De Ő. Jön, lát, tönkre tesz.
- Hol van Andy? – nézek körül a lakásba, még se sokkolhatom őt, az első másodpercben, hogy „hé, pár éve lefeküdtem egy démonnal, aki gyilkosság miatt felkeresett, hogy védjem őt, vagy kitálal apának”. Azt hiszem bármennyire is jól hangzik ez a mondat, most nem lenne jó kérdés. A szobát pásztázva elmosolyodom, legalább az Ő élete rendben van a maga módján. Bezzeg az enyém. Most a fejetetejére állt.
- Esküszöm, hogy néha hiányzik, hogy ketten dumáljunk. - kezdek puhatolózni, azt hiszem, még egy kicsit játszanom kell a szavakkal, hogy ne legyek ennyire sokkoló, mint amennyire tervezem a mondani valómat.
megjegyzés:  lesz jobb is Surprised <3      • ©


Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: We have each other ~ The Horae   Kedd Nov. 29, 2016 11:30 pm

Sister's


Az asztalomnál ülök, jelentés várok, miközben én is azt írok, a sors fintora ez. De én voltam ott a túsztárgyalásnál két hete, nem más. Vagyis többen, viszont az akció vezetőjeként nekem kell megírni, hogy is történt a dolog. Úgy, mint mindig, csak ez a vezetőséget nem érdekli. A telefonom képernyőjére pillantok, elkések. Pedig a nővéreim várnak rám, igaz még egy fél órám van, ám még haza kell ugranom, Meow Ce-Tungnak ugyanis szüksége van kajára, ha jól emlékszem csak mára van, vagy a hétre. Mindegy is, megérdemel egy kis finomságot az utóbbi hónapban szinte semmit nem voltam otthon. Mióta századossá léptettek elő még több dolgom lett, az is csoda, hogy most szabad vagyok, na, jó csak leszek, mihelyst leadom a jelentést. Megérdemlem a szabadságot, mostanság sokat tettem az emberekért, még akkor is, ha keveset vesznek belőle észre. A háborút általában egy törékeny békés időszak követi, viszont fogalmam sincs mikor volt hosszabb ideig béke a világban, amikor megveregethettem volna a vállam, hogy igen jól csináltam valamit.
- Rosewood százados! Itt a kért anyag. – Wesson lép hozzám, csupán biccentek, a halandók mindig a legjobb időben tudnak felbukkanni, megzavarni az isteni gondolkodást. Akkor is kellett nekem ez az akta, összekapcsolódik a mostani tárgyalással. Hümmögve nézem a fotókat, végül az én jelentésem is elkészül. Végre mehetek. Kész szerencse, hogy modernizálták a dolgokat, és nem kézzel kellett írnom, elég volt csak bepötyögnöm a számítógépbe, majd elküldeni a tábornoknak.

Vidáman trappolok fel a lépcsőn, aztán megállok a postaládánál. Mi a fenét keres itt Deimosz kulcsa? Nem tetszik ez nekem, nagyon nem. Jó, persze gondolhattam volna, hogy nem marad velem örökre. Mégis..mégis, mintha valami megtört volna bennem. Kettesével szedem a lépcsőfokokat. Lelépett egy szó nélkül! Szinte feltépem a lakás ajtaját, majd az ő szobája felé trappolok.
- Ne..- suttogom erőtlenül, tényleg itt hagyott, kulcsot szorongatva dőlök a falnak, s csúszok le ülőhelyzetbe. Meow meg borítékkal a szájában üget hozzám, néha azt hiszem egy kutya veszett el benne. – Köszönöm kincsem. – veszem el tőle, pár percig csak bámulom a cirkalmas betűt, amivel a nevem firkantotta rá. Mire végzek az olvasással, már vizes a papír, a könnyeimtől. Egy részem, ami a béke után áhítozik megnyugodott, a másik pedig..Nos, éppen az bőg, mint valami halandó, azokban a romantikus filmekben.
- Hamarosan jövök..Így is elkéstem a nővéreimtől. – teszem ki az ölemből a dagasztó macskát, felállok, hogy leporoljam magam. Most nem ülök kocsiba, kivételesen a teleportáláshoz folyamodom.

Nyelek egyet, végül bekopogok a nővéremhez, fogalmam sincs mennyit késtem, talán, ha meglátja siralmas ábrázatomat békén hagy.. Békén..Még viccnek is rossz. A békét lassan hírből se ismerem.

<3
Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: We have each other ~ The Horae   
Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down
 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Wicked World :: Off topic :: Lezárt játékok-
^
ˇ