HomeHome    CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Be careful making wishes in the dark
● We will be history and you will remember us for centuries ●
Belépés
Chicagoba!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multikapcsoló
új arcokkal...

Szavak
tôled, tôlem.
Nem a neved számít,
csak az, hogy itt vagy...
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (34 fő) Szomb. Okt. 29, 2016 6:34 pm-kor volt itt.
Válaszd meg a nézôpontodat,
és megváltozik a valóság.
*****
írta: Admin
Szomb. Nov. 10, 2018 5:25 pm

Fabletown
írta: Vendég
Hétf. Május 01, 2017 1:31 pm

Marvel-Universe Frpg
írta: Vendég
Szomb. Ápr. 15, 2017 12:16 pm

Superhero Academy
írta: Alice Murray
Pént. Ápr. 14, 2017 10:46 am

Partner kereső
írta: Ashleigh Murray
Csüt. Ápr. 13, 2017 8:52 pm

Avatar foglaló
írta: Ashleigh Murray
Csüt. Ápr. 13, 2017 4:43 pm

Ashleigh Murray
írta: Heather Keeser
Csüt. Ápr. 13, 2017 3:40 pm

Asgard
írta: Vendég
Hétf. Ápr. 03, 2017 11:12 am

Nightmares frpg
írta: Vendég
Hétf. Márc. 27, 2017 6:18 pm

Liam Sawyer
írta: Liam Sawyer
Vas. Márc. 26, 2017 6:46 pm

Mavis Riona Hazeldine
írta: Mavis R. Hazeldine
Pént. Márc. 24, 2017 8:09 pm

Connor;
írta: Shaw Fairley
Pént. Márc. 24, 2017 7:10 pm

Mrs. Wilder
írta: Mason Wilder
Pént. Márc. 24, 2017 6:59 pm

Mason.
írta: Jewel Marano
Pént. Márc. 24, 2017 6:44 pm

Szexi tanárbácsi
írta: Heather Keeser
Pént. Márc. 24, 2017 11:50 am


Share | 
 

 Aiden & Zara

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Aiden & Zara   Hétf. Nov. 21, 2016 2:55 am

Aiden and Zara


Hajnali kettő az idő, én pedig még mindig nem vagyok otthon. Jó, mondjuk az mindig szokása marad a főnöknek, hogy ha éjfélkor lejár a munkaidőd, akkor sem járt le, legfeljebb két óra múlva. Az egyetlen szerencséje, hogy ötven százalékkal többet fizet a túlóráért, másképp tuti nem kínoznám magam. A már jól megszokott úton indulok el hazafelé, mivel úgy két háztömbnyire lakom, soha nem jövök autóval, elvégre egy kis séta sosem árt. Éppen keresném elő a táskámból a kis füldugókat, amikkel majd zenét varázsolhatok füleimnek, de ehelyett valami mást hallok meg. Rögtön fel is kapom a fejem, keresni kezdem a hang forrását. Tekintetem megakad egy csapat férfin, akik körbeállnak egy másikat. Hirtelen megtorpanok, nem vagyok benne biztos, hogy jó öltet lenne közelebb kerülni hozzájuk, nem tűnnek valami barátságosnak. Lefagyva figyelem ahogyan hatan oda-vissza lökdösik a középsőt, aki végül a földön köt ki. Mire megfordul a fejemben, hogy esetleg segítséget kellene hívnom, az egyik izompityu fegyvert vesz elő, majd egyszerűen fejbelövi az áldozatukat. - Te jó ég... - Hátratántorodom, majd levegő után kapkodva igyekszem tovább hátrálni a helyszínről, mielőtt még... Késő. A fickó egyenesen a szemembe néz, én pedig vissza, majd pedig a biccentése után, mind felpillant az irányomba. Szerencsére ennyi szempárba már nem tudok belenézni, nem is marad időm, mivel egyszerűen csak hátat fordítok nekik, majd futni kezdek, amerre csak látok. Nem merek hátranézni, teljesen lesokkolódtam, örülök, hogy egyáltalán futni tudok még, bár a léptekből ítélve valahogy sejtem, utánam eredtek. Levegő után kapkodok, lefordulok egy sarkon, majd egy következőn, igyekszem eltűnni a szemeik elől. Elkövetem azt a hibát, hogy végül hátrapillantok, csak ketten vannak. Pontosan tudom, hogy mit jelent ez. Amilyen szerencsétlen vagyok, nem az, hogy néhányuk már kifáradt, sokkal inkább szétváltak, hogy előnyben részesüljönek.
Szerintem még életemben nem futottam ilyen gyorsan, nem is tudtam, hogy képes vagyok rá... Mondjuk most hiányolom azt, hogy nincs szupergyorsaságom. Egy újabb utcába fordulok be, amit néhány másodpercen belül meg is bánok, miután rájövök, hogy nincs tovább. Itt vége az útnak, nem tudok tovább menni, de azzal is tisztában vagyok, hogy vissza sem fordulhatok. Végül remegve, könnyekkel küszködve kuporodok le az egyik kuka mellé, ami mellesleg igencsak bűzös is, bár azt hiszem ez érdekel most a legkevésbé. Remegő kézzel igyekszem befogni a számat, hogy még véletlenül se tudják meghallani ahogyan a lélegzem. Csak hallgatom, ahogyan egyre jobban közelednek a lépteik, miközben abban reménykedem, hogy mennek tovább és nem találnak rám itt. Lehunyom mindkét szemem, nem akarom látni mi történik, ha lehetne még a fülem is becsuknám, egyszerűen csak el akarok tűnni innen, elsüllyedni a föld alá, vagy bánom is én mit... Csak ne találjonak rám.  

Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down
 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Wicked World :: Off topic :: Lezárt játékok-
^
ˇ