wicked games
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Ki van itt?
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (34 fő) Szomb. Okt. 29, 2016 6:34 pm-kor volt itt.
Latest topics
» Fabletown
by Vendég Hétf. Május 01, 2017 1:31 pm

» Marvel-Universe Frpg
by Vendég Szomb. Ápr. 15, 2017 12:16 pm

» Superhero Academy
by Alice Murray Pént. Ápr. 14, 2017 10:46 am

» Partner kereső
by Ashleigh Murray Csüt. Ápr. 13, 2017 8:52 pm

» Avatar foglaló
by Ashleigh Murray Csüt. Ápr. 13, 2017 4:43 pm

» Ashleigh Murray
by Heather Keeser Csüt. Ápr. 13, 2017 3:40 pm

» Asgard
by Vendég Hétf. Ápr. 03, 2017 11:12 am

» Nightmares frpg
by Vendég Hétf. Márc. 27, 2017 6:18 pm

» Liam Sawyer
by Liam Sawyer Vas. Márc. 26, 2017 6:46 pm

» Mavis Riona Hazeldine
by Mavis R. Hazeldine Pént. Márc. 24, 2017 8:09 pm

» Connor;
by Shaw Fairley Pént. Márc. 24, 2017 7:10 pm

» Mrs. Wilder
by Mason Wilder Pént. Márc. 24, 2017 6:59 pm

» Mason.
by Jewel Marano Pént. Márc. 24, 2017 6:44 pm

» Szexi tanárbácsi
by Heather Keeser Pént. Márc. 24, 2017 11:50 am

» Tristan Thorne
by Tristan Thorne Kedd Márc. 21, 2017 8:52 pm

© Credit
Szeretnénk megköszönni mindenkinek a szorgos és kemény munkáját az oldal átalakításával. Dzsininek a csodás diziért, Saya-nak pedig a fenomenális fejlécért. A képek a Google keresőjében mind megtalálhatóak. A leírások, és újítások Jewel és Emmet szellemi tulajdona. Amiben még előfordulhat Dwight ötletei is, melyeket tovább vitt a saját oldalára; Ancients' Haven-re.

Share|Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Vendég
it's my own design


VendégTárgy: Aiden & Zara Hétf. Nov. 21, 2016 2:55 am


Aiden and Zara


Hajnali kettő az idő, én pedig még mindig nem vagyok otthon. Jó, mondjuk az mindig szokása marad a főnöknek, hogy ha éjfélkor lejár a munkaidőd, akkor sem járt le, legfeljebb két óra múlva. Az egyetlen szerencséje, hogy ötven százalékkal többet fizet a túlóráért, másképp tuti nem kínoznám magam. A már jól megszokott úton indulok el hazafelé, mivel úgy két háztömbnyire lakom, soha nem jövök autóval, elvégre egy kis séta sosem árt. Éppen keresném elő a táskámból a kis füldugókat, amikkel majd zenét varázsolhatok füleimnek, de ehelyett valami mást hallok meg. Rögtön fel is kapom a fejem, keresni kezdem a hang forrását. Tekintetem megakad egy csapat férfin, akik körbeállnak egy másikat. Hirtelen megtorpanok, nem vagyok benne biztos, hogy jó öltet lenne közelebb kerülni hozzájuk, nem tűnnek valami barátságosnak. Lefagyva figyelem ahogyan hatan oda-vissza lökdösik a középsőt, aki végül a földön köt ki. Mire megfordul a fejemben, hogy esetleg segítséget kellene hívnom, az egyik izompityu fegyvert vesz elő, majd egyszerűen fejbelövi az áldozatukat. - Te jó ég... - Hátratántorodom, majd levegő után kapkodva igyekszem tovább hátrálni a helyszínről, mielőtt még... Késő. A fickó egyenesen a szemembe néz, én pedig vissza, majd pedig a biccentése után, mind felpillant az irányomba. Szerencsére ennyi szempárba már nem tudok belenézni, nem is marad időm, mivel egyszerűen csak hátat fordítok nekik, majd futni kezdek, amerre csak látok. Nem merek hátranézni, teljesen lesokkolódtam, örülök, hogy egyáltalán futni tudok még, bár a léptekből ítélve valahogy sejtem, utánam eredtek. Levegő után kapkodok, lefordulok egy sarkon, majd egy következőn, igyekszem eltűnni a szemeik elől. Elkövetem azt a hibát, hogy végül hátrapillantok, csak ketten vannak. Pontosan tudom, hogy mit jelent ez. Amilyen szerencsétlen vagyok, nem az, hogy néhányuk már kifáradt, sokkal inkább szétváltak, hogy előnyben részesüljönek.
Szerintem még életemben nem futottam ilyen gyorsan, nem is tudtam, hogy képes vagyok rá... Mondjuk most hiányolom azt, hogy nincs szupergyorsaságom. Egy újabb utcába fordulok be, amit néhány másodpercen belül meg is bánok, miután rájövök, hogy nincs tovább. Itt vége az útnak, nem tudok tovább menni, de azzal is tisztában vagyok, hogy vissza sem fordulhatok. Végül remegve, könnyekkel küszködve kuporodok le az egyik kuka mellé, ami mellesleg igencsak bűzös is, bár azt hiszem ez érdekel most a legkevésbé. Remegő kézzel igyekszem befogni a számat, hogy még véletlenül se tudják meghallani ahogyan a lélegzem. Csak hallgatom, ahogyan egyre jobban közelednek a lépteik, miközben abban reménykedem, hogy mennek tovább és nem találnak rám itt. Lehunyom mindkét szemem, nem akarom látni mi történik, ha lehetne még a fülem is becsuknám, egyszerűen csak el akarok tűnni innen, elsüllyedni a föld alá, vagy bánom is én mit... Csak ne találjonak rám.  

Vissza az elejére Go down

Aiden & Zara

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Wicked World :: Off topic :: Lezárt játékok-