HomeHome    CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Be careful making wishes in the dark
● We will be history and you will remember us for centuries ●
Belépés
Chicagoba!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multikapcsoló
új arcokkal...

Szavak
tôled, tôlem.
Nem a neved számít,
csak az, hogy itt vagy...
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (34 fő) Szomb. Okt. 29, 2016 6:34 pm-kor volt itt.
Válaszd meg a nézôpontodat,
és megváltozik a valóság.
Sajátunk
írta: Admin
Kedd Jan. 01, 2019 11:37 am

*****
írta: Admin
Szomb. Nov. 10, 2018 5:25 pm

Fabletown
írta: Vendég
Hétf. Május 01, 2017 1:31 pm

Marvel-Universe Frpg
írta: Vendég
Szomb. Ápr. 15, 2017 12:16 pm

Superhero Academy
írta: Alice Murray
Pént. Ápr. 14, 2017 10:46 am

Partner kereső
írta: Ashleigh Murray
Csüt. Ápr. 13, 2017 8:52 pm

Avatar foglaló
írta: Ashleigh Murray
Csüt. Ápr. 13, 2017 4:43 pm

Ashleigh Murray
írta: Heather Keeser
Csüt. Ápr. 13, 2017 3:40 pm

Asgard
írta: Vendég
Hétf. Ápr. 03, 2017 11:12 am

Nightmares frpg
írta: Vendég
Hétf. Márc. 27, 2017 6:18 pm

Liam Sawyer
írta: Liam Sawyer
Vas. Márc. 26, 2017 6:46 pm

Mavis Riona Hazeldine
írta: Mavis R. Hazeldine
Pént. Márc. 24, 2017 8:09 pm

Connor;
írta: Shaw Fairley
Pént. Márc. 24, 2017 7:10 pm

Mrs. Wilder
írta: Mason Wilder
Pént. Márc. 24, 2017 6:59 pm

Mason.
írta: Jewel Marano
Pént. Márc. 24, 2017 6:44 pm


Share | 
 

 Thalia Ferrel

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Thalia Ferrel   Szomb. Nov. 19, 2016 10:35 pm

 
Thalia Ferrel


 
XVIII. század végén születtem ▬ Kim Hyuna ▬ Múzsa ▬ Foglalt a szívem


 
Pici idézet eleje  Személyiség
 folytatása!


 
Múzsa vagyok - létem egyet jelent a művészek ihleteinek forrásaival, alapjaival; azzal, hogy ötletet és támogatást nyújtok nekik abban, hogy tehetségüket kibontakoztathassák, ezzel kitörve a napjaik átlagos, akár mindennapi körforgásából. A képességem is pontosan ehhez köthető. A nem mindennapi külsőm, a hangom, akár már az illatom is arra ösztönzi őket, hogy hozzák felszínre a mélyen bennük rejlő ihletet, amely oly' huncut mód bújt el bennük, nem is adva életjelet magáról. De már az is elég, ha a közelükben tartózkodom; hiszen a puszta jelenlétem életre kelti bennük az alkotásra buzdító, ősi vágyat, amely az ihlettel együtt olyan sokkoló és csodálatos művek alapjait képezi, amik megváltoztatják, vagy megváltoztathatják a világot és a kultúrát.  
 
idézet eleje Történet
 folytatása.

 
A XVIII. század végén születtem - hogy picivel talán pontosabbak legyünk, az 1770-es években. A francia forradalom, Bonaparte Napóleon, vagy akár Ludwig van Beethoven és Wolfgang Amadeus Mozart nevének köztudatba kerülése mind-mind ez idő tájt volt - így igazán nem panaszkodhattam. Hiszen annak ellenére, hogy a nagy hősök korát jócskán lekéstem, sok felettébb érdekes élményben lehetett részem rövidke életem alatt. Ahogy most sem, sosem tudtam egy helyben maradni, szinte már hiperaktív, kissé talán különcke múzsa voltam; barangoltam a különböző kontinenseken és megannyi tehetséges művészembert megismertem. Nem egynek tettem naggyá a nevét, nem egy köszönhette nekem azt, hogy a benne lappangó tudás és világot megrengető alkotási képesség végül a felszínre tört, megmutatva a népnek; léteznek még olyanok, akiknek alkotásai a régmúlt szobrászainak és festőinek munkáival vetekszik.

Az idő nagy részében viszont csak lazítottam, és felfedeztem a különböző dolgokat, kultúrákat és embereket, amelyek olyannyira különböztek az általam addig ismerttől - ezt egyáltalán nem tagadom. Ahogy teltek az évek, én pedig idősödtem, már megannyi tapasztalattal a hátam mögött szemlélhettem a világot. Forradalmak, háborúk, járványok és népirtások - csupán csak néhány dolog, amelyektől borsódzott a hátam, s amelyeket látva csak elkeseredve csóválhattam a fejem az emberek szinte már határtalan butaságán. Félreértés ne essék; világéletemben imádtam őket, mégis, ezeket a katasztrófákat látva a hitem és reményeim mindig csorbultak. Ha tehettem, kerültem ezeket az időszakokat, s inkább az alkotásra fordítottam a figyelmemet; ám akadtak olyan esetek is, amikor egy-egy kisebb művészbe, íróba nagyobb hitet fektetve vártam a sötét, vérrel és könnyekkel átitatott évek, évtizedek végét.

Viszont a békés éveket mindig kiélveztem; hiszen sosem tudhattam, mikor fog mindent ismét romba dönteni egy újabb háborús ürügy, melynek valóságalapja szinte alig van - vagy éppen nincs is. Az ilyen időszakok közül is voltak kimondott kedvenceim. A békés ázsiai szigetországot, Japánt például évekig földi otthonomnak tekintettem az 1800-as évek közepén, és végén, kiélvezve minden adottságát. A Fuji, a hagyományok és a gyönyörű, díszes kimonók teljesen megszédítették a fejemet, újabb és újabb ihleteket adva még nekem is, egy múzsának. Bámulatos évek voltak azok. Ami viszont mindent vitt nálam, és teljesen elvarázsolt, az a cári Oroszország volt, Európában. A történet, amit immár sokan már csak a gyermekded meséből ismernek, nekem életnagyságban elevenedett meg a szemeim előtt; a hercegnők, a kis herceg, Miklós cár és felesége sokszor csak karnyújtásnyira álltak tőlem - még azon a végzetes napon is, amit a történelemkönyvek nem szívesen taglalnak. Mindmáig bennem él az a kép, az az érzés, nem múlik el, kavarog az milliónyi emlék közt, amik az elmémben porosodnak már évszázadok óta. Anasztaszija, Olga, Tatjana, Marija, Alekszej, pisztolydörrenések, könyörtelen kivégzés, a cárizmus végleges megszűnése, egy jóval sötétebb korszak eljövetele Oroszországban, ezzel együtt pedig az egész Európai kontinensen... Talán nem annyira meglepő, hogy ezek után pár éves magányba menekültem, csak magamra és az alkotásaimra koncentrálva. A festés mindig is lételemem volt; természetesen ezek után is abba menekültem, kizárva a világot. S hogy ki szakított ki ebből az állapotból véglegesen, még akkor is, ha "találkozásunk" előtt már jó pár éve az emberek között jártam? Egy igazi csirkefogó, akiben minden külsőség ellenére megláttam valamit; valamit, ami érdemes volt arra, hogy pártfogásomba vegyem, a vele töltött évek alatt pedig abba a hibába essek, hogy... Elcsavarja a fejemet.

Kétségtelen. Vaughn rabja lettem.
 
User kora 18, Tapasztalat 5 év + keresett vagy saját Saját


 Š Halloween de Never Utopia

 
Muse

avatar
Mesterségem címere :
✕ Képzőművészeti menedzser
⌲ Tartózkodási hely :
✕ Vaughn mellett
⌲ Humor :
✕ A helyén van

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Thalia Ferrel   Kedd Nov. 22, 2016 7:37 pm
Elfogadva!
Gratuálunk!

Thalia, meg kell vallanom, hogy régen olvastam előtörténetet és még régebben fogadtam el. De felüdülés volt ismét ezt a sportot űzni. Főleg, hogy téged olvashattalak. Annyira megragadtad, hogy mi egy múzsa dolga. Hogy mit érez, mit él át. Azt hiszem nincs is miben keresgélnem a hibát, mert nincs. Surprised Tökéletes a lapod. csillogószemek Az írásodat imádom, hogy fogalmazol szinte itatja magát. nagymosoly Nem is fecsegek továbbra is, foglalj arcot, meg mindent, és varázsold el Vaughnt. Légy jó múzsa. nagymosoly Bár szerintem ennél jobb már kevésbé lehetsz Surprised Nem is pofázom tovább. Sipirc játszani. nagymosoly
Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down
 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Wicked World :: Character creation :: Elfogadott karakterek :: Muse-
^
ˇ