wicked games
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (34 fő) Szomb. Okt. 29, 2016 6:34 pm-kor volt itt.
Latest topics
» Fabletown
by Vendég Hétf. Május 01, 2017 1:31 pm

» Marvel-Universe Frpg
by Vendég Szomb. Ápr. 15, 2017 12:16 pm

» Superhero Academy
by Alice Murray Pént. Ápr. 14, 2017 10:46 am

» Partner kereső
by Ashleigh Murray Csüt. Ápr. 13, 2017 8:52 pm

» Avatar foglaló
by Ashleigh Murray Csüt. Ápr. 13, 2017 4:43 pm

» Ashleigh Murray
by Heather Keeser Csüt. Ápr. 13, 2017 3:40 pm

» Asgard
by Vendég Hétf. Ápr. 03, 2017 11:12 am

» Nightmares frpg
by Vendég Hétf. Márc. 27, 2017 6:18 pm

» Liam Sawyer
by Liam Sawyer Vas. Márc. 26, 2017 6:46 pm

» Mavis Riona Hazeldine
by Mavis R. Hazeldine Pént. Márc. 24, 2017 8:09 pm

» Connor;
by Shaw Fairley Pént. Márc. 24, 2017 7:10 pm

» Mrs. Wilder
by Mason Wilder Pént. Márc. 24, 2017 6:59 pm

» Mason.
by Jewel Marano Pént. Márc. 24, 2017 6:44 pm

» Szexi tanárbácsi
by Heather Keeser Pént. Márc. 24, 2017 11:50 am

» Tristan Thorne
by Tristan Thorne Kedd Márc. 21, 2017 8:52 pm

© Credit
Szeretnénk megköszönni mindenkinek a szorgos és kemény munkáját az oldal átalakításával. Dzsininek a csodás diziért, Saya-nak pedig a fenomenális fejlécért. A képek a Google keresőjében mind megtalálhatóak. A leírások, és újítások Jewel és Emmet szellemi tulajdona. Amiben még előfordulhat Dwight ötletei is, melyeket tovább vitt a saját oldalára; Ancients' Haven-re.

Share|Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

it's my own design

avatar
⌲ Kor :
21
⌲ Foglalkozás :
az mi?Tárgy: Vaughn Rey Williams Szomb. Nov. 19, 2016 9:29 pm

Vaughn Rey Williams
ide valami idézet, vagy valami olyasmi

Vaughn
19
Halandó
Halucinációkeltés: Képes mások fejébe képeket és hangokat ültetni, elhitetni velük a valótlan. Ehhez azonban először szükséges valamiféle testi érintkezés, hogy úgymond a kapcsolat kialakuljon, különben nem képes a hallucinációit, rémképeit elültetni mások fejében. Az egészen apró semmiségek már könnyedén mennek neki, azonban egy komolyabb, és összetettebb hallucináció keltésére már több idő, és energia szükséges, ami eléggé le tudja fárasztani. Emellett pedig igen megerőltető, ha például egy egész stadionnyi emberen használja a képességét. Olyankor csak rövid ideig képes fenntartani az illúziót.
Jung Ilhoon
Érdekes
Hetero
- Neve?
- ...
- Kora?
- ...
- Szülők?- Mekkora mázlista vagy, kölyök... Úgy látszik az őrangyalod még szeret; vagy legalábbis a nagynénéd... Na tűnés, mert már vár rád! - az idősödő, pocakos rendőr mély, dörmögő mackóhangja töri meg a csendet, amibe Vaughn Williams burkolózott zárkája kényelmetlen ágyán fekve. Már egésze hozzászokott a bordái közé mélyen bevágó rugókhoz, hisz már nem először tölti ezen rácsok között az éjszakát. Néha direkt elkapatta magát a járőrökkel, ha épp nem volt kedve az utcán fagyoskodni, mert hát mégsem valami mocskos hajléktalan... És mindig is sejtette, hogy egyszer nem ússza meg ilyen könnyen; igaz, nagyon nem is izgatja magát amiatt, hogy nevelőintézetbe kerül, legalább a szüleitől megszabadul végleg, míg 18 nem lesz. Legalább tető lesz a feje felett, más nem igazán érdekli; ennél rosszabb már úgysem lehet.
- Nincs nagynéném... - hangja halk, s unott, semmi jelét nem tanúsítja, hogy nagyon is el akar tűnni innen. csak hanyatt fekve, csukott szemmel pihen, mintha csak vakációzna.
- Nem érdekel, hogy pontosan ki az a nő, felőlem akár egy szervkereskedő is lehet, de a lényeg, hogy elvisz innen... remélhetőleg véglegesen. Na mozdulj, te istencsapása... - és azzal a lendülettel ragadja meg a srác karját, hogy "felsegítse" álló helyzetbe, és kitessékelje a nőhöz. A fiatalabb csak morogva, amúgy is kócos hajába túrva indul is meg. S bár nem látszik rajta, de kezd egyre kíváncsibb lenni, ki is az a nő, aki kimentette a gyerekbörtönből.
- Köszönöm biztos úr... Ígérem, figyelni fogok erre a pokolfajzatra. Na gyere ide te... Az ismeretlen nő pedig nemes egyszerűséggel magához vonja, mintha mi sem lenne természetes. Vaughn-nak egyértelmű, hogy megjátssza magát a nő, már csak azért is, mert ahogy sejtette, valóban nem a nagynénje. De hát miért is hitte volna akár csak egy pillanatig is, hogy az a pénzéhes műnő foglalkozna vele. Pont vele. És ezt az idegen szavai is erősítik, amit a fülébe suttog az ölelés közben. - Egy szót se szólj, és ne kérdezz semmi, világos? - persze, világos, mint a nap. Épp ezért, bár először nem akarta, úgy dönt, hogy hát akkor vele is úgy fog viselkedni, mint minden rokonával. Csak egy rövid ideig hagyja még, hogy az ölelésében tartsa, majd ellöki magától a nőt, s zsebre dugott kézzel indul meg a kijárat felé, utoljára még intve a rendőrnek is.
- Jah, persze, persze... Jövőhéten találkozunk, Jim...!

- Neve?
- Vaughn Rey Williams.
- Kora?
- 15.
- Szülők?
- Nincsenek...
- De Ahjummaaaaa... Biztos jól fog kinézni a lakásában. Vagy... Adja ajándékba az unokáinak. Gyerekeinek...? Akkor bárki másnak? Biztos bárki örülne neki. Nem? Miért nem? Csak nézzen rá, szinte kivágtat a képből a lovas. Most mondja, hogy nem... - és szinte az idős hölgy képébe tolja ismételten a festményt, amit a legutóbb készített, és most próbál túladni rajta New York egyik forgalmas vásárnegyedében.
És nem érti, hogy a nőnek miért nem tetszik, miért ellenkezik annyira, és miért nem akarja azt a nyomorult ötven dollárt odaadni ezért az átkozott festményért. Hisz csak egy ártatlan lovas van rajta. Igaz, sokkal inkább hasonlít egy démoni lényre az arcberendezése, mintsem egy emberére, és az a bizonyos ló is olyan anorexiás, hogy azt egy modell is megirigyelhetné. Gyakorlatilag csont és bőr az állat, mintha semmiféle izom nem tartaná össze, paradox módon mégis olyan erősnek és robusztusnak tűnik, ha egy kicsit tovább nézi az ember. Na meg persze a háttér sem a legkellemesebb; mint egy leégett, kopár mező. De hát ezzel Vaughn szerint nincs semmi baj, nem érti miért nyafog ez a vén banya...
És az idős nő ijedten hátrál, látszólag teljesen ledermedt. És hogy mitől? Azt csak ők ketten tudják. Ugyanis a festményen szereplő lény valóban mintha le akarna mászni a vászonról. De ezt csak ők ketten láthatják. A fiú életre keltette; igaz, mindez csak az idős nő képzeletébe ültetett egyszerű hallucináció szüleménye. És valóban a sok mindent látott fakó szempár most épp a démoni lovast láthatja lemászni a képről, majd körbevágtáz a feje körül, s mintha mi sem történt volna merevedik újra meg. És mintha még a ló nyerítését is hallani vélte volna.
- Hé, kölyök, már megint te...? - a jól megtermett rendőr hangja ismét megkongatja a vészharangot a srác fejében. Azonnal ejti is el a művét, és egy széles vigyorral hátrafordulva, hogy szembe nézhessen a felé tartó rendőrrel int neki.
- Helló Jim, rég találkoztunk, nem? És vizslát Jim... - és azzal a lendülettel fordít is neki hátat, hogy szélsebesen elrohanjon. Tudja, hogy a mackózsaru - mert ő csak így hívja - nem éri utol, már csak a termete miatt sem. Ennek ellenére mindig próbálkozik, amin mindig - ahogy most is - jót nevet. És a sarkon befordulva összeütközik valakivel. Egy fél lépést hátrál, ahogy igyekszik visszanyerni az egyensúlyát, és megtartani a hölgyeményt is, s már kezdene sűrű sajnálkozásba bocsátkozni. Ám mikor megpillantja az ismerős vonásokat, csak elvigyorodik, és a csuklóját megragadva kezdi el maga után húzni szélsebesen.
- Vaughn... Már megint a képeid próbáltad eladni? Mondtam már hogy ismerek galéria tulajdonosokat, nem kell ezt csinálnod... - látszólag kiakadt, de a fiatal így is érzi rajta hogy mosolyog. Mire csak elneveti magát, amint befordulnak egy szűkebb sikátorba, ahol a nőt gyengéden a falhoz szorítva suttog a fülébe. S a vigyora el nem tűnik az arcáról.
- De így izgalmasab...

- Neve?
- Vaughn Rey Williams.
- Kora?
- 19.
- Szülők?
- Nincsenek. De van egy múzsám...

user neve || kora || tapasztalata || multik
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Vendég
it's my own design


VendégTárgy: Re: Vaughn Rey Williams Szer. Nov. 23, 2016 10:57 am

Warning!
do not enter this game if you're under 18

Ha van egy múzsád az jó dolog, de tudod mi az ennél jobb? Amikor istennőd van. cool No, de én azt mondom, hogy vigyázz magadra a drágaságod nem mindig lesz melletted, és egyszer bizony a sitten ragadsz.
Vissza az elejére Go down

Vaughn Rey Williams

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Vaughn Bass

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Wicked World :: Character creation :: Elfogadott karakterek :: Human-