HomeHome    CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Be careful making wishes in the dark
● We will be history and you will remember us for centuries ●
Belépés
Chicagoba!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multikapcsoló
új arcokkal...

Szavak
tôled, tôlem.
Nem a neved számít,
csak az, hogy itt vagy...
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (34 fő) Szomb. Okt. 29, 2016 6:34 pm-kor volt itt.
Válaszd meg a nézôpontodat,
és megváltozik a valóság.
*****
írta: Admin
Szomb. Nov. 10, 2018 5:25 pm

Fabletown
írta: Vendég
Hétf. Május 01, 2017 1:31 pm

Marvel-Universe Frpg
írta: Vendég
Szomb. Ápr. 15, 2017 12:16 pm

Superhero Academy
írta: Alice Murray
Pént. Ápr. 14, 2017 10:46 am

Partner kereső
írta: Ashleigh Murray
Csüt. Ápr. 13, 2017 8:52 pm

Avatar foglaló
írta: Ashleigh Murray
Csüt. Ápr. 13, 2017 4:43 pm

Ashleigh Murray
írta: Heather Keeser
Csüt. Ápr. 13, 2017 3:40 pm

Asgard
írta: Vendég
Hétf. Ápr. 03, 2017 11:12 am

Nightmares frpg
írta: Vendég
Hétf. Márc. 27, 2017 6:18 pm

Liam Sawyer
írta: Liam Sawyer
Vas. Márc. 26, 2017 6:46 pm

Mavis Riona Hazeldine
írta: Mavis R. Hazeldine
Pént. Márc. 24, 2017 8:09 pm

Connor;
írta: Shaw Fairley
Pént. Márc. 24, 2017 7:10 pm

Mrs. Wilder
írta: Mason Wilder
Pént. Márc. 24, 2017 6:59 pm

Mason.
írta: Jewel Marano
Pént. Márc. 24, 2017 6:44 pm

Szexi tanárbácsi
írta: Heather Keeser
Pént. Márc. 24, 2017 11:50 am


Share | 
 

 Aegaeus & Carlisle

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Aegaeus & Carlisle   Szer. Nov. 16, 2016 6:51 pm

Sokan azt hiszik, hogy a vízi istenek élete csupa móka és szabadság, de az valahogy eszükbe se jut, hogy kötelezettségeink vannak. Példának okáért védjük a vizek élővilágát, és ha szükséges, akkor személyesen próbálunk segíteni rajtuk.
Elég nehéz lenne elmagyarázni, hogy a vízi élőlények miképpen is képesek egyfajta segélykérő jelzést leadni, de talán úgy lehet a legjobban leírni, hogy egyszerre töltik el elménket képek és érzelmek, amelyek a veszélyben lévő lénytől származnak.
Nos, a mai éjszaka is egy hasonló „hívás” érkezett hozzám, éppen az éjszaka kellős közepén, amikor egy igazán kellemes állomban volt részem. Na persze mindig is a kötelességem volt az első a fontossági sorrendemben, így hát, ha egy kissé mogorván és még inkább morogva is, de összeszedtem magam és alig negyed óra alatt már a tengerparton is voltam.
Eléggé h-vős volt már, hiába, már November közepén járunk és a hőmérséklet jól láthatóan nulla fok alá esett, emiatt is volt kissé furcsa, hogy egy kék bálna itt vetődött partra. Bár manapság már a furcsa is kezd normálissá válni, ahogy az emberek teszik tönkre a bolygót, úgy kezdenek az állatok is egyre szokatlanabbul viselkedni.
Nem sok időbe telik végül elérni a bálnát, aki egy halk nyüszítéshez hasonlító hanggal adja tudtára a világnak és valószínűleg nekem is, hogy még él.
- Nem lesz semmi baj, kedves. Csak bírd ki még egy keveset és nem lesz semmi baj. – Meg próbálom megnyugtatni az állatot, hogy véletlenül se okozzon magának sérülést, miközben próbál visszatérni a nyílt vízbe. Egyedül nem lesz valami könnyű, de biztosan megoldható azért, elvégre én egy vízi titán volnék, talán a legjobb, ha megpróbálnám a víz szintjét megemelni, vagy egy kisebb méretű szökőárral visszarántani a vízbe. Nos igen, ötletem van bőven, a kérdés már csak az, hogy melyik a leghatásosabb.

Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Aegaeus & Carlisle   Szer. Nov. 16, 2016 7:25 pm
Sose akartam ezt az életet, bár megvannak a maga kellemességei. Kortalannak lenni azt jelenti, hogy nagyjából bármit megélhetek és bármikor, mert az alakom, mint a korom is tulajdonképpen egy nem létező valami. Lehetnék hát olyan, aki elkerüli a kötelességét, s hogyha más istennéven születtem volna, akkor tán lennék is. Így viszont marad az, hogy bár elkerülöm foglalkozásilag a vizeket, mégis állandóan itt esz a fene a közelében. Meg máshol is. Mindegy, csak tenger vagy óceán legyen.
Az egyik part menti sziklán üldögélve héderezek és kifejezetten élvezem, hogy nem kell a tömegtől tartanom. Ilyen napszakban és ebben a hónapban semmiképp.
A napom nem is lehetne nyugodtabb, ha éppen ne jönne közbe az energiahullám, ami mellkasközépen - képletesen - talál.
Tisztelem a vízi élőlényeket. Mindegyikre testvéremként tekintek még akkor is, ha tényleg semmi közöm a halakhoz, de félig, sem egészen. Emberi alakom láthatóságát sutba dobva vedlem magamra a nekünk adatott érzékelhetetlenséget, miközben a titán és segítettje közelébe óvakodom.
- Netalán tudok valamit hozzátenni az ügyhöz?
A kérdezgetést annyira megszoktam már az emberek között, hogy nehéz levetkőzni. Erre mondaná apám, hogy még csak gyakorló isten vagyok, én pedig gondolnám róla, hogy ő meg nagyra van magával. Mondjuk lehet is mire, de ebbe most ne menjünk bele.
A bemutatkozás elmarad, de ahogy én is felismerem az ő aurájában a titánt (feltehetőleg) úgy őelőle sem rejtem el isteni mivoltomat. Ha tetszik neki, ha nem. A bálna megérdemli a normális bánásmódot, én úgy gondolom.
Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Aegaeus & Carlisle   Pént. Nov. 18, 2016 1:39 am

Az igazat megvallva nem számít az ember társaságra ilyen késő este, elvégre én magam se lennék most itt kint, ha nincs ez a vészhelyzet. Az idegen közeledése sem ért teljesen váratlanul, mert isteni rejtőzködő képessége ellenére én azért megéreztem közeledtét. Na persze azt nem tudtam biztosra, hogy mely isten közeledhet, de legalább adott egy kevéske időt a felkészülésre.
Talán szégyellhetném is kissé magamat, hogy első ránézésre nem ismertem fel őt, de a parti sétányon fekvő lámpaoszlopok azért kissé messze vannak tőlünk, így pedig kevés fény vetült az arcára, azonban önkéntelenül is elmosolyogtam, amikor belém csapott a felismerés, hogy kivel is hozott össze a sors. Már régen találkoztam vele, és arról sem tudtam semmit, hogy ebbe a városba érkezett volna.
- A segítséged mindenképpen jól jön, Tritón… kedves kis unokám. – Bár az bizonyos, hogy nem vagyok még számára se ismeretlen, elvégre jó párszor összefutottunk az évezredek alatt, azonban én mindig is az a „kötelesség az első” típusú istenség voltam, sokszor elhanyagolva ezzel a családomat is. Hiába, nagyon sok hibát elkövettem hosszú életem során és ezek közül csak keveset sikerült végül helyre hoznom.
- Nem értem mit keres itt… valami összezavarhatta szegényt. – Végül ismét a bálnára terelem vissza a szót, nem mintha nem érdekelne, hogy mi újság vele, de azt remélhetőleg majd ráérünk az után is megbeszélni, hogy a bálna biztonságban visszakerült a mélyvízbe, oda ahova tartozik.

Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Aegaeus & Carlisle   
Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down
 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Wicked World :: Off topic :: Lezárt játékok-
^
ˇ