wicked games
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Ki van itt?
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (34 fő) Szomb. Okt. 29, 2016 6:34 pm-kor volt itt.
Latest topics
» Fabletown
by Vendég Hétf. Május 01, 2017 1:31 pm

» Marvel-Universe Frpg
by Vendég Szomb. Ápr. 15, 2017 12:16 pm

» Superhero Academy
by Alice Murray Pént. Ápr. 14, 2017 10:46 am

» Partner kereső
by Ashleigh Murray Csüt. Ápr. 13, 2017 8:52 pm

» Avatar foglaló
by Ashleigh Murray Csüt. Ápr. 13, 2017 4:43 pm

» Ashleigh Murray
by Heather Keeser Csüt. Ápr. 13, 2017 3:40 pm

» Asgard
by Vendég Hétf. Ápr. 03, 2017 11:12 am

» Nightmares frpg
by Vendég Hétf. Márc. 27, 2017 6:18 pm

» Liam Sawyer
by Liam Sawyer Vas. Márc. 26, 2017 6:46 pm

» Mavis Riona Hazeldine
by Mavis R. Hazeldine Pént. Márc. 24, 2017 8:09 pm

» Connor;
by Shaw Fairley Pént. Márc. 24, 2017 7:10 pm

» Mrs. Wilder
by Mason Wilder Pént. Márc. 24, 2017 6:59 pm

» Mason.
by Jewel Marano Pént. Márc. 24, 2017 6:44 pm

» Szexi tanárbácsi
by Heather Keeser Pént. Márc. 24, 2017 11:50 am

» Tristan Thorne
by Tristan Thorne Kedd Márc. 21, 2017 8:52 pm

© Credit
Szeretnénk megköszönni mindenkinek a szorgos és kemény munkáját az oldal átalakításával. Dzsininek a csodás diziért, Saya-nak pedig a fenomenális fejlécért. A képek a Google keresőjében mind megtalálhatóak. A leírások, és újítások Jewel és Emmet szellemi tulajdona. Amiben még előfordulhat Dwight ötletei is, melyeket tovább vitt a saját oldalára; Ancients' Haven-re.

Share|when it's dark outElőző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Vendég
it's my own design


VendégTárgy: when it's dark out Szer. Nov. 16, 2016 5:22 pm

Gregory & azariah
these things happen when it's dark out
Azariah Hae-jin Coltrane néha elgondolkodott azon, volt-e egyáltalán értelme annak, amit művelt az életével.
It nem is arról volt már szó, hogy kezdett volna ráunni a hajtóvadászatra, amit lassan már fél évszázada folytatott egykori családjának gyilkosai után; sőt, egyelőre talán még pont ebben látta a legtöbb értelmet, abban, ahogy azzal a gondolattal ébredt, hogy ezeken a szép, csillagoktól mentes, téli éjszakákon talán megint valaki olyanba márthatná a kését, aki megérdemelné a halált. Eleinte csupán a vérszomjának kielégítéséért tette; a benne élő, bah, egyenesen tomboló Sötétség áldozatokat kívánt meg tőle, és mint valami vámpír, más emberek vérében lelte meg a megnyugvást, amit kionthatott és amivel megmérgezhette a földet, arra ítélve azt, hogy hogy soha többé ne hozzon gyümölcsöt.
Igaz, halálvágya mostanában aláhagyott; egykori, terhes feleségének erőszakolójának vérét már kiontotta, befestette vele a falakat és az elegáns, drága bútordarabokat, és ez egy időre lecsillapította bosszújának vörös szemű szörnyetegét; így egyelőre nem volt különösebb célja, ahogy a várost járta, karcsú ujjait egy üveg whisky nyakára kulcsolva, valami olyan hely után kutatva, ahol azt nyugodtan elfogyaszthatná.
Nem ismerte a városnak ezt a részét; valahol a külváros szélén járhatott, ahol a fények feleannyira sem voltak világosak, mint a város központjában vagy a szórakozónegyedben, amit mostanában olyan gyakran látogatott; itt az árnyak is hosszabbra nyúltak, és ő úgy olvadt beléjük, mintha csak azokhoz teremtették volna; táplálták a benne élő Sötétséget, és ő szórakozottan nyúlt néha értük, hogy múlandó társakat kreáljon magának belőlük egy-két lépés erejéig.
Az eddig elfogyasztott alkohol tompította az érzékeit és a képességét, és józan ítélőképességére is rossz hatással volt; talán ebből adódóan is fogant meg a fejében az a hozzá mérten rendkívül érdekes gondolat, miszerint felmászni egy elhagyatott garázs tetejére és ott iszogatni kitűnő ötlet lesz. A vérében keringő alkohol ellenére is egy macska ügyességével mászott fel a rozoga tetőre és hevert el rajta, letéve maga mellé a már megkezdett Jack Daniels-t, aki a társasága volt az éjszakára.
A csillagokat kereste az égen; de a sötétség ellenére sem látta őket, pedig az eget nem takarták felhők és ő sem vakult még meg, sőt, kifejezetten jól látott a sötétben, mint a macskák; így egy idő után fel is adta a keresést, csak hevert, mintha halott lett volna, de idegszálai pattanásig voltak feszülve, mintha valami rossz érzés kerülgette volna, kísértette, mint egy rossz szellem, ami a vállára telepedett. Ezért is ugrott fel az első, legapróbb neszre, amit hallott, irritáltan dörzsölve meg az orrnyergét és félig-meddig magához, félig a semmibe motyogta azt a néhány szót, amiket eredetileg ki sem akart mondani.
- Mi az isten...?

bingo • megjegyzés • ©
Vissza az elejére Go down

when it's dark out

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» the night is dark and full of... - Lio & Gwen

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Wicked World :: Off topic :: Lezárt játékok-