HomeHome    CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Be careful making wishes in the dark
● We will be history and you will remember us for centuries ●
Belépés
Chicagoba!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multikapcsoló
új arcokkal...

Szavak
tôled, tôlem.
Nem a neved számít,
csak az, hogy itt vagy...
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (34 fő) Szomb. Okt. 29, 2016 6:34 pm-kor volt itt.
Válaszd meg a nézôpontodat,
és megváltozik a valóság.
*****
írta: Admin
Szomb. Nov. 10, 2018 5:25 pm

Fabletown
írta: Vendég
Hétf. Május 01, 2017 1:31 pm

Marvel-Universe Frpg
írta: Vendég
Szomb. Ápr. 15, 2017 12:16 pm

Superhero Academy
írta: Alice Murray
Pént. Ápr. 14, 2017 10:46 am

Partner kereső
írta: Ashleigh Murray
Csüt. Ápr. 13, 2017 8:52 pm

Avatar foglaló
írta: Ashleigh Murray
Csüt. Ápr. 13, 2017 4:43 pm

Ashleigh Murray
írta: Heather Keeser
Csüt. Ápr. 13, 2017 3:40 pm

Asgard
írta: Vendég
Hétf. Ápr. 03, 2017 11:12 am

Nightmares frpg
írta: Vendég
Hétf. Márc. 27, 2017 6:18 pm

Liam Sawyer
írta: Liam Sawyer
Vas. Márc. 26, 2017 6:46 pm

Mavis Riona Hazeldine
írta: Mavis R. Hazeldine
Pént. Márc. 24, 2017 8:09 pm

Connor;
írta: Shaw Fairley
Pént. Márc. 24, 2017 7:10 pm

Mrs. Wilder
írta: Mason Wilder
Pént. Márc. 24, 2017 6:59 pm

Mason.
írta: Jewel Marano
Pént. Márc. 24, 2017 6:44 pm

Szexi tanárbácsi
írta: Heather Keeser
Pént. Márc. 24, 2017 11:50 am


Share | 
 

 I always find you | Kaia ~ Rhys

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: I always find you | Kaia ~ Rhys   Kedd Nov. 15, 2016 7:19 pm

Kaia & Rhys


Már egy hete csak az égben cirkálok, próbáltam elkerülni Kaia-val való találkozásomat. Sokak azt hiszik, hogy együtt vagyunk. De ne, ő csak egy barát féle, akivel le tudom vezetni a feszültséget. Még is úgy hagyta el, ahogy nem kellet volna. Egy rohadt levelet küldtem, hogy elmegyek. Persze nem mondom, hogy jogos lépés volt, hiszen csak a nevelő anyám volt. Viszont ő tett azzá, aki vagyok. Egy sikeres építész, aki elég pénzt keres, hogy soha többé ne kelljen egy tollvonást is ejtenie. Éjszaka pedig élem a vízköpők mindennapjait. Talán ezért is lettem sikeres. Mert oly’ jól ismerem az épületeket, hiszen én is egy darabja vagyok a történelemnek. Vagy éppenséggel valamelyik épületnek.
A megszokott helyen vártam, hogy megérkezzen a hárpiák hercegnője, de nem jött. Üzenetet nem hagytam neki, mert tudtam, hogy nem jön el. Ezért csak abban bíztam, hogy a megszokás majd ide vezeti.
A nyakkendőt megigazítva dobom le az ágyra, hogy jobban szemügyre vegyem a helyet. Kihinné el, hogy egy Angyal vezeti. Szemöldököm rácba szalad, ahogy a tükörbe nézek. Nem, nem magamon lepődöm meg, hanem, hogy nem vagyok egyedül. Olyan hangtalanul érkezett a szobába, hogy fel sem tűnt.
Nesze neked luxus, elvonod a figyelmemet. Nagyot nyelve fordultam vissza, hogy szembe kerüljek a nővel.
- Kaia, öröm látni. - szólalok meg végig mérve a nő minden porcikáját. Tökéletes volt, szerettem nézni porcelán fehérségű bőrét és a haját, ami egységesen omlik a hátára. Persze nem várok nagy örömujjongást, ismerem őt.
- Hogy vagy? – kérdezem, mintha épp csak fél órája beszéltünk volna utoljára és végül leülök az ágy szélére, ami kellemesen puha érzést kelt.
- Esetleg nem is akarsz üdvözölni? – nem lenne meglepő, ha szóba sem állna velem, viszont azt tudom, hogy a klub neki is meghatározó terület. Ezért is veszem le az egyszerű fekete maszkot. Úgy is tudja, hogy ki vagyok, ahogy én is tudom, ki rejtőzik a maszk mögött, ami pontosan illeszkedik minden centiméteréhez.
Felállva indulok felé és kezem a maszkot érinti meg elsőként. Mélyen nézek a szemébe és keze ár a kötővel játszik.
- Hiányoztál. – szólalok meg a lehető legőszintébben és hajolok ajkaihoz, megadva az esélyt, hogy elhúzódjon. Mert bármennyire is vágyom most rá. Tudom jól, hogy rohadtul meg van az oka arra, hogy dühöngjön és elküldjön melegebb éghajlatra.  


Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: I always find you | Kaia ~ Rhys   Szer. Nov. 23, 2016 9:20 am

Én és ez a csodás hely varázslatos kapcsolatban állunk, ami azt jelenti, hogyha szórakoznk támad kedvem, és kint nem találok erre tökéletes embert, akkor itt rávethetem magam bárkire. Hát nem hangzik jól? De. Most is valami pasival táncolok, vagyis hazudnék, ha ezt táncnak nevezném, ez inkább vonaglás, amolyan szex imitálás, de ettől még nem lesz olyan borzasztó. Bár be kell vallanom még magamnak is, hogy nem érzek vágyat, tüzet, olyan mindent felemésztőt, de még egy apró szikrát sem, amikor keze a derekamon csúszik le. Nem vágyom rá, mást sokkal szívesebben kapnék el, de egyszerűen nincs hangulatom ehhez. A férfi még az élettől is elveszi a kedvemet annyira unalmas, ugyanazt csinálja végig, kezét a lapockámról lecsúszttja a derekamig, de szigorúan ezeken a semleges területeken marad. Nem kalandozik a fenekemhez, vagy bárhova máshova, csak ezeken a részeken marad, én pedig kezdem unni. Mi vagyok én? Szűz Mária, vagy egy apáca? Minek jön ilyen helyre egy ilyen szent szűz, akinek fogalma sincs arról, hogy érjen egy nőhöz?
Bah, meguntam. Szemeimet megforgatva közlöm vele, hogy ki kell ugranom a mosdóba, de arról szó sincs, egyáltalán nem oda megyek, de nem ez a fontos. Elindulok a mosdók irányába, hogy elhigye nekem a kamut, amit beakarok adni neki, de aztán megfog egy érzés, ami miatt másfele veszem az irányt. Szoba követ szobát, ahogy haladok, de egynél megállok, nem is tudom miért, csak bepillantok az ajtófélfának dőlve, amit pedig ott bent találok lesokkol. Az akit helyesebb lenne, de most nincs kedvem ehhez.
- Meglep, hogy nem szobrozol valahol. - öröm látni, igen persze. Fel tudnék robbanni, de nem teszem, most meg kell őriznem a hidegvéremet, a hárpia nem szabadulhat el, akkor sem, ha nagyon is el akar szabadulni.
- Mesésen vagyok. Te? - veszem hosszan a mély levegőt, még nem tudom hova tenni azt, hogy itt van, de azt sem, hogy én mi a francot keresek itt.
- Hmmm... Miért is ne. Üdvözlégy Idegen!  Most jobb a lelkednek? - vonom fel szemöldökeimet kérdőn, mikor a maszk lekerül róla. Az én maszkom arany színű, és apró kis kövek díszítik, amik tényleg gyémántok, és a festékben is van aranypor. A fene se tudja honnan loptam már ezt, de szeretem, és azóta is ezt használom.
Nem hátrálok mikor közeledik, pedig haragszom rá, és legszívesebben fejem is elhúznám, de mégsem vagyok rá képes, sajnos éhezem az érintésére.
- Ha nem mentél volna el, nem hiányoztam volna. - vonom meg a vállamat, mintha engem nem érdekelt volna a dolog, pedig nagyin is érdekelt, fájt mikor itt hagyott egy kurva levél után  de nem tudom megmondani miért is fájt ez annyira.
Késztetést érzek arra, hogy elhűzzam a fejem, hogy felpofozzam, vagy esetleg megcsókoljam, de egyiket sem tudom megtenni, mert felbukkan a pasi akivel táncoltam. Ejj, már csak ez kellett.
- Megvagy! Ki ez itt? - kérdezi tőlem Rhys arcát bámulva, de én még nem válaszolok, látni akarom, hohy mi lesz ebből.

Rhys && Kaia

this is a shout out to my ex
Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: I always find you | Kaia ~ Rhys   Szer. Dec. 07, 2016 11:20 am

Kaia & Rhys


Fontos nekem ez a lány, és ezt is ő is tudja, túlságosan is jól. De nem érdekel, mert ne fogok a bocsánatáért esedezni. Sosem voltam az - az érzelgős fajta, most még is úgy érzem, hogy jobb lenne, ha kicsit is megerőltetném magam. Bár a fogadtatása hűvös volt és rideg. Nem akartam továbbra is ezt érezni. Miért? Mert túl sokat gondolkoztam ebben a pár napban. Bár azért mentem el, hogy anyám halálát feldolgozzam, a gondolataim nem a körül forogtak, hanem épp az előttem álló lány körül. Aki furcsa mód teljesen az őrületbe kerget, ahogy a szoknya oly’ kevés dolgot bíz a véletlenre. Bár a testének minden egyes apró kis milliméterét ismerem. Most még is olyan volt, mintha egy idegen állna előttem. Bár a dühe jogos volt, és nem is hibáztatom érte, még is olyan érzést keltett bennem, hogy jogtalanul mérges rám.
Bár férfiként sosem fogom megérteni, hogy mi a baja, úgy döntöttem, hogy nem is érdekel. Már készültem nyitni a számat, hogy megköszönjem a találkozást, megjelent valaki az ajtóban és úgy beszélt Kaia-ról, mintha kettőnk közül, ő lenne, aki jobban ismeri, és neki lenne több keresni valója ebben a szobába. Gúnyos mosoly jelent meg az arcomon.
- Hm, én ki vagyok? – döntöttem oldalra a fejem, ahogy hátrább léptem a nőtől, aki körül a gondolataim forogtak. Nem, nem adom meg neki azt az érzést, hogy lássa a féltékenységemet.
Mert igen, az voltam. Mi a fenéért voltam féltékeny? Nem hiszem el, hogy úgy éreztem szétvet a vágy, hogy behúzzak neki. De még is, a kezeim ökölbe szorultak és mély levegőt vettem. Tudtam, hogy ha megütöm ezt az embert, valószínűleg ott pusztul meg.
Ha játszani akar, hát tessék.
- Csak benéztem, hogy ki ez a szépség egyedül a szobában. Elszórakoztattam, míg jön a csődör. Amúgy is a szobapincér vagyok. Esetleg kérnek valamit a szobához? Pezsgőt? Kaviárt? Esetleg egy csomag óvszert? – néztem a férfira, miközben egy pillantásra sem méltattam a lányt, ahogy elindultam kifelé.
- Vigyázz szeret harapni. – megveregettem a férfi vállát, bár nem olyan erővel, mint akartam. Mert lehet, hogy tényleg valami fizikai kárt okoztam volna. Az ajtóhoz érve viszsakacsintottam a lányra, és a legközelebb elhaladó lányt ragadtam meg és húztam az oldalamhoz.
Először értetlenül pislogott, mert hát itt ugye bármi megtörténhet, de keze már automatikusan a mellkasomra simult, én pedig a fickóra kacsintottam.
- Ha kellek, ne habozz. – nevetve csuktam rájuk az ajtót. Ha neki ez a ficsúr kell, hát tessék. Mikor a lány keze elindul lejjebb, egyszerű mozdulattal eltolom magamtól.
- Keress mást. – megpaskolom a fenekét, majd az ajtó melletti székre leülök, és egy száll cigarettát előhúzva a farmerzsebemből várok. Mire? Hogy begőzöljek? Nem. Hogy meghalljam Kaia, képes-e egy másik férfinak adni magát? Nem, mert tudom, hogy szemrebbenés nélkül megtenni.
A tüdőm mohón itta magába a dohánymérgező füstjét és az órámra nézek. Kettő perce csak a dohány szívom és az ajtót bámul. Nem fog kijönni, neki többet ér egy numera, és az, hogy felhúzzon. Mint az, hogy kijöjjön és velem legyen.
De elvetem a széket magam alól és felülve berontok a szobába. Meguntam. Három kerek percen keresztül hagytam, hogy vele játsszon, bőven elég volt.
- Bocs, a gumi elfogyott. – mosolygok negédesen és közeledek a fickó felé, aki szóra nyitja a száját és még véletlenül sem felé közeledek, hanem a hárpia felé, aki mint mindig csodásan fest, és megragadva a kezét megcsókolom. Vágytam azokra a pirosan tüzelő ajkakra, azt akartam, hogy újra érezzem a mérget, amit csak ő tud nekem biztosítani. A mérget, amitől belül szétvet a vágy, hogy többet akarjak. Kezem a fenekére barangolva gyengéden megszorítva elengedem őt, a csóktól lüktet a szám és a fickó felé lépek, aki dühödt arccal néz rám.
A szája mozog, de nem fogom fel a szavait, egyszerűen megemelet a jobb kezemet, és a következő, ami történik egy reccsenés száll a levegőben. Talán túl nagyot ütöttem, de a férfi a földre rogy és az állát szorongatja.
- Tartsd magad távol tőle. – morranok fel, mert elég volt a játékból, nem akarom továbbra is ezt a macska-egér játékot űzni. Ha neki ez kell, legyen boldog. Csinálja csak.
Elindulok az ablak felé, hogy eltűnjek a fertőből, amitől elment a kedvem. Túl sok a jóból és nekem még kell egy lakást szereznem, ahol lakhatok, mert az elmúlt időben sajnos az én házamat eladták. Nem is csoda, de hát ez történik, ha valaki hosszabb ideje nem jelentkezik New York városában.


Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: I always find you | Kaia ~ Rhys   
Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down
 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Wicked World :: Off topic :: Lezárt játékok-
^
ˇ