HomeHome    CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Be careful making wishes in the dark
● We will be history and you will remember us for centuries ●
Belépés
Chicagoba!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multikapcsoló
új arcokkal...

Szavak
tôled, tôlem.
Nem a neved számít,
csak az, hogy itt vagy...
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (34 fő) Szomb. Okt. 29, 2016 6:34 pm-kor volt itt.
Válaszd meg a nézôpontodat,
és megváltozik a valóság.
*****
írta: Admin
Szomb. Nov. 10, 2018 5:25 pm

Fabletown
írta: Vendég
Hétf. Május 01, 2017 1:31 pm

Marvel-Universe Frpg
írta: Vendég
Szomb. Ápr. 15, 2017 12:16 pm

Superhero Academy
írta: Alice Murray
Pént. Ápr. 14, 2017 10:46 am

Partner kereső
írta: Ashleigh Murray
Csüt. Ápr. 13, 2017 8:52 pm

Avatar foglaló
írta: Ashleigh Murray
Csüt. Ápr. 13, 2017 4:43 pm

Ashleigh Murray
írta: Heather Keeser
Csüt. Ápr. 13, 2017 3:40 pm

Asgard
írta: Vendég
Hétf. Ápr. 03, 2017 11:12 am

Nightmares frpg
írta: Vendég
Hétf. Márc. 27, 2017 6:18 pm

Liam Sawyer
írta: Liam Sawyer
Vas. Márc. 26, 2017 6:46 pm

Mavis Riona Hazeldine
írta: Mavis R. Hazeldine
Pént. Márc. 24, 2017 8:09 pm

Connor;
írta: Shaw Fairley
Pént. Márc. 24, 2017 7:10 pm

Mrs. Wilder
írta: Mason Wilder
Pént. Márc. 24, 2017 6:59 pm

Mason.
írta: Jewel Marano
Pént. Márc. 24, 2017 6:44 pm

Szexi tanárbácsi
írta: Heather Keeser
Pént. Márc. 24, 2017 11:50 am


Share | 
 

 Floyd Acelynn McNair

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Floyd Acelynn McNair   Hétf. Nov. 14, 2016 11:22 pm
Floyd Acelynn McNair
give me all your poison

Ace,Floyd,Lynn
24
Halandó
Jól ért a fegyverekhez és a harcművészetekhez. Bár ő nem úgy értelmezi, de képes hallani az emberek gondolatait.
Bang Yongguk
lonely
Bi
McNair. A név, amely talán ismerősen cseng a számodra, s amihez a legtöbb tudatlan fiatal csak egy közismert szórakozóhelyet tud csatolni. Gyanútlanul járnak oda az emberek, a tulajdonosról mit sem tudva. Csak annyit sejtenek, hogy egy igen pénzes ember lehet, ilyen forgalom után. Be kell látni, ezt eltalálták. Ez a család ugyanis nem épp a szegénységéről híres. Piszkos pénz tapad a kezükhöz, amitől már mindjárt el is hiszik magukról, hogy bármire képesek és hogy képesek mindent büntetlenül megúszni. Nagy hatalmú uralkodóknak hiszik magukat, kik bármit megtehetnek. Habár az alvilágban elég szép rangra sikerült felmászniuk, többre már úgy se fogják vinni. Mohóságuk fogja majd a föld alá taposni őket, apát s fiát. Két híres nevet, kik haláluk után csak nevetség tárgyaként lesznek emlegetve. Kiknek sírját szanaszéjjel fogják szedni dühükben az emberek. Hisz azok lesznek, ez semmi kétség. Dühösek lesznek, mert nem tudták vissza fizetni azt a megannyi fájdalmat, amit kaptak tőlük, azt a sok szenvedést, amit családjaik megcsonkításával, alázásával kellett megélniük. Mert Sebastiant és Nathant semmi se érdekelte. Képesek voltak olyan gusztustalan dolgokra is megtenni, amibe belegondolni se merne senki. A két férfi le sem tagadhatta volna egymást. Az új nemzedékkel se bántak kesztyűs kézzel. Már egyből az alvilági dolgokra képezték ki őket. De azzal nem számoltak, hogy nem mindenkit olyan egyszerű betörni.

Hangos, szapora léptek hangját hallani az üres folyosón, ami egy igen nagy házhoz tartozott, tele mindenféle drága holmikkal, vagy annak másukkal. Egyszer csak abbamaradt a dübögés és kis időt követve egy hangos csattanás követte. Floyd Acelynn McNair úgy vágta be a nehéz, vastag faajtót, mintha csak ránézésre lenne olyan borzasztó megmozdítani. - Hol van Anna? – nézett mérgesen az asztal mögött cigarettázó férfira. –Jó hogy jössz fiam, már épp hívni akartalak…- kezdett bele mondandójába teljes nyugodtsággal, mire Floyd megkerülte az asztalt és kitépve apja kezéből az újságot rángatta fel nyakánál fogva a székből. –Utoljára kérdezem. Hol van Anna? – szemei szikrát szórtak és próbálta visszafogni magát, mielőtt még a válasz előtt megfojtaná az előtte állót. A húszat még csak alulról nyaldosta, de néha már apja felé tudott kerekedni, elég volt csak bedühíteni hozzá. Anna volt az a személy, akit régen féltestvéreként mutattak be neki, s akire mindig támaszkodhatott. Ám az utóbbi időkben elfajultak a dolgok. Lassan már emberszámba se veszik, csak holmi játszószerként használva terrorizálják lassan már napi számban. –Áh, szóval, már megint ő volt… Felesleges is volt kérdeznem. – rongybabaként dobta el magától és sebesen nagyapja szobájához indult. Ott aztán benyitva olyat látott, ami az ő stabil gyomrát is kibillentette egyensúlyából. –Szállj le róla! –tépte le nővéréről, az idős férfit és rögtön be is húzott neki egyet, mire hirtelen két férfi jelent meg, hogy lefogják. –Eresszetek el! – vergődött, hátha kiszabadul a fogságból. –Épp jókor jöttél. Szerencsédre, még nem maradtál le semmiről sem. A műsor csak most kezdődik. – vigyorodott el Nathan és már mászott is vissza az ágyba, a fiatal nőhöz. –Miféle beteg állat az ilyen? Hogy képzeled, hogy csak így megerőszakolod az unokádat, ha? Ó, csak kerülj a kezem közé. – próbálkozott továbbra is a szabadulással, de a két hústorony nagyon nem engedte és, ha ez még nem lenne elég, még valaki fejbe is vágja, amitől minden elsötétül előtte.

Azt mindig is tudta, hogy beteg elméjű az öreg, de ez már több volt a soknál. Csak azt sajnálja, hogy az ütés következtében erre már kevésbé emlékszik. Ha be is villan róla egy kép, nincs fogalma arról, hogy ki lehet az a lány. Olyan mintha kitöröltek volna az elméjéből pár fontos dolgot, amit szeretne vissza kapni. A probléma csak annyi, hogy időközben valakinek sikerült eltennie láb alól a két fickót. Így viszont esélye sincs választ kapnia a fejében lévő kérdésekre. Az viszont nem kicsit fúrja az oldalát, hogy vajon ki lehet a gyilkos. De tart attól, hogy talán ő is céljában lehet. Most minden követ meg mozgat azért, hogy rá találjon a tettesre.


user neve || kora || tapasztalata || multik

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Floyd Acelynn McNair   Vas. Nov. 20, 2016 4:41 pm
Elfogadva!
do not enter this game if you're under 18

Ez egy beteg sztori, de éppen ezért remek. Nem egy nyálas tingli-tangli. Csúnyán pofán csapja az embert, mert ilyenek bizony vannak, ritkán hallani róluk, mert jól titkolják, viszont mocskos dolgok vannak jelen, amikről néha jobb, ha nem tudunk. De nem filozofálok, menj hódítsd meg a játékteret. :3
Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down
 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Wicked World :: Character creation :: Elfogadott karakterek :: Human-
^
ˇ