wicked games
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (34 fő) Szomb. Okt. 29, 2016 6:34 pm-kor volt itt.
Latest topics
» Fabletown
by Vendég Hétf. Május 01, 2017 1:31 pm

» Marvel-Universe Frpg
by Vendég Szomb. Ápr. 15, 2017 12:16 pm

» Superhero Academy
by Alice Murray Pént. Ápr. 14, 2017 10:46 am

» Partner kereső
by Ashleigh Murray Csüt. Ápr. 13, 2017 8:52 pm

» Avatar foglaló
by Ashleigh Murray Csüt. Ápr. 13, 2017 4:43 pm

» Ashleigh Murray
by Heather Keeser Csüt. Ápr. 13, 2017 3:40 pm

» Asgard
by Vendég Hétf. Ápr. 03, 2017 11:12 am

» Nightmares frpg
by Vendég Hétf. Márc. 27, 2017 6:18 pm

» Liam Sawyer
by Liam Sawyer Vas. Márc. 26, 2017 6:46 pm

» Mavis Riona Hazeldine
by Mavis R. Hazeldine Pént. Márc. 24, 2017 8:09 pm

» Connor;
by Shaw Fairley Pént. Márc. 24, 2017 7:10 pm

» Mrs. Wilder
by Mason Wilder Pént. Márc. 24, 2017 6:59 pm

» Mason.
by Jewel Marano Pént. Márc. 24, 2017 6:44 pm

» Szexi tanárbácsi
by Heather Keeser Pént. Márc. 24, 2017 11:50 am

» Tristan Thorne
by Tristan Thorne Kedd Márc. 21, 2017 8:52 pm

© Credit
Szeretnénk megköszönni mindenkinek a szorgos és kemény munkáját az oldal átalakításával. Dzsininek a csodás diziért, Saya-nak pedig a fenomenális fejlécért. A képek a Google keresőjében mind megtalálhatóak. A leírások, és újítások Jewel és Emmet szellemi tulajdona. Amiben még előfordulhat Dwight ötletei is, melyeket tovább vitt a saját oldalára; Ancients' Haven-re.

Share|Floyd Acelynn McNairElőző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

it's my own design

avatar
HumanTárgy: Floyd Acelynn McNair Hétf. Nov. 14, 2016 11:22 pm

Floyd Acelynn McNair
give me all your poison

Ace,Floyd,Lynn
24
Halandó
Jól ért a fegyverekhez és a harcművészetekhez. Bár ő nem úgy értelmezi, de képes hallani az emberek gondolatait.
Bang Yongguk
lonely
Bi
McNair. A név, amely talán ismerősen cseng a számodra, s amihez a legtöbb tudatlan fiatal csak egy közismert szórakozóhelyet tud csatolni. Gyanútlanul járnak oda az emberek, a tulajdonosról mit sem tudva. Csak annyit sejtenek, hogy egy igen pénzes ember lehet, ilyen forgalom után. Be kell látni, ezt eltalálták. Ez a család ugyanis nem épp a szegénységéről híres. Piszkos pénz tapad a kezükhöz, amitől már mindjárt el is hiszik magukról, hogy bármire képesek és hogy képesek mindent büntetlenül megúszni. Nagy hatalmú uralkodóknak hiszik magukat, kik bármit megtehetnek. Habár az alvilágban elég szép rangra sikerült felmászniuk, többre már úgy se fogják vinni. Mohóságuk fogja majd a föld alá taposni őket, apát s fiát. Két híres nevet, kik haláluk után csak nevetség tárgyaként lesznek emlegetve. Kiknek sírját szanaszéjjel fogják szedni dühükben az emberek. Hisz azok lesznek, ez semmi kétség. Dühösek lesznek, mert nem tudták vissza fizetni azt a megannyi fájdalmat, amit kaptak tőlük, azt a sok szenvedést, amit családjaik megcsonkításával, alázásával kellett megélniük. Mert Sebastiant és Nathant semmi se érdekelte. Képesek voltak olyan gusztustalan dolgokra is megtenni, amibe belegondolni se merne senki. A két férfi le sem tagadhatta volna egymást. Az új nemzedékkel se bántak kesztyűs kézzel. Már egyből az alvilági dolgokra képezték ki őket. De azzal nem számoltak, hogy nem mindenkit olyan egyszerű betörni.

Hangos, szapora léptek hangját hallani az üres folyosón, ami egy igen nagy házhoz tartozott, tele mindenféle drága holmikkal, vagy annak másukkal. Egyszer csak abbamaradt a dübögés és kis időt követve egy hangos csattanás követte. Floyd Acelynn McNair úgy vágta be a nehéz, vastag faajtót, mintha csak ránézésre lenne olyan borzasztó megmozdítani. - Hol van Anna? – nézett mérgesen az asztal mögött cigarettázó férfira. –Jó hogy jössz fiam, már épp hívni akartalak…- kezdett bele mondandójába teljes nyugodtsággal, mire Floyd megkerülte az asztalt és kitépve apja kezéből az újságot rángatta fel nyakánál fogva a székből. –Utoljára kérdezem. Hol van Anna? – szemei szikrát szórtak és próbálta visszafogni magát, mielőtt még a válasz előtt megfojtaná az előtte állót. A húszat még csak alulról nyaldosta, de néha már apja felé tudott kerekedni, elég volt csak bedühíteni hozzá. Anna volt az a személy, akit régen féltestvéreként mutattak be neki, s akire mindig támaszkodhatott. Ám az utóbbi időkben elfajultak a dolgok. Lassan már emberszámba se veszik, csak holmi játszószerként használva terrorizálják lassan már napi számban. –Áh, szóval, már megint ő volt… Felesleges is volt kérdeznem. – rongybabaként dobta el magától és sebesen nagyapja szobájához indult. Ott aztán benyitva olyat látott, ami az ő stabil gyomrát is kibillentette egyensúlyából. –Szállj le róla! –tépte le nővéréről, az idős férfit és rögtön be is húzott neki egyet, mire hirtelen két férfi jelent meg, hogy lefogják. –Eresszetek el! – vergődött, hátha kiszabadul a fogságból. –Épp jókor jöttél. Szerencsédre, még nem maradtál le semmiről sem. A műsor csak most kezdődik. – vigyorodott el Nathan és már mászott is vissza az ágyba, a fiatal nőhöz. –Miféle beteg állat az ilyen? Hogy képzeled, hogy csak így megerőszakolod az unokádat, ha? Ó, csak kerülj a kezem közé. – próbálkozott továbbra is a szabadulással, de a két hústorony nagyon nem engedte és, ha ez még nem lenne elég, még valaki fejbe is vágja, amitől minden elsötétül előtte.

Azt mindig is tudta, hogy beteg elméjű az öreg, de ez már több volt a soknál. Csak azt sajnálja, hogy az ütés következtében erre már kevésbé emlékszik. Ha be is villan róla egy kép, nincs fogalma arról, hogy ki lehet az a lány. Olyan mintha kitöröltek volna az elméjéből pár fontos dolgot, amit szeretne vissza kapni. A probléma csak annyi, hogy időközben valakinek sikerült eltennie láb alól a két fickót. Így viszont esélye sincs választ kapnia a fejében lévő kérdésekre. Az viszont nem kicsit fúrja az oldalát, hogy vajon ki lehet a gyilkos. De tart attól, hogy talán ő is céljában lehet. Most minden követ meg mozgat azért, hogy rá találjon a tettesre.


user neve || kora || tapasztalata || multik
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Vendég
it's my own design


VendégTárgy: Re: Floyd Acelynn McNair Vas. Nov. 20, 2016 4:41 pm

Elfogadva!
do not enter this game if you're under 18

Ez egy beteg sztori, de éppen ezért remek. Nem egy nyálas tingli-tangli. Csúnyán pofán csapja az embert, mert ilyenek bizony vannak, ritkán hallani róluk, mert jól titkolják, viszont mocskos dolgok vannak jelen, amikről néha jobb, ha nem tudunk. De nem filozofálok, menj hódítsd meg a játékteret. :3
Vissza az elejére Go down

Floyd Acelynn McNair

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Wicked World :: Character creation :: Elfogadott karakterek :: Human-