HomeHome    CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Be careful making wishes in the dark
● We will be history and you will remember us for centuries ●
Belépés
Chicagoba!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multikapcsoló
új arcokkal...

Szavak
tôled, tôlem.
Nem a neved számít,
csak az, hogy itt vagy...
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (34 fő) Szomb. Okt. 29, 2016 6:34 pm-kor volt itt.
Válaszd meg a nézôpontodat,
és megváltozik a valóság.
*****
írta: Admin
Szomb. Nov. 10, 2018 5:25 pm

Fabletown
írta: Vendég
Hétf. Május 01, 2017 1:31 pm

Marvel-Universe Frpg
írta: Vendég
Szomb. Ápr. 15, 2017 12:16 pm

Superhero Academy
írta: Alice Murray
Pént. Ápr. 14, 2017 10:46 am

Partner kereső
írta: Ashleigh Murray
Csüt. Ápr. 13, 2017 8:52 pm

Avatar foglaló
írta: Ashleigh Murray
Csüt. Ápr. 13, 2017 4:43 pm

Ashleigh Murray
írta: Heather Keeser
Csüt. Ápr. 13, 2017 3:40 pm

Asgard
írta: Vendég
Hétf. Ápr. 03, 2017 11:12 am

Nightmares frpg
írta: Vendég
Hétf. Márc. 27, 2017 6:18 pm

Liam Sawyer
írta: Liam Sawyer
Vas. Márc. 26, 2017 6:46 pm

Mavis Riona Hazeldine
írta: Mavis R. Hazeldine
Pént. Márc. 24, 2017 8:09 pm

Connor;
írta: Shaw Fairley
Pént. Márc. 24, 2017 7:10 pm

Mrs. Wilder
írta: Mason Wilder
Pént. Márc. 24, 2017 6:59 pm

Mason.
írta: Jewel Marano
Pént. Márc. 24, 2017 6:44 pm

Szexi tanárbácsi
írta: Heather Keeser
Pént. Márc. 24, 2017 11:50 am


Share | 
 

 Zara & Matt - S mégis te ki vagy?

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Zara & Matt - S mégis te ki vagy?   Hétf. Nov. 14, 2016 5:14 pm
A belvárosban sétálok, s éppen azon ügyködök, hogy egy nőt jobban megismerjek. Ehhez azonban segítséget hívtam, az egyik barátomat, aki ember és szereti a jó nőket. Ráadásul nincsenek gátlásai, ha esetleg odáig jutna. Mellettem lépdel, s nézi a mellettünk elhaladó szépségeket. Néha-néha elmond egy-egy megjegyzést, hogy mit gondol róluk, de semmi különösebb. Én a gondolataimmal vagyok elfoglalva, így túlságosan nem mutatkozok jó beszélgető társnak mindaddig, míg meg nem pillantom véletlenül azt az ismerős hajkoronát, amihez eddig csak egyszer volt szerencsém. Jelzek a bűntársamnak, hogy le ne maradjon, iparkodjon.
- Figyelj, annyit kell tenned, hogy beszélgetsz vele. S lehetőleg úgy üdvözöld mint, ha jó barátok lennétek. Öleld meg, de nem csak két másodpercre. - igazítom el utasítással, amire Mark csak bólint egyet a fejével, hogy megértette. Pajkos mosoly kerül az arcomra, amit ő viszonoz. Kedvelem a srácot, vele jól ki lehet jönni, kivéve mikor töményt iszik. A lehető legrosszabb személyiséggé válik. Egyre közeledünk a kiszemelt célponthoz, miközben egy-két tanáccsal vértezem fel Markot, aztán útnak indítom. Én távolabbról követem őket. Mark határozott férfi módon lép oda hozzá, majd látom, hogy úgy tesz mint, ha figyelmetlen lett volna. Ezután pedig következik a játék, hogy ránéz és üdvözli barátként. Nem hallom őket ilyen távolról, ráadásul nem tudok szájról olvasni. Csak jó sokáig átkarolja Zarát, mit sem törődve, hogy mellettük jönnek és mennek az emberek. Három percet várok, mikor megindulok feléjük. Nem engedi el a nőt, így mikor odaérek akkor rászólok, de különösen igyekszek alakítani a szerepem.
- Hé! Ne öcskös! Nem látod, hogy a nőnek mennyire kellemetlen ez a helyzet! Menj fákat ölelgetni. * s próbálom őt lefejteni Zaráról, miközben küldök felé egy barátságos mosolyt. Tekintetem találkozik az övével, s remélem hagyja, hogy segítsek rajta.
Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Zara & Matt - S mégis te ki vagy?   Hétf. Nov. 14, 2016 9:24 pm


Matt and Zara

Ha azt mondanám, hogy egyáltalán nem vagyok fáradt, akkor nyilvánvalóan hazudnék, főleg miután átdolgoztam az egész éjszakát, de még a fél napot is. Persze ehhez már hozzá kellett volna szoknom az évek alatt, talán meg is történt, viszont ettől függetlenül még nagy szükségem van az alvásra. Nagy örömmel telt el, hogy a következő két napban szabad vagyok, így jól tudom, hogy mivel is fogom eltölteni ezt a drága időt. Valószínűleg alvással, vagy esetlegesen még evéssel meg tévénézéssel, aminek a vége szintúgy alvás lesz.
Mindenesetre most fáradtan, de mégis boldogan hagyom el a munkahelyem. Mivel annyira messze nem lakom innen, így szokásomhoz híven gyalog járok. Szeretek sétálni, ráadásul így nem kell pénzt sem költenem bármilyen közlekedési eszközre. Viszont azt nem mondom, hogy nem lepődöm meg, mikor egy teljesen ismeretlen fickó felbukkan előtten és ölelgetni kezd, mintha csak valami jó régi cimborák lennénk. Ennek meg mi a jó isten baja van? - Ööö... - Először csak mosolygom a kis akcióján, fel akarom világosítani, hogy valami itt nincs rendben. - Azt hiszem összekever valakivel... - Mondom, de a fickó még így sem akar tágítani tőlem. Hiába próbálom eltolni a nagy mancsait, nem túl nagy sikerrel járok, így hát köszönve a fáradtságomnak, igencsak gyorsan idegessé válok. - Na jó! Engedjen el, de komolyan! - Morgok rá, viszont nagy meglepetésemre még mindig nem képes elengedni, így aztán kénytelen vagyok kissé más módon lekoptatni. Bár utálom használni a képességem, de most aztán semmi kedvem egy töketlen idiótához, aki nem hallgat a szép szóra. - Engedj el és húzz innen! - Mondom ezt alkalmazva a képességem, amit úgy egy másodpercen belül meg is bánok, hiszen csatlakozik hozzám egy ismerős arc is, aki segíteni szeretne rajtam. Viszont ekkor már nincs mit leszedni rólam, hiszen a fickó szó nélkül enged el, mielőtt még Matt lerángathatta volna rólam, majd ködös fejjel megy el innen. Persze arra azért ügyelek, hogy az idióta ne szenvedjen károsodást... Valószínűleg úgy néhány óra múlva nem fog rajongani értem, viszont össze lesz zavarodva és nem fogja tudni, hogy mi történt vele. Annyi baj legyen... Meg is érdemli. Mondjuk az is lehet, hogy egy részeg disznó volt, akkor viszont amúgy sem kell emlékeznie minden apró részletre.
- Helló, Matt! - Köszönök a férfinak, de nem igazán tudok a szemeibe nézni, főleg miután fogalmam sincs, hogyan fogom tudni kidumálni magam abból, hogy egy másodperc alatt elhúzott az idegen fickó. - Köszönöm, hogy segítségemre siettél, bár úgy tűnik végre felfogta, hogy összekevert valakivel. - Pillantok ezzel végre szemeibe, bár még mindig zavart vagyok. Nem igazán szeretnék lebukni senki előtt, viszont ez most nagyon meredek. Még ha nem is tudja, hogy mi történt itt, talán gyanús lehet neki.  
Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Zara & Matt - S mégis te ki vagy?   Hétf. Nov. 14, 2016 10:47 pm
Mielőtt odaérkeznék az ölelkezős duóhoz, akkor hallom Zara kiáltását. Figyelem, hogy mi lesz ezután, mert direkt meghagytam Marknak, hogy legyen rámenős, s csak akkor engedje el, mikor megérkezem és hozzáérek. Ehelyett nagyon különös dolognak leszek szemtanúja. Minden további nélkül engedi el a múltkori ismerősömet. Minden további nélkül távozik köreinkből Mark. Egy darabig értetlenül nézek utána, míg Zara üdvözlése nem rángat vissza a valóság talajára.
- Szia, te Csinoska! – köszöntöm őt egy picit lazábban. Ez a szó jutott az eszembe, mikor végignéztem az öltözetén. Mikor háláját fejezi ki nekem, akkor én mindvégig a szemeit fürkészem, hogy a végén rá csak annyit mondjak.
- Kérned sem kell, én szívesen eltávolítom a környékedről a csúnya személyeket. – mondom ki, azonban erősen gondolkozóba esem a szavain. Hosszúra nyúlik a csend közöttünk, azonban engem nem zavar.
- Hmm elég gyorsan felfogta, hogy nincs nálad esélye – teszem végül hozzá az előbbi gondolatmenethez. Végignézek az arcának vonásain, miközben lassan megszűnik nálam az elmélkedés.
- Ha már így összefutottunk, nincs kedved egyet teázni, a legközelebbi teaházban? – érdeklődöm nála, hogy mennyire lehet őt elrabolni. Ráér a mai napon? Idő közben a mellettem elhaladó emberekre nézek.  Van itt öregtől kezdve, egészen a fiatal tizenévesekig, bár én is csupán huszonévesnek nézek ki.
- Különben miért vágsz ilyen zavart arcot? Valami rosszat tettem múltkor? Mert akkor kérlek fogadd el bocsánatkérésem a bárdolatlan viselkedésemért. – hangzik el tőlem végszóként ezen szavak, hogy utána átadjam a szó jogát Zarának.
Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Zara & Matt - S mégis te ki vagy?   Kedd Nov. 15, 2016 10:19 pm


Matt and Zara

Azt nem mondom, hogy nem jó tudni, hogy van valaki aki az őrangyalom lehet és eltakarítja az utamból az idiótákat, bár azért ez a kijelentés elég furcsán cseng a fülemben. Mintha csak követett volna és várta, hogy valami hasonló dolog történjen velem. Persze ez valószínűleg nem így van, csak az én fejem fáradt már ahhoz, hogy tisztán tudjak gondolkozni. A kialvatlanság nálam egyenlő lehet a paranoiával. Mondjuk ez sem véletlenül, főleg mikor általában az éjszaka közepén indulok haza munkából, aztán nem egyszer történt már meg, hogy valamelyik részeg idióta rámakadt.
- Hát köszönöm szépen. - Mosolyodom el. - Bár remélhetőleg azért nem lesz többször szükség erre. - Hát igen. Ki az aki szereti, mikor hirtelen idegenek támadnak rá? Mondjuk még mindig nem értem mit akart tőlem ez a fickó. Tényleg úgy csinált, mintha ismertük volna egymást, pedig esküszöm soha az életemben nem találkoztam vele. Remélem nem is fogok többet.
- Szerencsére elég meggyőző tudok lenni. Vagy tévedek? - Próbálom menteni a menthetőt, így igyekszem kicsit elviccelni a dolgot, főleg mivel semmi kedvem magyarázkodni arról, hogy mi vagyok és hogyan csináltam ezt az egészet. Az pedig csak plusz, hogy nem szeretném ha ő megtudná a kis titkomat. Annyira azért még nem bízom benne, soha nem is fogok.
- Inkább legyen kávé. Az elmúlt húsz órában dolgoztam, szóval azt hiszem a koffein nem fog ártani. - Mosolyodom el ismét, bár ez a mosoly még mindig nem az igazi. Főleg miután felteszi a következő kérdését is, miszerint zavart arcot vágok. Hát igen, azt hiszem, hogy a zavarom elrejtésében egyáltalán nem vagyok jó, aminek nem mondhatnám, hogy nagyon örülök. Sok zűrt okozott már ez nekem, és ha jól sejtem még fog is egy párat.
- Neeem! Itt szó sincs erről... Nincs semmi baj veled. Inkább csak az iménti fickó kissé összezavart. Nem igazán értem, hogy mi történt, még életemben nem találkoztam vele. - Magyarázom és igazából ezzel még nem is hazudtam. Igazat mondok, az már más kérdés, hogy nem csak ez van a dologban.  
Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Zara & Matt - S mégis te ki vagy?   
Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down
 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Wicked World :: Off topic :: Lezárt játékok-
^
ˇ